Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Predložite tim (13)


Debeli Ronaldo
 Share

Recommended Posts

Evo ako netko želi zanimljiv klub neka uzme Granadu. Možete ostvariti super uspjeh u prvoj sezoni. Imate odličnu ekipu za igru preko krila, Nolito, Torje i ostali mogu napraviti ogromne probleme protivničkim obranama. Ja sam u prvoj sezoni završio na 4. mjestu i igrao finale kupa protiv Barce. U drugoj sezoni sam izbacio Chelsea iz playoffa Lige Prvaka i osvojio Superkup protiv Barce. Dalje nisam mogao jer mi je pola ekipe bilo od Udinesesa sa posudbe, a nisam imao dovoljno novca za pojačanje da bi nastavio istim ritmom u prvenstvu i uz to Liga Prvaka.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Samo da podržim ideju sa Portom, počeo sam igrati prije 2 dana i stvarno su sjajni.

 

Vredi probat igrati sa Porto oduvjek su mi bili simpatican tim iz Portugalije. Inace moj save sa Valencia je delete :(

Edited by Me2
Link to comment
Share on other sites

je li iko igrao sa poljskim klubovima? razmisljam da uzmem lechiu, imaju ogroman stadion i fantasticne navijace

Lechia je fin klub, nabrojao si sve kvalitete.

 

Druga dva kluba su Lech i Legia, prvi jer je bilo strašno puno Balkanaca (Štilića,Burića),isto novi stadion u Poznanu, nisu bili prvaci dugo, i Levandovski je potekao ovdje.

Legia je poznata isto, prije svega po odličnim golmanima, i onom genijalcu treneru golmana, mislim isto novi stadion, i imaš par finih talenata.

 

Ajde dok sam tu da vam predložim nešto..

Link to comment
Share on other sites

Molio bih vas da mi predlozite neki klub izgubio sam inspiraciju skroz. da bude iz (italije, engleske, spanije i nemacke) nebitno je koje su mesto samo da su zanimljivi za igranje. Hvala unapred :D

Link to comment
Share on other sites

Molio bih vas da mi predlozite neki klub izgubio sam inspiraciju skroz. da bude iz (italije, engleske, spanije i nemacke) nebitno je koje su mesto samo da su zanimljivi za igranje. Hvala unapred :D

Inter - probaj da ih vratis na vrvu gde i pripadaju, nemaju neki budget za transfere ali probaj da koristis mlade fudbalere od Interove akademije

Weder Bremen - klub koji je u krizi vec dugo vremena, nemaju para ali imaju jako dobre mlade igrace

Athletic Bilbao - znas vec, koristi samo baskijce pa probaj da napravis tim koji ce biti 100% Basque

 

Nadam se da sam ti bar malo pomogao :)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Everton: Merseyside derbi, potuci Liverpoola, imaš tim dosta sličan Unitedu, probaj biti dostojan nasljednik Moyesa

Cagliari: Sasvim solidan tim, izazov za igru sa 3 štopera (ako voliš), imaju potencijala za vrh tabele

Athletic: Samo Baskijci dolaze u obzir, vječni izazov igre samo sa svojim igračima

Southampton: Mlad tim sa veeelikim potencijalom, Shaw, Ward-Prowse i ekipa, ako ih gotiviš idi malo čitaj Dinovu karijeru, dobićeš inspiraciju

Mainz: Pod vođstvom Kloppa su sa prosječnim igračkim kadrom ostvarivali nadprosječno dobre rezultate, probaj ponoviti to

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Swansea-Imaju para ko blato, fali špic, strašna konkurencija na desnom krilu, dok levih krila nema.Probaj da uzmeš Englesku Premijerligu sa klubom koji nije iz Engleske

Empoli-Odlična omladinska škola, infrastruktura ne baš, Rugani Bogotac je u klubu(ako se nije promenilo nešto na novom peču, sa njima sam na starom igrao), para i nema baš

Siena- Minus 6 bodova na početku, par suspendovanih igrača od čega dvojica sa astronomskim platama do 2016. , loša škola i prazna kasa.

Betis-U narodu poznat kao "onaj drugi klub iz Sevilje".Tu je Vadiljo zverka, uz Atletiko jedini španski klub sa dobrim navijačima.

 

Link to comment
Share on other sites

Najvise volim Englesku ligu i zato sam odlucio da prihvatim Fergijev predlog i da uzmem Everton, veliko hvala Me2 i thebigone FCB, verovatno cu kasnije krenuti sa nekim od tih klubova :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

twente,psv,benfica,porto,OM,napoli,rosenborg,galatasaray,zenit,fenerbache itd...

 

svi imaju odličnu ekipu i može se sa njima puno napraviti

Edited by ZakNik
Link to comment
Share on other sites

Pomoc?

Znaci klub ne mora biti iz Liga 5, buđet nije bitno kakvi, onako nesto kao Swansea, moze biti i jaci ali ne bas kao PSG i tako (Real i Barcu necu spominjati)

 

 

Benfica - Do prije 2 tjedna imali su treble u rukama, na kraju nisu ništa osvojili. Možeš li biti bolji od Porta. Dobri mladi igraći pogotovo Rodrigo koji postane zvijerka.

Bilo koji Ruski klub - velika konkurencija di imaš dosta jakih i izjednačenih klubova. Rubin, Zenith, Dinamo, Lokomotiv, Spartak, CSKA, Anji, svih sedam pretendira za naslov. Uzmi jedan od njih ili im poremeti račune sa nekim ''manjim''.

Betis, Catanija, Granada, St. Etienne - Klubovi koji imaju vrlo dobre do odlićne igraće. Ako ne želiš engleze onda uzmi nekog od njih.

Wolves - Dobra momćad sa dobrim buđetom. U RL su ispali u 3. ligu dok im je u FM-u MP 1. misto. Probaj krenit iz Championshipa i doći do LP-a.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Porto i Benfica su sile od klubova. Od portugalskih bi najviše Braga odgovarala.

Mogao bih cak i Porto i Benfica, ali opet ce to bit igranje gjde znam da cu osvojiti ligu, ali volim portugalske klubove i ima par dobrih igraca
Link to comment
Share on other sites

Metalist, u Ukrajnoj se ne može se dobiti njihova nacionalnost, imaju para ko blato, ali reputacija smešna.Monako ima baaaš dosta para, ali ipak je to 2. liga.Lester ima tajkuna, ali on puni kase za promocije i to je to.Svonsi je strava naravno.Soton ima isto keša ko oni, tako da možeš i njih.CSKA ima mnooogo kul igrače, tipa Tošić, Akifejev, blizanci Berezuciki, Dumbija.Zenit isto ima neke strava igrače:Hulk, Vitsel i ostali, a i novca kao i CSKA.O Anžiju i Šahtjoru neću da pričam jer su prebogati.

Edited by TheBigOneFCB
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

tko mi je izbrisao post? naveo sam razlog zašto da uzme sve te klubove...sigurno dino...opet si dopuštaš previše ali navikao od nekog takvog ;) sada izbriši i ovaj heheyo

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Moj vam je prijedlog da uzmete nekog tipa PSG, Anzhi, Chelsea, skupite mega momčad i onda par dana se ohladite od igre. Rješite obaveze, i onda oko 10.6, taman će krenuti repke pa SP mladih, pa će vam netko zapasti za oko,i krenuti će inspiracija.

 

Ako to nije opcija, onda imam 3 kluba koja bi vam mogla biti zanimljiva:

 

Feyenoord- Fin stadion, osvojili LP, i EL(2x), ekipa puna talenata (Vrijj,Indi,Classie), ostalo sve ispod svih razina.

 

Sampdoria: Izazov da dobijete novi stadion, pošto dijela sa Genovom, ne znam sada ime stadiona, imaju finale LP, i sada: Imaju kapetana/vođu Palomba, Icardia kao supertalentiranog napadača, Polia i Pedra kao igrače koje znate da će se razviti odlično, mislim da je to dosta.

 

Lille- novi stadion, granica sa Francuskom(Braća Hazard najbolji primjer), mislim da imaju nešto para, i mnoštvo talenata koje izbacuju..

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |