Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Momak sa Tribine


Sale92
 Share

Da li je interesantna priča?  

37 members have voted

  1. 1. Da li je interesantna priča?

    • Nikako
      2
    • Moze bolje
      1
    • Onako
      4
    • Solidno
      12
    • Vrhunski
      18


Recommended Posts

Finale Lige Šampiona

(epizoda 17)

 

 

Stadion

 

http://yenisafak.com.tr/resim/site/turk_telekom_arena1470302e246e0a7eeby.jpg    http://www.ataturkairporttransfer.com/php/uploadedfiles/turk-telekom-arena-para-basacak.jpg

 

Turk Telekom Arena je novi višenamenski stadion u Istanbulu glavnom gradu Turske. To je novi dom za fudbalere Galatasaraja koji je zamenio stari stadion Ali Sami Ien. Stadion ima kapacitet od 52,695 sedećih mesta.  18 Marta 2011te godine na stadionu je zabeležena najveća buka od 131,76 decibala i tako je stadion preuzeo titulu najglasnijeg Stadiona na svetu. Turk Telekom arena je prvi stadion koji zadovoljava EURO. 2016 stadionske uslove.

Imenovanje prava na Stadion su prodata Turčin Telekomu na period od 10 godina za 10,25 miliona US $ godisnje. Stadion je zvanično zamenio stari stadion Ali Sami Ien u sredini 2010-2011 ligaške sezone, pod imenom Turk Telekom arena. Stadion će biti domaćin velikog Finala Lige Šampiona u sezoni 2015/16 izmedju beogradskog Partizana i italijanskog Milana dana 21.5.2016.

 


 

http://www.dodaj.rs/f/i/gP/2Hh6Hjvw/1/1099.png          VS          http://www.dodaj.rs/f/1B/YZ/3w4Xlcn/6/1952.png

 

Analiza Utakmice

 

Golmani: Na golu Milana je sjajni Craig Gordon reprezentativac Škotske dok je na golu crno belih je najbolji srpski golman Željko Brkić. I jedan i drugi su iznosili veliki teret predhodne sezone ali ipak prednost će dobiti Gordon jer je branio u dosta jačim ligama za razliku od Brkića. Dakle pobednik je

 

Odbrana: Partizanu je ovo možda i glavni adut i najjači deo tima. Verovatno će igrati desno Sega Camara štoperi će biti Hulk i Galeano i levo će igrrati Peter Masillela vrlo jaka odbrana možda joj je mana neiskustvo. Milan će možda nastupiti u sastavu Papadopulosom desno Thiago Silvom i Braghieri kao štoperi i Molinaro levo takodje sjajna odbrana. Ipak pobeda će opet zbog jačih utakmica i iskusnije odbrane pripasti Milanu.

 

Sredina: Partizan ima Petrovića, Sammira, Carlosa Eduarda i Buonanottea dobri igrači ali ipak dosta slabiji od Milanovih tamo su Robinho, Isla, Lucas i Abate sve veći od većeg majstora. Dakle pobednik je Milan.

 

Napad Partizan verovatno sa legendom Bogdanom Stancuom i sjajnim mladim talentom Eduardom Ayalom mladost i iskustvo brzina i snaga jednostavno daju savršen špic. Milan verovatno sa Paloschim i Aubameyangom imaće probleme zato što su obojica bili na kaljenjima do ove sezone plus nemaju dovoljno iskustva. Ovde pobedjuje Partizan.

 

Treneri: Na čelu Partizana Aleksandar Čelić naspram njega legenda Milana Marco Van Basten. Nemorano trošiti reči obojica su fenomenalna! Biće ovo pravi sukob inteligencije, taktike, motivacije itd... Ipak Čelić je napravio čudo sa Partizanom i zbog toga će dobiti malu prednost. Dakle ovde pobedjuje Partizan.

 

 

Utakmica

 

 

 

Šta reći posle ovakvog meča? Sjajno jednostavno sjajno ne mogu vam opisati svoj osećaj posle ovakvog uspeha! Ušli smo u vrlo zanimljivu utakmicu bili smo podjednaki ipak Bogdan Stancu nas dovodi u vodstvo. Nastavljeno je sa podjednakom igrom Milan se vraća 16 minuta pre kraja sviran je penal a siguran je Thiago Silva. I dalje je igra podjednaka ušli smo u produžetke... Menjam formaciju u onu moju standardnu 4-4-2 sa ofanzivnim krilima 98 minut strelac je Ryan Babel zatim Stefan Babović dovršava rivala i to je to na krovu smo Europe! Dostignut je i ponovljen je najveći uspeh Srpskog Fudbala!

 

http://sport.blic.rs/data/images/2010-05-13/37931_ofk-beograd-partizan10-blic-aleksandar-dimitrijevic_orig.jpg

 

 

 

Ekspluzivan Intervju

 

http://img.sportal.rs/images/logo.gif

 

Dobro veče gosp Čeliću hvala što ste pristali da date intervju za nas samo 2 dana nakon prave senzacije pre svega čestitke sa naše strane. Kakvi su sada utisci kada su se slegli? Dobro veče hvala za čestitke. Šta da vam kažem iskreno još uvek nisam pri sebi slavi se već 2 dana a slaviće se i u narednih 5 sigurno. Nismo ni svesni kakav je ovo uspeh tek ćemo shvatiti za koji mesec. Dozvolio sam igračima da piju i ja pijem sa njima i sada sam pod blagim dejstvom alkohola jer ko zna kada i da li ćemo ovako nešto ponoviti zaslužili su vredno su radili za ovo!

 

Da li ostajete u klubu i da li imate neke ponude? Ostajem! Imao sam tokom sezone od Rome, Shakhtara i Werdera ali sam ih glatko odbijo jer ja želim da ponovim ovaj uspeh...

 

Kakve su reakcije na fenomenalnu podršku u Istabulu i koreografiju znamo da ste nekada bili vodja jer ste imali saznanja da će biti ovako fenomenalno? Jesam se čuo sa vodjom navijača to je moj veliki prijatelj najavljivao mi je šou ali nisam verovao u nešto ovako. Ovako nešto nisam nikada doživeo veruj te mi zamalo da se zaplačem kada sam video pobliku.

 

Imate li planova za narednu sezonu? Trener uvek mora da ima plan pa tako imam i svoj učestvujemo u 5 takmičenja i mogu vam obećati da ćemo u svim dati svoj maksimum.Što se tiče prelaznog roka ne želim sada da uzimam pare sa rasprodajom ekipe tako da će otići oni na koje ne računam a doći će igrači na pozicije na kojim smo najtanji. Toliko od mene dovidjenja...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

GOSPODIN Čelić...  :cast: :cast:

 

Izbacio si Atletico, i naravno, da je moralo ove sezone, da se nesi nešto neverovatno, tačno 50 godina po Briselu.  :respekt:

 

Nadam se, da češ sledeče sezone postati i prvi tim LŠ, koji je ubranio naslov prvaka.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hvala ti naravno da može:

 

Sezona 2010/11

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/1z/MS/13FRJeMV/1-sezona.jpg[/hs]

 

Sezona 2011/12

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3v/TC/3q04aVIY/2-sezona.jpg[/hs]

 

Sezona 2012/13

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/x/ay/4uGEwjgj/3-sezona.jpg[/hs]

 

Sezona 2013/14

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/1t/bg/Rq5i1ev/4-sezona.jpg[/hs]

 

Sezona 2014/15

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2J/J1/BQZ94iO/5-sezona.jpg[/hs]

 

Sezona 2015/16

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/g/rg/2JW6b2Fz/6-sezona.jpg[/hs]

 

 

Od reggena bitniju ulogu u poslednje 2-3 sezone su imali Sega Camara (dr) i Eduardo Ayala (st)

dok su u poslednjoj 2015/16 imali bitnu ulogu i Matola i Hulk obojica (dc)

Ako treba još neki ss slobodno tražite... :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Izvoli:

 

Eduardo Ayala (st) nije više kod mene ocene su mu dobre ali me nije zadovoljio i nije se uklopio u moj sistem.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/g/uD/2jMemHX1/eduardo-ayala-profile-at.jpg[/hs]

 

 

Hulk jedan od najbojih regena koji sam našao sjajan je sa 19god je već reprezentativac Brazila :cast:

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2S/46/212HSTAu/hulk-profile-attributes.jpg[/hs]

 

 

Matola takodje još jedan inzvanredni štoper.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3C/jE/2LYAUMyq/juvncio-matola-profile-a.jpg[/hs]

 

 

Sega Camara nažalost nije više tu najduže je tu bio od pomenute 4 i postao moj veliki ljubimac ipak nije hteo da diskutuje o produžetku ugovora pa sam morao da reagujem  sjajan desni bek ima i naše državljanstvo.

 

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3X/1r/2ZkD8Qmo/sga-camara-profile-attri.jpg[/hs]

 

 

 

Ima tu još dosta sjajnih regena koji su u mojoj ekipi ali tek treba da se dokažu u ostalom to će te videti u nastavku... :uzivanje

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Čelić Preuzeo Srbiju

(epizoda 18)

 

Posle sjajnog izdanja na Copa America sa reprezentacijom Urugvaja činilo se da će Čelić ostati na kormilu reprezentacije i pokušati da se domogne svetskog prvenstva 2018. Ali onda šok bio sam na odmoru posle osvajanja Lige Šampiona tačnije tek sam otišao. Kada se kao talas proširila vest da je Srbija samo nekoliko nedelja uoči Eura 2016 ostala bez selektora tačnije dobio je otkaz Vladimir Petrović Pižon! Znao sam da je došao trenutak da pomognem svojoj zemlji i vratim ih tamo gde pripadaju pozvao sam Tomislava Karadžića i veoma brzo smo se dogovorili on je bio presrećan ali i ja sam. Javio sam u Urugvaju da dajem ostavku i zahvalio se svima kao i oni meni mediji su malo ostali zatečeni ali šta sad brzo će se zaboraviti.

 

 

http://www.kupindo.com/Zastava-SRBIJE-barjak-vezeni-grb-_slika_O_460399.jpg

 

 

 

 

Euro 2016

 

Krenuli smo i put Europskog prvenstva verovao sam u ovih 23 momka mislio sam da možemo daleko. Pozvao sam sledeće igrače:

 

Golmani

 

Željko Brkić

Aleksandar Kirovski

Vladimir Stojković

 

Odbrana

 

Branislav Ivanović

Nenad Tomović

Neven Subotić

Nemanja Pejčinović

Nemanja Vidić

Uroš Vitas

Slovodan Rajković

Ivan Obradović

 

Sredina

 

Zdravko Kuzmanović

Gojko Kačar

Adem Ljajić

Filip Djuričeć

Alen Stevanović

Zoran Tošić

Miloš Krasić

Nemanja Tomić

Radosav Petrović

Darko Bresanac

 

Napad

 

Marko Sćepović

Danijel Aleksić

Veljko Batrović

 


 

Nisam mogao da računam na sve igrače bilo je dosta povredjenih ipak ja sam zadovoljan bio sa onim što sam imao jer su sve to bili provereni igrači. Odlučio sam da koristim istu formaciju i taktiku kao i u Partizanu 4-2-2-2 koja je vrlo ofanzivna naravno nekad ćemo se i prilagodjavati rivalu. Takmičenje je moglo da počne mi smo bili u grupi C zajedno sa Portugalom, Grčkom i Norvveškom. Na samom startu počinjemo sjajno i pobedjujemo Grke sa 3-1 uz sjajnu igru mog tima. Potom sledi meč protiv na papiru najslabijeg rivala ekipe Norveške i hladan tuš za nas dobili su nas 2-1. U poslednjem kolu morali smo da pobedimo Portugal koji predvodjen sa Ronaldom i Nanijem jedna od najboljih reprezentacija sveta i oni su morali do pobede jer ni njima nisu cvetale ruže. Na kraju rezultat je glasio 3-2 za nas uz sjajnu igru cele ekipe.

 

 


 

U osmini finala dočekali su nas Česi prošli smo dalje bez većih problema. Potom smo u četvrt finalu demolirali jednog od glavnih favorita Rusiju. Rival u polu finalu bila nam je Španija dali smo sve od sebe ali jednostavno su bili prejaki niko ne može reći da smo bili lošiji ali to je fudbal idemo dalje. U finalu kao što vidite dogodilo se veliko iznenadjenje i šok sjajna Belorusija je postala novi šapion Europe prvi put u istoriji sve su iznenadili jer realno bili su veliki autsajderi! Ja sam mojim izdanjem prezadovoljan još jedan veliki uspeh našeg fudbala je postignut polako se vraća gde mu je i mesto. Biće vremena da se pripremim za napad na svet 2018 godine!

 

Link to comment
Share on other sites

Hvala svima na lepim komentarima potrudiću se da tako nastavim. :thumbup:

 

 

@Celtics: Nemam sve je uradjeno bez regena za sad imam jednog mog u planu za naredno SP2018.

 

 

@Zola: Aleksić je tu i igra prvu. Za Markovića nije bilo mesta jer igra na istoj poziciji kao Kuzmanović, Kačar i Petrović i svi su bolji od njega bar za sada. Od Milića sam imao i dosta boljih rešenja on mi iskreno nije bio ni na širem spistku. :thumbup:

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Bravno Saletino postao si selektor Repke  ::love:: Rezultati za prvu god na klupi repke odlicni polu finale Eura odlicna stvar..Ipak jeo si sve do Spanije ali je ipak Spanije bila preveliki zalogaj pa si se umalo zadavio  ::tease:: Cestitke na uspehu nadam se da je sledece Svetsko tvoje  :dada

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Napad Na 5 Trofeja

(epizoda 19)

 

http://pic.mk/images/11308396712.png

 

Transferi

 

Predstaviću vam samo one igrače koji su nas pojačali dok ove što su otišli imate gore u ss-u.

Jose Bexter nekada veliki talenat Evertona i jedan od najvećih svetskog fudbala ipak je prošao i došao je samo da popunjava rupe pitanje je da li će dobijati šansu.

Caca golman svetske klase već a još je vrlo mlad veliko pojačanje za nas.

Johannes Masondo viliki potencijal nije se smelu propustit da se dovede još plus ima i državljanstvo države iz EU a to nam sada odgovara jer smo i mi njihova članica.

Luiz još jedan veliki talenat zaiista je solidno plaćen ali očekuje se da to vrati igra kao i Masondo na poziciji krila.

Yaya Sanogo verujem da svi vrlo dobro znate o kome se radi najskuplji igrač u istoriji kluba jednostavno mislim da mi je bio neophodan u nekim mojim zamislima i ciljevima igrača sličnog profila nisam mogao da nadjem ni na mapi. Ipak taj novac već polako vraća.

Diego Aguilar jedini igrač koji je došao u Janoaru dugo je već bio na mojoj listi želja ali nikako se nije moglo doći do dogovora. Ipak sada sam bio prinudjen da pošteno odrešim kesu jer moram da napadam LŠ ipak od ovog momka se mnogo očekuje.

 

Ipak dosta igrača nas je i napustilo. Dosta onih koji su držali tim ali ipak morala je da dodje i ta smena generacija neki su nam bili sada nepotrebni i ne više svetska klasa za neke se i tražila poslednja prilika da se izvuče koji euro.Kao najbitniji se izdvajaju odlzak Željka Brkića sa mesta golmana bi je tu od skoro poočetka ipak godine su ga hvatale i bilo je pravo vreme za odlazak. Matija Nastasić veliki talenat je bio ipak u konkurenciji možda 3 najbolja štopera sveta i Stefana Savića to nije stigao da pokaže morala mu se pružiti šansa za napredak. Danko Lazović ušao u baš kasne godine nije imao više snage za najjače utakmice a ni mesta ipak hvala mu na svemu bio je bitan šraf. Rayan Babel i Carlos Eduardo i oni nisu mogli da izdrže mlade pridošlice takodje su ih hvatale godine a i realno su bili slabiji od dosta igrača na tim pozicijama. I na kraju onaj Eduardo Ayala regen koji je igrao napred sa Stancuom nekako se nije snašao nije ovde isplivao sav njegov potencijal i nije mi se više uklapao u tim.

 


 

Pripreme

 

 

Letnje su prošle sa 2 pobede i jedni porazom istina pobede protiv slabijih ekipa a poraz protiv jače ali kao što znate ja to ne gledam. Nije mi bilo potrebno da isprobavam taktike i to jer sam ekipu znao u dušu samo mi je trebalo radi kondicije.

 

Zimske pripreme tamo su ogigrana 4 meča vidite i sami ishode ipak ponovo je kondicija bila u prvom planu a da asistent inače vodi sve pripreme to je čoovek koji je sa mnom od početka sve do sad u svim reprezentacijama je tu takodje Tony Coton.

 


 

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQCMI4is398ahdgC0tkwS-Y8Bs9w1ILUg3qqHwJ4X4U2iJ8-U1M

 

Slika govori hiljadu reči osvojen i prvi trofej ove sezone pao je Arsenal na stadionu Luis II u Monaku. Tobdžije su bile i više nego dostojan rival ali ipak ne dovoljno jak.

 


 

Jelen Super Liga

 

http://www.dodaj.rs/f/1f/LR/3Bbt9Tmz/images.png

 

Ni ovog puta nemam šta puno da kažem osim da nemamo ni jedan kiks sjajno je nastavljeno dalje mislim da je nepotrebno da postavljam bilo kakav ss iz utakmica jer sam apsulutno dominantan!

 

 

Jedino što bih napomenuo jeste da je

srušen legendarni Stjepan Bobek!!!

 


 

Lav Kup

 

http://www.dodaj.rs/f/U/DJ/4YqsbrAi/lav-kup-srbije-4958s8dl.png

 

I ovde superiornost, dominantnost ili kako god hoćete 3 meča 3 pobede tim je vodio Tony Coton i naravno da se i ovde očekuje odbrana trofeja...

 


 

Liga Šampiona

 

http://www.dodaj.rs/f/3i/10f/2p1vkaPy/polls320pxuefachampionsl.png

 

 

U grupi smo dobili možda i najtežeg rivala iz predhodne sezone Napoli. Ipak uspeli smo da prodjemo kao 1 u grupi uz 2 primljena gola i to baš od Napolija. U četvrt-finalu nas je čekao renomirani nemački Dortmund sa sjajnom mladom ekipom ipak nisu bili dovolj jaki i relativno lako su isprašeni. Ipak sada dolazi puno ozbiljniji deo takmičenja a tamo nas ni manje ni više nego čeka stari znanac Atl Madrid predvodjen sjajnim Aguerom.

 

 

 


 

Svetsko Klupsko Prvenstvo

 

http://www.barcadallas.com/trophies/Club%20world%20cup.jpg

 

U PoluFinalu nas je dočekao šampion Australije i Azije Melboume Victory FC ispraćeni su kući u svoju daluku zemlju sa čak 8 komada. E sad finale tamo nas je čekao brazilski kolos Sao Paulo i oni su takodje ispraćeni u zemlju sabme sa 3 gola u mrži i po prvi put Partizan je postao šampion sveta! Više Zvezda nije usamljena i neće niko moći da se vadi na trofejnu prošlost ako uopšte i ima ko pošto je Srbiju prplavio crno beli talas!

 

 

 

 

Nisam dosta pisao kao ni igrao fm (offline) nadam se da će mi potrajati ovo što sam nastavio inače ovo sam samo stigao tamo gde sam i stao predhodni put u fm-u. :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |