Sema^ Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Naime, kada smanjim TB na neku vrijednost (npr. 3M) a prethodno sam imao više, nakon toga ne mogu vratiti na prethodnu vrijednost, 3M mi je maksimalno. Stavio sam na 0 i sad imam 0 TB, i ne mogu povećati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Zato sto vise trosis nego sto imas WB ili si smanjio pa nekom igracu ponudio ugovor pa su uzeli u obzir i to i zakljucali ti onaj slider Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Doveo sam jednog igrača na free sa platom oko 9k sedmično. Nekako mi čudno jer se ranije nisam susretao sa ovim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Ima ovdje neki problem sigurno, vidite ovo: http://www.dodaj.rs/f/12/Bx/rQDH86z/2013-12-1800001.jpg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 http://i.imgur.com/hfRYd1F.png?1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Ja imam skoro 50% više nego što trošim dok ti trošiš više nego što imaš, a opet imamo 0 TB obojica. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Luda ti uprava prijevod ovog nista ne govori razlog zasto je kod tebe ta situacija jednostavno ti ne daju heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 18, 2013 Author Share Posted December 18, 2013 Ne vidim u cemu je problem. Uprava ti ne da vise novca za transfere. Otidji i trazi to od njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Tražim ja, ali njima mrsko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 (edited) I ja isto tražim ali ne daju stipse, pa mi ih onda valja kritikovati novinarima. Edited December 18, 2013 by Sema^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Evo za kolege FMaše, moj steam pa me dodajte stinger1000933 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s5akl Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Zanima me postoji li određeni period za popravljanje terena ? Kad odem popričati sa upravom opcija "relay pitch" mi je zamrznuta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 to će ti se otvoriti tek kada teren ne bude u dobrom stanju, prije toga ne možeš 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 (edited) Ma ovo nije normalno.....upravo sam popio 4 komada kod kuće od Citya..........a u gostima ih pobijedio 1:0 i u 3 tekme prije toga u LP u skupini nisam primio gol i onda u četrvrtoj tekmi 4 komada.........koja komedija od igre, sprdačina. Njihovi igrači su svaki pokriveni sa po jednim mojim odmah centimetar do njihovog i oni se dodaju kao da nikoga nema, uopće nisu igrači slobodni ali moji ni ne pokušavaju uzeti loptu. Ovaj FM je uvjerljivo najnerealniji dosad. Edit-ide loše da ne može gore. U zadnjih 7 kola sam dao samo 1 gol i to jedva, gubim kod kuće po 1:0 od Pescare i sličnih te odigravam po 0:0 sa Atalantom.......a nije da ne stvaram prilike. Sad napad neće pa neće pa neće. Mislim ovaj FM je nevjerojatno besmislen. Edited December 19, 2013 by Joso1000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s5akl Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Hvala Madri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 E sad neka mi netko kaže jel se ikada susreo s ovakvim ne bugom, već BUGČINOM. Na slici su moje posljednje tekme u Napoliju, izgubim tekmu protiv Catanije 17.12. kako i piše, dan poslije imam razgovor s upravom jer je bila kriza rezultata i molim ih da mi nedaju otkaz da obećavam da će bit bolje jer sam imao puno ozljeda. Oni kažu ok, ali u idućih 5 utakmica moram osvojit minimalno 10 bodova. Ja kažem dobro, neće bit lako al probaću. Ja od tog datuma pa sve do 13.2. iduće godine zaredam sa 10 pobjeda, 1 nerješenim i 1 porazom. Ja već i zaboravio na taj ultimatum jer sam ga ispoštovao. Međutim, karina. Ja izgubim od Bologne i dobijam u mail poruku da nisam ispunio uvjet koji sam obećao! WTF, kako nisam, dobio sam evo koliko tekmi.....i da računa samo prvenstvene board u taj ultimatum od 5 tekmi idućih 5 tekmi od tog poraza od Catanije osvojio sam maximalnih 15 bodova! Šta bih trebao? Ne izgubiti ni jednu tekmu do kraja sezone? Jbt kako frustrira igra...... http://tinypic.com/view.php?pic=b7xk0o&s=5#.UrN0lvTuKcM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Dođem do 5, 6 augusta i odjednom mi stane, neće dalje majku mu. Francuska liga, Lille.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 24, 2013 Author Share Posted December 24, 2013 Dođem do 5, 6 augusta i odjednom mi stane, neće dalje majku mu. Francuska liga, Lille.. Probao si standardne stvari kao ici na holiday ili uklanjanje sve dodatne grafike/baza iz igre? E sad neka mi netko kaže jel se ikada susreo s ovakvim ne bugom, već BUGČINOM. Na slici su moje posljednje tekme u Napoliju, izgubim tekmu protiv Catanije 17.12. kako i piše, dan poslije imam razgovor s upravom jer je bila kriza rezultata i molim ih da mi nedaju otkaz da obećavam da će bit bolje jer sam imao puno ozljeda. Oni kažu ok, ali u idućih 5 utakmica moram osvojit minimalno 10 bodova. Ja kažem dobro, neće bit lako al probaću. Ja od tog datuma pa sve do 13.2. iduće godine zaredam sa 10 pobjeda, 1 nerješenim i 1 porazom. Ja već i zaboravio na taj ultimatum jer sam ga ispoštovao. Međutim, karina. Ja izgubim od Bologne i dobijam u mail poruku da nisam ispunio uvjet koji sam obećao! WTF, kako nisam, dobio sam evo koliko tekmi.....i da računa samo prvenstvene board u taj ultimatum od 5 tekmi idućih 5 tekmi od tog poraza od Catanije osvojio sam maximalnih 15 bodova! Šta bih trebao? Ne izgubiti ni jednu tekmu do kraja sezone? Jbt kako frustrira igra...... http://tinypic.com/v...=5#.UrN0lvTuKcM Bug nego sta. Cini mi se da su najavili da ce to popraviti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s5akl Posted December 25, 2013 Share Posted December 25, 2013 Je l moguće raskinuti 'dogovor' s 'affiliated club, ako je kako ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted December 25, 2013 Share Posted December 25, 2013 Club/Information/Affiliated Clubs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Creepy Posted December 25, 2013 Share Posted December 25, 2013 Dolje u desnom kutu imas Cancel Link, ali ne moze ako je long term (npr. Dinamo i Lokomotiva se ne moze prekinuti) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s5akl Posted December 25, 2013 Share Posted December 25, 2013 Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted December 25, 2013 Share Posted December 25, 2013 http://www.dodaj.rs/f/3H/Ye/vtXW8cb/untitled22.png Razbiću ga sviju mi, kako ovo da riješim, mrtvi august. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Riješio sam ovo samo na trenutak, Holiday, ali me nakon 15-ak dana neočekivano izbacilo, tako da odustajem od ovog serijala.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 hahahahahahaha isti problem i meni, ne isplati mi se igrati do idućeg patcha -.-'' ili ako ima neki način da vratim na stariju verziju? btw. Sema moj skidaj taj avatar, svršavam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts