Ling^2 Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHill Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 kako rijesiti runtime errore? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 kako rijesiti runtime errore?Uradi ovo:http://www.fm-balkan.com/forum/topic/6316-xml-parsing-errors/Pa onda ovo:http://www.sigames.com/faq/fm13.php?id=83 Ukoliko to ne pomogne, izbrisi svu dodatnu grafiku za FM13 ( skinove, logose itd itd) i ponovi onaj postupak gore. Ukoliko ni to ne pomogne, onda se obrati za pomoc na SI forumu:http://community.sigames.com/forumdisplay.php/295-Crashes-and-Technical-Issues Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Ja kada idem krenuti novu igru piše mi 'Version 13.0.0',a kada pokrenem istu tu igru odem u preferences i piše mi 13.1.3 verzija,jeli zna netko jeli dobro ovo i dali treba i na početku već biti aktualna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Dobro je tako,ovo sto pise na pocetku to je Databese,takodje prosle godine sam imao 12.2.2,a kad krecem igru pise 12.2.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Dobro ti je to tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakibu Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Pozdrav, iskreno nisam znao gde da se javim a ovaj topic mi je bio najblizi temi Jel moze i dalje da se kupi fm2013 preko vaseg sajta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Za sada ne, ali radimo na tome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakibu Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 zna li se odprilike kada i koliko za Srbiju ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Uskoro cemo imati odgovor. Cijena ce biti oko 30 evra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakibu Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 SJAJNO ! Nadam se u sto skorijem vremenu da ce biti u prodaji ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nito24 Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 jer do steama ili mene tj mog kompa znaci kad kliknem na igru pojavi se --steam error this game is curently unavaible (corupt game files)? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 23, 2012 Author Share Posted November 23, 2012 SJAJNO ! Nadam se u sto skorijem vremenu da ce biti u prodaji ... Administracija čini sve da se članovima osigura FM po najnižoj cijeni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 jer do steama ili mene tj mog kompa znaci kad kliknem na igru pojavi se --steam error this game is curently unavaible (corupt game files)?Proveri game cache. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nito24 Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 (edited) a to je? probat cu steam unistal Edited November 23, 2012 by nito24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 jer do steama ili mene tj mog kompa znaci kad kliknem na igru pojavi se --steam error this game is curently unavaible (corupt game files)?Uspio si Restartuj Steam, ako to ne pomogne, onda verifikuj cashhttp://www.sigames.com/faq/fm13.php?id=83 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nito24 Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 kako se moze restartat? zbilja neznam sta unistalom da ga obrisem ili bas restart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Zato je najbolje da se ide offline na steam, samo kad izadje patch odes online (ako ne igras online meceve).kako se moze restartat? zbilja neznam sta unistalom da ga obrisem ili bas restartNe nego steam ugasis, pa upalis ponovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nito24 Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 isao na steam exit ponovno upalio probao online ofline kad sma online stoji da je football manager instaliran sve kliknem problem isti izadjem ofline problem isti jos preostaje da ga unistall install ponovno drugo neznam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Jesi uradio ovo:http://www.sigames.com/faq/fm13.php?id=83 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nito24 Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 ja neznam sta da napravim vise.sad sam napravio to ling sta si napisao i u online nekako usao? u igru izasa van da probal ofline opet isti problemmislim al neznam dal je moguce da ima moj anti virus tj antivir veze s time jer kad sam isao na onaj kao update sta je on ga prepoznao kao virus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nito24 Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 napravio sam ono sta si napisao i unistal antiv i sada radi problem rijesen fvala na pomoci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 23, 2012 Author Share Posted November 23, 2012 Molio bi da pročitaš pravila,kršio si jedno 5 pravila u 12 sati. Nemoj pisati duple postove,nismo tu 24 sata dnevno i pričekaj malo na odgovor. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Ja ne znam zasto ljudi imaju te kvazi antiviruse tipa Avria. Ti antivirusi rade vise stete nego koristi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakibu Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 e ljudi mozda sam dosadan ( Siguran sam da jesam) ali jako mi se igra fm2013 ... Moze li neko malo preciznije da mi kaze kada ce biti kod vas u prodaji ono uskoro moze da znaci i mesec dva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts