Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Sve Tračnice Vode Do Moskve.


dex6®​
 Share

Recommended Posts

http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/1525.png

 

Godinja osnivanja: 1923.

 

Ruska premijer liga: 2002., 2004.

Ruski super kup: 2003., 2005.

Ruski kup: 1996., 1997., 2000., 2001., 2007.

CIS liga prvaka: 2005.

 

Ukupno trofeja: 10

Po sezoni: 0.11

 

 

Ljuti rivali: CSKA Moskva, Spartak Moskva

Rivali: Torpedo Moskva, Dinamo Moskva

Predviđanja medija: 6. mjesto

Kapetan: Dmitry Loskov

Dokapetan: Dmitry Sychev

Ostale zvijezde: Roman Pavlyuchenko, Dmitry Torbinsky, Alberto Zapater, Senijad Ibričić

 

 

Dresovi:

http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/lokomotiv_home.pnghttp://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/lokomotiv_away.pnghttp://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/lokomotiv_third.png

 

 

 

 

Tip karijere: pararelna

Manager(i):WizKhalifa i dex6

 

 

Mala najava onoga što možete očekivati u slijedećim danima. Ruska liga je iznimno zanimljiva. Anji, CSKA, Dinamo, Lokomotiv, Rubin, Spartak i Zenit su klubovi koji se bore za vrh, a to je gotovo pola lige. Sam Lokomotiv je zanimljiv izbor pošto im predviđaju tek 6. mjesto, a sve ispod toga i Europe je neuspjeh. Momčad je zrela za uspjeh, gotovo sve pozicije su dobro popunjene sa kvalitetnim i širokim izborom igrača koji omogučuje laganu rotaciju i mnogo taktičkih igrica koje se otvaraju manageru.

Osim što je cilj biti što bolji na svakom planu, tu smo dvojica igrača koja u svakom trenutku guraju onog drugog da da još više od sebe. Taktičkih zamisli je mnogo, novaca ima kao i igrača na tržištu. Kako će se sve odvijati pogledajte već sutra.

Link to comment
Share on other sites

LOCOMOTIW MOSCOW

http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/1525.png

 

TRANSFERI

 

U ovom prijelaznom roku tri su igrača došla, a pet ih je otišlo.Trojicu od igrača kojih sam prodao otišli su na free transfer i to su totalno nebitni igrači.Jednog sam poslao na posudbu u Khimki, a jedini odlazni transfer vrijedan spomena je odlazak Maicona u Terek za 5 m.A sad dolazni transferi.Prvi je došao Dodo iz Corinthiansa za 5 M.Drugo pojačanje je Kacheridi koji je došao na posudbu iz Dinamo Kyiva.I zadnji,svima poznati Darko Lazović koji je došao iz Zvezde za 4.5 M ali nastao je problem jer ga ne mogu registirati.

 

PRIPREME

 

http://i.imgur.com/AI6v9.png

 

TAKTIKE & FORMACIJE

 

Kroz narednu sezonu koristit ćemo dvije taktike i formacije.Prvu ćemo koristit protiv slabijih timova i ona je ofenzivnija, a druga je taktika na kontre protiv jačih timova.

 

v1. v2.

http://i.imgur.com/Wewqp.pnghttp://i.imgur.com/pQCCu.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

LOCOMOTIW MOSCOW

 

http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/1525.png

 

 

TRANSFERI

 

Kada sam pogledao momčad i složio ih po pozicijama sjetio sam se legendarnog Otta Barića i sam sebi sam rekao "Trebaju mi još dva igrača!". Prvi od te dvojice je Rus

Ali Gadjibekov jer mi je bio neophodan brzi stoper. Anji je za njega dobio 7.5M€. Onaj drugi igrač je također brzi branić, ali ovaj puta stranac. Iz Praške Sparte za 2.2M€ pridružio nam se Manuel Pamić da pokrije poziciju lijevog bočnog. Od odlazaka nije bilo onih vrijednih spomena, napustila su nas tri juniora s kojima smo raskinuli ugovor.

 

PRIREME

 

http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/ScreenShot003-16.jpg

 

 

TAKTIKE

 

Dvije potpuno različite formacije koje ću koristiti ovisno o tipu protivnika. Koja će se dulje zadržati na repertoaru ovisi ponajviše o početku sezone i rezultatima. Ovi igrači koji su postavljeni nisustartnih 11 jer standardne startere nemam i sve će ovisiti o protivniku.

 

http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/ScreenShot005-13.jpghttp://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/ScreenShot004-17.jpg

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

LOCOMOTIW MOSCOW

 

http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/1525.png

TRANSFERI

 

Opet smo dosta poslovali i opet smo puno potrošili ali Rusi su to ima se može se.Pošto je forma naših napadača malo je reći očajna trebao nam je jedan špic.Doveden je

Facundo Ferreyra iz Banfielda za 5.5 M.Trebao nam je i desni krilni igrač pa smo doveli produkt Partizanove škole Lazara Markovica za 2.5M.Ono što je utjecalo na njegovo dovođenje je jako mala plaća koju traži.To je dugoročno rješenje i dolazi tek 1.8. 2012.Pošto Loskov ima 37 godina, a uz Ibričića nemamo nijednog plejmejkera doveden je Guido Pizzaro čiji su talent zapazili moji skauti i preporučili da ga dovedem.Plaćen je 2.3 M.Iako je došlo dosta stranaca dosta ih je i otišlo.Klub su napustili Manuel da Costa(3M u Ajaccio),Felipe Caicedo(9M u Lille),Maicon(5M u Terek) i Branko Ilic(525k u Spartak Nalchik)

 

RUSSIAN PREMIER DIVISION

 

http://i.imgur.com/8IRWT.png

Trenutno držimo peto mjesto na tabeli i možemo bit sretni s tim.Kroz cijelo prvenstvo forma nam varira i nikako da uhvatimo konstantan niz pobjeda.Naši napadači ne briljiraju,toliko o tome da je naš najbolji strijelac Jan Durica koji je centralni branič.Ali čini mi se da se moja taktika zasniva na timskoj igru u kojoj svako može dat gol.Dokaz za to je da je jedan igrač dao pet golova,dva su dala četiri i čak pet igrača je dalo tri gola.U 15 kola imam 8 pobjeda 3 remija i 4 poraza.

 

 

http://i.imgur.com/nTIJC.png

 

RUSSIAN CUP

http://i.imgur.com/hf1TF.png

 

U četvrtfinalu kupa igrali smo protiv Spartaka Nalchika i pobijedili smo ih

1-0 skoro pa jedinim golom u sezoni Romana Pavlyucenka.U polufinalu smo igrali protiv Dinamo Moskve i izgubili smo u produzetcima 2-0 vjerojatno zbog crvenog kartona Darka Lazovica.Znači ispali smo i moramo čekati novi kup.Pošto je nekako sjeban raspored u Rusiji za 3 mjeseca krenulo je novo takmicenje i u prvoj rundi dobili smo Chernomoretsa 3-2

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

LOCOMOTIW MOSCOW

 

http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/1525.png

TRANSFERI

 

U ovom periodu od prvih 15 kola više transfera nije bilo. Ovdje ću ostavit SS

rostera sa igračima poredanima po av. ratingu. Netko bi rekao da je Caicedo savršen, ali dečko je u drugom kolu zabio 4 gola, u 3. dobio crveni i nije ga bilo 4 utakmice, da bi imao pauzu dok opet nije zabio hat trick nekom slabijem klubu. Po statistici me neodoljivo podsjeća na bivšeg dinamovca Andersona Costu i Felipe je prvi kandidat za odstrijel u ljetnom prijelaznom roku.

 

RUSSIAN PREMIER DIVISION

 

http://i.imgur.com/8IRWT.png

Liga je jako zanimljiva, ali nažalost tek borba za 3. mjesto i manja. Sve do 14. kola CSKA je imao sve pobjede te su tek u zadnja dva kola kiksali protiv Zenita i Anjia. Tu je Zenit iskoristio priliku i približio im se na dva boda. Meni je ostala borba za to 3. mjesto i tu sam trenutno u

najpovoljnijoj poziciji odnosu na konkurenciju. Moj veliki ligaški debi bio je protiv velikog rivala Spartaka, a u njemu je briljirao Roman Pavljučenko sa 4 pogotka i asistencijom za konačnih 5:0. Nažalost tu je bio kraj Romanovim golovima na neko vrijeme tako da se moram složiti sa Wizovom konstatacijom da su napadači u očajnoj formi. 4. kolo donjelo nam je i prvi kiks. Kroz 80 minuta igre sa igračem manje uspjeli smo izvući samo 2:2 protiv Toma iz Tomska. Nakon toma došao nam je superbogati Anji. Odlična partija mojih igrača za veliku pobjedu od 4:2. Uhvatila me nostalgija kada je u 81. Roberto Carlos potegao sa svojih tridesetak metara i poderao moju mrežu. Još uvijek veliki igrač. Odmah slijedeće kolo uslijedio je i prvi poraz. Zenit nas je potpuno uništio u igri, ali žao mi je što su jedini golovi za 2:0 pali iz prekida. Slijedeći poraz bio je dva kola kasnije u Moskvi gdje nas je ugostio suvereni CSKA. Opet smo pokazali da smo nedorasli borbi za prvo mjesto i doslovce pali bez ispaljenog metka. Laganih 4:0 za domaćine i hat trick za Necida koji siluje cijelu ligu. Slijedeći derbi nam je donio još jednu gostujuću utakmici u Moskvi. U potpuno izjednačenoj utakmici sa Dinamom odigrali smo 1:1. Novi derbi i novi propust za potpunim plijenom bio je gostovanje Rubina. Dominirali smo u svim segmentima igre, ali to je bilo dovoljno samo za 1:1. Do kraja bih još samo izdvojio dva kiksa već meni tradicionalnim rezultatom, a to je 1:1. A to su potpuno katastrofalne utakmice protiv Volge i Rostova. Popis odigranih i nadolazećih utakmica.

 

RUSSIAN CUP

http://i.imgur.com/hf1TF.png

 

Kup je krenuo dobro. Iznenadio sam se kako se brzo igra nova runda tako da sam instinktivno odlučio da ću zbog kupa malo žrtvovati ligu. Kako se isplatilo? Pogledajmo. Četvrtfinale nam je donjelo s(p)retnu pobjedu protiv Spartaka iz Nalchika. Yanbaev je u 86. minuti presudio za

1:0. Polufinale nam je donjelo rivale Dinamo. Opet identična pobjeda od 1:0. Dovoljna za prolaz u finale i osiguravanje Europe pošto nas je u Finalu čekao Zenit koji ima osiguranu Europu. Veliko finale, velika utakmica i velika partija Obinne koji je u pobjedu 4:2 ugradio 3 gola i donio većini ljudi ovdje prvi trofej odkad su u klubu.

U obranu naslova sam krenuo protiv nekog nevažnog drugoligaša protiv kojeg sam izveo drugu postavu očekujući laganu pobjedu od 2-3 razlike. Al kad ono paf. Poraz od

1:0 samo je potvrdio da cijele sezone osciliramo i da će trebati puno uigravanja i puno novih igrača da se ovdje napravi nešto konstanto.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Wiz- Transferi kidaju,sada si valjda odlično sastavio tim,ali te malo zeza liga,nisi baš u nekoj poziciji..to popravi,u kupu si nesretno ispao pa ćeš valjda to drugi natjecanje proć negdje...Sretno!

 

Dex- Vidim nisi nikoga dovodio na prijelaznom roku,ali si u dosta boljoj poziciji u ligi,čak treće mjesto,a i kup te ide...Možete li mi obojica okačiti SS financija ;)

Link to comment
Share on other sites

LOCOMOTIW MOSCOW

 

http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/1525.png

TRANSFERI

 

Nemam pojma više ni kako ni šta se događa. Prošlo je godinu dana od preuzimanja kluba, a sezona koja je počela prije godinu dana još uvijek traje. Valjda je to neka tranzicija da uđu u europski ritam sezone. Uglavnom, novi prijelazni rok sam odlučio iskoristiti za prodaju igrača koji se nisu naigrali niti će se naigrati, kao i onih koje sam planirao ostaviti a nezadovoljni su statusom. Jedini planirani dolazak bio je dolazak napadača, a tu je izbor pao na mladog Latvijca

Artjomsa Rudnevsa za kojeg smo Lechu iz Poznana platili 4.6M€. U međuvremenu se Manuel Pamić ozlijedio na 5 mjeseci, pa smo morali dovesti i zamijenu za njega. Na brzinu smo našli Dmitrya Yatchenka za kojeg smo Tereku platili 3.5M€. Ispalo je da smo za zamijenu platili više nego za igrača prve postave, ali Yatchenko i Yanbaev mogu igrati i desno, što znači da Tigorev može preseliti u vezu. Nakon svega, financije sada izgledaju ovako.

http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/ScreenShot002-23.jpg

 

RUSSIAN PREMIER DIVISION

 

http://i.imgur.com/8IRWT.png

Liga se nakon 30 kola dijeli na dva dijela - ligu za prvaka i ligu za ostanak. Kao što je i bilo očekivano, izborili smo ligu za prvaka, za razliku od naših komšija Spartaka koji su izvisili za dva boda. Istina je da smo u ovih 15 kola pali sa 3. na 5. mjesto i praktički izgubili borbu za 3. mjesto, ali 4. mjesto nije daleko, a ni to nije toliko loše u sezoni traženja, iza CSKA, Zenita i Anjia. Opet smo kiksali protiv par slabijih momčadi i zbog toga je situacija takva kakva je. U posljednjih 14 kola očekujem da će se odlična forma gradskog rivala Dinama srozati i da ću, osim što ću prestići Dinamo, ući u borbu sa Anjiem za 3. mjesto, ako ništa barem im se približiti da to ne izgleda tako ružno.

 

EUROPA LEAGUE

http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/1301396.png

 

Nemam pojma jel preko kupa, ili preko ligaške pozicije prošle sezone, ali eto igramo ovo natjecanje. U play offu smo izvukli Sturm Graz i u prvoj utakmici sa

4:1 riješili pitanje pobjednika. U uzvratu smo sa rutinskih 2:1 odradili drugu utakmicu i osigurali plasman u skupinu u kojoj su smo zatekli Bragu, Metalist i Zvezdu. Nekako nemam nekih ambicija ovdje, uglavnom su ovdje igrali igrači koji se nisu naigrali kroz ligu i to izgleda kako izgleda. Dokle dođem, dobro dođem. S obzirom na sve, 1. mjesto je za sada odlično. Do kraja nam ostaju još Braga i Zvezda.

Za kraj ću ostaviti i sve

odigrane utakmice u međuvremenu.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

LOCOMOTIVMOSCOW

 

http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/1525.png

RUSSIAN PREMIER DIVISION

http://i.imgur.com/oDhXE.png

 

Evo natjerah se i ja da odigram do tridesetog kola i da napišem report.Kao što je dex već rekao nakon trideset kola liga se dijeli na ligu za prvaka i ligu za opstanak.Forma nam stalno varira i stvarno je teško uspostavit par pobjeda za redom.Imali smo svojih uspona i svojih padova ali na kraju smo ipak uspjeli doći do petog mjesta, a posebno me veseli to što je treće mjesto udaljeno za samo dva boda.Najbolju utakmicu ove sezone je ona protiv Spartak Moskve u kojoj smo gubili 2-0 i na kraju preokrenuli na

3-2.Naš najbolji pojedinac je Torbinsky koji je zabio 4 gola i upisao 14 asistencija.Evo tko hoće ovdje može vidjeti tabelu lige i ss rostera.

 

EUROPSKA LIGA

 

http://i.imgur.com/hZIfO.png

 

Igramo u skupini F zajedno sa Schalkeom,AZ-om i Vasluiem.Neki bi rekli da je skupina laka, a neki sasvim suprotno.Ja kažem da je svaki protivnik opasan ukoliko ga podcjenimo i ne uđemo ozbiljno u meč.Na našu sreću u prvom kolu odmah smo igrali protiv "najslabijeg" u grupi, FC Vasluia ali kući smo se vratili sa samo jednim bodom.Nisu nam predviđali slavnu buducnost u EL ali mi smo demantirali kritičare ekspresnom pobjedom protiv Šalkea

1-0.Strijelac jedinog gola bio je Ferreyra koji se pokazao kao odlično pojačanje.U slijedece 2 utakmice igrali smo protiv AZ-a i jednu smo izgubili 3-0, a drugu dobili 1-0 i tako završili prvi na tabeli.

 

http://i.imgur.com/Tdb5K.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |