Messi™ Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Dino neću bez brige,nemože mi nitko predložiti išta bolje od ovog kojeg sada igram(M.City) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Dajte neki mozda jaci klub,iz jacih liga,nemojte samo slabe ili iz nizih liga,nemam volje da se bahcem sa LLM ili nekim klubom koji je u sranjima,mozda Arsenal ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 uzmi arsenal, imaju para i solidnu ekipu, samo dovedes desnog beka i zadnjeg veznog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Prijedlog za igranje,koji tim ? Bez updatea sam...Jedini uvjet je da je jaka liga i da je tim u prvoj trecini po kvaliteti u svojoj ligi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Zasto? OM otpisi,s njima sam vec igrao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Koja te liga zanima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Sve jace(lige petice,Rusija),zelim instant rezultat,max 2 sezone... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Roma- tu je minus slabije financije i dosta velike plaće,to je u Italiji. Ipak predložio bi ti Njemačku: Bayer iz prve,jer oni su relativno super ekipa,sa razvijenom ekipom i taktikom,i možda 1-2 pojačanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Ma jebo ti mene ako više ikom pridložim klub. ( za neke netriba opis) OM iz jednostavnog razloga. OL je jak na FM-u a PSG bogat. Pobjedi ih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Ma ne moras objasnjavati ako ti se ne da,nego ja sam dobio ban od 3 dana zbog tog(neobjasnjavanja)...Rekoh,OM sam vodio,uspjesno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 schalke ima dobru ekipu, ali malo para. dobro je sto ne moras nijednog igraca dovesti u 1. sezoni, a mozes osvojiti ligu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Može neki osreednji klub,ni jak a ne baš ni jako slab ali da ima u ekipi par mladih potencijala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Može neki osreednji klub,ni jak a ne baš ni jako slab ali da ima u ekipi par mladih potencijala. Uzmi Bešiktaš. Imaš dobru ligu sa 3 dosta dobra kluba (Fener, Galatasaray i oni bogati BB Istanbul-meni su bili prvaci u prvoj sezoni) te dosta neugodnih protivnika. Super omladinsku školu i pravilo o stranim igraćima. 6 ih smi startat, a 8 ukupno prijavljeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 jel imaju šta osvojeno do sad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 I viška 13 puta prvaci9 puta Kup8 puta SuperKup U europi najveći uspjesi četvrfinale LP-a i Kupa Uefe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 daj još neki prijedlog nekog kluba sa dobrim igračima i manje osvojenih trofeja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Uzmi Terek Grozni. Pokori Rusiju sa klubom iz Čečenije.Imaš para i dobre igraće i nikoju ekstra zvjezdu. Najveći domet im je 10. misto u lizi i imaju osvojen jedan Kup 2004.Ove sezone su dosta dobro krenuli. Ovo im je predsjednik http://en.wikipedia.org/wiki/Ramzan_Kadyrov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Borac BL,Partizan,Hajduk,Fenerbahče,Atl Bilbao ii Valensija????Može i nešto sedmo....Nmg odlučiti sa kim da završim ovaj FM..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Uzmi Tottenham ili Valenciu ili možda čak Stuttgart ako igraš sa novim transferima. Stuttgart- imaš Vedada Ibiševića i još mnogo igrača koji mogu napraviti velike stvari u Bundesligi.Tottenham-pokušaj bez Modrića napraviti nešto. Imaš Bale-a,Lennon i Defoe-a.Pokušaj uči u ligu prvaka u prvoj sezoni.Valencia-Imaš Soldada,izgubio si Albu,pokušaj srušiti dominaciju Barcelone i Reala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Može li prijedlog klubova tipa "Dinamo Zagreb".i molim vas da mi navedete razloge,da dobijem više motivacije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Samo ako obečaš da nećeš pisat još jedan story ili karijeru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 neču,nemam volje nakon dva puta istog problema -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Shakhtar,klub osvaja titulu u ukrajini vec nekoliko godina,a uspeha u evropi nema,pare za transfere ima,i solidan tim,ali koji mora da se menja !Jedino imas ogranicenja za strance,ali ako oces da igras bez njih javi mi se na pp...Slican klub kao Dinamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 I okani se tog Marshall updatea. On je rađen za 12.2.2 i nevalja jer se petljalo po igraćima, klubovima i reputacijama. Bate-rječi su suvišne. Vidija si šta su Bayernu napavili.Maribor - rulaj malo po SlovenijiBasel - Švicarski favoritRed Bull - Odvedi ih napokon u LP, imaš i paraDebrecen - Mađarski DinamoRosenborg - rekorder Norveške Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 a sa ovim balkanskim(summer transfer...) je sve u redu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts