Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Prica posvecena Target Manu by:Sale92


Sale92
 Share

Prica je?  

  1. 1. Prica je?

    • katastrofa
      0
    • dosta losa
      0
    • tu i tamo moze i bolje
      0
    • solidno je
      0
    • perfktno
      0


Recommended Posts

Uocio sam ga ali ne znaci mi posto se ne gleda ko ima drzavljanstvo :pras: tako da moram dovesti pola Reprezentacije ne bi li napravio neki veci uspeh.

 

PS Gluplje pravilo jos nisam video i jos tesko da ce uci u EU...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ma sranje krenuo sam sa Spartakom, i dobro mi ide... sva sreca imam jednog regena, koji obecava, ali bas obecava... sa 15 god mi igra u prvom timu(sad koliko je to dobro, ne znam)... kontao sam dovesti Alieva(ima rusko drzavljanstvo)... uzasno pravilo, uzasno... jos mi smeta to sto su Ruske igrace napravili bas lose, nemas kvalitetnog igraca po manjim klubovima(kao sto je to recimo slucaj u Ukrajini, koja je puna ekstra igraca Metalist, Metalurg, Dnipro)
Link to comment
Share on other sites

U potpunosti se slazem sem Dzagoeva i Mamaeva nema ni jednog veceg talenta a oni igraju u CSK-a tako da nece preci u rivalske klubove ja sam do sada nasao samo jednog regena koji obecava :pras:
Link to comment
Share on other sites

e to mi se bas i desilo  :pras: povredio se, ali na 3-4 sedmice... zabrinut sam ima fine ocjene, ali stagniraju http://www.dodaj.rs/f/y/dG/4AoOQwpc/alexey-lobanov-profile-a.jpg sorry ako je malo off...samo ga ukloni, ali zanimalo mi misljenje vas dvojice o njemu
Link to comment
Share on other sites

OBRAČUNI

epizoda 8

 


http://img232.imageshack.us/img232/6051/1301108p.png


 

LIGA

http://www.dodaj.rs/f/3o/az/FgknYpy/russian-premier-league1.jpg

 

Zavrsena je i moja prva sezona na klupi Ruskog ''giganta'' Zenita. Kako su se stvari odvijale neki bi rekli da bi trebao da budem zadovoljan ali ja to nikako nisam mada to nisam nikome javno rekao. Posle detaljnih razrada taktike sa puno ljudi iz kluba ali i sa foruma na celu sa Juanesom i Necinhom usledila je jedna lepa serija rezultata protiv dosta jakih ekipa. Ali nista nam nije znacilo jer smo jedino Rubin pristizali CSK-a je i dalje delovao neprikosnoveno. Zatim je usledio i pad morala kod mojih momaka i samim tim je i prouzrokovalo konacno 3 mesto na tabeli a evo i kako su tekle neke najvaznije utakmice:

Spartak Moscow vs Zenit 0-2

Zenit vs Locomotiva Moscow 3-1

Dinamo Moscow vs Zenit 2-1

Rubin vs Zenit 1-1

 

sve utakmice

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3x/13V/31iJbZ3M/zenit-st-petersburg-zeni.jpg[/hs]

konacna tabela

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3A/K1/1toncyIt/russian-premier-division.jpg[/hs]


 

KUP RUSIJE

http://www.dodaj.rs/f/2V/W0/1EPVnWQl/ruski-kup.jpg

 

Odigrane svega 2 utakmice protivnici dobijeni bez vece muke:

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3W/m9/1gn2InPv/zenit-st-petersburg-zeni.jpg[/hs]


 

LIGA PRVAKA

width=450 height=337http://www.dodaj.rs/f/1l/su/4BvV4lhQ/champions-league-41.jpg[/img]

 

U ligi prvaka zavrsen je prvi deo (grupna faza) pa da pocnemo redom. U prvom kolu docekan je kuci Turski velikan konacan rezultat dvoboja Zenit vs Trabzon je glasi 4-0 sasvim obecavajuci pocetak mogao sam biti u potpunosti zadovoljan. Naredni mec je bio i najtezi to je gostovanje u Londonu a konacan rezultat je glasio Chelsea vs Zenit 2-0 nazalost plavci su nas potpuno nadigrali i dobili sasvim zasluzeno. U 3 kolu isli smo na gostovanje u glavni grad Sicilije na verovatno i najbitniji mec u borbi za drugu rundu i izasli smo ne porazeni iz tog dvoboja a rezultat je glasio Palermo vs Zenit 1-1oni imaju jako dobre mlade igrace i inace sjajnu ekipu tako da je ovakav rezultat bio sasvim ok . U 4 kolu cekali smo kuci Sicilijance a konacan ishod je bio Zenit vs Palermo 2-0ovom sasvim zasluzenom pobedom maltene je i obezbedjena nokaut faza bio nam je dovoljan samo bod u sledeca 2 kola uz 1 poraz Palerma sto je bilo sasvim realno s obzirom na njihovo gostovanje u Londonu. Ovakva teorija se ispostavila kao tacna u narednom kolu smo gostovali u Turskoj i rezultat je glasio Trabzon vs Zenit 1-1 kao sto se i ocekivalo Palermo gubi u Londonu i prosli smo u nokaut fazu. U poslednjem kolu u rezultatski potpuno ne bitnom mecu docekani su plavci iz Londona i konacan ishod je glasio Zenit vs Chelsea 1-2 ne bas zasluzena pobeda bio sam bolji ali do nje su stigli preokretom no nema veze vazno je da idem dalje. I ponovo Nion i zreb ovog puta sam bio veoma uplasen puno toga je zavisilo od narednog protivnika a to je bio ni manje ni vise nego jos jedan Engleski gigant Arsenal. Izuzetno tezak rival ali nikako necu dici belu zastavicu u napred!


 

Ovo nisam zeleo odmah da vam ispricam jedna jako zanimljiva stvar dogodila se po zavrsetku meca sa Spartakom. Ja i moj prijatelj Target nakon zavrsetka meca Zenit-Spartak krenuli smo u garazu po kola i tamo se nasli u sred dogovorene tuce izmedju navijaca ''ultras Zenit'' i navijaca Spartaka! Na srecu prepoznao sam jednog vodju ultrasa i on nas je sklonio u stranu bio sam u jako dobrim odnosima ne znam nisam kako ali su me prosto obozavali. Kao mali jesam bio prisutan na mnogo dogoverenih tuca i bio sam na mnogo utakmica ali nikada nisam video nista slicno. Evo sta je jedan od mojih prijatelja iz njihove grupe navijaca (imao je polomljenu ruku pa se nije tukao) zabelezio na svom telefonu neko je klip slucajno nazvao CSKA VS SPARTAK ali nije tacno ovo je ZENIT VS SPARTAK i snimano je iz ugla navijaca Zenita koji su u belim majcama...

http://www.youtube.com/watch?v=kPrUkjo7amo


 

TRANSFERI

 

Martin Galvan

http://www.dodaj.rs/f/3F/wK/3ycSepwH/martingalvan1.jpg

Najveci Meksicki talenat puno se od njega ocekuje u buducnosti. Placen je 5mil ugovor je potpisan do 2016 godine.

 

Leonel Galeano

http://www.dodaj.rs/f/2N/ri/WfEJx6X/galeano-derecha1.jpg

Leonel Galeano jos jedna velika mlada nada fudbala ovog puta Argentinska stigao iz Independientea za velikih 12miliona. Ugovor je potpisan do 2016 godine.

 

Diego Tardelli

http://www.dodaj.rs/f/3i/Jf/3gbVImKV/diegotardelli.jpg

Diego Tardelli odlicni Brazilac koji se nije dokazao u Europi. Placen je 10miliona i doveden je da brigira napred i da daje golove ugovor je potpisan do 2016 godine.

 

Ostali Transferi

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/B/ng/1aZg5bAn/zenit-st-petersburg-tran.jpg[/hs]

Kao sto vidite velika vaznost se pridodaje buducnosti stigle su sve najvece nade sveeta a to su: Kadlec,Verratti,James Rodriquez,Alexandr Groshev (regen). Zeleo sam neko veliko pojacanje u ekipi koje bi mi pomoglo u Europi neka od imena su: Jovetic,Pastore,Coentrao... Ali niko od njih nije zeleo da menja destinaciju na sada mozda ce bit nesto na leto ali videcemo. Pomenuo bi odlazak Vedada Ibisevica apsulutno razocarenje i totalno se nije dokazao.

 


Pripreme

[hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/39/13O/2UruTVjO/zenit-st-petersburg-zeni.jpg[/hs]

Odigrano je i 6 pripremnih utakmica 4 pobede su sasvim zadovoljavajuce ali rezultat sve jedno nije bio u prvom planu u planu je bila dobitna taktika ili taktika iznenadjenja za Arsenal ove sezone se ide i na sve moguce trofeje pa sta bude!

Link to comment
Share on other sites

SMRTNA OPASNOST

epizoda 9


Proslo je vec par meseci otkako saradjujem sa Ruskom mafijom. Mogu reci da je proslo sasvim dobro cak sam i nekada odlazio sa Yuriem na kafu. Pokazao mi je da je dobar covek iako se bavi mutnim poslovima. Saznao sam da su jako organizovani i da oni takodje drze tribinu na kojoj se nalaze ''ultras Zenit'' (najvatrenije pristalice Zenita.) Ja sam se zacudio jer su mi neki od tih navijaca postali veoma dobri prijatelji. Nisu nista posebno trazili od mene samo par puta da im kazem gde se onaj izdajnik Maxim nalazi i sta radi... Na pravoslavni Bozic moj prijatelj Target je odlucio da napravi zurku na nasoj zajednickoj jahti. Bilo je dosta zvanica medju kojima i 2 clana uprave za koje sam sumnjao da su clanovi mafije. Zurka je bila senzacionalna stvarno je bila odlicna. Jednog trenutka morao sam u wc-a iza sebe sam uocio onog Maxima (mislim da on mene nije video.) Usao sam u kabinu i posmatrao sta ce da uradi ipak on je samo usao u kabinu pored moje,ali iza njega ulazi jedan od one dvojice iz uprave sto sam sumnjao da je clan mafije! Na moje zaprepascenje izvadio je pistolj i cekao ga da izadje Yuri samo sto nije izasao vec je pustio vodu! Jos jedan sok za mene iz hodnika se cuo glas mog asistenta Engleza Coton-a dolazio je valjda prema wc-u i pricao sa nekim na telefonu... U sekundi sam shvatio da moram da reagujem ne smem dozvoliti da se na Targetovoj i mojoj jahti dogodi ubistvo cak mozda i 2 to ne bi bilo ni dobro! Povikah Coton-e jesi li to ti!? Onaj lik odma skloni pistolj a ja sam odahnuo. Ja se nesto potom rasprica sa Coton-om i na srecu do kraja je sve bilo ok...


http://www.dodaj.rs/f/2H/BD/4HuVoYTG/productgroupimg327.jpg


Par nedelja posle imali smu vecernji trening oko 19h Target i ja smo ostali posle ne bi li odradili neke takticke zamisli ipak se blizio pocetak jako bitne sezone. Koliko smo znali nikoga osim nas nije bilo u prostorijama kluba. Radili smo 3 sata punom parom ali smo odradili tek 1/3 posla i odlucio smo da napravimo pauzu i popijemo kafu oko 22h. Nesto smo se uziveli u razgovor kada nas odjednom zaprepastise 2 pucnja! Obojica smo skocili u isto vreme i izleteli ispred kancelarije.U daljini smo videli onog izdajicu Maxim-a kako bezi dok ga neki lik vija zacuo se jos jedan pucanj i pomenuta izdajica je pala na pod! Poceo je nesto da mrmlja i moli: ''Pavel nemoj molim te imam dvoje male dece nisam nista uradio'' taj lik sto je pucao samo odmahnu glavom i rece ''izdao si nas a i sam znas da se to placa'' i bez oklevanja opali jos 2 puta u njega! Potom brzim koracima nestade u mraku ostavivsi les iza sebe. Ja sam bukvalno zanemeo jos do sada u zivotu nisam video da je neko tako nemilosrdan...


width=450 height=225http://www.dodaj.rs/f/10/aZ/3Wjq1cHr/ubistvo.jpg[/img]


 

 

[move]komentarisite sve je dobro doslo...[/move]

Link to comment
Share on other sites

Na zalost ovde moze privremeni :zakljucano: malo me je smorila Rusija i neka njena pravila save mi je sacuvan tako da mozda i nastavim sada imam u planu neku novu nadam se jos bolju pricu puno hvala svima koji su pratili nadam se da se ne ljutite... ::)
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |