Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako vam ide?


Kruno
 Share

Recommended Posts

POLSEZONA INTER 2018/2019

 

Još jedan solidan početak sezone. Uglavnom, borci za scudetto ostaju isti kao iz prošle sezone. Šokantno je samo stanje Napolia ki je vrlo loše odigrao prvi dio. Tu je AC Milan koji je iznenadio sve. Ali več jih je zapustio Jorge Jesus a stvari preuzeo Ranieri. Ali realno od scudetta so oddaljeni previše.

 

VbscMDU.png

 

Ekipa solidno uigrana. Plan mi je bio da igram sa 2 napadača. kako bi štobolje mogao razvit svoje mlade jake napadače. posle odličnog početka sa omiljenom 3412i pravom dominacijom septembra i oktobra gdje je sve bilo 3-1, zapala neka kriza napadača. Odlučio se promjeniti sustav u 442 ionako nemam bas sirine  na krilima zato sam bio primoran kupovati. Balde Keita kao prvo pojacanje, mozda jos koje sljedi.

Rotacija napadača djeluje dobro Dolberg, Pinamonti i Belotti. Eder če zapustiti, nije dobio prilike. ali ajbise me zaboljela vest da se mladi Odgaard tezko povredio. A to znamo da uošče nije najbolje za mladog. Pa taman zabio svoj prvi gol.. Pustio sam koju suzu.

 

RFZIQYP.png

 

U Lp mi išlo naravno odlično. Dobio sam odličan dvomeč sa jakim Cityem. U 1/8 me čeka veliki Real Madrid.

UlwVUZv.png

 

5LNNJDq.png

 

Finance su solidne

 

6wrpY7V.png

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

wOkH226.png


 


Evo i ja krenuo neki dan prvi save na ovom FM-u pa sam izabrao Bayer da isprobamo BETU. Vrlo solidna mlada ekipica, par dobrih talenata i nekoliko iskusnjara, Ako izostavimo Kiesslinga i jednog golmana, ekipa nema nikog starijeg od 28 godina, što se meni sviđa. Pa krenimo...


 


j9fIPTt.png


 


Bome lijepo smo prošli. Za ekstra talentiranog de Ligta su bili zainteresirani divovi poput Man Citya, PSG-a, Barce, a on na kraju završi kod mene. Pišaj po velikanima :D Prodaja Bellarabija odmah po početku prijelaznog roka, zašto ne? Ostali su bili zaista višak, a uspjelo se dosta zaraditi od tog viška. Opet, zašto ne? Pedrinho doveden jer nemam baš nikoga na poziciji ofanzivnog veznog, a lik je dosta multipraktičan pa igra sve i svašta.


 


De Ligt - Pedrinho


 


9WgH5Dp.jpg


 


Zasad smo prošli dobro, ali moram priznati, samo rezultatski. Igra je poprilično loša, niti dobro naprijed, niti dobro nazad. Još se lovamo, malo vamo, malo tamo, ali valjda ćemo uštimat to do polusezone. Šteta za poraz od Hamburga, bili bolji puno (4CCC naspram jedne i 5HC naspram dvije).


 


I za kraj financije. Toliko od mene zasad, do idućeg puta :)


 


hHZQm44.jpg


 


btw. napomena za Ventusa, editor za pisanje postova je zasran, jedva sam napisao ovo...


Edited by Madridista
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ct9w5sflTsGja82NsaTeUg.png

 

Neka mi netko objasni kako ovom degeneriku može igrač zabit iza leđa kad je ispred njega dva metra??

 

Da ne govorim o dodavanjima koja moja cijenjena gospoda rade, kao da nisu jeli mjesec dana ništa. Uff, puuuno ovdje treba napretka da bi ovo ličilo na nešto. Kao i svake godine, prije nove godine nema igranja dok se ne sredi ovo kako treba, ne isplati se...

Link to comment
Share on other sites

Ct9w5sflTsGja82NsaTeUg.png

 

Neka mi netko objasni kako ovom degeneriku može igrač zabit iza leđa kad je ispred njega dva metra??

 

Da ne govorim o dodavanjima koja moja cijenjena gospoda rade, kao da nisu jeli mjesec dana ništa. Uff, puuuno ovdje treba napretka da bi ovo ličilo na nešto. Kao i svake godine, prije nove godine nema igranja dok se ne sredi ovo kako treba, ne isplati se...

 

Protivnicki igrac okrenut prema tvom golu, a tvoj nije. Ostar centarsut na drugu stativu i to je gol. Los marking tvog igraca u ovoj situaciji.

 

Prava igra pocinje tek kad izadje full verzija, a do tad se malo zajebavati sa igrom :D

Link to comment
Share on other sites

Napraviti ću mali offtopic pa postaviti rezultate iz FM-a 17 jer kada sam igrao nismo bili aktivni ovdje.

 

Igrao sam kroz FM sa Hoffenheimom, Interom, Lyonom, Romom, i najdraži save sa Bordeauxom. Ekipa iz gornjeg dijela lige osvojila nakon par sezona Ligu Prvaka i ligu uz prisustvo PSG-a. Uživancija je bila na vrhuncu jer je klub imao solidne uvjete i jako dobre vlastite regene pa sam mogao kombinirati. Stao sam kada sam vidio da je postalo prelako, kao i uvijek..

 

Prvi Vasquez iz Rome. Došao kada je Totti odlazio, i ubio igru. Napravio sam neki sustav u rombu ali se savršeno funkcionirao sa njim i Berardijem u napadu. Florenzi je igrao lijevog beka na inverted. 

 

Sa Interom sam osvojio sve osim LP, mislim da sam tamo stao. Najzanimljviiji SS je novi Zanetti, iz vlastitog pogona. Isto igrač koji je podcijenjivan dosta, ali je polako gurnut u prvi sastav umjesto Mercada(Sevilla). 

 

I sad Bordeaoux. Najzanimljivija priča (i to mi je žao da nisam pisao karijeru) je u vezi mladog golmana Martana.  Dobio je priliku i ranije od Doumaroume, i opravdao.

 

 

 

Liga Prvaka je osvojena u petoj sezoni. Ligue One tek u sedmoj ali PSG je bio prejak. 

 

Završilo je 9-2 pobjedom nad Monacom.

 

(Ne mogu koristiit image kod)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Završena prva sezona. Dva trofeja uzeta, odlično zasada

 

 

 

 

 

Kako je sa FFPjem? Očes igrat LP? Jer kod mog sejva MIlan se uspio kvalificirati za EL al izbaceni zbog FFpa. Takojder neki drugi sejv vidio kod drugara da bi morao igrat CL ali izbacen zbog FFPa

Link to comment
Share on other sites

Kako je sa FFPjem? Očes igrat LP? Jer kod mog sejva MIlan se uspio kvalificirati za EL al izbaceni zbog FFpa. Takojder neki drugi sejv vidio kod drugara da bi morao igrat CL ali izbacen zbog FFPa

Zbog toga sam prodao Susa jer sam cijelo vrijeme bio "u crvenom".

 

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Završen (za mene) prijelazni rok. Popunjene sve pozicije. Špicu nisam našao pa sam posudio Cappu koji je prošle godine briljirao na posudbi kod mene iz Rome te sam posudio Nevistića sa mogućnosti kupovine za 100k€. Ostale igrače sam kupio za budućnost ili starije da pokrpaju sezonu-dvije neku poziciju dok netko od klinaca ne bude dovoljno dobar ili dok ne nađem boljeg igrača skautiranjem

 

v61Fc4l.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

KRAJ 2. SEZONE

 
LIGA: SCUDETTO!
 
Konačno uspio, al i ovaj put nije islo bez jebana i bez muka. Ali u pravo vrijeme se sestavio i suvereno osvojio ligu, koju bi morao osvojit več prošlu sezonu.
Roma iznadjenje. Milan nakon dobrog početka razočarao puno.
 
FtKAJdP.png
 
Tim na kraju sezone izgledao ovako. Kako je počelo sa napadačima psoebno Dolberg i Pinamonti trpala, zavrsilo je dosta lošije, pomalo i razočaranje. Muka njih dva bilo gledati negdje od marta dalje. Ali jos su mladi, ali jedan ce vrlo moguče zapustiti klub. 
 
Dovedena sta jos KEITA BALDE i EVERTON da se produzi klupa i ojača pozicije na krilima gdje sam bo tanak. Odigrala sta solidnu 1. sezonu. Everton se posebno izkazao protiv nakon sto se Candreva ozljedio tako tezko da je zavrsio sezonu u februaru. Dosta mladih igrača dobilo priliku da igraju u prvom timu. Totalno sam iznenadio i sebe kolikim sam dao priliku. Bar jednu utakmicu.Najbolje se izkazao mladi BOTTINI, koji je bogovsko odigrao na poziciju ŠTOPERA. Tu so jos Colidio koji je i zabio prvenac. anravno jos ga ceka treninga i rada. Jos tu mladi Buono. puno očekivam od ovog dečka. Prilike koje je dobio dobro solidno odigrao. I zadnji i ne posljedni Zaniolo, vezist, koji je uskocio vise vremena na kraju sezone kad mi nestalo rezerva za vezu. Ok
b2UDiRZ.png
 
TRANSFERI:
 
Gore pomenuta Everton i Keita. Vecino zapstio zbog neigranja. Kasnije bi ga trebao nujno. Valera nakon promjene formacije vratio u sustav i za izkunog vezista dobro odigrao, ali ga je finis sezone spriječila tezka ozljeda.
 
3W3hnoi.png
 
LIGA PRVAKA: IZNADJENJE!!
Ovo moja kuča ovdje sam presenetio i sam sebe. Uspjeli dogurat sve do finala gdje nazalost bio jak United i nije nam bilo lako. Ali padali su najbolji klubovi, Real i Bayern. A polifnale malo laksija ali vrlo trda utakmica sa Valensijom. Prvi poraz u sezoni je takodjer sljedio protiv Reala u 1/8 na prvi utakmici. Povratna utakmica ostaja nesto najbolje odigrano do sada na ovom FMju :D
 
883QEgX.png
 
XZayDVN.png
 
Financije ok za sada. Jos se ocekuje prili para kad zavrsi sezona i počinje nova.
a1keve7.png
 
Ako nije nama uspjelo onda je to uspjelo mladim u19. postali prvaci Evrope!!
g2Y43VH.png

 

 

U Kupu do Finala. Izpao na penale. Čitavu sezonu sam gledao kako mi protivnicki golmani brane penale kao da so Lev Jašin.

 

FtKAJdP.png

 

Sve utakmice:

 

6YbxaSv.png

Edited by Lord Torrent05
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Cermelj u top 10 igraca u Srbiji u svom uzrastu, predje iz Partizana u drugu ligu Hrvatske za 50k evra.

Kakvi ste sa bagovima, jel primetio neko nesto sto ubija volju za igrom?

Ja imam problema samo sa filterima. Ostalo više manje oke.

 

To je prva liga Hrvatske pačeniku jedan! I bio je nezadovoljan u Partizanu, zatražio transfer. A pošto Varaždin ima dosta jaku reputaciju nije bilo teško. S tim da sam se borio sa dobrim klubovima za njega pa sam mu dao veći ugovor negoli je on sam zatražio.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |