prodo Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 ako bi izazov po meni hrvatska, zato što nemaju baš neku defenzivu i sa svakom dodatnom sezonom će mislim biti sve gora obrana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 uzmi rusiju, imaju staru ekipu probaj nesto sa njima osvojiti dok jos imaju dobre igrace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Nemoj Europljane,uzmi Kolumbiju ili Čile,odlične repke,sa par vrhunskih pojedninaca. I niposto nemoj pisati karijeru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Ma želim europljane zbog eura uskoro..a nemogu se odlučit između: Rusije,Hrvatske,Danske i Poljske? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Cim se ne mozes odluciti,znaci da karijera nece dugo trajat. Uzmi Dansku po meni,jer je najslabija od ovih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 http://www.fm-balkan...igaski-klubovi/Vannes dolazim Moj prijedlog ti je Maroko.Odlicni igraci ali slabo uigrani... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Iduci tjedan(dva ili mjesec bacam se na kopiju engleskog stila i igre,tako da mi nadjite klub koji nije isfuran,a da cu imati volje igrati sa njim.Za ljubitelje moje karijere La Dea,nek se ne brinu,imam jos planirana 3 reporta sigurna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Wolverhampton-upravo to-nisu isfurani i imaju solidnu momčad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Nott. Forrest, Millwall - legendarni klubovi, Nott. Forrest u nesto boljoj situaciji nego Millwall, ima bolji tim, dobre finansije i lepe sanse da se nakon dugog niza godina konacno vrati u Englesku elitu. Sa druge strane Millwall u mnogo tezoj finansijskoj situaciji, ima solidnu ekipu za opstanak u Championshipu ali ces do promociju u EPL morati cekati bar godinu-dve jer losa finansijska sitaucija nedozvoljava dovodjenje brojnih ili kvalitetnih pojacanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nino Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 moze meni neki nizeligas,sa lijepom proslosti,solidan stadion....liga bilo koja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 http://www.fm-balkan.com/forum/topic/9247-nizeligaski-klubovi/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 (edited) moze meni neki nizeligas,sa lijepom proslosti,solidan stadion....liga bilo koja... Pa ja sad predlozih Dinu Millwall i Nott.Forest.. Imas tu i Leeds, Monaco, LeMans, Metz, Brescia, Livorno, Sampdoria (ima i odlicnu skolu), Selta, Dep. la Coruna, Valladolid, Mucnehn1860... mnogi od njih imaju lepu proslost pre svega Selta, Nott, Monaco, Samdoria, la Coruna, Valladolid... stadioni su im lepi, pogledaj i sam Edited May 27, 2012 by The Special One Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nino Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 ma znam,ali nezelim te isfurane tipa monaco,sampdoria...neki malotezi izazov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Selta, Valladolid? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nino Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 vidjet cu...mislio sam Strasbourg ali dajte mi nekakav dodatak za te nize od te tri igrive lige francuske,i nize engleske,znaci 7-8-9 lliga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 http://www.fm-balkan.com/forum/topic/6403-treba-mi-liga/ evo imas ovde, napisi koje ti lige trebaju i napravice ti neko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Evo nakon dugo dugo razimsljanja, istrazivanja i eliminacija, ostala su mi dva kluba izmedju kojih nikako ne mogu da se odlucim koji da vodim: Crvena Zvezda ili Ajax?! Crvena Zvezda Prednosti: -ljubav prema klubu-mlad i perspektivan tim-odlicne posete-odlicno poznavanje tima-odlicno poznavanje eventualnih igrackih i pojacanja unutar strucnog staba-odlicno poznavanje lige i rivala-dobar stadion-nijedna aktivna karijera-veliki izazov Mane:-losa finansijska situacija-srednji uslovi treniranja i osrednja skola fudbala-relativno mali transfer budzet-tesko je uraditi bilo sta u Evropi Ciljevi:-domaca dupla kruna-u Evropi u prvoj sezoni grupna faza LE, u drugoj grupna faza LS, u trecoj sezoni nokaut faza LS\LE AjaxPrednosti:-mlad i perspektivan tim-dobar stadion-solidno poznavanje tima-dobro poznavanje eventualnih pojacanja za strucni stab-odlicna mlada skola-dobre finansije-nijedna aktivna karijera-lep fudbal koji se igra-izazov u Evro takmicenjima Mane:-relativno slabo poznavanje lige i protivnika-nesto je teze doci do titule sampiona nego sa Zvezdom Ciljevi:-domaca dupla kruna-nokaut faza LS-u drugoj sezoni polufinale LE-u trecoj sezoni osvajanje LE\polufinale LS Po meni koliko jedan ima prednosti toliko ima i drugi samo u drugim oblastima. Ne mogu vec 2 dana da se odlucim koji tim da vodim. Jeste Zvezda malo isfurana, ali nema nijedna aktivna karijera, mnogo volim klub i sa njim bi mi mozda bilo i lakse d auradim nesto vise jer jako dobro poznajem nase uslove. Sa druge strane Ajax bi bio inovacija u karijerama, i svakako bi sa njim imao nesto vise ciljeve u Evropi nego sa Zvezdom. Sta vi mislite??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Po meni Ajax,iako bi bio izazov napokon skinuti Partizan sa trona...ali u svakom slučaju AJAX! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Zvezda definitivno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Crvena Zvezda definitivno.Kada je Stefan mogao da dovede Partizan do trona Evrope,probaj i ti sa Zvezdom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nino Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 moze meni neki zanimljiv klub...da je medu losijima u ligi ili nesto ispod srednje klase...lige: Španjolska, Francuska, Njemačka, Belgija , nizozemska, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 http://www.fm-balkan.com/forum/forum/669-ideje-za-offline-igranje/ pa si nadji nesto po tvom ukusu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nino Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 španjolska liga me privlači...Levante, Granada ili Zaragoza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 uzmi levante, imaju solidnu ekipu, dosta starijih igraca sa iskustvom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 imas i opis levantea u temi ja sam ga napravio pa mozda te podstakne da sa njima krenes dino daj mu link od opis kluba levante,mozda pomogne decku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts