Kruno Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 .. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Imao bi dosta da pisem, al aj evo da se upisem za fm17 serijal... Druga sezona.. Taktika cekalica... 4-3-3 na kontre. http://i64.tinypic.com/2a8ert5.jpg Ovo nije prvi put da se srecem sa Interom, vec sam ranije igrao protiv njih... Bice i tih ss-ova. Al ova mi je merak. Drugi gol ne volim sto smo primili. Opustili se posle 5 komada... Na JNA, brisemo patos, ko god da dodje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted June 19, 2017 Share Posted June 19, 2017 Meni se svidja ovaj FM17, nije nesto preterano tezak, cak mozes i sa slabijom ekipom da izvuces dobar rezultat protiv neke jace. Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 (edited) Mogao bi da probaš i FM18. Počeo ja sa Varaždinom. Osijek je postao predobar u stvarnosti. Preloše financije. Nemam za platiti pivu dečkima poslije i imam roster od 20 igrača. Edited October 27, 2017 by Lord™ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Drkađije, ljubomoran sam. Imam paypal, ali još nisam doveden u napast da ga iskoristim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Drkađije, ljubomoran sam. Imam paypal, ali još nisam doveden u napast da ga iskoristim..Ispunio si kvotu za pp, ajd obrisi, pa da ti prosledim ponudu. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Dobra je ponuda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted October 27, 2017 Author Share Posted October 27, 2017 Mogao bi da probaš i FM18. Počeo ja sa Varaždinom. Osijek je postao predobar u stvarnosti. Preloše financije. Nemam za platiti pivu dečkima poslije i imam roster od 20 igrača. Odlicno igras s klubom koji uređujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Znači džabe se trudim, izaći će update baze sa ofišlom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted October 27, 2017 Author Share Posted October 27, 2017 Pa nece Varazdin je u drugoj ligi. To je to. Do zime vise nista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Onda dobro, mogu da pikam dalje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 (edited) Več odmah na početku prodao Perisica za 67m€ u City Edited October 27, 2017 by Lord Torrent05 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Ne ide nikako Izgubio od West Ham-a 2-1, od Reala 2-1 i od Totenhama. Necu ni do kazem koliko su me Sp*rsi pobjedili, sramota me I to sve za redom. Vrijeme je za novi save. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 A meni baš ide a mislo več odustat prijatelski meč gubim od Sportinga 0-3. Promjeni formaciju, razbijem Bayern sljedecu utakmicu 4-1. Liga počela odlično sa 4-0 protiv Lazia i 3-0 protiv Genoe, a Savic Milinkovic jos nije debitirao osim kad je demolirao Bayern Kao sto sam rekao , prodat Perisic, kupljeni Savic-Milinkovic i Dolberg 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Uzet Bordo, videcemo kako ce ici... Tacno pre 10 godina igrao se fm08, kada sam harao sa istim klubom... Johan Micoud bio na zalasku karijere, a Urlich Rame bio prvi golman... Kasnije u real life-u, desno krilo Obertan koji je u fm08 bio zver... presao u Mancester Junajted.. I od tad vise nisam cuo za njega. Takodje je bio jedan Henri Saivet... ubica... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Uzeo Partizan, testiram neku novu taktiku koju sam zamislio. U pripremnim to deluje lepo, ali su i protivnici lakši. Sad sledi utakmica kvalifikacija za Ligu šampiona ali to pre ponedeljka neću moći da igram. Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radamel Falcao Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Odigrao jednu utakmicu i izašao. Nemam volje za ovo. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Ja počeo sejv za foru, mada moglo bit nesto iz ovog jos Prodao Perisica mislio da ga neču koristiti jer sam imao plan igrat bez krila. Ali to se je brzo promjenilo, ali tada več prekazno da bi on ostao. pare su jako dobre. Odličan početak, malo ozljede zajebavaju ali igramo odlično. Poraz protiv juveta nezasluzen, moji pogodili 2 stative. Vratit cem im duplo u revanšu. Ekipa. Vide se Ozljedeni igraci koji su falili protiv Juveta i kako so bli bitni za moju igru prema statistiki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Kakvi su im bekovi? Ko ti je najbolji asistent? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Iznenadio me je Dalbert. 2 gola 2 asistence. Hara na ljevoj strani. Za sada Joao Mario dao najvise asistencija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Na kojoj roli ti je Sergej MS? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Za sada iza napadaca na SS roli. Prvi put kada sam ga stavio bilo protiv Bayerna. On i Icrdi razbili bavarce u pola sata. Magija kako su igrali. Sada se mi vraca po ozljedi al dobro igra Poslano z mojega EVA-L09 z uporabo Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Odigram do kraja sve pripremne i usred prve prvenstvene utakmice nestane mi struje. Jebem te živote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Vidim vama ide dobro. Ja se oko taktike malo mucim. Gradim taktiku iz odbrane, ona je zategnuta uglavnom, ali sam napred los. Prebacim na 4-2-3-1 napad se malo poboljsa, ali odbrana je supllja. Jos lutam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Koji klub vodis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts