Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Zanima me (treba mi pomoć)


Dino151
 Share

Recommended Posts

Decki pomoc vas molim. Igram s Lpool-om drugu sezonu,i nemogu neke iz trece lige u kupu pobjedit.

Pocetak sezone je,prosle sezone sam ih preuzeo i moro prezivit da ne ispadnu iz lige,to sam uradio.

 

Neznam sta da radim,Carra se umirovio. Al sam doveo 2 nova igraca za obranu,al opet nista. Rotiram ih kako sam procito prije da mozda bude bolje,al opet nista sve po starom. Jel moguce da je do taktike?

Link to comment
Share on other sites

Probaj "offer to clubs" opciju i neku razumnu cijenu...pa makar bila i do 5M €...čak i manje stavi. Prodat ćeš ga sigurno. Anji ima para tako da ti niti ne treba neka luda cifra od transfera :D

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dogovorio sam Paredes za 2 miliona odmah i 2,5 miliona eura na 24 rate. On dodje odmah i oduze mi iz transfer budget 4,5 miliona eura odma. Kako i zashto?

 

I ne samo ovaj slucaj, vec i sa Benatia (3 cash i 5 na 24 rate) ali odma su mi povukli 8 miliona eura :@ Kako da resim ovo recite :(

Edited by Me2
Link to comment
Share on other sites

Nebi znao točno što je. Može biti jedino visina iznosa koji agent uzima mada mi je to previše. Možda je teška financijska situacija pa su ti odmah povukli kako bi imali za te rate. ;)

Nije teska finansika situacija, Anji je to i klub je dobio sponzor sa 100 miliona eura godisno :D

Neznam sta je ali treba mi pomoc :S

Link to comment
Share on other sites

Ne znam jesam li pogodio temu za postavljanje pitanja al bi volio odgovor, znaci igram manager preko 10 godina al mi se ovo nikad nije dogadjalo, znaci koga god dovedem u roku mjesec dana slomije nogu il neku drugu poprilicno bitnu kost. Sve je pocelo kad je Koke (inace igram s Atletico Madridom) slomio ruku pa onda izvrno nogu pa na kraju i slomio nogu pa je onda nogu slomio Kyle Walker i Javi Manquillo zatim i Fabio s cim sam ostao bez bekova (ostao mi je Coentrao al nije jos proslo mjesec dana tako da uskoro ocekujem i njegov lom). Kad sam doveo zamjenu Kokeu tocnije Kovacica za 20M u roku mjesec dana pogodite sta , slomio je nogu. Zatim nogu slomije i Hamsik i kao zamjenu njemu dovedem Gotzea a u roku mjesec dana pogodite sta, lom noge, u medjuvremenu mi je i Sigurdsson slomio nogu al do tad sam sva sreca shvatio da mi se ne isplati davat 20M za nekog ko ce za mjesec dana slomit nogu . E sad mene zanima sta ja trebam radit, da im dajem kalcij u mlijeko ili sta vec ? Da ne spominjem da mogu trcat ko 60godisnji asmaticar u rudniku al mi je to malo manje problem ..

Link to comment
Share on other sites

Postavi SS gdje je vidljiv intenzitet treninga. Ako je do toga on će sve reći, vjerujem da jest jer ista (slična) vrsta povreda te prirode obično kao uzrok ima suviše visok intenzitet fizičkog treninga. Sjećam se da kad sam tek počeo izrađivati treninge na starijim verzijama obično ako previše dignem tu kategoriju igrači završavaju na traumatologiji. Ako uzmem i umor kao simptom onda moj konačan tip je profulan sistem treninga.

Link to comment
Share on other sites

Fizio za to ne sluzi. Fizio sluzi samo za odredjivanje duzine povrede, sto bolji fizio, tacnije bi trebao da odredi. Osim toga, poprilicno su beskorisni.

Meni se Eva, koji se u RL nije povrijedio ima 4 godine, a igra skoro pa svaku utakmicu, u dvije sezone jedno 3 puta povrijedio iako rotiram igrace, trening mu je na Medium i sl.

Nesto kao i Ronaldo. Pa u dvije godine jedno 5 puta se povrijedio. Koliko se puta povrijedio za Real?

Bug postoji, morate jednostavno da imate ludu srecu i bar 2 rezervna igraca na toj poziciji.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |