Myllan Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 e bas to sto kazes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
telfa Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Imaš moju taktkiku za Zvezdu na predhodnoj strani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myllan Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 e ljudi treba mi pomoc igram sa zvezdom u cetvrtfinalu lige sampiona protiv arsenala kod kuca sam ih dobio 2:1 ali sad u gostima nikako nmg da izvucem nereseno jel zna neko dobru taktiku za to probava sam razna bunkere ali ne vredi oni me pobede jos vise nego sa mojom obicnom taktikom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Save/load Realno nisi jaci, nemoj da varas, koja je svrha toga? Bolje polako sastavljaj ekipu da realno osvojis LS negde tamo 2017-18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted February 19, 2012 Author Share Posted February 19, 2012 Pa probaj da igras defanzivno , mada moj najbolji savet ti je da sam probas da sastavis taktike jer ces tako najbolje nauciti ... msm da je najbolje da kad igras kod kuce protiv jakih timova igras malo ofanzino a kad igras u gostima igras defanzivno ali da bude kontranapada to ti je neki savet od mene ( nemoj save/load dosadi ti brzo FM ako to radis ) ... A el razgovaras sa njima za vreme poluvremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Save/load Realno nisi jaci, nemoj da varas, koja je svrha toga? Bolje polako sastavljaj ekipu da realno osvojis LS negde tamo 2017-18 Da te naruzim. Njegova je igra, ima pravo igrati kako hoce, zar ne ? Realno smapujes glavonjo e ljudi treba mi pomoc igram sa zvezdom u cetvrtfinalu lige sampiona protiv arsenala kod kuca sam ih dobio 2:1 ali sad u gostima nikako nmg da izvucem nereseno jel zna neko dobru taktiku za to probava sam razna bunkere ali ne vredi oni me pobede jos vise nego sa mojom obicnom taktikom Tesko ces to uspjeti jer ti je tim vjerovatno dosta slabiji. Skini moju taktiku i radi save/load dok ne pobjedis. Ako zelis tako da igras, naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myllan Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 save/load mi je da ne iskoristim bio sam u grupi smrti i prosao dalje kao drugoplasirani zao mi sada da ispadnem jos sam ih kod kuce dobio 2:1. I uvek razgovaram sa igracima na poluvremenu ma da ne budu svi motivisani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLeen72 Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Pa dobro ako pobjediš onda pobjediš.. ako ne jbg. Ne pobjediš. Sad ovaj save/load je glupost - reko je Ventus polako sestavljas ekipu i onda osvojis LS. Nemam ništa proti save/load delo sem to i ja ali shvatio sam, da je ovo glupost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Kako mi predlazete da igram sa nekom drzavom. Trenutno sam preuzeo Obalu Bjelokosti i igram 4-3-3. Znaci zanima me ocu li mjenjat taktiku na nekim utakmicama ili da drzim samo ovu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Zavisi od protivnika! :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Zavisi od protivnika! :: Kako mislis zavisi? Objasni pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Kako mislis zavisi? Objasni pls Pa burazeru,ako igraš protiv Brazila,Argentine,Španije... na SP-u,onda moraš igrati defanzivnije,hoćeš sa 3 napadača odmah krenuti da zabiješ gol? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Aha Ali oce li igraci imat problema sa taktikom, jer cuo sam da nije dobro mjenjat taktiku puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Ja ti inace imam dvije taktike, i jednu trecu, radikalnu. Prva je taktika koju koristim u 80% meceva. Ona je onako, neutralna. Nije napadacka, vise je odbrambena. Druga je slicna ovoj, samo sto nije odbrambena, nego je vise napadacka. Nju koristim u 19% meceva. Ona radikalna je skroz defanzivna i ona sluzi samo kad ne zelim da primim gol. Nikad nisam imao problema sa igracima. Predlazem i tebi da koristis taj omjer. Znaci protiv najjacih igraj povuceno, ja bih predlozio 4-5-1 ( sa DMC) jer imas dobra krila i u napadu 3 napadaca koja su stvarno odlicna ( Drogba, Wilfried, Doumbija) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Aha Ali oce li igraci imat problema sa taktikom, jer cuo sam da nije dobro mjenjat taktiku puno Uzeo si Obalu Bjelokosti.Ona je najjača Afrička država,tako da ćeš rijetko da mijenjaš taktiku,osim na SP-u! :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Al meni je ovo neka 5. sezona. Znaci vecina je igraca 30+... Wilfierd jako los. Stavim ga na poacher nemze zabit, isto kao i dumbia i onaj lacina tore ili kako vec. Pitao sam jer napravili su da ti FM nakon nekog vremena skuzi taktiku, pa sam mislio da cu morati mjenjati puno itd. Nego, imam jedan problem, napadaci su mi vrhunski. Wilfried, lacina tore, Doumbia itd. Al oni nemogu zabit nikako, na utakmici uradim po 10 suteva u okvir gola a samo 1 gol zabijen. Wilfried i Doumbia su poacheri a ovaj je Target man, al opet nemogu zabit :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Wilfried je sve osim poachera. Stavi ga na deep lying forwarda. I stavi Gervinha ( ako ti on igra krilo) na move into channels. Doumbija ti moze biti i Advanced Forward. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Igram 4-3-3. Gevinho sam stavio na napad solidan je. Isto me zanima kako da namjestim ovima da manje driblaju, run with ball - rarley? Jer previse gube loptu sa driblanjem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Da sam na tvom mjestu,doveo bih Hulka,lika staviš na advenced forward i zabija sve u 16,ali i izvan sada ozbiljno,imao sam ga u Porta i u Arsenalu i skoro svaki put je bio prvi strijelac lige,imam jačinu,brzinu,udarac...što je dosta za napadača koji će iz utakmicu u utakmicu briljirati...Ali u tvojoj situaciji bi točno napravio kao što je rekao Ling i u pravu je što je napisao da je Wilfried sve osim poacher... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 (edited) Da. I smanji im creative freedom. Sto manje to bolje. Neka ti samo playmaker i glavni igrac u timu pored playmakera imaju povisok creative freedom. Da sam na tvom mjestu,doveo bih HulkaPita za CiV, ne za klub. Edited February 27, 2012 by LingLing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Uredu. Dumbia advance foward i Wilfierd deep lyin foward. Pokusat cu pa valjda uspije. I da, jel uredu to sto stavljam Yaya Toruea na BWM? ili je bolje da igra nesto drugo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 U mojoj taktici bi on igrao ili box to box ( ako igras sa jednim napadacem) ili CM-support. Ako ces igrati sa dva napadaca, onda stavi da Wilfried bude Playmaker, a Doumbia target man ( run onto ball). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Igram sa 3 napadaca. 4-3-3. Tri napadaca, tri na sredini(BWM, Playmaker i CM-Attack). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Auuu... nikad nisam igrao sa tri napadaca. Ali nikad, nisam ni probao. Ko ti je treci napadac ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 http://i.imgur.com/w0Ty2.jpg Treci je Lacina Traore. Stavljam ga na target man, ali nemoze zabit, a u CSKA zabije po 10 golova minimum, gledo sam mu history.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts