Jurky Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Fala ekipa. Javim u toku dana, dal se šta dešava. Da. Stavljen je patch, al opet ništa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Mislim da znam do cega je . Vjerojatno kada si stavljao grafiku ukljucio si opciju always reload skin a iskljucio use skin chace :: Pa ti se onad grafika svaki put ponovo ucitava,znaci idi u preferencs i tamo iskljuci always reload skin a opet ukljuci use skin chace . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurky Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Fala momci, dužan sam report, snašo sam se. Sve radi kako treba. Zbriso sam igru, stavio drugu, tak. Sad sve radi. Fala, još jednom na pomoći! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Ako ja imam patch 11.2.1 da li mogu igrati online s nekim ko ima 11.2.0 jer je 11.2.1 samo hotfix za ovaj, ne i obicni patch? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted December 20, 2010 Author Share Posted December 20, 2010 Nemožeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita86 Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 [admin]Piraterija zabranjena![/admin] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 ljudi kako da stavim nesto da mi pise ispod svakog komentara tipa neka pesma,moja karijera ili tako nesto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 [url=link]tekst[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Gore stisneš profil -> uređivanje profila -> forum profile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miljann995 Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 mislim da ga nisi razumeo ventuse...oce da stavi sig koliko ga ja kapiram...ides u podesavanja naloga ili tako nesto, i imas tamo da pise ''potpis'' ili ''signature'' ako je na engleskom. i tu ubacis ovo sto ti je ventus dao...tako je valjda, ispravite me ako gresim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 mislim da se nisam ni malo dobro izrazio trebao mi je link nego me zanima kako da umesto linka od toga pise npr ''moja karijera'' i kad se klikne na to da se udje u link jel me razumete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 [url= tu stavis link]tu napises tekst neki[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 hvala uspeo sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 e kako da udjem u onu u19 ligu sto se igra da vidim kako mi stoje moji mladici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 nitko ne zna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Pa odeš na u19 tim, pa na fixtures od u19 tima. I tu bi trebalo da imaš utakmice samo klikneš na ligu i to je to.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Imam problem sa slovima u manageru o kada sam ubacio onaj dodatak za imena takmičenja i klubova. Umesto slova pišu mi kockice. evo kako izgleda: http://b.imagehost.org/view/0595/untitled_7 Kako da vratim slova a da ne obrišem ovaj koristan dodatak ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Promeni skin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Milim da nije do njega jer kada sam ubacio ovaj skin radilo je par sati bez problema... EDIT: Definitivno da nije do skina. Probao sam da stavim drugi i opet isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Jel postoji neki način da kažem igraču da bude manje agresivan. Evo recimo doveo sam Srnu i on je od 15 mečeva propustio 4 zbog suspenzija dok je u evropi propustio 2 od 4 utakmice. Stvarno mi mnogo znači u timu, sa njim tim u odbrani igra dosta sigurno i kada sam ga dovodio znao sam da će zadnja linija biti 25% jača sa njim ali mu je agresivnost 18 i to me brine. :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Pa možeš mu u player instructions stavit tackling easy :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 al nije li prerizično stavljat tackling easy jednom beku .Možda je on agresivan al doči če jednom CR-u i ako neče biti malo grublji prema njemu puštat če cijelu utakmicu na toj strani .mada poznajući ovaj bugovit fm 11(po meni najgori u cijelom serijalu) mogao bi i to pogušat mada nema neke logike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Samo ti pustaj bekove da biju, to im je posao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Samo ti pustaj bekove da biju, to im je posao. Zbog takve filizofije i imam najmanje primljenih golova. Dobijaju mi i drugi igrači žute, Vidić recimo dobio 9 ali Srna je dobijao i žute i crvene (4 žuta i 2 crvena) ali nema veze. Ni u snovima mu neću staviti easy na uklizavanja jer to može imati posledice (po moj gol naravno). Takođe hteo sam na private chat da pogledam ali tamo mi u discipline stoji samo da mu kažem da manje priča sa sudijama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 jedno pitanje: Može li da se namesti da iznad svakog igrača na utakmici piše prezime, a ne samo iznad onog u čijem je lopta posedu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts