ŽeljkoDelija Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Jako lose Zvezda propala kako sam je ja preuzeo http://www.dodaj.rs/t/3n/NQ/1QWQFtYp/metalac-v-red-star-split.jpgPoraz%20u%20prvom%20kolu%20Kupa%20%5BPoraz u prvom kolu Kupa http://www.dodaj.rs/t/W/1q/3BL0u0sL/serbian-superleague-info.jpgIspadanje%20iz%20lige%20i%20to%202%20kola%20pred%20kraj%20' alt='default_lol.gif' alt='lol'>'>Ispadanje iz lige i to 2 kola pred kraj Ako trebate nesto napisite. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Ja se baš ponadao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 hehe Uzalud se nadas :: Sad kad rasprodam ekipu pa kad mi budalasi iz rezerve i u 19 stanu da karaju evropom Ninkov za 4,7mill evra Renatinho za 2mill evra (doveo ga za 275k evra na pocetku sezone) Mikic za 500k evra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Eh sad još malo da skupim para da kupim Englesku verziju , pa da igram OnLine :kee: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 hehe Uzalud se nadas :: Sad kad rasprodam ekipu pa kad mi budalasi iz rezerve i u 19 stanu da karaju evropom Ninkov za 4,7mill evra Renatinho za 2mill evra (doveo ga za 275k evra na pocetku sezone) Mikic za 500k evra... A meni si pricao da ne prodajem nikoga . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Pa ne moze vjecno da igra niko :: Prosla 1 sezona i vecina ih je htjela da odu i ja ih pustio :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Vodim Barcelonu.Na polusezoni prvo mesto.Šest boda ispred Reala.E sad,nekoliko igrača mi se žali na squad harmony.Ne znam zbog čega jer imam super rezultate a kad vidim ono u "Confidence" piše da je squad harmony "ok",a ponekad "good"...Nekolicini igrača (Valdes,Iniesta,Pujol) im je moral Very poor.Ja odem u onu opciju na "private chat".Porazgovaram,na lep način,a i dalje "Very poor" i sad hoće da odu iz kluba i traže na transfer listu.Više i ne žele da razgovaraju,neće novi ugovor...Znam da se ovo i dešavalo na prošlom FM. Šta da radim?Da ih stavim na transfer listu? Inače,na polusezoni dovedeni Gareth Bale i Dentinho.Najverovatnije ću da prodam Abidala,a sledeća mi je meta Diego Renan.Čisto da imam zamenu za Alvesa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Nemoj da prodajes legende kluba.Pohvali ih posle utakmice i tako jos po nesto,najbolje bi bilo kad bi bio njihov favourite personal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 I meni se tako nešto isto desilo sa Ronaldom i onaj koji je kupio Ronalda u Atl.Madrid nije varao.Kod mene je on htio da se stavi na TL , al ja nisam dao , omiljeni mi igrač uzto najbolji :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Sjećali se neko njega , lik je ubio dok je igrao za Liverpool :cast: :cast: :cast: [hs width=400 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2P/UD/YAxx8TZ/da-li-se.jpg[/hs] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Ko se ne sjeca :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Ma samo kažem da je čovjek bio igračina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Nemoj da prodajes legende kluba.Pohvali ih posle utakmice i tako jos po nesto,najbolje bi bilo kad bi bio njihov favourite personal. Hvalim ja njih posle utakmice,a već mesec dana neće samnom da razgovaraju.Prvo je Iniesta bio "very poor"...Sad je very good,ali i dalje neće na "Private chat" ...Čekaću do kraja sezone.Bitno je da beležim dobre rezultate...I slažem se,ta tri igrača su jedne od legendi kluba i glupo bi bilo da ih prodam.A ukoliko se i dalje budu kurčili,idu oni meni na transfer listu.Naći ću ja adekvatne zamene za njih.U to sam siguran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Hvalim ja njih posle utakmice,a već mesec dana neće samnom da razgovaraju.Prvo je Iniesta bio "very poor"...Sad je very good,ali i dalje neće na "Private chat" ...Čekaću do kraja sezone.Bitno je da beležim dobre rezultate...I slažem se,ta tri igrača su jedne od legendi kluba i glupo bi bilo da ih prodam.A ukoliko se i dalje budu kurčili,idu oni meni na transfer listu.Naći ću ja adekvatne zamene za njih.U to sam siguran ja trazim da nadograde stadion oni nesto lupaju gube seee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thierry Henry 14 Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Evo počeo sa Zvezdom,2. u JSL nakon 6 kola,u LE ispao od Olympiakosa.Evo ss od tranfera http://www.dodaj.rs/t/3q/SO/4PalgzES/fc-red-star-belgrade-tra.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Evo počeo sa Zvezdom,2. u JSL nakon 6 kola,u LE ispao od Olympiakosa.Evo ss od tranfera http://www.dodaj.rs/t/3q/SO/4PalgzES/fc-red-star-belgrade-tra.jpg Jel ovo u evrima? 95k evra Bajkovic i Bogdanovic 500k evra facepalm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thierry Henry 14 Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Jeste,ma kad nekog ne mogu podnjeti,moram ga prodati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Ne vide ti se dobro transferi (bar ne meni) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Anri zeznuo si se po meni sto si doveo Milanovica, po meni Cosic bolji, i nisi trebao da prodas Jeremica, kod mene razbija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thierry Henry 14 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Ma nema veze sad,ko radi taj i griješi....Biće još sejvova sa Zvezdom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 http://www.dodaj.rs/f/3t/x7/2tuVxLQU/serbian-superleague-info.png facepalm Jos nemam pobjede facepalm Igram protiv Jagodine oni 16 suteva ja 1 facepalm width=450 height=337http://www.dodaj.rs/f/1j/el/4N1OQMJM/european-champions-cup-i.png[/img] Imao srece protiv CSK al' imao i 2 100% prilike glupi Kaludjerovic sve masa :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 da nebi mislil da sam zaboravio na vas...hihi ...javiti cu vam sa tottenhamom nakon druge sezone....jos ima 8 kola..za sada sam prvi ali mi je arsenal na 1 bod...nadam se da cu osvojiti ligu... :: sada igram sa real madridom u ligi prvaka u prvoj nokaut rundi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Sigurno zbog toga što nijednu utakmicu nisi vodio :odvala: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Sigurno zbog toga što nijednu utakmicu nisi vodio :odvala: Samo protiv Metalca i Jagodine :lud: Te 2 sam izgubio i pala im forma jos mi i Bayern dosao pred Partizan i 2-1 na Marakani izgubim Evo sad pobjedio BSK 2-0 u 8. kolu prva pobjeda i to sa igracem vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 evo prvak sam s tottenhamom u premiershipu.. nemogu vam dati slike jer me odma zvao inter da ga vodim...i sada sam trener intera... igram sada finale lige prvaka s realom i za sada vodim 1:0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts