Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

-Ambidextrous Milos-


milosizpisara™
 Share

Recommended Posts

  • Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Evertonska Revolucija

 

Nakon odlično odigranih

priprema obavio sam nekoliko vrlo važnih razgovora sa igračima.Kao što znate,većina njih će otići na polusezoni,a samo jedan na samom početku.To je prgavi Arteta,koji se nije ponajbolje slagao sa mnom.Otišao je za 18 miliona u Man.UTD.

Prvu polusezonu smo igrali sa igračima od prije i sa novim pridošlicama,koje sam predstavio nekoliko apdejta pre ovog.Ispostavilo se da sam napravio odličnu ekipu koja će verovatno igrati u Evropi naredne sezone.Odlično smo igrali,pobeđivali smo Arsenal,Manchester,remizirali sa velikim klubovima,rutinski dobijali što se moglo dobiti..I na prvi dan 2011-e nalazili smo se na velikoj četvrtoj poziciji.Verujem da je onaj moj govor na prvom okupljanju podstakao sva pojačanja da se bore i igraju,ali i neponovljivog Cahilla.On,Benitez,Carcela i Adam su bili najbolji igrači na polusezoni.Benitez je jedan od najboljih strelaca Premier Lige sa 11 golova,dok je Cahill među prvim asistentima,plus ima deset golova!Charlie Adam je odlično delio lopte napadačima,dok je Carcela bio opasan po sve bekove Lige.Eagles se nije nešto posebno pokazao,ali je davao golove kada su bili najpotrebniji.Znači,pojačanja su odlična,pogodio sam svakog.A ovi ostali su igrali kao babe,Jedini koji se trudio je mladi Rodwell kada je dobijao šansu,i možda kompletna odbrana,koja će takođe biti rasprodana.Evo,konačno sam došao do transfera.Uživajte.

 

Uvod U Revoluciju

 

E ovako,prvo ću da pišem o prodaji.Ukupno je otišlo 8 igrača,ako računamo i trojicu koji su otišli na samom početku sezone.Niko mi nije verovao kada sam pričao da prodajem Fellainija,Artetu i druge,ali sve je to u sklopu revolucije,sve sam ja osmislio.Zaradile su se dobre pare,sve u kešu,ništa na rate.Evo slike odlazaka :

 

 

E sad,takozvani in transferi.Uh,baš sam bio rastrošan ove polusezone.Pukla su,verovali ili ne,84 miliona.Krenuću od najskupljeg,pa do najjeftinijeg.

 

Najskuplje pojačanje ove zime je mladi talenat Alexis Sanchez.Došao je da prodire po desnoj strani,njegova zamena će verovatno biti letošnja pridošlica Chris Eagles.Alexis je plačen 15 miliona na rate,plus neke klazule.Prezadovoljan sam.

Drugi po ceni je bivši Twenteov napadač Bryan Ruiz,plaćen 14 miliona.On i Carcela će da se bore za mesto levog krila.Pravo sam zgotivio Carcelu,dao je par golova i osam puta je bio asistent,sada je red da se Ruiz pokaže.Ako ništa.igraće u špicu,i to mu je prirodna pozicija.Zadovoljan.

Treći je štoper Cristian Zapata.Pa,red bi bio da kupimo nekog defanzivca.Došao je za 11.25 miliona i nadam se da će sve to isplatiti svojim igrama.Ide u prvi tim odmah,ja zadovoljan.

Četvrti je takođe defanzivac,igraće u paru sa Zapatom.Reč je o bivšem štoperu Ajaxa,Tobijem Alderweireldom.Plaćen je 10 miliona,malo rizično ali nadam se da će biti dobar.

Na red dolazi klasični špic Daniel Larsson,doveden za 3.5 miliona plus klazule.Služiće kao bekap.Solidno pojačanje.

Još jedan klasičan špic koji će se rotirati sa Benitezom.Radi se o Huambertu Suazu,koji je na svom debiju zabio dva gola Birmingemu,i tako ga sam srušio.Zadovoljan sam.

Došao još jedan štoper.On će da ulazi pred kraj utakmice,da igra kad se jedan od one dvojice gore povredi.Radi se o Rolandu Juhaszu iz Anderlechta.3 miliona i nije puno za ovakvog igrača.

I poslednje pojačanje je mladi bosanac,Jasmin Sudić iz Malma,došao za 900k.Odmah ću ga proslediti negde na kaljenje.

 

To bi bilo to od pojačanja,

ovaj tim ću forsirati tokom sezone,pa sad,ako se neko posebno pokaže,biće promena.Pozdrav.

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |