Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Pomoć


Lord
 Share

Recommended Posts

Ja imam originale FM 08 i 10. I mogu reći da NEMA crash dumpova i sličnih sra*a, a ako se i kojim slučajem dogode, samo pošalješ sejv i oni ti ga odmah poprave. To ćeš sa pi***om teško dobiti.
Link to comment
Share on other sites

Prvo, pozdrav svima.

 

Drugo, imam jedno pitanje. Stvarno ne znam zasto se ovo desava. Probao sam i sa vanila i sa jagoda verzijom. Kad kliknem na igraca, pojavi mi se ovo i posle par sekundi me izbaci iz igre. Kad ponovo upalim, ponovo se to desava. Inace, apdejtovao sam directX. Imam odgovarajucu konfiguraciju, sad ne znam do cega je. Ako neko zna, nek mi odgovori.  :huh:

Link to comment
Share on other sites

 

 

A ako nekupim orginal vec piratsku ?

 

Neće ti biti ništa. Pazi, ja sam samo crash dump imao kada sam preko editora pravio lige i to ne uvek, samo puno kada nameštam a kada mi je čist fm bez liga preko editora ni jedan, jedini put mi nije bio crash dump. Jedino što mi se po nekada pojavi jeste invalid token ali to rešim sa mojim backup sejvovima. :bo::wink:

 

Ventus@

 

Ja nemam isti problem kao kova, ali meni posle 3-4 utakmice po nekada samo i iz čista mira izađe iz igre. To mi je zato što se igra preko steama siguran sam ali opet nervira.

Link to comment
Share on other sites

Izvinjavam se na duplom postu ali sada ja imam taj problem, ustvari ne isti kao on jer ja imam crash dumps i to kada stisnem na profil igrača kao i on pitao sam na SI forumu dok čekam odgovor možda neko od vas zna. Defragmentovao sam disk (ili kako god da se kaže) ali mi je opet isto čim loadiram sejv dogodi se crash dumps. :) Nadam se da je to samo na demu i da takav problem neću imati na full. Što je najveći problem čim obrišem folder crash dumps i opet uđem u igru isto mi se dogodi. :pras:
Link to comment
Share on other sites

nadam se da nisam temu promasio :/ ali jel neko moze da mi objasni kako da stavim SS ? hvala vam

 

Mogu ja. Dok si u igri stisneš alt+f9 i skrin ti se sačuva na sledećoj lokaciji: my documents/ sports interactive / football manager 2011 demo/ screenshots i onda prvo odeš na neki sajt gde se uploaduju skrinovi, recimo www.dodaj.rs ideš browse nađeš skrin i stisneš dodaj kada se slika uploaduje samo kopiraš drugi link po redu na forum i to je to.

 

Ima i drugi način, alt + print screen i nalepiš u paint pa sačuvaš i isto uploaduješ na neki sajt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |