Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Zahtjevi za DB


Ling^2
 Share

Recommended Posts

Dali neko moze da napravi DB da Monako ima punoo para i da mu hocee doci dosta dobri igraci posto ih je kupioo onaj bogatas ? :)

Oki, moze sutra, sredim ti sve, ubacim 25 miliona transfer budgeta, suggar daddyja i ostalo, jer gledam filmic, a trajace jos par sati ?

Link to comment
Share on other sites

Moze 25 transfer budgeta i svake sezone da mi daje sto vise para mozes takoo ? :) Hvala ti mnogo :D Nema veze mogu sacekati do sutra, nije problem :thumbup:

Mogu samo da uticem koliko ces imati u prvoj sezoni ( posto si u drugoj ligi, 25 milona ( a kad sve u TB prebacis bice i preko 30m) je i vise nego dovoljno. Od tebe zavisi koliko ce ti dati u narednim sezonama. Ja cu mu maksimizirati atribute da daje sto vise kesa, ali ne znam 100%, pa cak ni 30% koliko ce davati.

Ja u VItesseu imam sugar daddy i on mi po sezoni daje 18 miliona...

Link to comment
Share on other sites

sta je sugar daddy?  :dada

 

[admin]1. Zabranjeno je pisanje celog posta velikim slovima, kao i ostavljanje velikog broja znakova uzvika i ostalih interpunkcijskih znakova na kraju rečenice, jer se to smatra vikanjem ili nekulturnim ponašanjem. - za kršenje ovog pravila prvo dobijate upozorenje, a zatim sledi i 10 kaznenih poena 2. Pravopis: Trudite se da pišete u skladu sa gramatičkim i pravopisnim pravilima svog jezika. Izbegavanje interpunkcije ili pisanje dvanaest tačkica na kraju rečenice nije pitanje vašeg stila pisanja, nego pismenosti, trudite se da u što manjem broju koristite smajlije. Uostalom, ne komunicirate sami sa sobom, nego sa drugim članovima foruma te se pretpostavlja da želite da drugi razumeju šta pišete. [/admin]

Link to comment
Share on other sites

Mogao si mu Vent i sta je SD objasniti usput :D

Nego, SD( suggar daddy) ti je onaj tatica ( vlasnik kluba) koji daje ogromne pare da ti dovodis igrace... Najbolji primjer ti je City, Chelsea i Hoffenheim.

City ima foreground SD - Dokle god je u klubu, davace ti pare...

Chelsea ima - Background SD - Ti napravis dug, on ga ocisti...

Hoffenheim ima underwritter SD - Davace ti pare odredjeni period ( 3-4 godine) da napravis uspjehe, ako ne napravis, sutne te, ako napravis, prestane ti davati kes.

Ugodno vece uz FM Balkan radio i ostanite sa nama.

FM  B-B-B-Baaaa-lkan R-R-Radiooo...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |