Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Šta vam se sviđa, a šta biste promijenili na forumu?


Bob0
 Share

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Imam jedan predlog. :) Da se ubaci poseban board za olimpijske igre koje nas očekuju i koje se sve više bliže a pošto na olimpijskim igrama ipak ima 20+ sportova za svaki posebna tema i to je više posao za tekstopisce da nas kroz svaki sport malo uvedu u istoriju pre svega OI + naravno da se rezultati u svim sportovima redovno apdejtuju. :)

 

Za EP mislim da ne treba poseban board kao što ni za copa america ili kan nije trebalo već isključivo da se redovno postavljaju vesti itd. odnosno da se i to dobro isprati. :)

 

Eto nadam se da znate na šta mislim. :) Mislim da bi forum trebao ova takmičenja da isprati lepo. :)

Link to comment
Share on other sites

Ja tu mogu da pomognem ali samo da kažem da ne mogu sam recimo. :) Ne treba mi da budem u TXT timu ili mod jer ja znam da pišem, imam volju a i ako sam se povukao sa foruma to važi samo za FM. :) Posećujem sada samo forume zbog off diskusije ali isključivo za sport i onda imam volju da pomognem pa kada krenete da radite ako hoćete tu sam na raspolaganju. :) Ja u narednom periodu imam raspust od 6 do 16 aprila pa zatim se pet dana ide u školu pa imam eskurziju i onda mesec i po dana škole i to je to, posle sam slobodan a problema sa ocenama nemam da bih morao da učim, ocenjen sam iz skoro svih važnih predmeta za tromesečje i to je to pa kada dođem po nekad kući vikendom mogu isto da radim a OI su sve bliđe. :) Dakle ako se odlučite za to definitivno računajte na mene pogotovo što bar ja za OI živim na neki način, obožavam ih a 2004 i 2008 sam odgledao u dahu... skoro da sam iz svakog sporta sve važnije gledao i jedva čekam ove u Londonu 2012. :)

Link to comment
Share on other sites

Ne znam da li je u planu ili je neko predložio, ali mi je palo na um pa ću napisati.

Da se u profilu nađe mjesta za trofeje koji se "pokupe" u online takmičenjima. U vidu medalje ili trofeja, svejedno, da se naprave za pojedinačna takmičenja i nakon zavreštka istih ubace osvajaču u profil.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |