Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako Vam Ide?


Sale92
 Share

Recommended Posts

Tako me mrzi da ti postavljam sad ali nije ni bitno(Suso je najbolji uglavnom,ovi ostali su prosecni igraci na koje se mogu osloniti samo da budu zamene i da ulete kad se neko povredi).Nasao sam par dobrih regena za sitan kes bice odlicni za 2-3 sezone.

Link to comment
Share on other sites

Slažem se ja sa Dinom, jer eto meni na onom sejvu sa Partizanom u 11 sezoni ima 5 ili 6 igrača sa starta, ali njegova je igra... on igra na svoj način i to je to. :)

 

Lično i moj stil je taj da se forsiraju igrači iz škole ako za to ima uslova,a Ajax i Partizan su po tome jednaki. :D Moram ja jednom uzeti Ajax, nikada ih nisam vodio, a svakako da ću onda igrati na svoj način i uglavnom ko prati moje karijere zna da ja kada dovodim poznate igrače su uglavnom stariji igrači koje cenim, ne volim da dovodim poznate i isfurane igrače koje svako dovodi i volim da forsiram igrače iz omladinske škole kao što sam i rekao, ali ako ima uslova za to. Jebiga to je moj stil igre, on igra drugačije, neko treći igra drugačije od nas dvojice i tako... nije fer da ga napadate. :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Evo ja krenuo sa Napoliem , i ide sve odlicno samo me nervira sto Caviani na pocetku sezone kada su bile pripreme u 6 utakmica 14 golova , a kada je krenula liga 22 utakmice 15 golova , mislim ne lici na istog igraca ko sa pripremnog dela , ali onda sam zakljucio da je to zato sto Lazvezzi nije igrao jer je bio povredjen 2 i po meseca. uglavnom evo moje postave i tabele :)

 

http://i.imgur.com/SxxGb.jpg

 

http://i.imgur.com/mLUBN.png

 

Uefa tabela koga zanima!!!

 

Taktiak.

 

http://i.imgur.com/hYFB2.jpg

 

Ako ima neko neki predlog sta da uradim u zimskom periodu neka kaze slobodno :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/f/16/dd/1S9E1Sso/slobodan-milovanovic-new.png

 

Kvarežma: Igrati za tim kao što je Vojvodina je ono o čemu svaki igrač sanja. :D

 

Kolarov i Vidić rekli da će možda u budućnosti preći u Vojvodinu.

 

Elem, gledam kojim čudom da uđem u LŠ i izvadim ekipu iz loše situacije u kojoj se nalaze finasijski...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Vodim ih već sezonu i po. Preuzeo ih par utakmica pred kraj one tamo sezone i nisam uspeo da izborim evropu. Prošle sezone ispao u kupu odmah na startu od Car Konstantina, ali u ligi završim kao drugi i sada igram kval. za LŠ (Partizan imao dobre rezultate u Evropi). Ove sezone napadam duplu krunu, mada je prioritet osvajanje kupa. Nebih se bunio opet 2 da završim na kraju. Evropa je isto jedan od prioriteta. Ako ništa od LŠ bar u LE da uđem pa tamo šta bog da... finansije su problem.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ekipa:

 

http://i.imgur.com/k7StX.png

 

liga:

 

http://i.imgur.com/q753r.png

 

efej kup:

 

http://i.imgur.com/amk7q.png

 

karling kup:

 

http://i.imgur.com/tpol4.png

 

liga prvaka:

 

http://i.imgur.com/fa5iN.png

 

grupa:

 

http://i.imgur.com/VNRJk.png

 

 

Vjeciti luzer kroz citavu sezonu i na kraju sam sve to naplatio u zadnjem kolu, mancester mi je donio titulu tako sto je pobjedio arsenal. Mada sam i sam mogao da odlucujem da u predzadnjem kolu nisam primio gol pred kraj meca protiv gradskog rivala birmingema. Evo raspleta u zadnjem kolu:

 

http://i.imgur.com/Xbt6m.png

 

Sve u svemu zadovoljan sam, mozda sam se i zasitio razmislicu o promjeni sredine ako bude nekih ponuda van Engleske, bilo je vec spekulacija sa sitijem mada sam to stisao i nema govora o tome.

Link to comment
Share on other sites

I od januara krecemo odlicno , bez novih pojacanja , sve je krenulo odlicno i dok nije doslo cetvrt finale za ligu sampiona tu nas je sacekao Olimpiakos i meni su bili poverdjene sve izmene isao sam sa 2 coveka i naravno u oba meca smo odigrali nereseno i pobedili nas na penalima, Lavezzi je polomio nogu i odsutan je 5 meseci tako da mi je i to bio veliki minus , takodje smo dogurali i do Finala u italijanskom kupu i izgubili od juventusa 1-2 , ali zato smo Italijansku Seriu A osvojili. Trenutni planovi su da se izbace smetnje u timu i da se dovedu novi igraci , ima se para od ove sezone zaradio sam 30 miliona i mislim da cu jos dobiti od sponzora i jos neke velike bonuse, za sada sam potpisao ugovor sa Tosicem i dolazi 1 juna u Napoli. Sledece sezone jurimo na veliko , jer ove sezone su me sputavale povrede i crveni kartoni , Lavezzi 2 puta imao povrede i to sve po 2 meseca min, kao i Cavani mesec i po dana.

 

http://i.imgur.com/3FU2p.jpg

 

http://i.imgur.com/tGQ2q.jpg

 

 

http://i.imgur.com/kqSwp.jpg

 

I naravno najbolji igrac u timu ove sezone je Cavani , sa 30 golova na 43 utakmice ! :D

 

http://i.imgur.com/uYvJl.jpg

Link to comment
Share on other sites

Pa da to sad i radim , menjam kompletnu odbranu i golmana , svi odbrambeni igraci u proseku imaju oko 30 godina , golman 35 , sada je na red ove mlade , voleo bi da mogu neke da zadrzim ili da ubacim neke iz skole ali imaju lose igrace :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Konačno mislim da sam se bacio na zadatak da uzmem LŠ sa voljenim klubom da ispunim sebi ovaj FM.

 

Trošile su se ozbiljne pare ali i lepo smo se pojačali, LŠ će sve to da nadoknadi:

http://www.dodaj.rs/f/o/lX/OquJICF/partizan-transfers-histo.png

Formiran je kostur stranaca ,na nekima ću da zaradim neki će i biti oslonac ali mislim da se neće prelaziti preko ovog broja samo ako se neki prodaju dolazi stranac kao zamena ali samo kvalitetniji.

Oko ograničenja verujem da neće biti frke jer igram SFRJ ligu.

Ovi igrači su dovedeni jer želim što pre što ozbiljniji i konkurentniji tim ,a nisam mogao dovesti kalibar od SFRJ igrača kakav želim.

Pa videćemo, rezultate i ostalo zadržavam za sada za sebe jer postoji mogućnost za priču/karijeru...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |