Joso1000 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Koja je ovo sprdačina od igre i nefer igranje. Ja igram sa Man U protiv Chelsea finale FA kupa. Povedem 1:0 i zatim mi oni u prvom poluvremenu povrede brutalno i teško 3 igrača i primoran sam iskoristiti sve zamjene i ne dobiju ni žuti za nijednu povredu. Zatim mi u drugom poluvremenu ozljede teško još i najboljeg napadača koji je i zabio gol i tad sam ostao sa igračem manje ni kriv ni dužan, a što mi je još najgore imao sam dotad i 2-3 prečke. Tada oni sa igračem više meni zabijaju 2 gola i pobjeđuju i osvajaju kup - bez ijednog kartona! Pa gdje je tu fair play? Kakva kretenarija Eh da, i još mi ponište regularan gol......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 hitno mi je potrebna pomoć.uvek kada pokušam da odigram meč izbaci mi ovaj crash dumps... :lud: :lud: :lud: http://i1100.photobucket.com/albums/g418/marko6644/Capture-1.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mata132 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 propao save, jedino probam obrisati mapu crash dump u docs/si/fm11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 izbrisao sam mapu crash dumpsa,i opet isto... :pras: :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 24, 2011 Author Share Posted August 24, 2011 Go on holiday ti preostaje. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 hitno mi je potrebna pomoć.uvek kada pokušam da odigram meč izbaci mi ovaj crash dumps... :lud: :lud: :lud: http://i1100.photobucket.com/albums/g418/marko6644/Capture-1.png Poslje holiday-a, ostaje ti jos jedna mogucnost, da izbrises svu dodatnu opermu ( facepakove, grbove itd). Najcesci uzrok crash dumpa jeste neki nepravilan fajl u dodatnoj opremi :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 24, 2011 Author Share Posted August 24, 2011 Ili ako si koristio FMRTE. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Ili ako si koristio FMRTE. :: Ahem, trazio je pomoc, tvoja konstatacija da je koristio FMRTE ne pomaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Go on holiday ti preostaje. :: išao sam na holiday,ali ni to nije pomoglo... :pras: :pras: Poslje holiday-a, ostaje ti jos jedna mogucnost, da izbrises svu dodatnu opermu ( facepakove, grbove itd). Najcesci uzrok crash dumpa jeste neki nepravilan fajl u dodatnoj opremi :: ništa od grafike nisam dodavao ovih dana tako da ne verujem da je do toga... Ili ako si koristio FMRTE. :: nikada ne koristim programe za varanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 24, 2011 Author Share Posted August 24, 2011 Ahem, trazio je pomoc, tvoja konstatacija da je koristio FMRTE ne pomaze To je samo mogućnost jer se nekima to događalo. :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 To je samo mogućnost jer se nekima to događalo. :dada Ma ja to zajebavam, krivo meni sto se ja toga nisam sjetio. Mozak na rezervi :: išao sam na holiday,ali ni to nije pomoglo... :pras: :pras: ništa od grafike nisam dodavao ovih dana tako da ne verujem da je do toga... nikada ne koristim programe za varanje... Nema veze sto nisi nedavno dodavao, ako si dodavao, moze biti zbog toga, a i ne mora. http://www.youtube.com/watch?v=tEtFsSauSNs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 ipak sam obrisao svu grafiku,a i FM. i opet neće... :lud: :lud: :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 ipak sam obrisao svu grafiku,a i FM. i opet neće... :lud: :lud: :lud: Onda ti je pokvaren save. Najcesci uzrok (99% slucajeva) jeste FMRTE ali kako kazes da ga nisi koristio, onda stvarno ne znam. Nadam se da imas back up save. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Najcesci uzrok crash dumps-a je grafika, ako je ima puno garant crash-a igra, samo je pitanje vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 onda je sigurno to.imao sam preko 20 facepackova,logose za 90% liga na svetu,i još desetaka kits packa... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 zna li netko kako u zadnjim minutama igre,npr gubim 1:0 i želim 1:1,e kako da potram golmana na skok.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Imaš u golmanovim "Player instructions" šta da radi kod kornera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 zna li netko kako u zadnjim minutama igre,npr gubim 1:0 i želim 1:1,e kako da potram golmana na skok.. A i mozes da prebacis na overload, pa na touchline instruction stavi take more risk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Stalno mi se povredjuju igraci. Koristim shonetov trening. Nije od treninga, koristio sam ga i ranije. Maler! Pola tima mi je povredjeno,od pocetka se trudim da vadim sezonu. Zaostajem 6 bodova za Realom na polusezoni! Dajte neke savete... P.S. Sta da radim kad se igrac posle nekoliko meseci vrati? Da mu dajem po 15 minuta ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabo95 Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 ja ubacio u shortlists ubacio nesto sto sam skino sa sajta i sad ne mogu nigde da ga nadjem u fm...kako i gde da nadjem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Moraš na fm da loaduješ šortlistu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabo95 Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 al kako ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 al kako ? Skini i ubaci u My Documents/SI/FM11/Shortlist ako nemas ovaj folder, napravi ga. U FM-u Kliknes na svoje ime, Search > Shortlist> Import i onda nadjes shortlistu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Stalno mi se povredjuju igraci. Koristim shonetov trening. Nije od treninga, koristio sam ga i ranije. Maler! Pola tima mi je povredjeno,od pocetka se trudim da vadim sezonu. Zaostajem 6 bodova za Realom na polusezoni! Dajte neke savete... P.S. Sta da radim kad se igrac posle nekoliko meseci vrati? Da mu dajem po 15 minuta ili? Smanji im malo intezitet treninga, dovedi bolje trenere, rotiraj češće igrače. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 jer zna neko kako da kada pravim neko novo takmičenje u editoru podesim da se ne odigravaju sve utakmice u istom terminu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts