Ling^2 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Imas teme na forumu. Zar stvarno mislis da si jedini kojem se to desava? Imas search opciju, zasto zaboga ne koristis istu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 Da, jesi stavljao kakve dodatke tipa transferi, dodatne lige? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hazardcfc17 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 nisam nis stavljo nista novo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hazardcfc17 Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Imam pitanje posto imam neki na cut one slikama igraca,jel ima neki slican dodatak za slike bez ikakvog okvira? glupo mi je kad nema slike igraca a vidim izbacili ste ono za graficke stvari... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Ima li koji za prava imena natjecanja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 ja sam postavio na forum, međutim Ling je maknuo i rekao da će uploadati na naš download portal, ali toga nema Ling? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Lingićuuuu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Bice za par minuta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgbg11 Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Bas me zanima ako neko ima od vas informaciju dali u sledecem menadzeru planiraju napokon ubaciti golmanu ocjenu za odbranu penala? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Kako to misliš "ubaciti" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Vjerovatno misli hoce li vratari imati ocijenu branjenje penala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgbg11 Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Da ocjenu za odbranu penala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Mogu ti sigurno reci da nece. Na to uticu mnoge ocjene, kao sto su decisions, anticipation, agility, reflexes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 dali se trenerima mogu povecavati ocjene i reputacija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 25, 2013 Author Share Posted March 25, 2013 Da i da. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 (edited) Da i da.Edit:Zoom'd. Edited March 25, 2013 by Ling Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 ok hvala i jos jedno pitanje dali ima netko problema u zadnje vrijeme sa crash dumpsima? meni svaki dan barem jedanput izbaci i sad sam probao loadati igru i pise mi da nemoze loadat,da ne postoji...a prije mi se to nikada nije desavalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
advanced forward Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 ok hvala i jos jedno pitanje dali ima netko problema u zadnje vrijeme sa crash dumpsima? meni svaki dan barem jedanput izbaci i sad sam probao loadati igru i pise mi da nemoze loadat,da ne postoji...a prije mi se to nikada nije desavalo pa meni se iskreno od kak sam kupio igricu samo jednom desilo to....nakon toga sam reinstalirao i windowse i kopletnu igricu i sad vec od 12 mjeseca radi besprijekorno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 (edited) pa i meni je sve radilo super dosta dugo i evo u zadnjih par dana svaki dan crash dumps... evo sada nemogu niti jedan sejv koji imam otvoriti izbaci mi ovakvu poruku....xml parsing error not well-formed(invalid token) at line 1 of Profile0.xml Edited March 26, 2013 by tkrmak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Za te xml parsing errors to ides na ok i nastavis igru. Ovi ostali crash dumpovi su odurni. Meni se recimo javi xml parsing error kad mi se iznenada ugasi komp a da još igram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 stisnem ok i stalno mi vraca tu poruku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Pritisci tak dugo dok ne prestane...trebaš jedno 10 puta pritisnuti sigurno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 stisnem ok i stalno mi vraca tu porukuImas search opciju. Koristi ju. Ima par tema kak oto rijesiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 jel mogu vidjeti negdje ukupan broj pogodaka igrača kroz njegovu karijeru u svim natjecanjima? kad odem na carierre vidim samo pogodke što ih je u ligi zabio a od lige prvaka,kupova ništa...pa me zanima jel se može di to vidjeti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts