Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Pitanja vezana za Editor, FMRTE i Genie Scout


Ling^2
 Share

Recommended Posts

Da li si siguran da neću imati problema ako stavim ovako npr:

 

-Možete istrenirati igrača za maximalno 21 CA u periodu od 3.kola.

-Ukoliko želite da povećate odredjenu ocenu ona mora biti 3 * manja od broja za koliko ste povećali CA tom igraču. Dakle broj povećanog CA podelite sa 3 i za toliko jedinica možete povećati ocene koji želite. Ali zapamtite njihov ukupni zbor mora biti 3* manji od broja povećanog CA. Da li je to uredu?

 

I sad ću da ti pošaljem PP za neešto...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

ovako...da li netko zna kako u advanced editoru izbaciti određene nacije iz lige prvaka i europa lige??? ili izmjeniti broj klubova koji idu u pretkola LP I EL? te u grupnu fazu LP?

Link to comment
Share on other sites

da napravio sam continental rules za europu cak i sa intertoto kupom i kupom pobjednika kupova i stavio određene nacije koje igraju te kupove od LP nadalje. stavio sam po reputaciji koja nacija ima koliko predstavnika u tim kupovima. ali problem je sto nisam siguran da li se ljestvica mjenja ako repka poveca svoju reputaciju. znaci ako npr irska ima 5400 reputaciju pa ako dođe do recimo 6900 da li se penje na ljestvici??

Link to comment
Share on other sites

a da. to znam. al fora je da recimo prve 4 drzave imaju po 4 predstavnika u LP pa da im stavim seeding 1 bi izaslo da iz tih drzava po 4 momcadi budu direktno u skupinama...jel tako??

Link to comment
Share on other sites

jesam radio to kad sam jugoslavensku ligu stavio pod continental rules. :D znam da je redosljed od gore prema dole. pa bi zato one drzave sa manjim brojem seeding slale klubove kasnije u natjecanje. a ako bi stavio prve drzave koje imaju po 4 predstavnika u ligi prvaka seeding 1 onda bi one u skupinama imale po 4 predstavnika ako sam ja dobro to skontao...

Link to comment
Share on other sites

evo ovo je podeseno po reputaciji

http://i.imgur.com/TsWdp.png

 

a ovo je kako su raspoređeni klubovi

http://i.imgur.com/l9fXs.png

znaci lijevo je broj klubova koji idu u natjecanje malo desno je po kojem rednom broju drzava imaju određen broj klubova u natjecanju, a desno dalje je seeding koji se daje da neki klubovi mogu uci dalje u natjecanje. da ne igraju pretkolo.

ja ti pokusavam postavit pitanje da li ako stavim recimo kod broja klubova (gledaj drugu sliku) 4, znaci da drzave pod rednim brojem 45, 46 i 47 imaju 4 predstavnika, da tamo stavim seeding 1 da li ce svih 4 predstavnika iz tih drzava ici direktno u grupnu fazu LP? ili samo 1?? kontas??

Edited by Damir Pongracic
Link to comment
Share on other sites

Imam problem sa Editorom.Nisam ga prije pokreto,nije mi bio potreban.Sada mi je nešto trebalo i kada sam ga pokrenuo pisalo je.

Warning:Coulnd*t find data folder.../Football Manager 2012/data.Kada sam kliknuo ok pojavi se isto samo što je poslje data pisalo languge.

A kada sam opet kliknuo ok izašao je ovaj Eror:

Unable to find some essenbal data.Please ensure that the game is installed correctly.If the problem persists,please contact technical support.

Prijatelj mi je rekao da ovo moze da se resi al da moram da obrisem neke foldere iz editora.

Link to comment
Share on other sites

imam par pitanja u vezi editora. krenia sam radit svoj klub pa me zanima par stvari:

1. šta je morale, odnosno na šta se to točno odnosi

2. kad se dođe to tactical atributes šta znače slijedeći atributi: flamboyancy, flexibility, offside, sitting back

3. ako u tim stavim smo 2-3 igrača oče li oni ostatak tima popunit reganima ili ja moram radit sve igrače?

Link to comment
Share on other sites

1. na početni moral koji ćeš imat pri kreiranju igre. kasnije će se moral minjat prema rezultatima i stanju u klubu

2. ne znam, kao neka fleksibilnost- vjerojatno u smislu promjena u formaciji koliko im brzo legnu, vjerojatno branjenje ili izbjegavanje zaleđa, ne znam

3. popunit će regenima ako taj klub bude u igrivoj ligi samo ti nisan siguran oće li odma ili ovisi o datumima stvaranja regena u pojedinoj naciji. mislin ipak da je ovo drugo. imaš te datume po internetu. testiraj malo na holiday pa vidi

Edited by prodo
Link to comment
Share on other sites

hvala na tako brzom odgovoru.

 

inače one skilove iste imaju i treneti pa sam naša u genie scaut di svaki skil objašnjava, flamboyancy je nešto koliko će igrači imat sobode u igri, offside koliko voliki postavljat offside zamke, nadam se da isto znače i za klub kao i za trenere...

Link to comment
Share on other sites

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |