unknown Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Imam 2 problema. 1. ovaj što sam mu okačio ss nije zainteresovan. Nije mi jasno zbog čega. 2. u lechu nema nikakvog štimca, a kad kucam to prezime na search-u izbaci mi no result. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Miler Bolanos :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Miler Bolanos - no results found Bliži se kraj p. roka, a ja još nemam rešenje za AMC. Dajte nekog, može i neki dobar AML. Levo krilo mi igra Milinković iz Košica, a njemu je prirodna pozicija AMC, tako da tu mogu da izvršim rotaciju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Renatinho iz Cortibe :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 izvinjavam se moja greska zove se Semir Stilic iz Lecha probaj i Maor Buzaglo trebalo bi da je u Makabiju iz Tel Aviva ili Freddya Adua iz Benfike moze igrati sve na sredini sem dmc :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Renatinho iz Cortibe :cast: Nije moguće da ni ovog nema, aj proveri dal si dovro napisao jer mi je ne moguće da poverujem da nikog nemam u bazi. izvinjavam se moja greska zove se Semir Stilic iz Lecha probaj i Maor Buzaglo trebalo bi da je u Makabiju iz Tel Aviva ili Freddya Adua iz Benfike moze igrati sve na sredini sem dmc :: Maora Buzagla je kupio Porto, Adua Saint-Etienne, a Stilić ima 700k godišnju platu. Videću sa Stilićem koliko će da traži, al neverujem da ću ga dovesti jer ne neisplati dati mu veću platu nego što već ima. Bio bi posle Ninisa najplaćeniji u timu, a to nikako po svojim atributima ne zaslužuje... Ako imate još neki predlog, željno ga iščekujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 ako imas dovoljno para probaj bernarda iz cruzeira ili alana patricka iz sanstosa ili Diega Buonanotte-a iz river plate. Ili mozda Alana Stevanovica pola je u Interu pola u Torinu nisam ga dovodio ali mislim da je solidan jos je Srbin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Dobro sam napisao, ako nemas ucitanu Brazilsku ligu onda ga nema Probaj Poparu dovesti za lijevog veznog, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Zezinho ili Sammir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 ako imas dovoljno para probaj bernarda iz cruzeira ili alana patricka iz sanstosa ili Diega Buonanotte-a iz river plate. Ili mozda Alana Stevanovica pola je u Interu pola u Torinu nisam ga dovodio ali mislim da je solidan jos je Srbin. Doveo Alena, biće mi krelazno rešenje pošto nije ništa specijalno. Prvu dvojicu bi mogao da dovedem, al se neisplati dati na njih 4000000+€. Diega sam doveo u FM10, tamo je bio najbolji. Pravio je haos po terenu, ali sada ga nema u bazi. Dobro sam napisao, ako nemas ucitanu Brazilsku ligu onda ga nema Probaj Poparu dovesti za lijevog veznog, Jel misliš na Poparu iz Ofke. Zanimljiv igrač, lepo se razvija. Dovodim i njega kao zalog za budućnost. Što je najgore, imam učitanu brazilsku ligu (view only), al igrača nema... Zezinho ili Sammir Zezinjo je već kaparisan, Samir neće... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 A za prednjeg veznog vidi Ouasim Bouy wunder ili Nikon Jevtic :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 A za prednjeg veznog vidi Ouasim Bouy wunder ili Nikon Jevtic :: Bouy je u Šalkeu. Da ne misliš možda na nikolu? Nikon nepostoji, bar ne u mojoj bazi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted December 30, 2010 Author Share Posted December 30, 2010 Gai Assulin ili Asulin nisam siguran. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Bouy je u Šalkeu. Da ne misliš možda na nikolu? Nikon nepostoji, bar ne u mojoj bazi... Nikon El Maestro Jevtic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Bouy je u Šalkeu. Da ne misliš možda na nikolu? Nikon nepostoji, bar ne u mojoj bazi... On je u Werderu, nepostoji ni promil šanse da ga dovedem. Nikon El Maestro Jevtic Pa tako napiši. Njemu uopšte nepiše da se preziva Jevtić. Inače, on je loš. Nema ništa sem tehnike. Treba mi pomć oko anggažovanja Alena Stevanovića. On ima dvojni ugovor. Do sada nisam nikada angažovao igač sa takvom vrstom ugovora. U profilu piše da vredi 3 000 000, ali je je asking price 2 400 000. Ja sam ponudio po 1 500 000 i Torinu i Interu, međutim odbili su. Jel to znači da moram da ponudim i jednim i drugim po 2 400 000 ili je neka druga fora? I zanima me ako recimo otkupim samo Torinovu polovinu da li će on preći kod mene il će se vratiti u Inter ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 za polovinu ne znam ni ja ali to koliko treba da ponudis zavisi ko ce koliko prihvatiti znaci torino moze npr prihvatiti 3mil a inter da odbije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Jevtic nije lose Dovedi ga i neces se pokajati Jedini problem je sto kao ni Ninis ne moze odigrati 2 tekme u kratkom roku. Igra na nivou Dejana Petkovica A mozes i Petkovica da dovedes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 jevtić mi ne treba. Još nisam ni ovog svog uspeo da oteram. Imam dosta mladih igrača, neću da nagomilavam jer neće svi moći dobiti šansu. Popara glupavi nije zainteresovan. Verovatno zato što je ponikao u partizanu. Baš šteta, bio bi kao i Lazović. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Sta mislite o njemu da mi igra desno krilo u Tventeu? [hs width=300 height=300]http://img524.imageshack.us/img524/7610/hosainkaebiprofileattri.jpg[/hs] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Ako je privremeno riješenje dobar je :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 ma naravno da je privremeno imam svega 70k nego sta mislite o Gaj-u Assulini-ju? jel imao ko nekakva iskustva sa njim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Assulin ti je povredjen na 2mjeseca na pocetku ako se ne varam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 ma nema veze znacice mi ako je dobar a nisam ga jos dovodio ove sezone pa me zanima kakav je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera02 Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 dovodio sam ja asulinija u totenhem i nije nesto se pokaza u probnim utakmicam pa sam ga prodao sunderlandu. probaj sa njim pa javi :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
admir-22 Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 http://s1.postimage.org/1tjqp9ts4/fm_2011_01_05_16_11_59_32.jpg http://s1.postimage.org/1tjyyyk90/fm_2011_01_05_16_12_13_53.jpg http://s1.postimage.org/1tk78napw/fm_2011_01_05_16_12_20_29.jpg Vrijedi li prodat ove igrače Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts