ArminReus Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Kako da znam kada se regen pojavi u mojoj skoli? I kako da trazim kada se regen pojavi npr. 2 aprila u Argentini,milsim gdje da ga trazim,koji je najlaksi nacin?Nadam se da ste shavatili sta sam pitao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Creepy Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 U inbox ce ti izbaciti 'New intake of youth players' kad se kod tebe pojave, a za ove ostale saljes scoute kamo zelis 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArminReus Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 ok,hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s5akl Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Evo mene opet s pitanjima Seniorska momčad. Trebam poboljšati "Tactics", "Ball control", "Shooting". Na koje "atribute" trebam gledati kod trenera?(primjer za taktiku vjerojatno "tactical i "tactical knowledge"..) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Creepy Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Tactics - TacticalBall Control - Technical, MentalShooting - Attacking, Technical 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s5akl Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Hvala Uncle 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Probao si standardne stvari kao ici na holiday ili uklanjanje sve dodatne grafike/baza iz igre? Bug nego sta. Cini mi se da su najavili da ce to popraviti.nevjerojatno, nekoliko ljudi sam već vidio da ima isti problem, a baš mi se sviđa taj save koji igram jbmt. Prijavio sam bug na SI forumu i već 10 dana rješavaju tko zna šta, nevjerojatno. Kao rekli su mi da su "aware of my issue and resolving it internally". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 29, 2013 Author Share Posted December 29, 2013 Eto, to su i meni rekli za neke bugove pa ih nisu jos rijesili ( tj. jesu sa patchom, ali su ubacili nove bugove). Ja ni ne igram FM dok ne izbace patch koji radi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riky93 Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Zna li neko sta je proob... Imam FM preko steama i kad treeba da pocnem new game izbaci. Crash dupm, i kako je uopste moguce da kresuje preko steama.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 30, 2013 Author Share Posted December 30, 2013 Zna li neko sta je proob... Imam FM preko steama i kad treeba da pocnem new game izbaci. Crash dupm, i kako je uopste moguce da kresuje preko steama..http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12122-pomoc-oko-crash-dumpa/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nido Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Ljudi pomagajte! Imam problema sa krilima na fm14. Kako god da ih postavim, bilo koju rolu, oni idalje soliraju na svoj nacin, nikako da ih postavim tako da samo probijaju i ubacuju u 16-erac.... A ponekad cim ubace centarsut, odmah je i gol...tako da mi je postaviti ih nekako da samo (bar cesto) ubacuju u 16??? Igram s Bayernom i do sada je zesce sranje...dominiram svaku tekmu, posjed lopte u prosjeku 65%, udaraca u prosjeku po tekmi bude 20 pa i vise...ali malo golova, promasuju kao amateri??? Igram godinama menagere ali nesto slicno mi se nije desilo, da tako cijelu sezonu bude...ne znam sta je ovo? Ako netko igra fm 14 s Bayernom neka podjeli iskustva, kako njemu ide? Koja taktika i postavka igraca i tako to??? Hvala, i sretna vam nova :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenzoBre Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Ljudi pomagajte! Imam problema sa krilima na fm14. Kako god da ih postavim, bilo koju rolu, oni idalje soliraju na svoj nacin, nikako da ih postavim tako da samo probijaju i ubacuju u 16-erac.... A ponekad cim ubace centarsut, odmah je i gol...tako da mi je postaviti ih nekako da samo (bar cesto) ubacuju u 16??? Igram s Bayernom i do sada je zesce sranje...dominiram svaku tekmu, posjed lopte u prosjeku 65%, udaraca u prosjeku po tekmi bude 20 pa i vise...ali malo golova, promasuju kao amateri??? Igram godinama menagere ali nesto slicno mi se nije desilo, da tako cijelu sezonu bude...ne znam sta je ovo? Ako netko igra fm 14 s Bayernom neka podjeli iskustva, kako njemu ide? Koja taktika i postavka igraca i tako to??? Hvala, i sretna vam nova :-) Dvije stare teme ali bi ti svakako trebale pomoći: http://www.fm-balkan.com/forum/topic/14770-bayern-201213/http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12839-taktikalings-4-3-3-fried-chicken-tactic/ sretno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Kako će mu to pomoći, taktike za FM13 nisu kompatibilne sa FM14. Stavi krilima PI shoot less i cut inside, igraj se malo sa instrukcijama dok ne dobiješ šta želiš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nido Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Kako će mu to pomoći, taktike za FM13 nisu kompatibilne sa FM14. Stavi krilima PI shoot less i cut inside, igraj se malo sa instrukcijama dok ne dobiješ šta želiš. Ma tako sam i mislio... Nego, igram se vec s instrukcijama gotovo cijelu sezonu i Riberya sam ukrotio, vise ne solira previse nego je jednostavno krilo, probije i ubaci a napadac i poluspica to sve fino pospreme. Problem je Shaqiri, postavim mu sve isto kao u Riberya i on opet pa opet samo solira i sutira a rijetko tako pogodi. On se fakat ponasa kao inside forward, igra tekmu sam za sebe ali nema jos dobre zavrsnice kao top player pa onda samo upropastava... Hvala svima na pomoci, zivili ljudi :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexeles Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 imam veliki problem sa skinovima,,skino sam ih deset najmanje,,i svaki sam posebno ubacivo u skin u fm-u,,al ga nema u preference da ga jebes,,sve sam zivo pokuso al niko ne zna u cemu je problem,,ako iko zna u cemu je problem javite...hvala pozdrav... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matov Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Imaš original igru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexeles Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 imam veliki problem sa skinovima na fm 2014,,skino sam ih najmanje deset sa neta i svaki posebno probavo,,ubacim u fm-u u skinove,,al ga nema u preference kad udjem,,i tako ni jedan nece da prikaze...sve sam zivo pokuso i pito kamaru ljudi al niko ne zna u cemu je fazon...pa ako moze neko pomoc da mi kaze u cemu je problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexeles Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Imaš original igru? imam naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matov Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Documents/Sports Interactive/Football Manager 2014/skins To ti je putanja. U folder skins smjestiš skin. Jesi napravio tako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexeles Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 imam orginal igru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 3, 2014 Author Share Posted January 3, 2014 Ili si ih stavio u krivi SI folder u Documents, ili ih nizi izvadio iz foldera kada si ih ekstraktovao. Kada ekstraktujes dobijes folder. Kada udjes u folder tu se nalazi jos jedan folder. Taj folder stavi u skins pa pogledaj da li ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexeles Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Ili si ih stavio u krivi SI folder u Documents, ili ih nizi izvadio iz foldera kada si ih ekstraktovao. Kada ekstraktujes dobijes folder. Kada udjes u folder tu se nalazi jos jedan folder. Taj folder stavi u skins pa pogledaj da li ima. sve zivo hoce,,slike igraca,,slike grbova,,dresovi,,al nece skin nikako i stadium background-i...ma uradio sam tako ko sto si reko davno...i nosio jaranu jednom laptop koji igra godinama fm ne zna ni on u cemu je fazon.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 I meni se to desavalo probaj ovako napisati Skins. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIDEL Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Moze li se ukinuti ono pravilo max. 7 stranaca u prvih 11...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Može u editoru, nekad se smanji automatski u igri, a igrači se ionako asimiliraju nakon nekih 5 godina. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts