Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Trebam igrača


Dino151
 Share

Recommended Posts

Klub Manchester United

Pozicija : Desni bocni ( RB )

Budget : Ima se novaca,...al neka mu je maximalna cijena oko 22M

Godine : 22-25

 

Razlog- u svadji sam sa Rafaelom, neslusa naredbe trenera,, ..a takav mi nece bit umtimu..koliko god on bio dobar,..,.zato trazim novog becka sa slicnim osobinama,..ne premlad,, nego vec donekle iakusan,..23-25 god,..

Ugl da se moze koristiti i u napadu, da je relativno brz, i da ima dobar passing i crossing jer stvaram ekipu kao sto je slicna u danasnjem svijetu barca, spanjolska bayern i sl.

Link to comment
Share on other sites

igram s liverpoolom i treba mi napadc koji jako puno zabija :D.. sad sam zavrsio 2 sezonu.. pare nisu problem,para ima :D.. i mozda neki MC koji tu i tamo zabije..

Dovedi si Lewu besplatno, te neke mlade talente tipa Watt, onaj Argentinac iz Veleza mislim, ne znam ime, te vidi za Rhodesa, on je odličan.

Link to comment
Share on other sites

Dajte neku preporuku,.2. Sezona u manchesteru unitedu,...trebam zamjenu za evru u prvom timu,.i DM korisnog kao cuvara u takticim4-3-3 ,..

Treba mi DL godine 22-25,.cijena 6-8M ,..i DM godine isto kao za DL cijena do 20M da ima dobar passing tackling, ancipation, agility staminu i strenght,.to je primarno,,.ugl da se moze uklkpiti u igru kratkih dodavanja u formaciji 4-3-

Link to comment
Share on other sites

Luke Shaw msm da ce preveliku cijenu trazit za njega,.sad mu je procjena 12M ako ne i vise,.nece ga pustit ispod 25M sigurno,..a za ove DM sam i mislio izmedju M'Vile i S.Bendera,..nadam se da ce jedan od njih doc :) ,.hvala svejedno,..probat cu neke od ostala 2-3 sto ste naveli za lijevog bocnog

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |