Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Zanima me..


Ling^2
 Share

Recommended Posts

pozdrav momci,jel mi možete reći koji klubovi imaju najbolje uvjete za razvit mlade igrače? al ne tipa Barcelona i ti svjetski klubovi,nego neki malo manji..vidio sam da je netko reko Lens..e takvi klubovi hvala

Pogledaj na forumu dio projekti teksopisaca i nađi klubove po opisu..

Link to comment
Share on other sites

Zanima me kako da sacuvam video,posto ono ima takmicenje za gol,akciju,a nzm kako da sacuvam,da snimim ?

Odes u preferences i tamo ( cini mi se da odmah vidis) imas opcije za video, negdje pri kraju. Oznacis 'Save video after uploading' i onda kada uploadujes video, on ce biti sacuvan. A kako uploadovati video ? Prvo se moras konektovati na youtube u FM-u. Kada to uradis, onda poslje utakmice odes na upload highlights i tamo odes na 'custom highlights' i odaberes gol/akciju/stavec zelis da uploadujes i kliknes na upload. Ukoliko zelis da ga sacuvas na komp, a da ga ne uploadujes, kliknes na dugme extract i pratis proceduru.

Imas na forumu kako uploadovati video. Idi u generalno > Video klip tema i odmah prvi post ti se nalazi tutorijal.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

zanima me zasto moji igraci kad prime loptu u 16 metara pucaju iz prve a ne stanu na loptu,pogledaju jel ima koji slobodni igrac,dali se to moze namjestit? ili ovo dolazi mi igrac po desnom boku igrac ulazi pred golmana i šutira i uvijek pukne u ravno u golmana,a s lijeve strane ima slobodnog igraca koji dolazi i on bi zabio da mu ovaj doda? kako to rijesit?

Link to comment
Share on other sites

Ne,nego se tu radi u PPM sada ne znam engleski točni naziv,uglavnom pucanje iz prve,i to se može rješiti preko razgovora gdje će on s vremenom prestati to raditi,ima na forumu tut o tome.

Druga stvar je također stvar PPM- označi tom igraču kojem uvelike zavisi teamwork,ili timski rad gdje će on što je veći proigravati sugirača,dok je manji glumiti Quaresmu.

Također se može rješiti na isto način kao prvi problem,samo ovaj puta pronađeš opet citiram naš naziv, preferiraj dodavanje nego šut,ili pass rather shoot,tako nekako.

Nadam se da sam pomogao.

Link to comment
Share on other sites

Ne moras, ali ces imati vecu sansu naci dobrog regena ako ti je liga ucitana.

I jedan savjet, dzaba saljes skauta da skautira te zemlje, radje odes u neki klub kao sto je Kaizer Chiefs ili Orlando Pirates i tamo svakog regena skautiras rucno.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |