Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Ima jedan tim... V2


SlobaGrobar
 Share

Recommended Posts

http://www.dodaj.rs/f/1B/YZ/3w4Xlcn/3/1952.png

 

Evo priče kao i što sam najavio. Ovo će biti drugi deo "Ima jedan tim..." a za slučaj da niste čitali prvu priču kliknite na sledeći

link. Od tada sam još tri puta vodio Partizan. Jednom sam igrao tri sezone ali izlaskom peča sam prekinuo taj sejv. Drugi put sam igrao pet sezona ako se ne varam toliko sam i igrao u prvoj priči koju sam pisao za FM 11 (Ima jedan tim...) i odigrao sam pet sezona, u prve tri sezone sam lagano uzeo titulu a kasnije sam se poprilično mučio i da zauzmem drugu poziciju na kraju sezone. Treći put (četvrti na ovom FM) kada sam igrao sa Partizanom i ujedno zadnji na prošlom peču bio mi je najuspešniji otkad igram FM naravno sa Partizanom.. Prve sezone sam očekivano završio takmičenje u grupnoj fazi Lige Šampiona a već sledeće pravim veliku senzaciju i preživljavam grupu u kojoj je bio Milano i idem u nokaut fazu Lige Šampiona ali sreće nisam imao. Naleteo sam na Real koji me je pobedio ali ne i unakazio. U ukupnom skoru je bilo 8:5 za njih. U naredne četiri sezone nisam ni jednom ponovio taj uspeh ali sam zato svake sezone redovno prolazio grupu kao treći. Dva puta sam igrao u 1/16 i dva puta u 1/8. Sejv sam prekinuo u 7 sezoni zbog finasijskih poteškoća sa kojima nisam mogao da se nosim ali sam sam kriv za to. Recimo Morales je imao platu 130k, Milijaš, Ibanjez, Ibričić... takođe veoma visoke plate i nisam mogao da nastavim da igram taj sejv jer je predsednik sam počeo da prodaje najbolje igrače. Da nije bila takva situacija igrao bi sigurno još dugo taj sejv. Što se tiče domaćeg prvenstva za šest sezona šest titula prvaka države od toga čak dva puta bez poraza u sezoni i osvojena su i četiri kupa. Kada sam završio taj sejv Partizan je bio među 30 klubova po koeficijentu a Srbija je bila nadomak da dobije trećeg predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Šampiona. Ono što će biti drugačije u ovoj priči za razliku od prve jeste sam način pisanja izjava posle mečeva gde ću taj deo u potpunosti promeniti za razliku od prve priče u kojoj izjave izgledaju pa da tako kažem i nekulturno. Sledeće što će se promeniti jeste da ću pokušati da pišem izveštaje sa više utakmica tokom sezone i da ću po nekada ubaciti po neki intervju "viška" u toku sezone. Sledeće što se menja u ovoj priči jesu moja očekivanja. Poznato je da Partizan nema tako dobar tim kao na prošlom peču te će ova prva sezona više poslužiti za uigravanje tima za drugu sezonu od koje zaista mnogo očekujem. Da ne bude zabune i u prvoj očekujem duplu krunu bez nekih većih problema ali cilj mi je da se zbog evrope sledeće sezone tim što bolje uigra. I za kraj... kako i u prošloj priči tako i u ovoj očekujte senzacionalne transfere od kojih zastaje dah.

 

Napomenuo bih još da pored zvaničnog SI peča (11.3) koristim još i srpski transfer abdejt, kao i srpski mini media pak rađen od ljudi sa "drugog" foruma. Od grafike u FM koristim skin onepiece, dresove SS (nisam siguran da li se tako zovu) i grbove koje je ovaj forum radio.

 


 

http://www.mondo.rs/v2/images/logo-mondo.png

 

http://www.nadlanu.com/Uploads/Logos01/st-168174-1-2.jpg

 

STANOJEVIĆ VEĆ ODLAZI

 

]Aleksandar Stanojević posle manje od četiri meseca napušta Partizan. Dragan Đurić predsednik Partizan kaže da je Stanojević bio samo privremeno rešenje i da klubu kao što je Partizan treba mnogo ozbiljniji trener ako žele nešto više da urade u narednoj sezoni. Recimo da uđu u Ligu Šampiona. Predsednik Partizana Dragan Đurić je dodao da će se novi trener znati već u toku dana a da će on imati čak 5 miliona na raspolaganju da sastavi tim koji može da uzme duplu krunu i da se plasira u Ligu Šampiona. Aleksandar Stanojević se povodom ovoga još uvek nije oglasio a kako stvari stoje i neće jer jedan njegov prijatelj kaže da je on trenutno u Podgorici i da se ne zna kada će se vratiti.

 

http://img.sportal.rs/images/logo.gif

 

SENZACIJA U PARTIZANU

 

Kakva senzacija u Partizanu!!! Samo tri sata pošto je objavljeno da Aleksandar Stanojević više nije trener Partizana iz kluba su saopštili da je novi trener Slobodan Milovanović koji široj javnosti nije poznat a kada smo pokušali nešto više da saznamo o njemu malo smo toga "iskopali". Slobodan Milovanović rođen je 31 oktobra 1984 u Šapcu, pored ruskog jezika koji zna vrlo dobro solidno govori i engleski a ono što je jako zanimljivo jeste da je fudbal igrao samo na amaterskom nivou. najjači klub za koji je igrao tokom svoje karijere je FK Loznica, pored Loznice igrao je još za FK Jelen (Jelenča), FK Provo i OFK Šapine. U pismu kluba u kojem stoji da je Slobodan Milovanović novi trener aktuelnog srpskog šampiona stoji i da je zvanično predstavljanje medijima sutra u 12 časova u prostorijama kluba.

 

http://centrala1.securesites.net/images2009/logo_2011.png

 

http://www.soskanal.net/wp-content/uploads/2010/09/press5.jpg

 

MILOVANOVIĆ PREDSTAVLJEN MEDIJIMA

 

Novi trener FK Partizan - Slobodan Milovanović predstavljen je fudbalskoj javnosti u Srbiji u prostorijama kluba. Slobodan Milovanović je odgovarao na pitanja novinara veoma strpljivo i više od pola sata te je već stekao prve simpatije novinara. Sva pitanja i odgovore sa konferencije za štampu pročitajte u nastavku teksta.

 

Darko Grubor (generalni menadžer) - Dobro došli na današnju konferenciju za novinare koju je sazvao FK Partizan a na kojoj će biti predstavljen novi trener kluba Slobodan Milovanović. Možete početi sa pitanjima.

 

Stefan Marković (Sportska centrala) - Eto imam tu čast da vam prvi čestitam na novom poslu, srećno i da se što duže zadržite (smeh). Interesuje me otkud baš vi na klupi FK Partizan pored toliko stručnjaka u Srbiji. Ako pogledamo vašu biografiju kao fudbalera možemo videti da je najveći klub za koji ste igrali Loznica a da ste pored dresa Loznice još nosili i dres Jelena, Prova i Šapina.

 

Slobodan Milovanović - Hvala. Pa vidite čak i ja još uvek ne verujem da sam tek na početku svoje trenerske karijere dobio ovakvu priliku. Igrao sam fudbal na amaterskom nivou do pre malo više od dva meseca a onda sam rešio da malo "ubrzam" polaganje za FIFA PRO licencu i u roku od dva meseca sam završio trenersku školu. Samo što sam završio školu naišao sam na jednog čoveka koji je trenutno u upravi kluba a znamo se od ranije - radi se o Albertu Nađu. Počeo je priču kako klubu treba novi trener i kako je Stanoje bio samo privremeno rešenje i da klubu pod hitno treba jedan ozbiljan trener na duge staze i zatim je mene pitao čime se bavim trenutno. Kada sam rekao da sam tek završio trenersku školu i da pregovaram sa Dubočicom oko eventualnog preuzimanja kluba on je rekao da otkažem odmah te pregovore jer sam upravo postao novi trener FK Partizan. Ostalo je istorija. Malo je falilo da dobijem srčani udar i da danas ne sedim ovde ispred vas. Verujte mi da sam i ja još uvek u šoku.

 

Đorđe Petrović (dnevni list Alo) - Trenerski posao je ozbiljna stvar i ne može svako da bude trener. Mene zanima imate li vi u planu kako će tim igrati, koju će te formaciju koristiti, kako najbolje pripremiti tim...

 

Slobodan Milovanović - Sve sam već isplanirao. Ekipa će domaće utakmice igrati ofanzivno od prvog minuta dok u evropi u zavisnosti od rivala će se menjati taktika. Što se tiče formacije mislim da igračima u klubu najviše odgovara 4-2-3-1. Pripremni period ekipa će obavljati u dva dela. Prvi deo ekipa će odraditi na Kopaoniku gde će se četiri dana raditi bez lopte, zatim put Nikozije gde se ostaje tri dana i gde će igrači raditi na fizičkoj spremi a takođe će se odigrati i prijateljski meč sa Brazilskom Koritibom I za kraj sledi povratak u Srbiju i gostovanje Čačanskoj Slobodi. U nastavku priprema pa sve do starta kvalifikacija za Ligu Šampiona ekipa će se pripremati u SRC Zemunelo.

 

Marko Avramović (Radio Televizija Srbije) - Da li ste već razmišljali o eventualnim pojačanjima? Možete li nam otkriti koji su vam igrači zanimljivi i koje bi igrače voleli da vidite u crno-belom dresu.

 

Slobodan Milovanović - Ne bih da otkrivam imena igrača ali ću reći da su mi nekolicina igrača Bežanije, Spartaka, Hajduka iz Kule, BSK Borče zapali za oko. Takođe ima zanimljivih igrača koji su slobodni igrači ali i srpskih igrača koji igraju po inostranstvu. Od stranih igrača verovatno nećemo dovesti više od jednog ali taj jedan je jako dobar igrač i imamo veoma dobre preporuke za njega. Preporuke dolaze od priznatih imena u svetu fudbala poput Mičela i Pepe Mela.

 

Jovan Atanacković (Večernje novosti) - Tek što je se malo spustila bura oko postavljanja od strane uprave Crvene zvezde Roberta Prosinečkog na mesto trenera tog kluba sa druge strane topčidarskog brda odjeknula je druga bomba. Vi ste postavljeni za novog trenera FK Partizan i ono što mene interesuje jeste kakvo vi mišljenje imate o Robertu Prosinečkom.

 

Slobodan Milovanović - Crvena zvezda je napravila dobar potez angažovanjem Roberta Prosinečkog za svog novog trenera. Roberta očekuje jako težak zadatak jer po meni zvezda ima poprilično slab tim za evropu ali za ligu je i više nego dovoljan ovakav kadar ako žele borbu za titulu. Ja pošto sam sada postavljen za novog trenera FK Partizan neću se pre više obazirati na poteze rivala jer želim da se usresredim na moj tim. Robert Prosinečki ima sportski respekt od mene kao i svaki drugi rival ali to je sve.

 

Ana Lazić (Sportski žurnal) - Čestitam na verovatno vašem poslu iz snova jer tražeći malo dublje po Šapcu i po užem krugu prijatelja saznali smo da ste vi veliki navijač ovog kluba. Ono što mene zanima jeste kakve su vaše ambicije u ovoj sezoni?

 

Slobodan Milovanović - Hvala. Pa predsednik Dragan Đurić mi je jasno dao do znanja da želi rezultate prve sezone. za 5 miliona koje sam dobio za transfere od mene se očekuje da odvedem tim u Ligu Šampiona posle 7 godina i da osvojim duplu krunu.

 

Darko Grubor (generalni menadžer) - Hvala što ste došli u ovolikom broju. Ova pres konferencija je završena.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://www.dodaj.rs/f/1B/YZ/3w4Xlcn/3/1952.png

 


 

http://www.mondo.rs/v2/images/logo-mondo.png

 

http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2011/02/04/7008828/Branimir-Aleksic.jpg

 

PARTIZAN PREDSTAVIO NOVA POJAČANJA

 

Šampion je u jednom danu predstavio čak pet novih pojačanja. Ono što je zanimljivo jeste što Milovanović kaže da je ovime završen prelazni rok i da do zimskog prelaznog roka verovatno neće biti novih pojačanja. Prvo pojačanje je mladi 19-godišnji golman Branimir Aleksić koji je doveden iz Spartak Zlatibor vode uz obeštećenje od 400k. Drugo pojačanje je Nikola Komazec isto jedan mladi igrač koji je doveden iz Hajduka (Kula) uz obeštećenje od 525k. Treće pojačanje je štoper visok čak 204cm, radi se o Žarku Markoviću koji je doveden iz Gaz Metana uz obeštećenje od 850k. Ovaj transfer Milovanovića naišao je na negodovanja navijača jer oni smatraju da je Milovanović previše platio za ovog igrača. Četvrto pojačanje je Južnoafrički igrač Peter Masilela koji je doveden iz Makabi (Haifa) uz obeštećenje od 575k. Kako smo saznali ljudi u klubu imaju samo reči hvale za ovog igrača. Zadnje pojačanje koje je danas predstavljeno je Marko Stanovčić koji je doveden iz Bežanije uz obeštećenje od 475k. Šta su nova pojačanja rekla na predstavljanju možete pročitati u nastavku ovog teksta.

 

Ovim prelaskom u Partizan ostvario mi je se moj san da jednog dana potpišem za Partizan ili Crvenu zvezdu. Svestan sam da mi je konkurencija Vladimir Stojković i spreman da čekam svoju šansu na klupi a preko treninga ću pokušati da se nametnem treneru - rekao je u jednom dahu mladi i veoma talentovani golman Branimir Aleksić.

 

Svakom igraču iz Srbije koji tek počinje svoju fudbalsku karijeru san je da jednog dana zaigra za Partizan ili Crvenu zvezdu. Moj san je se danas ostvario. Prilično sam siguran da neću dobijati veliku minutažu ali sam spreman da dam sve od sebe da se nametnem Slobodanu Milovanoviću. Razlog zbog kojeg sam potpisao za Partizan i ako znam da ću više sedeti na klupi nego što ću igrati je taj što klub ima velike ambicije. To je razlog zašto sam odbio Vojvodinu a prihvatio ponudu Partizana - završio je Nikola Komazec.

 

Došao sam u Partizan poput Nikole iz razloga što klub u ovoj sezoni ima velike ambicije. Po mom skromnom mišljenju mislim da je srpska liga jača od rumunske jer pored Partizana i Crvene zvezde prilično sam siguran da će se i OFK ali i Vojvodina ove sezone uključiti u trku za šampiona države. Drago mi je što sam se vratio u srpski fudbal i u tako veliki klub poput Partizana. Na kritike navijača upućene Slobodanu Milovanoviću oko obeštećenja koje je izdvojio za mene mogu da odgovorim samo dobrim partijama i da mu se tako odužim - rekao je Žarko Marković koji je pre Gaz Metana nosio dres Sopota i Baska.

 

Veliki je izazov igrati u Partizanu, Svaki igrač koji nosi dres Partizana ima određeni pritisak da mora da da mnogo više od maksimuma. Ne znam da li ću ikada moći Milovanoviću dovoljno da zahvalim za ovaj trenutak. Klub ove sezone ima velike ambicije kada je u pitanju evropa ali i tu je i domaće prvenstvo koje Partizan ponovo brani i nadam se da će ga i četvrti put osvojitizavršio je Marko Stanovčić.

 

Judžin Sepua mi je dosta toga lepog ispričao o ovoj zemlji, ljudima ovde... Od igrača koji trenutno igraju u srpskoj ligi čujem se ponekad sa Oditom, Bosmanom i Betoligarom. U klub sam došao jer mi je čast da učestvujem u stvaranju jedne velike ekipe ili drugim rečima evropske ekipe ali... ne može se takav tim stvoriti preko noći, ja lično sam spreman da učestvujem u stvaranju te evropske ekipe i planiram da igram najmanje dve do tri sezone za Partizan i jedino što bih zamolio navijače jeste da imaju strpljenja - završio je Peter Masilela koji ne krije svoje oduševljenje zbog potpisivanja ugovora sa Partizanom.

 

Pored dolazaka bilo je odlazaka iz kluba. Partizan su napustila četiri fudbalera i to svi na pozajmice a jedna od te četiri pozajmice izaziva negodovanje "grobara". Radi se o Vojislavu Stankoviću koji je prosleđen ni manje ni više Hajduku iz Splita na jednogodišnju pozajmicu.

 

Ne vidim u čemu je problem. Ukazala mi se prilika u vidu veće minutaže i to nisam mogao da propustim i još su se složili i čelnici klubova tako da zaista mislim da od ovoga ne treba praviti ništa posebno. Izazov je igrati za Hajduk i skinuti Dinamo posle pet godina dominacije sa trona. To je jedan od razloga uz veću minutažu što sam prihvatio ovu ponudu. Nadam se da će Slobodan Milovanović po isteku pozajmice ozbiljnije računati na mene - završio je Vojislav Stanković.

 

Pored Vojislava Stankovića na pozajmice su još poslati i Aleksandar Davidov (Smederevo), Radiša Ilić (Lion) i Marko Obradović koji je poslat u BASK kao dogovor između klubova o saradnji Partizana i BASK-a u narednim godinama. Ta saradnja podrazumeva da Partizan pošalje najviše dva fudbalera godišnje na kaljeje u ovaj klub a kako u BASK-u kažu ova saradnja je jako korisna i za njih ali i za Partizan. Pored ovih dolazaka i odlazaka za sada se sigurno zna da u Partizan dolaze još dva igrača a jedan od njih na polusezoni dok drugi na kraju sezone. Na polusezoni dolazi talentovani fudbaler Domžala Dominik Ozbolt. Visina obeštećenja nije tačno navedena ali se spominje iznos od oko 300k. Na kraju sezone u klub dolazi Dejan Babić fudbaler koji trenutno nastupa za BSK Borču uz obeštećenje od 100k. Za kraj evo izjave Slobodana Milovanovića.

 

Ovim transferima je počeo projekat koji smo mi u klubu nazvali evropski Partizan. Ujedno ovi transferi i predstavljaju kakvu ću ja transfer politiku voditi u narednom periodu. Cilj mi je da u 75% slučajeva dovodim domaće igrače, znam da ja nisam Dule Vujošević i da je ovo fudbal a ne košarka ali od nečeg se mora krenuti. Imam u planu da kroz pet-šest godina dođemo do nekog većeg uspeha u evropi u vidu bar osmine finala Lige Šampiona ili četvrtine finala Evropske Lige. Vreme će pokazati kako je obavljen ovaj prelazni rok, ja sam optimista po tom pitanju - završio je uz osmeh Milovanović.

 

http://img.sportal.rs/images/logo.gif

 

http://sportservis.name/wsw/UserFiles/Image/fudbal%20srbija/partizan/pripreme%20partizan%20fk%20part.jpg

 

ŠAMPION ZAVRŠIO PRIPREME

 

Šampion Srbije FK Partizan koji je se na Kopaoniku u Nikoziji i u SRC Zemunelo pripremao za kvalifikacije za Ligu Šampiona danas je završio pripreme dobivši Slobodu iz Čačka sa 0:2. Strelci za Partizan su bili Stefan Babović i Princ Tejgo. Da podsetimo Partizan je pre 4 dana u Nikoziji odigrao prvi prijateljski meč i poražen je od Brazilske Koritibe sa 1:2 a strelac jedinog gola bio je Marko Šćepović.

 

Veoma je nezgodno pripremiti ekipu za predstojeće izazove kada pauza između kraja prvenstva i starta kvalifikacija za Ligu Šampiona traje veoma malo. Faktički smo imali svega 20-tak dana da obavimo transfere i uigramo tim. Zadovoljan sam samim tokom priprema, vidi se da se i igrače trude, žele da ostave dobar utisak a što se tiče prijateljskih utakmica rezultat mi je bio skroz u drugom planu i ipak drago mi je što su se igrači zalagali na tim mečevima kao da su zvanični. Nastavak priprema očekujem da odradimo kroz kvalifikacije za Ligu Šampiona jer je za mene realno neuspeh ako ne možemo lagano da se te zadnje runde kvalifikacija - zaključio je strateg crno-belih Slobodan Milovanović.

 

http://www.rts.rs/img/logoNew-ci.png

 

 

LŠ: PARTIZAN NA LEVADIJU

 

Današnjim žrebom u Nionu odlučeno je da srpski predstavnik u kvalifikacijama za Ligu Šampiona Partizan igra protiv Estonskog predstavnika Levadije. Ako Partizan prođe Levadiju što ne bi trebao biti problem rival u narednoj rundi biće bolji iz duela TNS - Šerif. Prvi meč se igra na Stadionu FK Partizan dok se revanš igra 7 dana kasnije u Estoniji na Stadionu Kadriorg. U nastavku teksta videćete izjavu Slobodana Milovanovića kao i očekivanja pred ovaj dvomeč i sve parove drugog kola kvalifikacija za Ligu Šampiona.

 

Sa jedne strane jesam zadovoljan žrebom ali sa druge i nisam. Levadija je Estonski tim dakle klasična ruska škola kao i ruski mentalitet i ovom prilikom pozivam igrače da se usresrede jer će ovo biti jako težak dvomeč i nema mesta opuštanju - upozorio je Slobodan Milovanović.

 

Parovi drugog kola kvalifikacija za Ligu Šampiona

AIK - Rudar

Linfild - BATE

Liteks - HB

Helsinki - Leč

Hapoel Tel Aviv - Olimpi Rustavi

Bohemians - Metarulgs

PARTIZAN - Levadia

TNS - Šerif

Aktobe - Žilina

Salzburg - Renova

Omonija - Inter Baku

Tre Fiori - Rozenborg

Koper - Ekranas

Dinamo Tirana - Debrecin

FH - Željezničar

Sparta Prag - Pjunik

Dinamo Zagreb - Jeunes Esč

Link to comment
Share on other sites

Čestitam za pojačanja, Masilela je zvijer! Pisanje ti je na vrhunskom nivou, nadam se da će potrajati duplo više od V1 vezije. :respekt: :respekt: :respekt:

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/1B/YZ/3w4Xlcn/3/1952.png

 


 

http://www.mondo.rs/v2/images/logo-mondo.png

 

RUTINSKI U REVANŠU

 

http://e-zemun.rs/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/59417_Nemanja-Tomic.jpg

 

Stadion: Kadriorg, Tallinn

Gledalaca: 3.138

Rezultat i strelci: Levadia - Partizan 0:3 (Žarko Marković 21, Oleg Kosemets og 28, Nemanja Tomić 89)

 

Partizan je u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Šampiona rutinski savladao Levadiju sa 3:0 potvrdivši tako rezultat iz prvog meča. U prvom meču dva gola je postigao Sale Ilić a jedan Marko Šćepović.

 

U ovom drugom meču Partizan je dosta napadao ali je bio i dosta neprecizan. Od dvadeset i tri udarca ka golu Levadije samo pet je išlo u okvir gola, dvanaest van okvira gola i šest udaraca je izblokirano. Da je Partizan igrao bez ideje u napadu može se primetiti i po statistici, čak devet puta je šutirano iz daljine. Partizan je takođe imao čak 13 kornera naspram svega 2 fudbalera Levadije. U posedu lopte takođe dominacija Partizana (41% - 59%).

 

Partizan je došao u prednost od 0:1 posle lepo izvedenog kornera od strane Nemanje Tomića sa desne strane. Nemanja Tomić je dakle izveo korner a Žarković nije morao ni da skače samo je se poklonio i lopta je završila iza leđa golmana Kritsjuka. Partizan je samo sedam minuta kasnije povisio na 2:0 posle sjajnog prodora Nemanje Tomića po desnoj strani usledio je odličan centaršut a Kosemats u želji da izbaci loptu što dalje od gola šalje loptu u sopstvenu mrežu jer je nekako uspeo da se oklizne i tako zahvati loptu dovoljno da prevari golmana koji je sada bio apsolutno nemoćan. Na konačnih Levadija - Partizan 0:3 postavio je Nemanja Tomić u 89 minutu kada je prošao tri igrača i na kraju u stilu najboljih svetskih fudbalera lobovao golmana.

 

Partizan je ovaj meč igrao u sastavu Aleksić, Stanovčić, Savić, Marković, Masilela, Medo, Petrović, Tomić, Ilić, Babović i Adija. Sa klupe su ušli Iliev, Komazec i Krstajić.

 

http://www.mondo.rs/v2/images/logo-mondo.png

 

PARTIZAN ODBRANIO ČETIRI GOLA PREDNOSTI

 

 

Stadion: Sheriff, Tiraspol

Gledalaca: 3.084

Rezultat i strelci: Sheriff - Partizan 0:0

 

Srpski šampion uspeo je da odbrani rezultat postignut kod kuće i tako se plasira u zadnju rundu kvalifikacija za Ligu Šampiona. Da podsetimo Partizan je u prvom meču demolirao Šerif sa čak 4:0 a strelci su bili dva puta Sale Ilić i po jednom Medo i Šćepović.

 

Partizan se nije trudio previše da napada što svedoči i posed lopte oba tima a Šerif nije mogao protiv Partizanove defanzive. Tokom većeg dela susreta gledali smo uspavanku na terenu a dva puta ozbiljnije Partizan je pripretio u 16 i 67 minutu preko Saleta Ilića dok su Babović i Petrović takođe imali po jednu jako izglednu priliku koja nije realizovana.

 

Partizan je igrao u sastavu Aleksić, Stanovčić, Savić, Masilela, Marković, Medo, Petrović, Tomić, Saša Ilić, Babović, Komazec. U drugom poluvremenu u igru su ušli Iliev, Šćepović i Smiljanić.

 

http://www.tvarenasport.com/themes/3way/img/logo.png

 

PARTIZAN IMAO SREĆE

 

 

Datum: 05/08/2010

Povod: Izvlačenje parova za četvrto kolo kvalifikacija

 

Na današnjem žrebanju za plej of (četvrto kolo) Lige Šampiona Partizan može definitivno reći da je imao sreće. Izvukao je jedan od dva najslabija tima među nosiocima - Bate Borisov. Taj drugi tim je bila Omonija a ona će igrati protiv Rozenborga. Najzanimljiviji meč će svakako biti između Salzburga i Hapoela iz Tel Aviva. U ostala dva meča sastaju se AIK - Sparta iz Praga i Liteks - Kopenhagen.

 

Pored ovog žreba održan je takođe i žreb za najbolje plasirane timove (takođe četvrto kolo kvalifikacija). Najzanimljivije će svakako biti u duelu Dinama iz Kijeva i Ajaksa i u duelu između Zenita i Fenerbahčea. U ostala tri meča sastaju se Verder - Braga, Sevilja - Okser i Sampdorija - Totenhem.

 

Partizan je u prvom meču domaćin i već pred svojim navijačima ne bi bilo loše ostvariti koliku-toliku prednost. Prvi meč je inače na programu sedamnaestog avgusta dok se revanš igra sedam dana kasnije. Evo i reakcije Slobodana Milovanovića na ovakav žreb.

 

Mogu biti veoma zadovoljan žrebom ali daleko od toga ako smo dobili slabijeg rivala i da smo već prošli. Očekuje nas veoma teških 180 minuta i moramo da damo 110% mogućnosti ako želimo da se nađemo u najelitnijem društvu posle sedam godina. Ja iskreno verujem da mi to možemo samo igrači ne smeju da se opuštaju i potcenjuju rivala i sve će biti u redu. Što se tiče samog rivala ne mogu još ništa da kažem jer nas očekuje period kada će se ovaj rival pažljivo skautirati i svaki njihov pokret moramo da znamo unapred i mislim da uz takvu pripremu rezultat neće izostati - završio je Milovanović.

 

http://www.mondo.rs/v2/images/logo-mondo.png

 

ŠAMPION STARTOVAO ŠAMPIONSKI

 

http://img.sportal.rs/uploads/news/2011_17/images/00049779.jpg

 

Stadion: Stadion pod Đurđevim brdom, Jagodina

Gledalaca: 2.570

Rezultat i strelci: Jagodina - Partizan 1:4 (Bojović 46 - Marković 9, Medo 20, Tejgo 44, Iliev 89)

 

Konačno je startovala i ta Jelen Super Liga koju su mnogo fanovi domaćeg fudbala nestrpljivo iščekivali. Na startu Jelen Super Lige goleada na stadionu pod Đurđevim brdom na opštu radost "grobara" ali i kiks Crvene zvezde već u prvom kolu na žalost "delija" a opet radost "grobara" PRejak za Crvenu zvezdu je bio tim OFK Beograda koji je preko Nemanje Milića i Bojana Aleksića napravio iznenađenje već u prvom kolu. Vojvodina je jedva pobedila Spartak Zlatibor vodu i to evrogolom levog beka Vladana Pavlovića. Jedini od favorita siguran je bio samo Partizan. Partizan je deklasirao Jagodinu sa čak 4:1.

 

Šampion je stvarno igrao šampionski, dominirao je terenom tokom čitavih 90 minuta i pravo je iznenađenje što rezultat nije bio mnogo ubedljiviji. Jagodina je tek na momente uspela da pripreti Aleksiću šutevima iz neposredne blizine ali sve su to bili traljavi šutevi koji golmana poput Aleksića ne mogu da ugroze.

 

Partizan je u prednost od 0:1 došao u devetom minutu posle sjajne asistencije Tomića na glavu Markovića koji je se jednostavno poklonio i poslao loptu iza leđa golmana Jagodine. Na 0:2 povisio je Medo razornim šutom sa oko 30-tak metara. Na 0:3 prednost povisuje Tejgo koji izleće u situaciju 1 na 1 sa protivničkim golmanom i realizuje je. Tek što je krenulo drugo poluvreme Jagodina smanjuje na 1:3 preko Bojovića koji majstorskim lobom iz mrtvog ugla matira Aleksića. Ipak to je bilo sve što su Jagodinci uradili. Na konačnih Jagodina - Partizan 1:4 postavlja Ivica Iliev u osamdeset-devetom minutu meča u situaciji 1 na 1 ali poprilično iskosa sa leve strane.

 

Milovanović posle meča nije krio oduševljenje i rekao je da je Partizan n adobrom putu da uzme duplu krunu ako bude igrao i približno u toku većeg dela sezone kao danas tokom prvog poluvremena. Danas su za Partizan igrali u starnih jedanaest Aleksić, Stanovčić, Savić, Marković, Masilela, Medo, Petrović, Tomić, Ilić, Babović i Tejgo. Sa klupe su ušli Iliev, Šćepović i Smiljanić.

Link to comment
Share on other sites

Odlicno pisanje Slobo..Intervju odlican..Prati se  :thumbup:

 

Hvala.

 

Odličan uvod biće ovo vrlo zanimljiva priča samo napred :respekt:

 

Rekao sam da će biti drugačije. :D

 

Ne samo od budučih transfera, nego od same priče več zastaje dah. Sretno!  :thumbup:

 

Hvala. :)

 

Naravno da se prati uvek lepo pises  :thumbup:

 

Hvala. Trudim se, ako bude neka greška pošto će biti većinom duži abdejti ne zamerite. :)

 

Čestitam za pojačanja, Masilela je zvijer! Pisanje ti je na vrhunskom nivou, nadam se da će potrajati duplo više od V1 vezije. :respekt: :respekt: :respekt:

 

Hvala, i ja se nadam. Ono što je sigurno da jedino imam inspiracije sa Partizanom da igram na duže staze. :)

 

Odlicna pojacanja,svidja mi se sto vise dovodis Srbe nego strance  yo Zgazices Levadiu  WEEEER

 

Želim da ako uradim nešto u evropi i da to bude isključivo sa igračima iz Srbije sa po nekim Crnogorcem i eventualno iz još neke bivše republike. Što se tiče stranaca dovodiću isključivo samo one proverene koji mogu da podignu kvalitet i igru timu ili strance koji su na neki način legende Partizana (Mo, Žuka...). Klea ne računam, on je srbin. :D Inače odavno sam već odigrao sve ove mečeve, ostalo mi 12 mečeva do kraja sezone (ne računam kup sa kojim maksimalno može biti 15).

 

Slobo transferi sjajni znaš šta mislim o Masilleli tu mi je vec 5 sezona i odigrao je skoro svaku tekmu samo napred :respekt:

 

Masilela je blago rečeno zver. Već pre polusezone sam dobijao ponude za njega i sve sam odbio. Što je zanimljivo nije se bunio. :D

 

Za sada rezulzazi sjajni možeš u Ligu Šampiona samo napred :cast:

 

Hvala. :)

 

Odlicni rezultati Slobodaneeee  :) Sad navali na Ligu Sampiona  VAMOSS VAMOSS

 

Rezultate u evropi (one prave) očekujem tek od druge sezone kada mi se Diarra vrati sa pozajmice. :)

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/1B/YZ/3w4Xlcn/3/1952.png

 

Jeste da je dupli post ali zbog preglednosti pišem ovako a ne sastavljam ga sa prethodnim. Ako hoćete oduzmite jedan post (stavite 3283 umesto 3284) ali nemojte sastaljvati. E sada da nastavim priču.

:)

 


 

http://www.mondo.rs/v2/images/logo-mondo.png

 

SRPSKI ŠAMPION NA KORAK OD LIGE ŠAMPIONA

 

http://img.sportal.rs/uploads/news/2010_35/images/00034746.jpg

 

Stadion: Stadion FK Partizan, Beograd

Gledalaca: 20.363

Rezultat i strelci: Partizan - BATE 2:0 (Medo 38,57)

 

Partizan je posle večerašnje pobede nad Beloruskim BATE Borisovim korak bliže ka grupnoj fazi Lige Šampiona koja se čeka već sedam godina. Partizan je ostvario pobedu od 2:0 tako da je dosta mirniji pred revanš za razliku od trenera Beloruske ekipe.

 

Partizan je poveo u trideset i osmom minutu posle sjajne kombinacije Saše Ilića i Medo Kamare kada je Medo nanizao dva igrače protivničke ekipe i doveo Partizan u prednost od 1:0. Drugi gol Meda je prava majstorija. U pedeset i sedmom minutu sa nekih 27-28 metara Medo je imao dovoljno vremena da se namesti i uputi kvalitetan šut ka golu Beloruske ekipe što je i uradio gađavši donji levi ugao golmana Tignyemba za 2:0. Partizan je tokom čitavog meča bio bolji tim što može potvrditi i podatak o tome da BATE Borisov za 90 minuta plus sudijska nadoknada u prvom i drugom poluvremenu nije uputio ni jedan jedini šut u okvir gola. Takođe posed lopte bio je čak 69% - 31%.

 

Za Partizan u prvih jedanaest na ovom meču pored golmana Aleksića igrali su Stanovčić, Marković, Lazevski, Krstajić, Medo, Petrović, Tomić, Vukić, Babović, Šćepović. U drugom poluvremenu Iliev, Jovanović i Smiljanić su ušli umesto Lazevskog, Petrovića i Babovića.

 

http://www.mondo.rs/v2/images/logo-mondo.png

 

PARTIZAN IZDRŽAO

 

http://sportservis.name/wsw/UserFiles/Image/fudbal%20srbija/partizan/2010-2011/babovic/babovicstef-ndjur01-krop.jpg

 

Stadion: Gorodskoy, Borisov

Gledalaca: 5.392

Rezultat i strelci: BATE - Partizan 1:1 (Rudenok 48 - Babović 71)

 

Partizan je uspeo da odoli BATE Borusovu u gostima i tako posle sedam godina ponovo zaigra u Ligi Šampiona. Pre izveštaja sa meča ono što je zanimljivo jeste da je meč sudio Hrvat Ivan Bebek.

 

Tri minuta pošto je počelo drugo poluvreme BATE Borisov je došao u prednost od 1:0 što je ujedno i prvi primljeni gol Partizana u ovim kvalifikacijama za Ligu Šampiona. Šutirao je jedan fudbaler BATE Borisova, odbranio je to Aleksić ali je na odbijenu loptu natrčao Rudenok i postigao gol. U tim trenucima BATE Borisov je pritiskao Partizan i tako su blizu bili da daju i drugi gol i baš kada su sa 110% mogućnosti kidali na gol Partizana Stefan Babović je otklonio sve nedoumice oko tima koji ide u grupnu fazu Lige Šampiona. Sevnula je jedna kontra sa desne strane koju je poveo Sale Ilić koji je zatim poslao dugačku loptu ka Baboviću koji je ušao u kazneni prešao jednog igrača i šutirao iskosa i iz veoma nezgodne situacije i pogodio. Slobodan Milovanović je bio srećan posle utakmice i rekao je kako je prezadovoljan igrom tima u ova dva meča posebno u delu za posed lopte i da mu je posebno drago zbog navijača i da ovu pobedu posvećuje njima.

 

Partizan je igrao u sastavu Aleksić, Stanovčić, Savić, Marković, Masilela, Medo, Petrović, Babović, Iliev, Ilić, Šćepović. U drugom poluvremenu u igru su ušli Krstajić, Komazec i Adija.

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/80/RTS1.png

 

FENERBAHČE, ŠAHTJOR I ČELZI SA PARTIZANOM U GRUPI B

 

http://www.b92.net/news/pics/2009/09/13790289594ac2a60cedf2f380584677_big.jpg

 

Datum: 26/08/2010

Povod: Izvlačenje za grupnu fazu Lige Šampiona

 

Na današnjem žrebanju za grupnu fazu Lige Šampiona može se reći da Partizan nije imao sreće. Protiv sebe za rivala će imati Čelzi bogatog Ruskog vlasnika Romana Abramoviča, Šahtjor koji takođe drži jedan bogataš - radi se o Rinatu Akhmetovu i Fenerbahče kojem Partizan želi da se osveti za pre tri sezone kada je u sred Beograda pokraden od strane sudija kao i u revanšu u Turskoj.

 

Ne mogu da kažem da sam zadovoljan žrebom. Pored sebe imamo dva tima koji dosta ulažu u igrački kadar i ne štede a tu je i Fenerbahče koji ima jako ozbiljan tim takođe ali protiv njih se nećemo braniti - kratko je Milovanović prokomentarisao ovaj žreb za Ligu Šampiona.

 

Što se tiče ostalih grupa u grupi A se nalazi trostruki prvak evrope Barselona koja će imati lagan zadatak u ulozi Oksera, Rendžersa i Benfike. U grupi C se nalaze Ajaks, Verder, Lion i Rubin. U grupi D Sampdoria, Arsenal, Šalke, Rozenborg. U grupi E Mančester Junajted, Panatinaikos, Valensija i Hapoel iz Tel Aviva. U grupi F Marselj, Kluž, Milano i Sparta iz Praga. U grupi G branilac titule prvaka evrope Inter, Real Madrid koji će pokušati da posle šest godina prođe osminu finala Lige Šampiona i dva autsajdera Kopenhagen i Bursaspor. U zadnjoj grupi H ako ne grupa smrti onda svakako po mnogima najzanimljivija grupa od svih osam. Bajern, Roma, Spartak iz Moskve i Holandski Tvente su timovi koji će igrati u zadnjoj grupi.

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sh/a/aa/B92_logo.gif

 

PARTIZAN DOMAĆIN BASKU, ZVEZDA GOSTUJE OPTIČARIMA, VOJVODINA ŠAPČANIMA...

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/1/18/Lavkuplogo.jpg

 

Datum: 02/09/2010

Povod: Izvlačenje parova za 1/16 Lav Kupa Srbije

 

Danas u prostorijama fudbalskog saveza Srbije održan je žreb za šesnaestinu finala fudbalskog lav kupa Srbije. Najzanimljivije će biti u duelu jednog od boljih timova u telekom prvoj ligi Kolubare i superligaša Javora. Šampion Srbije Partizan igra protiv BASK-a na svom stadionu, Crvena zvezda gostuje Partizanovoj filijali Teleoptiku a Vojvodina gostuje srpskoligašu (grupa "zapad") Mačvi iz Šapca. U ostalim mečevima sastaju se Vujić voda za rivala ima Hajduk iz Kule, Inđija je domaćin Napredak, još jedna Partizanova filijala Banat igra protiv Spartak Zlatibor vode, Radnički iz Sombora igra protiv Borca, Big Bul protiv Rada, Jagodina Bežanije, Sinđelić iz Beograda protiv Čukaričkog, Novi Sad protiv Smedereva, Donji Srem protiv Mladi Radnik, Palić protiv BSK Borča, Sinđelić protiv Metalac i Dubočica protiv OFK Beograda. Pobednicima šesnaestine finala ide po 11.500 eura.

 

http://www.mondo.rs/v2/images/logo-mondo.png

 

FENERBAHČE ZASLUŽENO POBEDIO

 

http://www.turkspor.net/images/news/emre_belozoglu_fb_forma.jpg

 

Stadion: Stadion FK Partizan, Beograd

Gledalaca: 18.562

Rezultat i strelci: Partizan - Fenerbahce 2:3 (Savić 10, Emre 27 ag - Alex 18, Niang 35, Emre 80)

 

Partizan se nije obrukao u prvom meču grupne faze Lige Šampiona protiv Fenerbahčea pred svojim navijačima. Vodili su crno-beli u dva navrata ali je se Turski tim uvek vraćao i na kraju i skroz preokrenuo.

 

Poveo je Partizan već u 10 minutu golom Stefana Savića posle kornera sa desne strane. Na 1:1 ubrzo je izjednačio Fenerbahče. Ušetao je se u kazneni Aleks i svom timu doneo izjednačenje već u 18 minutu susreta. Partizan je još jednom u prvom poluvremenu poveo a sve to zahvaljujući autogolu Emrea koji je kasnije proglašen za igrača meča. Opet je Partizan primio gol i opet su Partizanovi odbrambreni igrači pustili protivnika da se ušeta u kazneni prostor. Niang je lagano ušao u kazneni i izjednačio opet - ovaj put na 2:2. Taj rezultat je bio aktuelan sve do 80 minuta kada je Stanovčić skrivio jedanaesterac a loptu na 11 metara postavio Emre. Zaleteo je se, šutirao a Aleksić sjajno odbranio, ipak lopta je opet došla do Emrea i Aleksić ovaj put nije imao šanse. Tim golom postavljen je i konačan rezultat a Partizanu ostaje nada da će u revanšu protiv nimalo naivnog protivnika uspeti da izvuče nešto.

 

Partizan je ovaj meč igrao u sastavu Aleksić, Stanovčić, Savić, Marković, Lazevski, Medo, Petrović, Tomić, Vukić, Ilić i Šćepović. U drugom poluvremenu u igru su ušli Babović i Adija.

 

http://www.mondo.rs/v2/images/logo-mondo.png

 

VOJVODININ BUNKER NIJE IZDRŽAO

 

http://sport.blic.rs/data/images/2010-01-03/1588_milos-bogunovic01-reuter-marko-djurica_f.jpg?ver=1262514911

 

Stadion: Stadion FK Partizan, Beograd

Gledalaca: 14.722

Rezultat i strelci: Partizan - Vojvodina 1:0 (Bogunović 74)

 

U jednom jako dosadnom meču u kojem su Novosadski crveno-beli se branili tokom čitavih 90 minuta, pokušavali što više da zadrže loptu u posedu i preko kontra napada pokušaju nešto da urade. Nisu uspeli, Partizan je jedva pobedio tačnije jedva probio taj bunker ali ga je probio.

 

U 73 minutu utakmice igrač koji je ušao u drugom poluvremenu Slobodan Novaković ruši Miloša Bogunovića i sudija pokazuje na 11 metara. Ali dogodilo se ono što "grobari" nisu očekivali, Saša Ilić promašuje penal a jedan od fudbalera Vojvodine izbacuje loptu u aut. Ali sada se događa ono što Vojvodina nije očekivala, loptu izvodi iz auta Stanovčić i dodaje je do Mede koji ubacuje loptu pred drugu stativu a na nju naleće Miloš Bogunović koji zakucava loptu u praznu mrežu jer Brkić je ostao na sredini gola ne očekivajući da tu loptu dotakne igrač Partizana.

 

Najvažnije je da smo pobedili, naše misli su sada usresređene ka BASK-u - bilo je sve što je rekao mladi stručnjak iz Partizana.

 

Partizan je igrao u sastavu Aleksić, Stanovčić, Jovanović, Marković, Lazevski, Medo, Petrović, Babović, Ilić, Iliev i Šćepović. U drugom poluvremenu su ušli Tomić, Komazec i junak meča Bogunović.

 

http://www.mondo.rs/v2/images/logo-mondo.png

 

PARTIZAN UBEDLJIV, ZVEZDA RUTINSKI, VOJVODINA JEDVA

 

http://www.fudbalonline.com/images/stories/adiyiah170411.jpg

 

Runda: Šesnaestina finala

 

Pre oko pola sata završeni su mečevi šesnaestine finala Lav Kupa Srbije. Najveće iznenađenje svakako predstavlja visoka pobeda Partizana od 4:0 nad Baskom i ako je Partizan igrao u kombinovanom sastavu. Za Partizan na ovom meču nastupili su rezervni golman Živko Živković pa zatim Miljković, Savić, Krstajić, Marković, Brašanac, Smiljanić, Adija, Ilić, Iliev i Komazec. U drugih 45 minuta u igru su ušli Bogunović, Jovanović i Tejgo. Partizan je u prednost od 1:0 došao posle sjajne izgrađene akcije koju je pokrenuo golman Živković zatim preko Smiljanića i Ilića do štopera Živkovića koji je se našao u ulozi levog krila i sjajno prošao po toj strani jednog igrača i asistirao ka Adiji koji je šutirao glavom, ipak golman BASK-a brani ali Adija naleće na tu loptu, ovaj put nogom i zakucava je u mrežu protivnika. Sa 2:0 Partizan je poveo ni manje ni više nego preko desnog beka Miljkovića. Iliev je izveo korner sa leve strane a jedan fudbaler BASK-a je tu loptu izbio glavom ali na nju naleće Miljković, šalje je ka Ilievu koji vara jednog fudbalera BASK-a dobrim driblingom šalje loptu ka Miljkoviću u kazneni koji iskosa sa 15-16 metara gađa u sam desni ugao i lopta se od stative odbija u gol. Treći gol za Partizan postigao je Saša Ilić, Nikola Komazec je dobio jednu loptu sa sredine od strane Ivice Ilieva prešao dvojicu fudbalera, asistirao na prvu stativu a tamo je bio Ilić koji je loptu smestio iza leđa golmana. Konačan rezultat između Partizana i BASK-a 4:0 postavio je onaj koji je i počeo posao Adija. Ilić je poslao loptu prema Adiji sa preko pola terena koji je uspeo da izbegne ofsajd sam istrčao ispred golmana 1 na 1 i malo iskosa šutirao i pogodio za 4:0.

 

Crvena zvezda nije htela ništa da prepusti slučaju i izvela je najjači mogući tim i savladala Partizanovu filijalu Teleoptik sa 2:0. Strelci su bili Borha i Lazović. Vojvodina je se dobro pomučila protiv srpskoligaša Šabačke Mačve i jedva je pobedila sa 1:0. Jedini gol postigao je Bilbija u 62 minutu meča. OFK Beograd je imao lakši trening protiv srpskoligaša Dubočice savladavši ih sa 1:4. Jedini strelac za Dubočicu bio je Nenad Mitrović dok su za "romantičare" pogađali Batioja (dva puta), Radivojević i Krstić. U nastavku teksta ostali rezultati šesnaestine finala Lav Kupa Srbije.

 

Ostali rezultati šesnaestine finala Lav Kupa Srbije

Vujić voda - Hajduk Kula 0:4

Inđija - Napredak 0:1

Spartak Zlatibor voda - Banat 1:1 (penalima: 3:4)

Radnički (Sombor) - Borac 2:4

Jagodina - Bežanija 2:2 (penalima: 3:5)

Sinđelić (Beograd) - Čukarički 1:3

Novi Sad - Smederevo 1:0

Donji Srem - Mladi Radnik 1:3

Javor - Kolubara 3:0

Palić - BSK Borča 1:2

Sinđelić - Metalac 1:4

 

http://www.mondo.rs/v2/images/logo-mondo.png

 

ŠAHTJOR DAO TRI GOLA PARTIZANU, DAGLAS KOSTA, EDUARDO I HUBSČMAN STRELCI

 

 

Stadion: Donbas-Arena, Donetsk

Gledalaca: 37.719

Rezultat i strelci: Shakhtar - Partizan 3:0 (Douglas Costa 46, Eduardo 69, Hubschman 83)

 

I u drugom kolu grupne faze Lige Šampiona Partizan je poražen. Ovaj put poraz Partizanu naneo je Šahtjor a rezultat je 3:0 za domaćina. Partizan je bio nadigran u svim segmentima fudbalske igre uključujući prosek lopte koji je bio svega 33% i to što za 90 minuta Partizanovi fudbaleri nisu uputili ni jedan šut u okvir ili pored gola. Šahtjor je zasluženo pobedio a to je priznao i Slobodan Milovanović.

 

- Šahtjor je sasvim zasluženo pobedio i ja im čestitam na tome. Kao da su više želeli pobedu od nas a mi opet nismo imali odgovor na to a možda sam i ja sam kriv. Postavili smo predefanzivno igru gde nismo imali ni jednog pravog napadača u prvih 11 a cilj nam je bio da sačuvamo 0:0. Jedno poluvreme smo nekako izdržalo ali drugo nismo uspeli - završio je Milovanović.

 

Pored ova tri gola, Partizan je mogao primiti još tri. Prštalo je na sve strane a samo čudo je spaslo Partizan od ubedljivijeg poraza. Šahtjor je prva dva gola dao preko Daglas Koste i Eduarda a onda je se verovatno dogodio i ključni detalj utakmice i crveni karton za Aleksandra Miljkovića. Treći gol za Šahtjor je postigao Hubsčman. Ono što je još gore po Partizan jeste da je se jedan od najboljih igrača tokom ove sezone Medo Kamara povredio već u šestom minutu a da je povreda teže prirode jasno se može znati prema zadnjim vestima. Naime zadnje vesti iz kluba kažu da je Medo zadobio naprsnuće leve noge i da će sa terena odsustvovati čak četiri meseca.

 

Partizan je igrao u sastavu Aleksić, Miljković, Savić, Marković, Masilela, Medo, Petrović, Tomić, Ilić, Iliev, Adija. Sa klupe u igru su ušli Krstajić, Komazec i Bogunović.

 

http://www.mondo.rs/v2/images/logo-mondo.png

 

SMEDEREVO OD 1:3 DO 4:3

 

http://img.sportal.rs/uploads/news/2011_08/images/00045802.jpg

 

Stadion: Stadion FK Smederevo - Tvrđava, Smederevo

Gledalaca: 3.150

Rezultat i strelci: Smederevo - Partizan 4:3 (Ćeran 38, Atanacković 65, Grkajac 85, Aleksić ag 90+2 - Tomić 14, Savić 24, Komazec 59)

 

Dogodilo se i ono nezamislivo u srpskom fudbalu. Da Partizan ili C. zvezda izgube dobijen meč. Da dobro ste čuli (pročitali). Partizan je golovima Tomića i Savića došao do 0:2. Ćeran je smanjio na 1:2 i tim rezultatom je se otišlo na odmor. Samo šest minuta pre nezamislivog preokreta do večeras dolazi Partizan do 1:3 preko Nikole Komazeca kojem je to bio drugi gol za Partizan otkada je letos prešao iz Kulskog Hajduka. I onda kreće ta serija "oklopnika", najpre na 2:3 smanjuje u 65 minutu Atanacković, samo 5 minuta pred kraj meča Grkajac upotpunosti svoj tim vraća u meč da bi u drugom minutu nadoknade autogol postigao golman Aleksić koji je posle jednog Grkajca nespretno reagovao.

 

Nemam šta posebno da kažem, igrači protivničkog tima su zaslužili ovo svojim sjajnim izdanjem u drugom poluvremenu i ja im čestitam. Ono što je za nas važno da i dalje C. zvezdi bežimo devet poena i da će svaki igrač i u nastakvu prvenstva pokušati da da svoj maksimum da stignemo trenutnih pet poena razlike koje ima OFK Beograd u odnosu na nas i da preuzmemo to lidersko mesto - rekao je Milovanović.

 

Za Partizan prvih 11 na ovom meču sačinjavali su Aleksić, Stanovčić, Savić, Marković, Masilela, Petrović, Davids (došao u međuvremenu da zameni teže povređenog Medu, ugovor potpisan na godinu dana), Tomić, Vukić, Bogunović i Komazec. Ilić, Tejgo i Adija su u igru ušli sa klupe u drugom poluvremenu.

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sh/a/aa/B92_logo.gif

 

PARTIZAN, CRVENA ZVEZDA I VOJVODINA DOMAĆINI NAPREDKU, HAJDUKU IZ KULE I BIG BULU

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/1/18/Lavkuplogo.jpg

 

Datum: 17/10/2010

Povod: Izvlačenje parova za 1/8 kupa Srbije

 

Na današnjem žrebanju osmine finala Lav Kupa Srbije Partizan, Crvena zvezda i Vojvodina saznali su svoje sledeće rivale. Da podsetimo Partizan je u šesnaestini finala slavio sa čak 4:0 protiv BASK-a, Crvena zvezda sa 0:2 u gostima protiv Teleoptika a Vojvodina jedva sa 0:1 na gostovanju u Šapcu srpskoligašu Mačvi.

 

U žrebanju za šesnaestinu finala učestvovalo je čak deset timova iz Jelen Super Lige (Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, Javor, Metalac, Hajduk, Borac, BSK Borča, OFK Beograd i Čukarički) i šest timova iz Telekom Prve Lige Srbije (Banat, Mladi radnik, Bežanija, Big Bul Radnički, Novi Sad i Napredak). Ono što je zanimljivo jeste da u osminu finala se nije plasirao ni jedan tim iz Srpske Lige (treći nivo takmičenja).

 

Parovi osmine finala Lav Kupa Srbije

Vojvodina - Big Bull Radnički (Šid)

Crvena zvezda - Hajduk (Kula)

Banat  - Borac (Čačak)

Mladi radnik - Novi Sad

Bežanija - BSK Borča

Javor - OFK Beograd

Partizan - Napredak

Metalac - Čukarički

 

Trener Partizana Slobodan Milovanović nije bio dostupan na telefon a iz kluba su rekli da je na putu u Ljubljani gde treba da gleda nekog igrača. Na telefon trenera Crvene zvezde Roberta Prosinečkog javio je se sportski direktor Ivan Adžić koji je rekao da Prosinečki trenutno nije tu i da je očekivao njihov poziv i rekao da kaže da je Kulski Hajduk rival po meri. Jedini dostupan je bio trener Vojvodine Zoran Milinković koji je rekao da je Big Bull Radnički jedna ozbiljna ekipa i da će njegov tim taj meč shvatiti maksimalno ozbiljno jer je kup takmičenje koje ove sezone žele da osvoje.

Link to comment
Share on other sites

Za sada solidno kao što si rekao cilj ti je uigravanje ekipe mislim da si mogao Feneru otkinuti koji bod ali nisi imao sreće takodje i Smederevo je imalo sreće ali bolje sada kiks nego kada bude bitnije pisanje ti je veoma opiširno to mi se svidja kao i sve ostalo samo napred :cast:

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/1B/YZ/3w4Xlcn/3/1952.png

 


 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sh/a/aa/B92_logo.gif

 

PARTIZAN, CRVENA ZVEZDA I VOJVODINA U 1/4

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/1/18/Lavkuplogo.jpg

 

Runda: Osmina finala

 

Danas su na programu bili mečevi osmine finala srpskog Lav Kupa. Najzanimljivije je bilo na stadionu Bežanije koja je posle Jagodine izbacila i još jednog superligaša - ovaj put BSK Borču sa 3:1. Metalac je bio bolji u duelu dva superligaša i slavio je na svom stadionu sa 1:0 protiv Čukaričkog. Vojvodina je prošla Big Bull Radnički rezultatom 2:0 a strelci su Bilbija u 4 i Smiljanić u 94. Crvena zvezda je što bi se reklo na "guzove" prošla Hajduk iz Kule sa 3:2, strelci za crveno-bele su Vešović, Lazović i Vukosavljević dok su za Kuljane pogađali Kasalica i Mudreša. Mladi radnik je posle 45 minuta gubio sa 0:1 ali onda preokretom stiže do prolaska u četvrtinu finala, golovi su dati u 53 i 89 minutu utakmice. OFK je pobedio Javor u Ivanjici sa 0:1 a strelac jedinog gola je Stiven Marković u 28 minutu utakmice. I za kraj srpski šampion Partizan je na svom stadionu u kombinovanom sastavu rutinski odigrao protiv Napredka i golovima Babovića i Šćepovića još u prvom poluvremenu lagano otišao u četvrtinu finala.

 

Pobednicima iz mečeva osmine finala pripalo je po 23 hiljade eura.

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sh/a/aa/B92_logo.gif

 

PARTIZAN GOSTUJE VOJVODINI, ZVEZDA DOMAĆIN BANATU

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/1/18/Lavkuplogo.jpg

 

Datum: 05/11/2010

Povod: Izvlačenje parova za četvrtinu finala

 

U prostorijama fudbalskog saveza Srbije danas su izvučeni parovi za četvrtinu finala najmasovnijeg srpskog takmičenja. Derbi runde je svakako u Novom Sadu gde se sastaju Partizan i Vojvodina. Crvena zvezda može se reći da je imala sreće jer će igrati protiv Banata i to kod kuće. U ostala dva meča sastaju se Bežanija - OFK Beograd i Mladi radnik - Metalac. Pobedniku četvrtine finala pripada 46.000 eura. U četvrtini finala Kupa Srbije učestvuje pet superligaša i tri prvoligaša.

 

Parovi četvrtine finala Lav Kupa Srbije

Crvena zvezda - Banat

Vojvodina - Partizan

Bežanija - OFK Beograd

Mladi radnik - Metalac

 

http://www.mondo.rs/v2/images/logo-mondo.png

 

MIROVALE MREŽE NA MARAKANI

 

http://4.bp.blogspot.com/_0oRhzd6j6rQ/TAuXAdghbrI/AAAAAAAAABE/rM1OnP-Rv9w/s200/Tsepo+Masilela.jpg

 

Stadion: Stadion FK Crvena zvezda

Gledalaca: 36.933

Rezultat i strelci: Crvena zvezda - Partizan 0:0

 

Odigran je prvi večiti derbi od bar tri koliko se nadaju navijači ova dva kluba da će biti odigrano u toku sezone. C. zvezda loša, više je se branila nego što je htela da napadne protivnički gol. Partizan apsolutno bezidejan i slobodno možemo reći da je ovo bio jedan od najgorih derbija u zadnjih deset ako ne i više godina.

 

Za devedeset minuta nismo videli ni jednu izglednu priliku, ni jednu opasniju situaciju pred golovima Stevanovića i Aleksića kao ni želju da se bar pokuša da se da taj gol. Koliko Partizan ima dobru odbranu svedoči podatak da je C. zvezda od svoje nemoći morala čak devet udaraca da uputi iz daljine dok Partizan je preko krila čekao svoju šansu ali je bar u ovom meču nije dočekao. Već u sledećem kolu ova dva tima očekuju jako teške utakmice. Crvena zvezda je domaćin Vojvodini a Partizan gost Inđija koja ove sezone igra ruku na srce dosta promenljivo i uvek su nepredviljivi.

 

Zaključak ovog susreta je da je Partizan očito još neoporavljen od "desetke" Čelzija dok Crvena zvezda ove sezone definitivno ne može da uđe u formu što nas podseća na C. zvezdu od pre dve sezone kada je Partizan osvojio titulu sa 20 i više poena prednosti u odnosu na njih. Partizan je u ovaj meč ušao posle dva poraza od Čelzija (1:4, 6:0), onog jako neugodnog poraza od Smedereva sa 4:3 kada je Partizan vodio sa čak 1:3, pa zatim nerešeno protiv OFK-a gde je gol primljen u zadnjim minutama i to iz penala i pobeda i to jedva protiv Čukaričkog od 2:0. Trenutni utisak po Partizan spasao je kup i pobeda protiv Napredka od 2:0. Ali bez obzira na ove loše rezultate Partizan dobro stoji na tabeli, osim što beži sedam poena C. zvezdi zaostaje samo bod za Slobodom a četir iza OFK Beogradom. Crvena zvezda je pre ovog meča ostvarila dve pobede, nerešen i poraz u ligi ali slaba je to vajda i ne može da popravi utisak da su čak tri poraza doživeli u prva četiri kola šampionata, U kupu posle Teleoptika prošli su i Hajduk iz Kule i sada im ostaje da svim silama jurišaju na to takmičenje jer će u ligi teško nešto uraditi.

 

Posle meča trener Crvene zvezde Robert Prosinečki je kratko prokomentarisao da može biti zadovoljan rezultatom i da je ovaj meč pokazatelj da ovaj tim može više. Trener Partizana Slobodan Milovanović izjavio je da nikako nije zadovoljan rezultatom i da će se igrači koji su lošije odigrali ovaj meč na određeni način kazniti jer kada nosite Partizanov dres u derbijima morate da igrate mnogo bolje nego što su to danas radili Šćepović i Vukić koji su samo primer nepožrtvovanja za ovaj sveti dres. Zanimljivo da je posle ovog meča Milovanović po prvi put viđen kako oštro kritikuje igrače pa je čak i posle Londonske "šestice" bio prilično miran. Na pitanje šta misli o nastavku sezone i u kom će se pravcu ona razvijati rekao je da samo želi da se usresredi najpre na Inđiju a onda i na kup meč sa Vojvodinom.

 

Crvena zvezda: Stevanović, Savić, Ćosić, Adi, Reljić, Stanišić, Evandro, Buaben, Vešović, Tšabalala, Kaluđerović. U drugih 45 minuta igrali su Perović, Mihajlović i Kadu.

 

Partizan: Aleksić, Miljković, Savić, Krstajić, Masilela, Petrović, Davids, Adija, Saša Ilić, Babović, Šćepović. U drugih 45 minuta zaigrali su Vukić, Smiljanić i Komazec.

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sh/a/aa/B92_logo.gif

 

PARTIZAN, CRVENA ZVEZDA, BEŽANIJA I MLADI RADNIK POLUFINALISTI

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/1/18/Lavkuplogo.jpg

 

Runda: Četvrtina finala

 

 

Srpski šampion je do polufinala prošao tek na penale. U ovom meču se nije videla dominacija u skoro svim segmentima fudbalske igre kao u prvom duelu u ovoj sezoni Partizana i Vojvodine ali svakako da je Slobodanu Milovanoviću pobeda najvažnija. Tek u 12 minutu viđena je prva ozbiljnija prilika, Babović je dobio loptu na nekih 16 metara od strane Ilića lepo je se namestio za šut i šutirao ali Brkić sjajno brani taj udarac. u 14 minutu Lazevski izvodi aut sa desne strane, dobacuje Baboviću koji iz prve šalje loptu ka Iliću koji zatim kreće sprint poivici šesnaesterca dodaje Saviću koji je bio tu ublizini, Savić šutira ali Brkić brani još jednom sjajno. Korner izvodi Babović lopta preleće sve fudbalere Vojvodine, dolazi na nogu Markoviću koji iz prve zatim šalje loptu ka Iliću koji šutira iz prve pod prečku i pogađa za 0:1 od 15-og minuta. U 21 minutu Antwi potpuno bezopasno ide po levoj strani a takac centaršut i upućuje, lopta nezgodno pogađa Krstajića i lopta odlazi iza leđa Aleksića. Na sledeću pravu priliku čekali smo do 40 minuta. Adija je sjajno prošao po desnoj strani i to je bila idealna situacija za novu prednost jer je bilo 2 na 3 ali na asistenciju Adije Bogunović promašuje poluprazan gol, tačnije od tolikog gola on gađa pravo u golmana Brkića. U 42 minutu Tumbasević šutira sa nekih 35-36 metara iskosa ali lopta odlazi preko gola. Odmah Partizan stvara akciju preko Lazevskog koji šalje dugačku loptu ka Komazecu koji promašuje gol u situaciji 1 na 1 mada je bilo poprilično iskosa ali levonogi fudbaler iz te pozicije bi morao bolje da rešava takve situacije. Tek što je počelo drugo poluvreme prilika za Partizan posle kornera. Korner je izveo Babović lopta je imala čudnu putanju ali dolazi do Masilele koji sa 5-6 metara iskosa šutira pored gola. U 50 minutu Vojvodina preko Bilbije dolazi u povoljnu situaciju, slična kao što je imao Komazec za Partizan ali ovaj put Bilbija je još gore završio ovu akciju, lopta je otišla pored gola. Posle kornera u 57 minutu samo se uzdasi čuli sa juga. Za par cm je lopta prešla preko gola posle sjajno izvedenog kornera od strane Babovića a loptu glavom je zakačio Živković. Neverovatno ali istinito, u 67 i 78 minutu su se dogodile dve indetične prilike kao ova iz 57 minuta samo što je u 67 golman uhvatio loptu. Komazec uu 88 minutu sam i neometan sa 7-8 metara šutira pored gola. U drugom minutu nadoknade i zadnja prilika na ovoj utakmici. Sa nekih 5-6 metara iskosa šutirao je Adija iz okreta ali umesto da izabere stranu on je šutirao pravo u golmana Brkića. Kraj utakmice slede penali. Karan šutira prvi za Vojvodinu i šalje loptu preko gola. Petrović je prvi šuter za Partizan, on šutira snašno u desnu stranu a golman je već bio krenuo u levu tako da je ovde bio nemoćan. Đukić je bio drugi šuter za Vojvodinu i bio je precizan. Aleksić je bio na lopti ali nije uspeo da odbrani ovaj jedanaesterac. Drugi šuter za Partizan je Vukić. On šutira snašno u levi ugao, golman je procenio gde će Vukić šutirati ali ne i putanju lopte. 2:1 za Partizan na penalima. Isti slučaj je bi osa sledećim šuterom za Vojvodinu, naravno treći je šutirao Tumbasević koji je sve ist ouradio kao Vukić osim što je Tumbasević šutirao u desni gornji ugao. I treći šuter za Partizan je bio precizan. Lazevski je šutirao u jednu a golmana poslao u drugu stranu. Sledeći šuter za Vojvodinu je takođe bio precizan, taj treći šuter je bio Pavlović i on je šutirao po sredini gola. Svi su se uplašili kada je Adija prišao lopti koji je bio jedan od najgorih na ovom meču ali uspeo je da zadrži smirenost i pogodi ovaj veoma važan penal za Partizan. Zadnji šuter za Vojvodinu bio je Nesterović i on je šutirao po sredini gola a Aleksić je taj penal lagano zaustavio i odveo Partizan u polu finale. Posle meča Milovanović je kratko prokomentarisao kako je zadovoljan ovom pobedom i da se nada da će i tim posle ove pobede zaigrati bolje u prvenstvu gde sada zaostaje samo dva boda za OFK Beogradom. Milinković nije bio raspoložen za davanje izjava pa njegovu izjavu nismo ni dobili.

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/80/RTS1.png

 

PARTIZAN SE ČASNO OPROSTIO OD LŠ

 

http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2010/9/27/1285604738447/Sasa-Ilic-of-Partizan-Bel-006.jpg

 

Stadion: Stadion FK Partizan

Gledalaca: 17.732

Rezultat i strelci: Partizan - Shakhtar 2:2 (Marković 20, Ilić 65 pen. - Douglas Costa 51, Jadson 75)

 

Partizan je se časno oprostio od grupne faze Lige Šampiona ove sezone. Ovo mu je tek prvi osvojeni bod u grupnoj fazi Lige Šampiona ali Partizan nema za čim da žali. Za dlaku im je izmakla pobeda u prvom meču protiv Fenerbahčea, u revanšu protiv Fenerbahčea su isto mogli više dok protiv Čelzija se nije moglo. Danas u sasvim nebitno utakmici Partizan je izvukao bod Šahtjoru i šta više bio bolji od njih tokom većeg dela susreta.

 

Rezultat dobija na značaju ako se zna da je Šahtjor grupnu fazu završio kao prvi ispred Čelzija i Fenerbahčea koji će igrati u Evropskoj Ligi. Strelci za Partizan bili su Marković posle kornera i Ilić iz penala dok je Šahtjor opet postigao dva evrogola što dovoljno dokazuje da ovaj tim ima perspektivu da daleko dogura jer ima izvrsne tehničare u svom timu i igrače koji jednim potezom mogu da reše tok čitavog meča. Golove za Šahtjor su postigli Daglas Kosta i Žadson. Milovanović je bio potpuno miran posle utakmice, uostalom ponašao je se kao i posle poraza od Čelzija kao da se ništa nije dogodilo naglasivši da je njegov tim i večeras dao sve od sebe ali da sreća nije bila uz njih i da prikupljeno iskustvo od ove sezone u Ligi Šampiona će mnogo značiti za sledeću sezonu. Dakle Partizan za sobom ima veoma uspešnu sezonu jer pored ulaska u Ligu Šampiona, postao je i jesenji prvak Srbije ali i ostvaren je plasman u polu finale nacionalnog kupaza koji je žreb prekosutra a potencialni rival Crvena zvezda.

 

Partizan je ovaj meč igrao u sastavu Aleksić, Stanovičić, Marković, Savić, Masilela, Petrović, Smiljanić, Babović, Ilić, Bogunović i Šćepović. U drugom poluvremenu zaigrali su Adija, Vukić i Brašanac.

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sh/a/aa/B92_logo.gif

 

IZVUČENI POLUFINALNI PAROVI

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/1/18/Lavkuplogo.jpg

 

Datum: 10/12/2010

Runda: Izvlačenje za polu finale Lav Kupa Srbije

 

Pre 10-tak minuta završeno je izvlačenje za polu finale Kupa Srbije. Ono što treba da se zna i što je verovatno gledaocima najvažnije jeste da se Partizan i Crvena zvezda neće sastati ni u polu finalu. U polu finalu gde se igraju dva meča i gde važi gol u gostima Partizan je u prvom meču gost Mladom radniku a Crvena zvezda domaćin Bežaniji. Za plasman u finale pobednici ova dva meča dobiće po 69.000 eura.

 

Trener Partizana Slobodan Milovanović rekao je da je ovo neće biti ni malo lak dvomeč a pogotovo ne na ovom nivou na kojem će se igrati jer kada neki tim stigne do polufinala nacionalnog kupa znači da ima određeni kvalitet. Za razliku od Slobodana Milovanovića Robert Prosinečki je rekao da je realno da zvezda prođe Bežaniju jer kako stvari stoji to je jedini trofej u kojem postoji bar 50% šansi da ga uzmu jer on smatra da je liga skoro izgubljena.

 

Mečevi polufinala nacionalnog kupa na programu su 6 i 13 aprila.

Link to comment
Share on other sites

Slažem se sa PlayBoyem, u LP i nisi mogao bolje odigrati, ali opet možeš biti zadovoljan s ovime što si postigao.

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/1B/YZ/3w4Xlcn/3/1952.png

 


 

http://www.mondo.rs/v2/images/logo-mondo.png

 

PARTIZAN PREDSTAVIO POJAČANJA

 

http://e.i.uol.com.br/futebol/juca_botafogoa.jpg

 

FK Partizan je danas u svojim prostorijama predstavio pojačanja za drugi deo sezone, gde klub očekuje borba na dva fronta. Ipak, kako Milovanović kaže većina ovih igrača što su dovedena ove sezone plus igrači što će doći na leto i najbolji igrači igrači koji su od njegovog dolaska u Partizanu činiće okosnicu tima za sledeću sezonu. Sledeće sezone u klubu od zimskih pojačanja neće igrati Nenad Đorđević koji je potpisao četvoromesečni ugovor dok ne nađe novi angažman kao i Popara što će nekome biti prosleđen na pozajmicu od leta. Dakle u klubu pored Marka Milinkovića koji je došao iz Slovana (Bratislava) uz obeštećenje od 400k biće još i Žuka kojem je isticao ugovor u Deportivu a koji je plaćen 525k eura. Pored ovih igrača i Ozbolt mladi talenat iz Slovenije je potpisao za Partizan a on će do kraja sezone igrati za tim do 19 godina a od leta će prvupolusezonu u rezervama a drugu na kaljenje u jednu od tri prvoligaške filijale crno-belih. Dakle Milovanović radi ono što je i rekao, ova sezona će mu poslužiti za uigravanje igrača koji budu došli sa igračima koji su već tu za sledeću sezonu. Ono što je Milovanović najavio u jučerašnjem intervju za SOS Kanal da će se pojačanjima koja budu predstavljena danas u sledećoj sezoni priključiti i sjajni mladi golman Aleksić, odličan štoper visok čak 204cm Marković, sjajni Južnoafrikanac Masilela i možda Komazec sa sve Dijarom i Stankovićem koji kao pozajmljeni igrači blistaju u Al Šababu odnosno Hajduku. iz Splita. Na predstavljanje pred medije došli su samo Marko Milinković i Žuka iz razloga što  Popara i Ozbolt još uvek sređivaju neke formalnosti sa svojim klubovima dok Đorđević još nije došao u Beograd.

 

Marko Milinković je rekao da je prezadovoljan dolaskom u tim koji trenira jako ambiciozan i talentovan mladi trener Slobodan Milovanović a šta je između ostalog novo pojačanje crno-belih reklo možete pročitati u nastavku teksta:

 

- Ne mogu da sakrijem svoje zadovoljstvo. U Partizan sam došao iz nekoliko razloga a onaj prvi i glavni je ambiciozan i mladi trener koji je na čelu kluba, koji je veliki navijač ovog kluba i koji gaji velike ambicije kada je u pitanju budućnost kluba. On je već za pola sezone što radi u Partizanu napravio pomak za nekih pa ajde da ne preteram 30%. Uveo je tim u Ligu Šampiona, osvojio je jesenju titulu sa samo jednim porazom i ušao je preko Vojvodine u polu finale kupa. Ja sam došao u Partizan iz razloga koje sam već naveo i nadam se da će titula u ligi biti odbranjena mada nam od zvezde i ne preti opasnost a i kup nije nebitno takmičenje, po meni i to takmičenje je vrlo važno i jednostavno želim osvojiti sve trofeje u ovom drugom delu sezone sa Partizanom. Nadam se takođe da će se sledeće sezone u evropi napraviti korak više, a sa ovakvim planom rada mislim da to ne bi trebao da bude neki problem.

 

Ni drugi fudbaler koji je predstavljen medijima nije krio svoje oduševljenje. Taj drugi fudbaler je povratnik u crno-bele Žuka.

 

- Ne mogu da sakrijem moju radost što sam ponovo u Partizanu. Osećam se ispunjenim i jedva čekam da počnu takmičarske utakmice jer divan će osećaj biti ponovo igrati za ovaj klub. Drago mi je i što ću biti deo evropskog Partizana koji se stvara od isključivo igrača koji nisu zvezde već samo dobri igrači željni fudbalske lopte.

 

Za razliku od dolazaka kojih nije bilo puno, odlazaka je bilo čak osam. Najveći profit Partizan je ostvario preko Medo Kamare koji je posle oporavka od povrede od čak četiri meseca odmah prodat Rozenborgu za 2.5 miliona i Marka Jovanovića sa kojim je Milovanović bio u svađi a prodat je za čak 1.1 milion u Molde. Ivica Iliev je prodat za 775k u Bursaspor, Vladimir Stojković za 425k u Herenven i Kizito za 160 hiljada eura u Odenze. Na pozajmicu u Osijek je otišao mladi golman Marko Nikolić dok je u BASK od strane Partizana poslat mladi talenat Darko Brašanac a u Banat Stefan Prelić. Tejgo i Adija igrači koji su dovedeni na pozajmicu pred start sezone vraćeni su u svoje klubove jer nisu pokazali apsolutno ništa. Tejgo je na osam utakmica dao gol a Adija na dvadeset i tri svega dva i to oba u kup meču protiv Srema. Za sada sve pozajmice na kojima je Partizan sugerisao pokazale su se kao vrlo uspešne. Vojislav Stanković je jedan od ključnih igrača Hajduka iz Splita u pokušaju da se Zagrebački Dinamo skine sa trona, ne zamenjiv je igrač Splitske ekipe, Lamine Dijara rešeta mreže u Emiratima dok Vašington i Davidov su takođe odlični u svojim privremenim klubovima.

 

Ove transfere je na kratko prokomentarisao i Milovanović.

 

- Pokazao sam u kom smeru želim da ide Partizan. Već imam tri-četiri igrača koja bih želeo da na leto pojačaju Partizan (domaća) dok se oko jednog stranog igrača (igra u Hrvatskoj) pregovara. Nama je mnogo da damo 6 ili više miliona za njega ali se radi zaista o fudbalskoj veličini u svakom pogledu.

 

Na pitanje novinara monda o imenima tih igrača što će doći na leto Milovanović je odgovorio:

 

- Neću reći ko će tačno doći na leto ali recimo da su Babić, Bojatović kao i još jedan desni bek, štoper kao i taj jedan kreativac iz Hrvatske lige. Radi se o veoma dobrim igračima koji će sledeće sezone činiti evropski Partizan.

 

Kako mondo saznaje Milovanović vodi tajne pregovore sa čelnicima Hajduka ili Dinama oko kupovine njihovih najboljih igrača Ibričića ili Samira. Kada smo ovo rekli Milovanoviću on je se samo nasmehnuo.

 

http://www.mondo.rs/v2/images/logo-mondo.png

 

PARTIZAN PORAZOM ZAVRŠIO PRIPREME

 

http://www.mondo.rs/slike/vesti/001/962/v196202p2.jpg

 

Partizan je danas završio pripreme za novu sezonu porazom. Bolji od Srpskog prvaka bio je Francuski Nant rezultatom 1:3. Inače ovo je bila generalna proba pred start sezone a Milovanović je šansu pružio čak 19 igrača na ovoj utakmici. Za Francuski tim je dva puta pogađao i nekadašnji igrač Crvene zvezde Filip Đorđević dok je jedan gol dao Nimani. Gol za Partizan postigao je brzonogi Miloš Bogunović. Za Partizan na ovom meču su igrali Aleksić (Živković), Miljković, Đorđević (M. Savić), Krstajić (S. Savić), Masilela (Lazevski), Smiljanić (Ilisić), Petrović (Mulćan), Babović, Vukić (L. Marković), Ilić (Davids). Na klupi su još sedeli Mandić, Džugudić, Šaka, Ozbolt ali oni svoju šansu sa klupe nisu dobili.

 

Partizan je za vreme ovih zimskih priprema odigrao sedam utakmica i zabeležio pet pobeda, jedan nerešen i jedan poraz (ovaj od Nanta). Pobede su ostvarene nad Radničkim 1923 7:0 (Rade Aleksić ag, Đorđević, Milinković, Krstajić, Šćepović po gol i Babović dva gola), protiv Mladenovca je viđena goleada i pobeda od 5:3 (Raičević iz Mladenovca je postigao auto gol dok su po gol dali Fejsa, Popara, Komazec i Džugudić), Mladosti iz Lučana od 2:1 (Stanovčić i Popara po gol), Budućnosti iz Valjeva od 3:0 (Bogunović, Ružičić i Davids po gol) i nad Elanom od 2:0 (Lazar i Žarko Marković su dali po gol). Jedina utakmica koja je odigrana nerešeno bila je sa Teleoptikom a taj meč je završen rezultatom 1:1 (za Partizan gol je dao Žuka)

 

Zadovoljan sam pripremnim rokom i formom koju je pokazala ekipa. Zadovoljan sam kako su ove pripreme odradili Žuka i Milinković naša pojačanja a posebno Bogunović sa kojim imam velike planove za drugi deo sezone. Sad svaki od igrača čeka sa nestrpljenjem start drugog dela sezone i početak borbe za oba domaća trofeja - rekao je Milovanović po završetku utakmice sa Nantom koji nije imao previše šta da zameri svojim igračima.

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/1B/YZ/3w4Xlcn/3/1952.png

 

Da malo ubrzamo da bih mogao da krenem sa drugom sezonom. U ovom abdejtu derbi specijal (specijalna emisija posvećena derbiju u ligi i finalu kupa) kao i ta dva meča što ću napisati izveštaje sa njih. U sledećem postu zadnji meč sezone, nagrade itd.

:D Zaboravi da kažem u prethodnim postovima, ako vam treba neki skrin tražite, pošto je ovo priča osim skrinova mečeva sa kojih dajem izveštaje drugih skrinova teško da će biti.

 


 

http://soskanal.net/wp-content/uploads/2010/09/Nebojsa-Petrovic-225x300.jpg

 

DERBI SPECIJAL

Urednik i voditelj: Nebojša Petrović

 

Dobro veče, dobro došli u specijalnu emisiju SOS Kanala "derbi specijal" pred dva predstojeća derbija u ovoj sezoni. Jedan od dva gosta večeras je Slobodan Milovanović mladi i perspektivni trener fudbalskog kluba Partizan verovatno ekipe koja će osvojiti titulu i četvrti puta zaredom a koja ima šansu za duplu krunu i koja je posle sedam godina ponovo ušla u Ligu Šampiona. Slobodan Milovanović koji ima svoj stil igre a ove sezone je već u mnogome pomerio Partizan ka njegovom cilju da napravi evropski Partizan od kojeg će se plašiti i najveći klubovi. Drugi specijalni gost je trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Robert Prosinečki kojem evo sezone baš ne ide. Osim toga što se nisu plasirali ni u grupnu fazu Evropske Lige u ligi zauzimaju tek šestu poziciju četiri kola pred kraj ali će evropu igrati svejedno zbog toga što su u finalu nacionalnog kupa. Dobro veče obojici.

 

Slobodan Milovanović:

Dobro veče.

Robert Prosinečki:

Dobro veče.

 

Prvo pitanje koje imam za vas jeste kakva su vaša očekivanja pred predstojeći derbi i zapravo pitanje za Milovanovića glasi kako pripremate ekipu za ovaj meč s obzirom da ste gotovo osvojili titulu jer teško da vas šest kola pred kraj mogu ugroziti OFK Beograd kojem bežite pet poena ili Smederevo kojem bežite šest poena. Pitanje za Prosinečkog je kako vi mentalno pripremate tim za sutrašnji derbi u ligi i koliko je teško pripremiti tim za ovu utakmicu posle ovakve sezone kakvu ste imali.

 

Slobodan Milovanović:

Od Partizana kada igra domaće utakmice uvek možete očekivati da ide samo na pobedu a tako će biti i sutra. Ekipu pripremam normalno kao i pred svaki meč, mislim da za domaće utakmice pa čak i za derbi nema potrebe za karantinom. Što se tiče OFK i Smedereva to su dve jako ozbiljne ekipe i ne bi ih ja potcenjivao, pogotovo Smederevo koji će ako sutra pobedimo u večitom derbiju biti jedini tim u ligi koji nismo uspeli da pobedimo a ove sezone igraju zaista izvaredno.

Robert Prosinečki:

Igrači znaju da sutra moraju da daju sve od sebe i bez obzira što igramo evropu zahvaljujući kupu sledeće sezone želim da budemo bar četvrti a da bi sezonu završili na bar toj četvrtoj poziciji ekipa zna da sutra mora da trijumfuje.

 

Znate li koji će startnih 11 istrčati sutra na teren?

 

Slobodan Milovanović:

Ja ne iz razloga što imam par igrača za koje nisam siguran da li će moći da budu i na klupi. Fejsa, Petrović i Komazec su roviti pa ću videti šta mi je činiti. Odluku o tome ko će igrati sutra ću doneti 15-tak minuta pre početka meča.

Roberrt Prosinečki:

Sastav bi trebao da bude Stamenković, Vilotić, Milošević, Mihajlović, Tošić, Stanišić, Buaben, Milovanović, Vešović, Tšabalala i Kaluđerović ako nedaj bože ne bude nekih promena u zdrastvenom stanju igrača.

 

Samo tri dana posle ligaškog duela igrate međusobno i u kupu. Kakva su vaša očekivanja za taj meč?

 

Slobodan Milovanović:

Ne želim da pričam o meču koji još nije na redu. Pred meč sa zvezdom u kupu ću izneti moja očekivanja za taj meč a do tada koncentrišem se isključivo na ovaj meč i apsolutno me ništa drugo ne zanima.

Robert Prosinečki:

Svakako mi i u toj utakmici ima da napadamo punim tempom do samog kraja utakmice jer to nam je jedina prilika da uzmemo neki trofej i da spasemo sezonu.

 

Prvi meč je završen rezultatom 0:0, kako vi ocenjujete prvi meč u odnosu na sadašnji i je su li ekipe slabije ili jače po vama?

 

Slobodan Milovanović:

Po meni jači za Milinkovića, Žuku i Fejsu koji je se oporavio od povrede koja ga je odvojila od terena preko šest meseci.

Robert Prosinečki:

Na žalost mislim da smo slabiji nego u prvom delu sezone i meč sa Partizanom koji je završen rezultatom 0:0. Otišli su Adi, Lazović i Jevtić dok su u klub došli Alempijević iz Keckesmeta i Milošević iz Karpata.

 

I za kraj ove emisije i zadnje pitanje za obojicu. Vaše ambicije za narednu sezonu?

 

Slobodan Milovanović:

Još je rano pričati o tome.

Robert Prosinečki:

Ono što je sigurno jeste da sledeća sezona mora biti bolja od ove. Naravno napadamo i sledeće sezone duplu krunu.

 

Hvala obojici na ovom gostovanju i neka sutra kao i za četiri dana bolji pobedi. Dragi gledaoci gledali ste "derbi specijal" posvećen predstojeća dva derbija između Partizana i Crvene zvezde u 26 kolu Jelen Super Lige i u finalu Lav Kupa Srbije. Svako dobro i prijatno.

 

http://www.mondo.rs/v2/images/logo-mondo.png

 

MILOVANOVIĆ 1 - 0 PROSINEČKI

 

http://thumbnails.truveo.com/0021/31/EB/31EB154AE5F16245C08F7D_Large.jpg

 

Stadion: Stadion FK Partizan, Beograd

Gledalaca: 23.534

Rezultat i strelci: Partizan - Crvena zvezda 2:1 (Žuka pen. 18, Šćepović 83 - Milovanović 30)

 

Završen je prvi od dva derbija koji se igraju u razmaku od samo četiri dana. U ovom prvom može se reći i očekivano trijumfovao je Partizan ali i teže nego što su njegovi navijači očekivali.

 

Partizan je neočekivano počeo drugi deo sezone jer je poražen sa čak 0:3 od Borca pred svojim navijačima a zatim je i remizirano 1:1 sa Jagodinom. Kada su mnogi očekivali a pogotovo OFK i Smederevo da Partizan nastavi sa kiksevima Partizan je ostvario dve ubedljive pobede. Savladani su sa po 4:1 Hajduk iz Kule i BSK Borča a onda je usledila velika krađa od strane sudija protiv Slobode. Partizan je taj meč odigrao 2:2 sporna situacija na tom meču je bio dosuđeni penal koji nije postojao što su svi mogli i da se uvere dok je zajednica superligaša ućutkivala Milovanovića govorivši da se greške događaju ali iz Partizana su odmah rekli da se takva greška ne može dogoditi slučajno pogotovo jer je sudija bio u odličnoj poziciji na samo par metara od mesta događaja i mogao je videti da penal nije postojao. Zatim je usledilo rešetanje Vojvodine i pobeda od čak 3:0 pa zatim i pobede nad Javorom i Metalcom takođe bez primljenog gola i samouvereno je igrao Partizan nedavši da ga pritisak preko medija stratega OFK-e i Smedereva pokoleba. Onda su došli mečevi sa ta dva kluba, ponovo Partizan nije uspeo da pobedi Smederevo i ponovo je Smederevo neverovatno odigrao to drugo poluvreme. Utakmica je završena rezultatom 2:2. Ipak OFK Beograd je poražen i za razliku od Smedereva taj meč je mnogo bolje odigran. Zadnji duel pre ovog sa Crvenom zvezdom Partizan je rutinski odigrao protiv Inđije i slavio sa 2:0.

 

Crvena zvezda je ovaj drugi deo sezone odigrala za sada još gore nego prvi deo sezone. Pre ovog duela na četrnaest ligaških utakmica ostvarili su svega pet pobeda, četiri puta su igrali nerešeno i četiri puta su poraženi a od poraza posebno treba izdvojiti onaj od BSK Borče na sred "Stadiona FK Crvena zvezda" sa čak 1:4. Pred ovaj derbi meč zvezda je igrala protiv Vojvodine koja je takođe igrala loše ove sezone a rezultat je bio 0:0 tako da zvezda u ovaj meč ulazi sa tim da u zadnja dva meča nije pobedila.

 

Partizan je tokom celog meča bio dosta bolji i kvalitetniji rival a mogli su postići najmanje još tri gola da su igrači verovatno novog-starog prvaka bili precizniji u završnici. Partizan je posle jednog napada koji nije puno obećavao dobio jedanaesterac nakon što je Stanišić odgurnuo Bogunovića dok je ovaj primao loptu, naravno jedanaesterac je realizovao Žuka. Crvena zvezda je izjednačila u 29 minutu preko Milovanovića. Mihajlović je poslao jednu dugu loptu prema Kaluđeroviću koji je prošao između dvojice štopera crno-belih ali su ga oni stigli i na kratko izbacili loptu do Vešovića koji je naleteo na nju i centrirao iz prve, ipak loptu je izbio još jedan fudbaler Partizana glavom, Vukić je ne prima lepo i iz okreta šutira loptu pod prečku sa nekih 25 metara i pogađa za 1:1. Vidno je trener Partizana Slobodan Milovanović bio besan posle ovog gola jer je očito naglasio igračima da ne puštaju Dejana Milovanovića ni na stotinku samog. Kako je se meč primicao kraju mislili smo da ni jedna ekipa više neće postići ni gol ali... U 83 minutu Masilela dodaje do Milinkovića koji u stilu Ronaldinja dodaje loptu ka Šćepoviću koji istrčava u situaciju 1 na 1 protiv Stamenkovića koji je bio nemoćan a Šćepović donosi veliku pobedu Partizanu koji će mirnije sačekati taj meč u finalu kupa za četiri dana. Do kraja meča Partizan je mirno odigrao bez neke prevelike želje da krenu napred dok fudbaleri zvezde očito umorni takođe nisu imali snage da krenu napred ili nešto više urade te je meč završen rezultatom 2:1 za Partizan.

 

Slobodan Milovanović je posle utakmice rekao da mu je ovo posle ulaska u Ligu Šampiona ovo njegov najdraži trenutak u karijeri i da svoju trenutnu sreću ne može da opiše rečima. Prosinečki je vidno bio nezadovoljan a odbio je i da govori za mondo. Da li ovo znači da će Prosinečki dobiti otkaz, ili će možda uprava C. zvezde sačekati da vidi rasplet kup meča vreme će pokazati.

 

Partizan: Aleksić, Miljković, Marković (Krstajić), Savić, Masilela, Petrović (Smiljanić), Žuka, Babović, Vukić, Milinković, Bogunović (Šćepović).

 

Crvena zvezda: Stamenković, Vilotić (Krivokapić), Mihajlović, Tošić, Stanišić, Milošević, Buaben, Milovanović, Vešović (Kadu), Tšabalala (Borha), Kaluđerović.

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/80/RTS1.png

 

PARTIZANU I KUP

 

http://hosting.live-e.tv/content/sportnetwork/splash/07_04_kup_c_zvezda_partizan_drugi_ugao.jpg

 

Stadion: Stadion FK Crvena zvezda

Gledalaca: 54.000

Rezultat i strelci: Crvena zvezda - Partizan 2:3 (Vešović 68, Kadu 94 - Šćepović 57, Bogunović 105+1, Marković 112)

 

Za samo četiri dana dva puta je Partizan pobedio Crvenu zvezdu i to oba puta u dramatičnim završnicama.

 

Na putu do finala Partizan je redom izbacivao Bask 4:0, Napredak 2:0, Vojvodinu 1:1 (na penale 4:3) i polu finalu u dvomeču protiv Mladog radnika u prvom meču pobeda od 3:0 dok je u drugom meču bilo 0:0. Vredi i pomenuti da je Partizan osim u mečevima sa Vojvodinom u svakom drugom meču igrao u rezervnom sastavu pa su tako u revanšu protiv Mladog radnika debitovala čak šestorica igrača iz tima do 19 godina. Crvena zvezda je svaki svoj meč igrala u najjačem sastavu a na putu do finala pobedili su Teleoptik sa 2:0, Hajduk iz Kule sa 3:2, Banat sa 1:0 i Bežaniju u dvomeču su dobili a u prvom meču je bilo 0:0 dok u drugom meču nisu dozvolili iznenađenje i slavili su sa 3:1. Dakle zaključak je da Partizan u meč sa Crvenom zvezdom ulazi kao blagi favorit jer do finala su primili samo jedan gol i tu u jedinom meču gde su igrali u najjačem sastavu i to je bio autogol Krstajića.

 

Već na samom startu susreta videlo se da će ovo biti pravi derbi. U sedmom minutu susreta Babović šutira iskosa sa nekih 15-tak metara a lopta odlazi za malo preko prečke. Tek u dvadeset i osmom minutu stvorena je sledeća prva ozbiljnija šansa a ovaj put u njoj su se našli fudbaleri C. zvezde. Vešović izlazi u situaciju 1 na 1 sa Aleksićem ali iz veoma povoljne situacije za gol šutira pored gola. U trideset i sedmom minutu Babović ulazi sjajno iskosa u kazneni rolazi trojicu fudbalera zvezde, šutira aligolman brani ipak na loptu naleće Fejsa i postiže gol ali sudija svira faul u napadu. U drugom minutu nadoknade prvog poluvremena Buaben šutira sa nekih 25-26 metara ali lopta odlazi daleko pored gola. U pedeset i prvom minutu Dejan Milovanović ostavljen je sam na šutu i milimetri su delili loptu od gola. Partizan je ovaj put imao sreće. Već u sledećoj akciji Partizan je imao dobar napad kada je Milinković sjajno poslao loptu ka Baboviću a ovaj u situaciji 1 na 1 šutirao pravo u golmana. U pedeset i petom minutu zvezda je preko Tšabalale imala dobru priliku ali je ovaj dosta loše šutirao. Već u sledećem napadu Partizan dolazi u prednost od 0:1. Masilela dodaje loptu ka Bogunoviću koji prolazi jednog igrača zvezde po krilu i pokušava da centrira najbolje što može, Stamenković loše odbija loptu i na nju naleće Šćepović koji dovodi Partizan u prednost od 0:1. U šezdeset i osmom minutu Kadu sjajno dodaje ka Vešoviću koji izlazi u situaciju 1 na 1 sa Aleksićem i pogađa. U 79 minutu zvezda pojačava pritisak i stvara nekoliko prilika za samo par minuta među kojima je bio i ovaj pokušaj Kaluđeroivća sa nekih 6-7 metara iz okreta slabo je šutirao i lopta je jedva došla do Aleksića. Ujedno to je i bila zadnja prilika u regularnom delu meča, slede produžeci a i ako posle njih ne bude pobednika izvodiće se jedanaesterci. U devedeset i četvrtom minutu Crvena zvezda dolazi do potpunog preokreta. Masilela je loše dodao loptu ka Žuki koji je nije dobro prihvatio, Koroman je uzeo loptu asistirao ka Borhi a ovaj ka Kadu-u koji sa nekih dvadesetak metara šutira snažno po zemlji i pogađa za potpuni preokret. I kada se očekivalo da zvezda još više pritisne Partizan se neverovatno budi kao da je tek počeo meč e tako su crno-beli krenuli da igraju. Babović je u sto trećem minutu šutirao sa nekih dvadeset i dva - dvadeset i tri metra i lopta je za malo otišla preko prečke. U prvom minutu nadoknade prvog produžetka sjajna akcija Partizanovih fudbalera i gol za 2:2 što je meč učinilo još zanimljivijim. Babović je dobio sjajnu loptu od Savića, ušao u kazneni i odlično asistirao ka Bogunoviću koji nije imao problema da loptu smesti u nebranjeni deo gola. Samo što je krenuo drugi produžetak Komazec postiže gol ali je on poništen zbog ofsajda. U sto dvanaestom minutu samo što je Prosinečki rekao igračima da igraju više defanzivno i da bi penali bili poželjni što je se moglo i čuti Partizan dobija slobodan udarac skroz iskosa i postiže gol. Babović je sjajno nabacio loptu a 204cm visokom štoperu nije bio problem da zakuca loptu u mrežu Stamenkovića za apsolutni preokret sada Partizana. Partizan i ako je onda više okrenuo se ka defanzivi zvezda je tako bezidejno izgledala da je Partizan čak tri prilike preko Markovića opet na asistenciju Babovića posle jednog slobodnog udarca, Komazeca i Bogunovića. Iznenada u sto devetnaestom minutu i zvezda dolazi u priliku za gol zahvaljujući tome što Petrović nije izašao na šut Buabenu ovaj je mogao da izjednači na 3:3 ali sa verovali ili ne sedam-osam metara on loptu šalje preko gola. U 120 minutu Partizan je imao još jednu šansu za gol. Babović je izašao u situaciju 1 na 1 i gađao pravo u golmana, na loptu naleće  i Komazec ali i on šutira pravo u golmana umesto u nebranjeni deo gola i na loptu naleće i Bogunović ali on šutira pored gola iz jako izgledne situacije da se lopta uputi u okvir gola. Sudija svira kraj, Partizan je osvojio Kup Srbije 2011 godine.

 

Koliko su crno-beli želeli da pobede u ovom meču svedoči podatak da su dobili čak sedam žutih kartona za razliku od fudbalera Crvene zvezde koji su dobili samo tri. Posle meča Milovanović je bio veoma zadovoljan za razliku od Prosinečkog sa druge strane.

 

Prezadovoljan sam. Ne mogu da verujem kako ovaj tim igra i mogu slobodno reći da sam ovom pobedom ostvario svoj cilj svoje sezone a to je dupla kruna jer realno teško da će se prokockati osam poena prednosti samo četiri kola pred kraj sezone - završio je Milovanović.

 

Ekipa je dobro odigrala ali to nije dovoljno. Nedostaje truda i osim par igrača ostali se uopšte nezalažu tako da najavljujem verovatno i čistku na leto jer ako ostane ovakav tim i ova sezona će se ponoviti - vidno je bio razočaran Prosinečki sa drugim porazom od Partizana u samo četiri dana.

 

Partizan: Aleksić, Miljković, Marković, Savić, Masilela, Fejsa, Žuka (od 71 min. Petrović), Babović, Vukić (od 16 min. Bogunović), Milinković (od 95 min. Komazec), Šćepović.

 

Crvena zvezda: Stamenković, Vilotić (od 58 min. Borha), Mihajlović, Milošević, Tošić, Stanišić, Buaben, Milovanović (od 74 min. Koroman), Vešović, Tšabalala (od 65 min. Kadu), Kaluđerović.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |