Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kupiti ili Prodati Igrača?


Sale92
 Share

Recommended Posts

Dvoumim se izmedju Mikica i ovog Nigerijca Okonkwo-a.. Po trenutnim sposobnostima (ability) su isti (3 stars) alli Okonkwo moze da napreduje jos, dok mikic ne moze.. Pa se dvoumim da li da dovedem Okonkwoa a Mikica da prodam i tako g alepo unovcim, a rezervu na desnom beku vec imam i to mladu i perspektivnu (Fica Stojkovic) ?? Evo ss pa recite sta mislite.. ;)

 

http://i.imgur.com/MUbNA.jpghttp://i.imgur.com/3Ow5A.jpg

 

Sto se tice plate, Mikic ima trenutno 3.5, a sa ovim sam se dogovorio za 6.000e mesecno.. U formaciji mi igraju WB, tako da opet mislim da bi se Nigerijac bolje uklopio,ha?

Link to comment
Share on other sites

Da, i ja sam za domace igrace, ali ovaj Mikic mi se ne svidja bas zato sto se ne snalazi u ofnazivnim zadacima,a i u stvarnosti ga uopste ne gotivim.. Ne znam, videcu jos, mada ovaj Nigerijac "sanja da zaigra za tim poput czv" , bar tako rece novinarima :D

Link to comment
Share on other sites

Dali da dovedem Guarina na pocetku 2. sezone u Everton? Na TL je u Portu i traze samo 2.3M eura, a uz to mi i treba jedan iskusniji veznjak (ali je problem sto na pare moram dobro pazit jos ove sezone, dok se ne otplati jos 1 kredit).

Link to comment
Share on other sites

Gaitan je AML, a to mi ne treba. I uz to je otisao u, cini mi se, Tottenham za 14-15 miliona sto je opet za mene previse.

 

Doveo sam Guarina, nisam mogao to propustit kad mu je skaut sa JPA-JPP 18-20 dao 3.5* za CA i i 4* za PA :D

Link to comment
Share on other sites

Da kupim Modiba Maigu ili Kweuke-a u Aston Villu? Jedino sto je razlika izmedju njih dvoje da je Kweuke za pola jeftniji( po ponudama koje sam poslao). A ovako su dosta slicni... Za back up Bentu... Mozda imate neki bolji predlog za napadaca izmedju 5 i 10m(10m na rate). Koji bi bio rezerva.:)

Link to comment
Share on other sites

Uzmi ga, predobar je on, a te pare su ništa za njega.

 

 

Prodati ili ne Krasića na početku druge sezone u City za 24 miliona eura? Lik mi je bio najbolji asistent prošle sezone i drugi strijelac kluba - 20 golova i 14 asistencija.

Dvoumim se jer ne vjerujem da ću za njega moć dobit više od toga, a opet ako ga prodam ne znam tko bi mi ga mogao naslijedit jer mi se fantastično uklopio u taktiku.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |