Sone90 Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Iskreno se nadam da ce proraditi,a za Valdiviu nemam reci,stvarno kida,hvala puno :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Ovako, trebam nekog igraca koji na pocetku u prvoj sezoni ima maksimalno 21 godinu. Mora biti iz Meksika,Belgije,Brazila ili Argentine. Medjutim problem je u tome sto mi ne trebaju vrhunski igraci jer ih ne mogu dovesti u klub koji vodim, trebaju mi neki prosjecni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Do koliko para ti treba? Spada li u tu grupu Alan Patrick? Covek je zver, ja ga doveo u Zvezdu na pozajmicu, covek ubija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Do koliko para ti treba? Spada li u tu grupu Alan Patrick? Covek je zver, ja ga doveo u Zvezdu na pozajmicu, covek ubija Ma znam za njega, treba mi nesto puno losije Za 2. Belgijsku ligu do 400k evra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Katuku Tshimanga (Lokeren), Marko Obradovic (Eupen), Moses Adams (Westerlo). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Nece nijedan da dodje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Zex probaj sa Mobi Okoli, Dzmitry Vorkhostov, Lulinha, Shitov, Kermit, Thiago Hazard, Jonathan Lukaku (brat od Romaleua) jedino je Lulinha Brazilac jpg al su sve dobri igrači :: Takodje probaj sa igračima sa naših prostora mislim da bi se kvalitetno mogao pojačati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Zex probaj sa Mobi Okoli, Dzmitry Vorkhostov, Lulinha, Shitov, Kermit, Thiago Hazard, Jonathan Lukaku (brat od Romaleua) jedino je Lulinha Brazilac jpg al su sve dobri igrači :: Takodje probaj sa igračima sa naših prostora mislim da bi se kvalitetno mogao pojačati E to sale Znam ja vecinu tih igraca, ali Lukaku je u Liverpulu mislim i nece da dodje a on mi je najpotrebniji od ovih svih :: Ma snaci cu se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Ima neko nekog finog AMR-a za preporuciti za Zvezdu? Najbolje bi bilo da je do jedno milion i po :: Takodje, dobro bi dosao i desni bek kao zamena za Ninkova jer mi je to jedini desni bek u ekipi. Naravno podrazumeva se da bi bilo pozeljno da oba imaju srpsko drzavljanstvo ako je moguce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 AMR predrag Luka a DR onaj makedonac iz Rada,msm Todorovski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Probaj da vratis Boska Jankovica i Bastu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Luka je u Vojvodini tako da od njega nema nista, a za Todorovskog cu videti. Basta je malo preskup da bi bio backup, ali zato cu videti imam li kakve sanse kod Jankovica mada je i on dosta skup :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Ima neko nekog finog AMR-a za preporuciti za Zvezdu? Najbolje bi bilo da je do jedno milion i po :: Takodje, dobro bi dosao i desni bek kao zamena za Ninkova jer mi je to jedini desni bek u ekipi. Naravno podrazumeva se da bi bilo pozeljno da oba imaju srpsko drzavljanstvo ako je moguce Pa jel imas Darka Lazovica ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Imam. To jest sad mi je u Spartaku na pozajmici do kraja sezone. Jel mislis da bi on mogao da se raazvije u odlicnog igraca? Koroman je vec prestar dok je Vesovic na toj poziciji pruzao neubedljive partije pa ga sada forsiram na MC-u i ne ide mu lose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatan Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 st i mc za tottenham??barrios i vidal sta mislite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 ST-Neymar,Pato MC-Ganso Njih dvoje su jako dobri Vidal i Barrios :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Imam. To jest sad mi je u Spartaku na pozajmici do kraja sezone. Jel mislis da bi on mogao da se raazvije u odlicnog igraca? Koroman je vec prestar dok je Vesovic na toj poziciji pruzao neubedljive partije pa ga sada forsiram na MC-u i ne ide mu lose. Darko sabija posle 2-3 sezone posle mozes da ga prodas i do 10M...A Vesovica nemoj da staljas na MC nego na AML.. :: @Zlatan barios i vidal su ti odlicno Mozes i Nejmara i Kadleca a na mc Yann M'Villa VAMOSS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Imam na AML Jevtica koji sabija, ali pokusacu da ih rotiram od sada. Mada mi je kao sto rekoh Vesovic igrao krilo (istina desno) i jije bas blistao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Jel dobar igrac Senijad Ibricic ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Jako dobar. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Doveo ga u Zvezdu za free pa da se nisam za*ebo,ali ako ti tako kazes onda ti verujem ::love:: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Odlican je on, samo zavisi za koji ga klub trebas. Za klubove tipa Zvezde i Partizana je dobar :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatan Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 DL i DC za Napoli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 DC- Ryan Shawcross, Raphael Varane, Sebastien Bassong DL- Danny Wilson, Taye Taiwo, Fabio Coentrao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Sakho,Criscito,Barazgli,Zaccardo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts