IBM Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Nije, Gomel mi je u glavi ali ne znam zasto.Hvala u svakom slucaju suzili ste mi izbor na 2 kluba pa cu odluciti u toku dana Dinamo Minsk ili Metalurg D. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Ovaj moj sajt kaže: "Metalurd D (no youth academy) "Ja odem u editor kad piše Youth Facilities 18 (max. je 20) tako da je dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 evo da odmorim malo sejv sa dinamom, može prijedlog nekog bundesligaša i zašto baš taj tim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Dortmund i samo Dortmund-Senzacija, dvije titule zaredom, izvrsni mladi igrači, klub koji je jak, ali ne i dovoljno jak da osvoji LP (bar ne na FM-u )Nemaš neki ogroman budžet, polako ga gradiš igranjem u LP i uživaš. Imaš moj save iz 2018. ako nećeš počinjati i hoćeš kratku avanturu sa već megaklubom koji čeka svoju prvu LP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Moj predlog ti je Schalke, imaju i mlade igrace poput Draxlera i Papastopolusa i imas stare kao Huntelar, nadji neki balans u godinama i napravi da stalno izbacujes svoje igrace, jako zanimljiv tim za igru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Huntelaar (29) napadač-veteran sa izuzetnim osjećajem za gol, trom, voli igrati leđima okrenutim prema golu. Pitam se kad će igračima od recimo 25 godina biti pridružen atribut star. Inače, moj prijedlog je Mainz, izuzetno zanimljiva ekipa, igraju fizički nogomet, sa loptom u nogama su jako direktni, bez nje već klasično njemački, presing na prostor, usko, kompaktno, jako teško za probiti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Upravo sam to htio napisati Fritz Mainz je ekipa koja se u FM-u svake godine aktivno bori za titulu. Nešto slično kao Stoke u Engleskoj. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Schalke- imas solidnu ekipu, odlicne mlade igrace i Huntelaara Ja sam sa njima u 2. sezoni uspostavio dominaciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 evo da odmorim malo sejv sa dinamom, može prijedlog nekog bundesligaša i zašto baš taj tim?Imaš na forumu opis Munchena 1860.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurt Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Nije Bundesliga, ali ima jedan klub RB Liepzig mislim da se zove pogledaj u trećoj Njemačkoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Ima tko iskustava sa Francuskom ligom, save sa Udineseom je završen, svejedno je bio "save između saveova". E sad, imam neki plan, ali mi treba neki malo bogatiji klub iz ili druge engleske, ili Francuske prve ili druge..Naravno slabiji klub.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Probaj sa Renom iz francuske, imaju odlicnu francusku skolu i uvek su u sredini nikako da napreduju, igrao sam prosli fm sa njima i stvarno sa zadovoljan. A iz engleske voleo bi da vidim kako vodis West Ham, takodje imaju odlicnu skolu ali su problem finansije jer duguju oko 126 miliona cini mi se, to bi bio pravi izazov Moj jubilarni 1000 post 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Rennes je dobar ,zanimljiva je informacija da im je vlasnik jedan od najbogatijih ljudi na svijetu. Ajmo još.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Dok sam u editoru da kažem: Leeds, Wolves i Blackpool su finansijski jaki, a pored Leedsa i Wolvesa dobar TB imaju Watford i Nottingham Forest.Sa Leedsom imaš velike šanse za takeover, a imaš i dodatke koji dodaju RL takeover. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Dobra informacija, Leeds ili NT mi se čine kao idealan klub. Tu su još Auxerre.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 (edited) Koga da uzmem: Nottingham Forest ili Brighton? Edited August 2, 2013 by eagles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Dino moj predlog je Leeds ili Nottingham Forrest probaj da tvoj klub bude jedan od najbolji i da osvojis LS sa njima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Eagels, ne znam, možda Forrest zbog tradicije 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Pocinjem sa njima, cilj-biti bolji od Clougha 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 E ovako, hteo bi da odradim zavrsnu karijeru na FM-u i voleo bi da mi vi pomognete u tome i da izaberete klub koji ce biti najzanimljiviji za pracenje, a ja cu dati sve od sebe da to ispadne kako treba, dacu par timova koje imam na umu i naslov koji bi znacio moj Izazov, to bi bila moja 3 karijera na ovom forumu, pa da krenemo * Liverpool - da se vrate stari dani nase proslosti* Everton - put posle Moyesa* Dortmund - tako blizu a tako daleko* Twente - dominacija u svetu pobedjuje ona karijera koja ima najvise glasova, voleo bi da bude sto vise, Hvala svima 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Everton. Imaš 3 megatalenta, Stonesa, Barkleya i Greena i iskusan kostur ekipe. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Uzmi Dortmund i uspostavi dominaciju u Njemačkoj i u Europi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Glasanje traje do sutra uvece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Iako mi je Dortmund omiljeni klub idi sa Liverpoolom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Liverpool btw, krecem danas sa Mainzom, hvala na prijedlogu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts