Ichigo Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Pogledaj u delu foruma za opis igraca, tu imas par mladih igraca koji su zagarantovano sada prave zveri.hvala ti drug , doveo sam neymara , davida silvu , bale . imam jos 300 mil , prodo sam jos par igraca . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Kroz iducih par dana biti ce 10-tak mladih zvijezda pa ces imati izbora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 hvala ti drug , doveo sam neymara , davida silvu , bale . imam jos 300 mil , prodo sam jos par igraca . Pa dobro, lepo si se pojacao.Sto kaze Dino, za koji dan bice ovamo jos vise igraca pogotovo mladjih pa cete imati bas sirok izbor. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecaaa Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Dajte mi predlog koga da dovedem u Napoli ..pozicija desni i levi bek ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Nikoga,igraj sa tri stopera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Napoli skolski primer igre sa 3 centralna beka.. Nemoj trositi pare dzabe.. Em sto trosis pare em sto kvaris njihovu igru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Vodim Partizan, prva sezona. Neko dobro levo krilo (AML) ili CM/AMC. Da ne budu preterano skupi. Kupicu makar jednog ako bude bila cena do jednog miliona. Bilo bi lepo da bude Srbin ali moze i Fgn ako nema domaceg. Malo mnogo trazim, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Nezz,možda je dobar Morales iz Dinama,nisam puno po Balkanu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Vodim Partizan, prva sezona. Neko dobro levo krilo (AML) ili CM/AMC. Da ne budu preterano skupi. Kupicu makar jednog ako bude bila cena do jednog miliona. Bilo bi lepo da bude Srbin ali moze i Fgn ako nema domaceg. Malo mnogo trazim, a? MArtin Milec i Dare Vrsic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Cadu iz Zvezde.Meni je u Željezničaru hranio napadače sa asistencijama. Odličan igrač,25 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 za MC dovedi Ergica ako ti ne treba kljucni igrac posto on meni nije bas za startnu, ali kao rezerva moze biti dobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Zdravo svima Moze li neko da mi preporuci lijevog beka za Barselonu, povrijedio mi se Abidal na 8 mjeseci. Prva je sezona,ali 24 kolo,tako da mogu da kupujem tek na kraju sezone. Necu Gareth Balea , za dr sam doveo Vrsaljka kao izmjenu pa neki slican dl bi me zanimao? Doveo sam i Shaqiria i Subotica,ali Nevenom nisam zadovoljan, pa bih ga zamijenio,predlog? Ne znam zasto ,kada sam igrao sa BVB bio je strasan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrey'Blanc Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Gael Clichy,meni je on izuzetan bek uz naravno neka prefinjena imena,tipa Evre,Lahma .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 (edited) Bertrand, Boilsen Edited May 31, 2012 by The Special One Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Jedan i jedini,Jordi Alba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Hvala puno,svima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Jordi Alba za 14.5m? Lahm i Evra su mi skupi a Boilsena nisam mogao da nadjem. Sve u svemu,ja ocu da podmladim tim,da prodam Puyola,Keitu,Valdesa ,Villu i Maksvela jer imaju po 30 ili preko godina. Na njihova mjesta da dovedem igrace od 19 do 25 godina, ali trenutno ne znam koliki ce mi biti transfer budzet, ocekujem od 25 do 35mil sti sto cu i prodati ove igrace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Treba mi golman za Partizan. Mora da bude Srbin. I pozajmica dolazi u obzir. Ali je problem TB 350 000. O.o Ako uspem nekome da utrapim Eduarda i Mangu do kraja mozda moze i da se poveca ali tesko. Stojkovic previse kiksira. Lik ne moze loptu da uhvati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Imas Andjelka Djuricica na free. On mi nekako pada prvi na pamet.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 meni onaj svabo Prodl ili kako vise.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Imas Andjelka Djuricica na free. On mi nekako pada prvi na pamet.. Njega sam doveo, al' ni on nije neka siguracija na golu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Pa sta znam, meni je jedne sezone bio bolji od Bajka a onda... katastrofa.. Ali on ti je jedini na free.. Cak i da dovedes za manje od 2M nemas nekog dobrog naseg.. Cak i retko koji hoce da dodje, a ako hoce, plate su im ogromne... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 Golman za barselonu,ali drugi,moze neki mladi igrac, neka zamjena za Keitu,isto neki mladji i ako moze odgovor na pitanje,ne znam je li tema pa zato, da li da prodam Krkica i kupim nekog drugog mladog napadaca, i ako je odgovor potvrdan,kojeg? zavrsio prvu sezonu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 Dovedi Berna Lena ili Mateja Delaca... Umjesto Keite Marco Verratti ili Cicirettia iz Parme ili Rome,nisam siguran ako ćeš prodavat Krkica dovedi Muriela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 Hvala ti puno,stvarno svaka cast na brzini i znanju 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts