Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Welcome To Artemio Franchi !


Dark0
 Share

Recommended Posts

ACF FIORENTINA

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/ba/ACF_Fiorentina_2.svg/100px-ACF_Fiorentina_2.svg.png

 

ISTORIJA KLUBA

 

Fiorentina je fudbalski klub iz Firence, Italija i trenutno se takmiči u Seriji A. Titulu prvaka Italije osvajala dva puta, a Kup Italije šest puta.Klub je osnovan 26. avgusta 1926. kao spajanje dva kluba: Libertas i Club Sportivo Firenze. Originalne boje crveno-bela su promenjene 1928. i od tada je klub poznat kao la viola (ljubičasti). Svoj prvi trofej klub je osvojio 1939/40, kup Italije, a prvi skudeto 1955/56. Bili su vicešampioni u naredne četiri sezone. U sezoni 1960/61. klub je ponovo osvojio kup Italije, i bio uspešan u Evropi osvojivši kup pobednika kupova protiv rendžersa. Šezdesetih klub je osvojio kup italije i mitropa kup 1966. i bili su šampioni Italije opet u 1968/69. Uspeh u kupu italije je ponovljen 1975., ali bez ostvarenja sve do kraja devedesetih. Klub je čak i ispao sezone 1993/94 u Seriju B. Po povratku u seriju A klub se pokazao sposobnim za nove uspehe osvojivši kup italije ponovo 1996. i Superkup italije 2000.

 

http://img51.imageshack.us/img51/1936/fiorentina1.pnghttp://img683.imageshack.us/img683/8203/fiorentina2.pnghttp://img546.imageshack.us/img546/3159/fiorentina3.png

 

STADION

 

http://stadiums.football.co.uk/Images/Photos/Large/1592-0.jpg

 

Stadion Artemio Franki je fudbalski stadion u Firenci koji koristi FK Fjorentina.Stadion je izgrađen 1931. godine i ima kapacitet od 47.290 mesta, te je jedan od najrelevantnijih primera arhitekture 20. veka u gradu Firenci. Arhitekta je Pjer Luiđi Nervi, poznat po Nervi Holu u Vatikanu.

 

CILJEVI ZA PRVU SEZONU

 

- Gorni dio tabele Serije A

- 1/4 finala kupa italije

- Podmladiti tim i dovesti dobre trenere

 

 

Nastavak ide po zavrsetka prelaznog roka a to bice uskoro, nadam se praticete ovu karijeru i nadam se mnogo uspeha u ovom timu.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

ACF FIORENTINA

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/ba/ACF_Fiorentina_2.svg/100px-ACF_Fiorentina_2.svg.png

 

SEZONA 2011-2012

 

PRIPREMNE

 

Kako bi se tim sto bolje pripremio za pocetak novu sezonu odigrali smo 5 pripremnih meceva. Prvi mec bio je na domacem terenu protiv Flamengo i startovali smo sa neresenim ishodom 0-0. Drugi mec samo nakon 2 dana bio je na gostima protiv Cadiza i taj mec dobili smo sa 2-0. Treci mec bio je isto na gostima kod Alcarcon i na tom mecu malu smo se pomucili ali dobili smo ga sa 3-2. I onda zadnja 2 meca odigrali smo najbolje sto smo mogli i dali smo dosta golova, mec protiv Leganes dobili smo sa 7-1 i mec protiv Ordurspor isto tako odneli smo pobjedu sa 4-1. Zadovoljan sam igrom mojih igraca na ovim kontrolnim meceva i nadam se da ce tako i da produze i u Seriju A i u Italijanskom Cupu.

 

http://i45.tinypic.com/24pa2z8.jpg

 

TRANSFERI

 

Za transfere na ovom letnom prelaznog roku dobili smo velikih 0 eura pa tako mogu da vam kazem da niko nije dosao u klubu a otisli su neki igraci na pozajmicu koje nisu bile potrebne. Kad sam razgledao tim svatio sam da ne trebaju mi zasada nove igrace i dzabe je da dovodim neke stare igrace za free i da nosim u minus finansije kad ovu prvu sezonu mogu i sa ovih igraca da budem u gorni dio tabele sto je moj cilj a za sledecu sezonu sigurno moram da dovedem nove igrace a mozda i na polusezoni da dovedem nekoga zato sto od igrace sto su otisle imam oko 1 milion za da dovedem nekog igraca.

 

http://i49.tinypic.com/jfkp3b.jpg

 

ITALIAN CUP

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/e/e9/TIM_CUP.png/150px-TIM_CUP.png

 

U kupu imam cilj da moj tim stigne bar do 1/4 finala ili mozda vise, zasada ide nam dobro u ovom takmicenju. Poceli smo od treceg kolu i igrali smo protiv Pescare, bio jedan lagan mec kojeg smo dobili sa

3-1 i tako plasirali smo se u 4tu rundu gde gostujemo kod Novare, nadam se na pobjedu i na tom mecu i nadam se da ce mi se cilj ostvariti.

 

http://i47.tinypic.com/33f9d82.jpg

 

 

-

Taktika za ovu sezonu

-

Finansije nakon prelaznog roka

 

 

Toliko o reportu, sledeci bice na polusezoni.

 

 

@Ling - Naravno da necu odistati i igracu ovu karijeru sto vise mogu

@Madrista - hvala na pracenje

Edited by Dark0
Link to comment
Share on other sites

Mnogo mi se sviđa način pisanja,pripreme si odradio solidno i pratit ću jer mi se sviđa ovaj klub i atmosfera koju stvaraju njihovi navijači.U kupu te ide odlično mislim nije se ni ništa drugo očekivalo nego pobjeda protiv dosta slabije Pescare.Nadam se da neces odustat.Nadam se da možeš zadržat svog najboljeg igrača Jovetica.Samo naprijed.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ACF FIORENTINA

 

http://seipersempre.altervista.org/immagini/squadre/logo_fiorentina.png

 

POLUSEZONA 2011/2012

 

http://img337.imageshack.us/img337/7594/50569311.png

Zasada u Seriju A odigrali smo 19 meceva i imamo skor od 10 pobjeda, 8 neresenih iskoda i samo jedan izgubeni mec i to od Minala na gostijuci teren. Trenutno nalazimo se na 3. poziciju na

Tabeli i imamo 34 dati i 18 primenih golova. Mogu da kazem da sam i ja iznenadjen malo sa Rezultatima koje belezimo zasada i nadam se da ce moj tim tako i da da produzi pa mozda stignemo ovu razliku od 4 bodova Juventusa i zavrsimo na prvu poziciju ali i da zavrsimo na ovu sadasnu poziciju ili nesto manje ipak cu biti zadovoljan. Zadovoljan sam sa igrom mojih igraca ali posebno za ovo mjesto koje drzimo na tabeli zasluzni su Jovetic , Vargas i nas levi bek Pasqual , ovi igracu su pridoneli mnogo zasada i nadam se da ce tako i da nastave.

 

 

http://img836.imageshack.us/img836/1635/1301412.png

 

Cilj mi je bio 1/4 finala kupa ali nema zasada nisto o tome zato sto doziveli smo katastrofu i ipali smo tek u 4toj rundi od Novare, igrali smo na nihov teren i jednostavno nije bio nas dan i zagubili smo mec sa

2-1 nakon produzetke i nadamo se na bolji uspeh iducu sezonu u ovom takmicenju.

 

http://i47.tinypic.com/34io5s3.jpg

 

TRANSFERI

 

Rekao sam da mozda cu da dovedem nekog novog igraca na ovom zimskom prelaznom roku i to se i dogodilo. Za odlicne igre mom timu dobio sam oko 10 miliona za nove igrace ali samo oko 20 iljade za plate pa zato odlucio sam da dovedem samo jedan igrac i to centarhalf zato sto mi je bio najpotrebni igrac za tu poziciju. Izbor je pao na

Kamil Zayatte - odlican igrac ko je dosao za 3.7 miliona i mislim da ce mi dobro doci i da ce se dobro snaci u timu.

 

http://i50.tinypic.com/2w6xvg3.jpg

 

 

Toliko i o ovom reportu o polusezoni, sledeci bice kad zavrsim ovu prvu sezonu, i naravno hvala svima sto pratite karijeru i nadam na bolje rezultate u idninu.

Link to comment
Share on other sites

ACF FIORENTINA

 

http://seipersempre.altervista.org/immagini/squadre/logo_fiorentina.png

 

KRAJ SEZONE 2011/2012

 

http://img337.imageshack.us/img337/7594/50569311.png

 

Zavrsio sam i prvu sezonu na klupi Fiorentinu i mogu da kazem da nakon 38 odigranih meca zavrsili smo sa cak 21 pobjeda 14 neresenih i samo 3 izguba i sa ovim skorom zavrsili smo na 2. mjesto na

Tabeli i ja sam pr esrecan i malo iznenadjen sa ovim uspehom. Kako sto smo belezili sjajne Rezultate u prvoj polovini tako smo produzili i u drugom delu sa sjajnim igrama i to drugo mesto je sasvim zasluzeno. Kad pogledate Statistiku Timova na kraju mozete videti da smo tim sa najbolju formu na domacem i na gostijuci teren, isto tako smo i tim ko je p rimio najmanje golova od svih timova u Seriju A. Mozete pogledati i Statistiku Igraca na kraju sezone i mozete vidjeti da je nas najbolji igrac za ovu sezonu napadac Jovetic postigao 17 golova i je tre ci najbolji strelac lige, isto tako nas levi bek Pasqual i nase levo krilo Vargas bili su sjajni asistent i sa 13 odnosno 9 asistencija. Ovi igracu su po meni bili najzasluzni za ovo drugo mjesto na tabeli ali ipak i svi drugi igraci dali su sve sto su mogli. Evo i koji su Najbolji 11 igraca prema navijaca.

 

Zao mi je samo zbog neuspeha u kupu i to rano ispadanje ali obecavam iducu sezonu da bidemo odlicni u tom takmicenju. Isto tako sad ovo drugo mjesto vodi direktno u Ligu Sampiona pa zato moramo se dobro spremiti za iducu sezonu i dovesti neke dobre igrace kako bi smo ostvarili sto bolje uspehe.

 

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/ACF+Fiorentina+v+AC+Siena+Serie+V85F558pZDWl.jpg

 

Najzasluzni za nas uspeh..

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/ACF+Fiorentina+v+AC+Siena+Serie+F18E4UcgZUSl.jpg

 

 

Prva sezona je zavrsena, sledeci report uskoro o pocetku drugu sezonu... Nadam se da cete produziti da pratite karijeru i biti uz mene da ostvarim sto bolje rezultate iducu sezonu.

Edited by Dark0
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Moj prvi inostrani klub za koji sam počeo da navijam u doba Rui Košte, Tolda, Batistute, Di Livia, Amorusa, Chiese, itd, itd. Davno te beše negde '96.

Nego vratimo se karijeri. Vidim da si veoma lepo uspeo da završiš sezonu na 2 mestu, što je veliki uspeh i za tebe i za klub..

Nadam se da ćeš uspeti u LŠ bar da izboriš to drugo mesto za prolazak u 1/8 finala, ako ne onda nešto malo više u LE.

Želim ti sreću dalje i ovo se prati obavezno, pogotovo jer je ovo drugi klub koji ja volim posle Sitija. Srećno dalje majstore..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ACF FIORENTINA

 

http://seipersempre.altervista.org/immagini/squadre/logo_fiorentina.png

 

POCETAK SEZONE 2012/2013

 

PRIPREME

 

Kako bi smo imali sto bolji pocetak ovu novu sezonu morali smo se dobro i pripremiti, pa odigrali smo 5 pripremnih meceva. Prvi mec odlican i to protiv Fulama pobjeda 2-0, nakon toga mec protiv Vilarealom i iako smo bili mnogo bolji zavrsilo se 1-1, onda mec protiv Piacenze i mozda nas najslabi mec na ovim pripremama zavrsio se 0-0 ali dosta mladih igraca su dobili sansu na tom mecu. Nakon toga mec protiv Xereza i naravno pobjeda sa 2-1, nakon samo 2 dana zadnji mec protiv Ordurspor i na tom mecu pocela je gol masinerija i dobili smo ga sa 6-0. Prilicno sam zadovoljan sa igrom mojih igraca na ovim mecevima i nadam se da ce tako i da produze tokom celu sezonu.

 

http://i50.tinypic.com/jfyko5.jpg

 

TRANSFERI

 

Za nove igrace za ovu sezonu od uprave smo dobili oko 40 miliona i prezadovoljan sam sa tom cifrom. Bio sam dosta aktivan na transfer pazaru i doveo sam 4 nova i mlada igraca i 4 ko su vec bili u timu i proslu sezonu i bili su co owned i sada morao sam da ih otkupim. Morao sam dovest tolko igraca kako bi pojacao i podmladio tim zato sto ovu sezonu nastupamo u 3 razlucnih takmicenja pa moram da imam dosta igraca kako bi ih menjavao. Isto tako prodao sam i neke igrace koje nisu bile potrebne u timu.

 

IN

 

-

Eduardo Salvio - dosao iz At. Madrid za 17 miliona(7 u kesu, 10 na 48 rata), odlucno desno krila bas kako sto mi je falio, mislim da ce se dobro snaci u timu i ocekujem mnogo od njega.

-

Ezequiel Munoz - dosao iz Palermo za 5 miliona, odlican stoper, mlad i perspektivan. Ovu sezonu neki mecevi ce startovari a na nekih bice rezerva koliko da se uhoda i ocekujem mnogo od njega u buducnosti.

-

Ignacio Camacho - dosao iz Malage za 8 miliona, bas mi je vakav igrac falio zato sto nisam imao nekog za tu DM poziciju, mlad i ambiciozan i mislim da ce se dobro snaci i nadam se imace uspesnu karijeru u mom timu.

-

Kyle Walker - dosao iz Totenhema za 4.2 miliona, morao sam dovesti nekoga na poziciju desni bek zato sto je Cassatiu zavrsila pozajmica . Ocekujem mnogo od ovom igracu i ovu sezonu a i u buducnosti.

 

OUT

 

-

Santiago Silva - otisao u Cardifu za 2.4 miliona, ostario je i nebi dobio sansu u mom timu pa zato morao sam ga prodati i mislim da sam dobro postupio.

-

Lorenzo de Silvestri - otisao je u Milanu za 2.5 miliona , Milan je mnogo zelio ovaj igrac, mnogo puta su pracali ponudu za njega i resio sam da im ga dam cim ga toliko zele.

 

Sve Transfere na ovom Prelaznom roku

http://i50.tinypic.com/4ptppd.jpg

 

LIGA SAMPIONA

 

Kako sto vec znate ovu sezonu igramo i u Ligu Sampiona i to pocinjemo direkno u grupama. Nismo imali bas neku srecu u izvlacenje grupama. Nas su izvukli u

Grupu A gde igramo protiv Bayern Minhen, Tottenhem i Cska Sofia. Prvi mec igramo na gostima kod Totenhema a zatim na domacem terenu protiv Bayerna, mnogo tezak start i iskero znam da su male sanse da prodjemo dalje ali mogu samo obecati da ce mo se boriti i probati da prodjemo grupnu fazu.

 

 

Taktika za ovu sezonu

Finansije nakon prelaznog roka

 

 

 

Toliko o ovom reportu, sledeci bice na polusezoni. isto tako hocu da se zahvalim svima sto pratite moju karijeru.

Link to comment
Share on other sites

Bas si se razigrao ovih dana , odlicna mlada pojacanja , srecno dalje ajdmo na osvajanje lige , mogao bi da pises ciljeve koje hoces te sezone , to je to od mene do sledeceg reporta :D

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ACF FIORENTINA

 

http://seipersempre.altervista.org/immagini/squadre/logo_fiorentina.png

 

POLUSEZONA 2012/2013

 

http://img337.imageshack.us/img337/7594/50569311.png

 

Prvi dio sezone je zavrsen, nakon 19 odigranih meca u Seriju A imamo neverovatan skor od 16 pobjeda 1 neresena i samo 2 poraza. Trenutno nalazimo se na prvo mjesto na

Tabeli sto je odlicno, samo druga sezona u klubu i idem na osvajanje Seriju A. Rezultate koje ostvarujemo su stvarno za pofalbu i malo sam i ja iznenadjen od njima. Igra mojih igraca zasada je na najboljem nivou i jako sam ponosan tome, pa ako vako produzimo mislim da je titula nasa zato sto bezimo 14 bodova Milana ko je drugi na tabeli i po meni to je nedostizno pre svega zato sto je moj tim u sjajnoj formi i nadam se i drugi dio sezone produzicemo ovako.

Ima dosta nasih igraca u statistiku igraca i ja se radujem tome, ali nema nas igrac u golgeterima zato sto je Jovetic nakon postignuta 7 gola na 5 mececa ozledio na 5 nedelja, pa onda jos 2 puta se ozledio i mnogo je meceva propustio, a golove isto tako dosta je dao Gilardiono i drugi igraci tima. Isto tako moj tim dao je najmnogo golove do sada cak 45 na 19 meceva sto je stvarno dobro i isto tako drzimo najbolju formu na domacem terenu.

 

 

http://img836.imageshack.us/img836/1635/1301412.png

 

Ovu sezonu kup smo poceli od prvu rundu i nakon prvu odma ide 1/4 finale. U prvoj rundi igrali smo protiv Palermo na nasem terenu i uspeli smo da ih dobijemo sa

3-2 i da udjemo u to 1/4 koje mi je bio prioritet za proslu sezonu, ali nije mi se ostvarilo pa evo ovu sezonu uspeo sam. U cetvrt finalu pao nam je da igramo na gostima protiv Milana, najtezi moguci protivnik i to na gostijuci teren, imao sam male nade da mozemo proci ali eto nismo uspeli i tu je nas kraj izgubili smo 1-0 a gol primili smo na kraju u 90 minut i zao mi je samo zbog toga, da smo jos malo izdrzali mozda na produzetcima ili penala bi smo dobili taj mec. Ali sta je tu je, idemo dalje i sledecu sezonu idemo do finala kupa!.

http://i50.tinypic.com/29sdfl.jpg

 

http://i.imgur.com/8imLK.png

 

Kako sto vec znate imali smo malo tezu grupu u Logu Sampiona i tezi raspored meceva ali moj tim i moje igrace izborili su se i uspeli smo da prodjemo

Grupu kao drugi i plasirali smo se u sledecu fazu. Pobjedili smo Totenhema oba meca i CSKA Sofia isto tako a od Bayerna smo izgubili oba dva meca sto za mene su to sjajni Rezultati(moram ovako da pretstavim rezultate zato sto u filteru nema Ligu sampiona za oznacim da pokaze samo te rezultate). Cekao sam to izlvlacenje za sledecu fazu i kad sam video malo sam se razocarao zato sto za protivnika dobili smo Celzi, ali ipak imam neke male nade da mozemo da prodjemo dale i da udjemo u 1/4 finalu. Mozda nasa sansa je to sto prvi mec igra se na nasem terenu, tu moramo izvaditi pozitivan rezultat i onda traziti sansu na gostima. I da ne prodjemo dalje ja necu biti razocaran zato sto moji igraci dali su maximum da dogjemo do ovde pa za dalje nisam se ni nadao da cu stici pa sad sta bude neka bude.

 

TRANSFERI

 

Sto se tice transfera na ovom zimskom prelaznom roku, mogu da kazem da nisam doveo niti jedan igrac zato sto sam zadovoljan sa igrom mojih igraca zasada i necu nista menjavati, otisli su samo neke mlade igrace na posudbi. Mozete vidjeti

Sve Transfere za ovu sezonu koje su se dobro pokazali zasada.

 

Fanovi luduju nakon ovih rezultata..

http://www.photoartmuseum.com/uploads/items/11/big_121233896244.jpg

 

 

To bi bilo to o ovom reportu, sledeci kad zavrsim sezonu. Pozdrav do tada .

Edited by Dark0
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ACF FIORENTINA

 

http://seipersempre.altervista.org/immagini/squadre/logo_fiorentina.png

 

KRAJ SEZONE 2012/2013

 

http://img337.imageshack.us/img337/7594/50569311.png

Dosao je i kraj moju drugu sezonu na klupi Fiorentine. Nakon samo dev sezone ispunlio mi se moj glavni cilj da osvojim Seriju A. Tokom celu sezonu igrali smo na najjacem nivou i uspeli smo da zavrsimo sa 28 pobjeda 4 neresenih i 6 izguba i 76 dati golova 30 primenih. Zasluzili smo to 1. mjesto na Tabeli zato sto smo bili najkonkretni tim i stvarno smo zeleli ovu titulu. Ovo mi je prva titula na klupi Fiorentine i obecavam da slede jos mnogo i ne samo u Seriju A nego i u drugim Ligama.

Isto tako mogo da kazem da smo tim sa najmnogo dati golova za ovu sezonu 76 i najmanje primenih 30. To je zaista super i moram da i tako produzim i narednih sezona..

Statistika o igracima kaze da su nasi krila

Vargas i Salvio bili najbolji asistenti lige i to oba dvojca imal i su po 14 asistencija i dele to prvo mjesto. Isto tako nas novi desni bek Walker bio je drugi najbolji oduzimac lopte i isto tako mogu da pohvalim njega zato sto se dobro ojacao ovu sezonu. Da ne zaboravimo i naseg napadaca Jovetic ko se mucio sa povredama ali upeo je da odigra 18 meca u ligu i da postigne 11 golova. Kad analiziram celu sezonu mogu da kazem da su novi igraci najbolje sto je moglo snasli i oni su mnogo zasluzni za ovom uspehu.

 

 

http://i50.tinypic.com/rby253.jpg

 

 

 

http://i.imgur.com/8imLK.png

Kako sto vec znate grupu u Ligu sampiona smo uspesno prosli ali na drugu poziciju pa zato pao nam je za narednu fazu tezi protivnik i to Londonski Celzi. Prvi mec kako sto sam vec rekao igrao se na nasem terenu. Cekao sam taj mec i docekao sam ga, pobjedili smo sa

3-1 i sa jednom nogom bili smo u 1/4 finalu. Dosao je i revans mec, odlucio sam se za malo defanzivnu taktiku i hteo sam drzati rezultat, sve je bilo kako sto treba biti sve do kraja meca gde za 2 minuta izgubili smo mec, 89 i 90+1 min pala koncentracija mojih igraca i primamo 2 gola i izgubili smo mec sa 2-0 i nismo se plasirali u sledecu fazu. Na kraju bio sam malo razocaran ali za prvi put mislim da je dobro i kako sto sam rekao necu smetati za neuspeh ako ne prodjemo dalje i mogu da kazem samo vise srece iducu sezonu.

 

 

 

 

Slavlje navijaca i igraca za osvojenu titulu..

http://www.ultrasspirit.com/blog/wp-content/uploads/2012/03/fiorentina-ultras-04.jpg

 

http://www.itsroundanditswhite.co.uk/wp-content/uploads/2012/01/fiorentina.jpg

 

http://cache1.asset-cache.net/xc/95602911.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=77BFBA49EF878921A343B2C87A49D8F58B15E2EAD0726ACA745C14A8F1895EBC0357CF3B014F6E78

 

 

Sledeci report uskoro, ajde da vidim sada vase kritike, pofalbe i sugestije..

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Liga i više nego dominanta, šta reći kada si završio na čelu ostavivši iza sebe velikane poput Intera, Milana, Juventusa itd..

Za LŠ i više nego odlično, došao si do 1/8 finala, jak protivnik kao što je Čelsi, a prva ti je sezona u tom takmičenju, tako da to mora biti veliki uspeh za tebe i klub.

Želim ti više sreće u sledećoj sezoni i da nas obraduješ još kojim peharom. Vidimo se kod sledećeg report-a. Srećno.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Takodjer bi cestitao drugima,ali reporti su ti malo suhi,kako da objasnim,par rezultata,ovo-ono,ako nisi pratio,mi ocjenjujemo sve,tako i grafiku,malo nas uvedi u pricu,dodaj koji zanimljivi detalj,vjerujem komentirati ce biti puno bogatiji,a i ti ces dobiti motiv vise za igranje.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ACF FIORENTINA

 

http://seipersempre.altervista.org/immagini/squadre/logo_fiorentina.png

 

SEZONA 2013/2014

 

PRIPREME

 

http://farm5.staticflickr.com/4077/4900368931_d4280738dc_z.jpg

 

Poceli su i pripreme za novu sezonu. Na ovom pripremnom deo sto je pred pocetka lige osim sto su igraci trenirali naporno odigrali smo i 4 pripreminh meca kako bi igraci vratili svoju kondiciju i formu. Prvi mec bio je protiv Benfike na nasem terenu i bez nekih problema dobili smo ga sa 5-2. Onda drugi mec igrali smo na gostima kod Padove i to je nase najslabije izdanje na ovih priprema i izgubili smo 1-0. Zatim treci mec na gostima kod Andrie, lak mec dobili smo ga sa 4-0 i na kraju igrali smo protiv Gremio na nasem terenu i taj mec zavrsio se 1-1 ali bili smo bolji protivnik i imali smo vise sansa na tom mecu. Sve u svemu zadovoljan sam igrom mojih igraca na ovim mecevima osim na onaj gde smo izgubili i ako ovaku produzu mislim da imamo velike sanse za golem uspeh u Ligu Prvaka.

 

http://i45.tinypic.com/2i6dkeo.jpg

http://www.host4sa.com/pics/transfer.png

Na ovom letnom Transfer periodu mogu da kazem da sam bio mnogo aktivan zato sto bas ovu sezonu nastaje ta smena generacija u mom tomu pa moram da dovodim kvalitetne i mlade igrace. Za nove igrace dobio sam oko 60 miliona sto je zaista super. Za nove igrace potrosio sam oko 71 milion ali uzeo sam oko 25 miliona od prodaja igrace i isto tako mnogo su igraci ostisli iz prvog tima zato sto im je ugovor zavrsio i nisam hteo da im produzim zato sto kako sto sam rekao dovodit cu mlade igrace i nisam hteo neki stari igraci u mom timu. Kako sto su ovi otisli morao sam naci zamjenu za nih i tako doveo sam 7 novih igraca a isto toliko su i otisli od prvog tima a isto i mnogo drugi igraci su napustili klub..

 

IN

 

-

Jose Angel - dosao iz Rome za 4.5 miliona, odlican levi bek, falio mi je vakav igrac nakon odlaska Pasquala i mislim da ce se dobro snaci..

-

Ander Herrera - dosao iz Bilbao za 20 miliona(8 u kesu 12 na 48 rata), nakon odlaska Montoliva morao sam dovesti nekog vakvog igraca ko ce kreirati igru u sredinu terena i izbor je pao na ovog igraca i mislim da ce se dobro snaci u novu sredinu i da ce biti glavna zvezda tima..

-

Pablo Sarabia - dosao iz Getafe za velikih 25 miliona(10 u kesu 15 na 48 rata), isto tako zamjena za Vargasa ko je napustio klub, odlucan igrac ko ima potencijala da postane mnogo bolji ali i sada nije los..

-

Etienne Capoue - dosao iz Sanderlenda za 8 miliona, falio mi neko vakav igrac na sredunu terena ko ce drzati igru i osvajati lopte. Ocekujem mnogo od njega ovu sezonu a i u buducnosti.

-

Dedryck Boyata - dosao iz Celtic za 13 miliona(5 u kesu 8 na 48 rata), odican stopre kojeg morao sam da dovedem nakon odlaska Gamberinia i ocekujem isto mnogo i od ovog igraca u buducnosti.

-

Enrique Mendez - dosao iz Racing de Montevideo za 950K, odlican mlad igrac, potencijala ima 4.5 zvezdice i ako ispuni taj potencijal ocekujem da postane najbolji napadac tima.

-

Raul Fernandez - dosao na Free kao rezervni golman, nakon odlaska Boruca, Neto bice prvi golman a Fernandez bice rezerva i mozda ce dobiti sansu na neki mecevi da startuje.

 

OUT

 

-

Ricardo Montolivo - otisao u PSG za 18 miliona, nisam mogao da odbijem ovu ponudu iako znam da je Montolivo dobar igrac ipak ima 28 godina i edostavno odlucio sam da ga prodam..

-

Michele Camporese - otisao u Cataniju za 6.5 miliona, po meni dobre pare uzeo sam za ovog igraca nije nesto posebno dobar a nije imao i nekog dobrog potencijala..

-

Artur Boruc - zavrsio mu ugovor

-

Manuel Pasqual - zavrsio mu ugovor

-

Alessandro Gamberini - zavrsio mu ugovor

-

Alberto Gilardino - zavrsio mu ugovor

-

Juan Manuel Vargas - zavrsio mu ugovor

 

 

http://i.imgur.com/8imLK.png

Ovu sezonu imam velike planove za Ligu Prvaka, pre svega ocekujem da prodjem grupu gde igramo protiv lanskog rivala Bayern Minhen zatim Sevilla i Rapid Wiena. Glavna borba bice protiv Seville, plan mi je da probam da ih pobjedim na oba meca kako sto je bilo protiv Totenhema proslu sezonu ili bar nereseno na gostinski teren, isto tako moram Rapida pobjediti na obe dve tekme a probacu ovu sezonu da vratim Bayernu za one dve izgube poslu godinu i da ih pobjedim bar na domacem terenu. Sve o svemu ocekuje me teska borba ali nadam se procice uspesno i nadam se plasmana u 1/8 finalu. Glavna cilj bice mi plasman u 1/4 finalu u ovom takmicenju.

 

http://i48.tinypic.com/znprbm.jpg

 

 

http://i844.photobucket.com/albums/ab3/mufckingud77/Logos/1301414.png

 

Igrali smo i u Super kupu pobjedik Seriju A protiv pobjedin Cupa, protiv Milana. Ocekivao sam tezak mec i takav je i bio, regularni dio zavrsio se nereseno 1-1 i igrali se produzetci i na samo 4 minuta pred kraja uspeli smo da damo taj gol i da dobijemo taj mec sa rezultatom

2-1 nakon produzetcima. Radudejm se zato sto smo osvojili drugu titulu u nadam se da ce mo osvojiti jos koju ovu sezonu.

 

http://www.calciosport24.it/wp-content/uploads/2012/05/supercoppa.gif

 

 

Isto tako planirano je da se Usovrse trenize za mlade igrace kako bi se dobro usovrsili i bili bi spremni za prvi tim.

 

http://i50.tinypic.com/biuq0.jpg

 

Finansije nakon prelaznog roka

CILJEVI

 

- Osvojiti Seriju A

- Finale Kupa

- 1/4 Finale Ligu Prvaka

 

 

 

Toliko o reportu, sledeci bice tek u ponedeljak zato sto danas idem na vikend odmor i vracam se u ponedeljak, samo hocu da se zahvalim svima sto pratite i sto komentarisate karijeru zato sto mi to mnogo znaci..

Edited by Dark0
Link to comment
Share on other sites

ACF FIORENTINA

 

http://seipersempre.altervista.org/immagini/squadre/logo_fiorentina.png

 

POLUSEZONA 2013/2014

 

http://www.host4sa.com/pics/transfer.png

Sto se tice transfera na polusezoni, mogu da kazem da se u timu pridruzio samo jedan mlad desni bek ko ima samo 17 godina. Radi se o

Hans Witschge ko je dosao za 2.2 miliona i je jedan odlucan igrac ko za neku sezonu sigurnu igrace u prvom timu iako sada pratio sam ga da igra sa u20 timu. Isto tako nije bilo odlaska iz tima, zadovoljan sam sa ovim sastavom kojeg imam sad pa zato nisam bio aktivan na ovom transfer periodu.

 

http://img337.imageshack.us/img337/7594/50569311.png

U Seriju A zasada ide nam po planu, nakon 19 odigranih meca belezimo skor od 14 pobjeda 4 neresenih i samo jedan poraz, sve to sa 36 dati a samo 6 primjenih golova sto je stvarno dobro. Trenutno nalazimo se na prvo mjesto na

Tabeli sa 4 boda izpred drugoplasiranog Milana, moramo da produzimo sa sjajnim igrama ako hocemo da osvojimo Seriju A, a mislim da mozemo to uraditi. Rezultate koje smo ostvarili u ovom prvom delu sezone su stvarno za pofalbu. Belezili smo niz od 13 meceva bez izgube nakon sto smo izgubili na domacem terenu od Genove i to je bio nas najslabii nastup u ovom prvom delu sezone. Ceo tim igrao je sjajno dosada ali ja bih izdvojio neke igrace koje su po meni bili najbolji zasada a to su nas najbolji napadac Jovetic ko je postigao 14 golova na 15 meceva dosada i plus bio je ozledjen pre kraja polusezone i jos je., zatim desni bek Walker ko je zasada najbolji oduzimac lopte u Seriju A, zatim nad stoper Zayatte kome je Avereng Rating 7.54 i je standardno dobar na skoro sv ih meceva dosada i nas levi bek Jose Angel ko je isto tako stadndardan i dobar i zasada ima 5 asistencija u ligu a u svim takmicenjima 9. Na kraju mogu da kazem da nisu nista ovi 4 bodova i da moramo mnogo bolje da produzimo u drugom delu sezone i tako da sacuvamo titulu od prosle sezone.

 

 

http://img836.imageshack.us/img836/1635/1301412.png

Ovu sezonu moj cilj je ulazak u finalu u Istalijanskom Kupu, taj cilj cini mi se realan zato sto zasada belezimo sjajne rezultate u kupu. Poceli smo od prvu rundu i igrali smo protiv Regine i naravno sovladali smo ih i dobili mec sa 1-0, bio je to lak mec gde nismo se mnogo zamarali i cekali smo samo da zavrsi taj mec. Onda doslo je i to 1/4 finale gde smo igrali protiv Intera na nasem terenu. Izveo sam najbolji tim na ovom mecu zato sto sam hteo dobiti ovaj mec i to se i dogodilo, nadigrali smo ih i dobili smo mec sa 2-0 i tako prosli u 1/2 finalu gde sad cekaju nas dvomec protiv Juventusa, prvo mec igra se na nasem terenu pa onda kod Juventusa. Ocekujem prolazak u finalu pa sad videt ce mo sta ce se desiti.

 

http://i50.tinypic.com/rrs5td.jpg

 

http://i.imgur.com/8imLK.png

Liga Sampiona zasada ide naj najbolje sto moze. Grupu uspeli smo super da prodjemo i to na prvu poziciju.

Rezultate koje smo ostvarili i u ovom takmicenju zasada su stvarno sjajni. Prvi mec igrali smo na gostima kod Seville i to je bio mec ko je odlucio za nas prolazak dalje uspeli smo da dobijemo taj mec sa 2-1. Onda mec na domacem terenu protiv Rapida i taj mec lagano smo dobili sa 3-0, zatim mec isto na domacem terenu ali sad protiv Bayerna, dosao je dan da im se odmazdimo za proslu sezonu i bas smo ih posramotili sa pobjedom od 3-0. Zatim sledio je mec na gostima protiv Bayerna i iako smo izgubili sa 2-1 igra mojih igraca je bila dobra, i onda dva meca protiv Seville na domacem terenu pobjeda 2-0 i na gostima protiv Rapida isto pobjeda 3-2 i tako plasirali smo se u 1/8 finalu gde igramo dvomec protiv francuskog Lyona, prvi mec igra se kod lyona a drugi na nasem terenu. Ocekujem bar nereseno na gostima pa onda pobjeda na domacem terenu, ali sta ce da bude videt cemo..

 

http://i46.tinypic.com/2lk8vhi.jpg

 

 

To bi bilo to nakratko o polusezoni, pa sad vi kazite dali vam se svigjaju rezultati i sve ostalo, vratio sam se sa kratkog odmora i mozda veceras nakon ponoc report o kraju sezone ili sutra ..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |