tkrmak Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 sta znaci kada se igracu ponudi ugovor,sta znaci loyalty bonus i agent fee, i gdje se moze vidjet player loyalty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Loyalti bonus je kao bonus koji daš igraču za odanost klubu, a agent fee je dio novca koji daješ agentu kada potpisuješ ugovor s igračem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 a dali se mogu skautima stavit da traze samo regene? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Ne ali nakon 2-3 sezone staviš da ti traži igrače mlađe od 19-20 godina i bit ce vecinom regeni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 i gdje se moze vidjet player loyalty?skriven atribut i mozes vidjeti u editoru,genie scoutu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 kada namjestim igracima role koje da igraju dali je potrebno jos posebno namjestit one instrukcije ili je dovoljno samo ovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Nije potrebno, ali što detaljnije radiš bolje će biti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko995 Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 zasto mi treneri menjaju taktiku kada uzmem opciju go on holiday i kako da ih sprecim tj da ih nateram da koriste moju taktiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Kada ideš na holiday onda treba označit 'Use curent tactic' ili tako nekako...imaš opcije iznad gore sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark0 Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Vec dve sezone zaredom igram u Ligu Prvaka i kad hocu da vidim rezultate sa LP, odem u filter i tamo nema LP da stikliram .. Kako da sredim ovo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Kad Srbija ulazi u EU? Je l' onda mogu da imam veci broj (neogranicen) stranaca? O.o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Mislim da 2016. I samo onih stranaca koji dolaze iz zemalja EU. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 zanima me to kada ubacim font u neki skin i tu se nalaze vise fontova kako da namestim da mi u skinu ocita taj moj zeljeni font? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 To nije pitanje za ovaj deo foruma. A i nije bas jednostavno da se to sredi, mada nije ni tesko toliko. U svakom slucaju pitanje postavi u delu foruma vezanom za fm grafiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Ljudi jel mogu u isto vreme da vodim dva kluba ali sa istog imena , da ne moram da idem na ADD NEW HEAD COACH ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Ako si vanzemaljac mozes Mozes samo da vodis 1 klub i repku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Bedarica , ja sam se ponadao da mogu , hteo sam da vodi Gvangzo i Italiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Ako si vanzemaljac mozes Mozes samo da vodis 1 klub i repku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Zanima me sledeće..Kako ili koja opcija se koristi kad hocu da mi vezni igrači "gurnu" loptu igraču koji izbjegaje ofsajd i često se nadje u prilici 1x1..nadam se da ste me razumjeli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 thought ball stavi na often + kill the ball kao PPM,to ti je sluzbeni naziv,+ stavi LS na ralely,i kao shouts pass into space. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Kill the ball? Šta nije "Tries killer ball often"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 da,nisam znao tocan naziv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 27, 2012 Author Share Posted June 27, 2012 Zanima me sledeće..Kako ili koja opcija se koristi kad hocu da mi vezni igrači "gurnu" loptu igraču koji izbjegaje ofsajd i često se nadje u prilici 1x1..nadam se da ste me razumjeli?Ne trebaju ti oni PPM sto ti je Dino dao, dovoljno je da veznim igracima da stavis through ball na often i da napadaca naucis PPM "Likes to try and beat offside trap". zanima me to kada ubacim font u neki skin i tu se nalaze vise fontova kako da namestim da mi u skinu ocita taj moj zeljeni font?Skini font koji ti se svidja, ubaci ga u skin ( imas folder fonts).. promjeni mu ime u Default, otvori config od skina i tamo nadji ima trenutnog fonta i promjeni na default. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Kad pokrenem igricu i unesem podatke tipa ime,prezime, datum rođenja, i kad stisnem na sledecu opciju ja mislim da je biranje kluba fm zablokira i niss vise ne mogu da uradim..jedino ga mogu iskljuciti pa ako tko za kak da rijesim problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Šta ti izbaci, daj SS greške? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts