Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Newcastle United


dArsky
 Share

Recommended Posts

Newcastle United

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/5/56/Newcastle_United_Logo.svg/175px-Newcastle_United_Logo.svg.png

 

Newcastle United engleski je nogometni klub iz grada Newcastle upon Tyne. Klub igra u Premier ligi, po uspješnosti osmi klub u Engleskoj. Klub je osnovan 1892. nakon spajanja dva lokalna kluba, Newcastle East Enda i Newcastle West Enda. Od kada postoje domaće utakmice igraju na St James' Parku koji prima 52.387 gledatelja. Do sada su bili prvaci engleske četiri puta, ali kao najveći uspjeh kluba smatra se osvajanje Kupa velesajamskih gradova 1969. godine. Zaštitne boje kluba su crna i bijela. Navijači kluba nazivaju se Toon Army. Najveći rival im je Sunderland s kojim igraju Tyne-Wear derby još od 1898. godine.

 

Dresovi

 

http://i47.tinypic.com/2uqhgtw.pnghttp://i49.tinypic.com/nvxh6x.pnghttp://i45.tinypic.com/wkn7dj.png

 

Stadion

 

St. James Park ili po novome Sports Direct Arena, je nogometni stadion u Newcastle upon Tyneu na kojem igra Newcastle United. Ukupan kapacitet stadiona je 52,381 mjesta. Stadion je izgrađen 1892., te je najstariji stadion u sjeveroistočnoj Engleskoj. Treći je najveći stadion Premier lige, te sedmi najveći britanski stadion. Ima četiri tribine: tribine Leazes Gate i Gallowgate End, Istočnu tribinu, te tribinu Milburn, na kojoj su najvatreniji navijači Newcastlea, Toon Army. Stadion se povremeno koristi i za utakmice engleske nogometne reprezentacije, na njemu je igrano europsko prvenstvo 1996., te će se na njemu odigrat utakmice nogometnog turnira na Olimpijskim Igrama 2012.

 

http://www.sgbet7.com/wp-content/uploads/2011/04/st-james-park-stadium-wallpaper-newcastle.jpg

 

Ciljevi za prvu sezonu

 

Imam nekoliko ciljevi za moju prvu sezonu u Newcastlu. Kad sam dosao u Newcastlu obecao sam da cu ovu prvu sezonu biti u gorni dio tabele i pozacija koja vodi na neko evropsko takmicenje nije mi prioritet za ovu prvu sezonu ali ipak bice mi drago ako zavrsimo na neku od tij pozicija ali mislim da za pocetku trebam napraviti dobar i mlad tim i zato na to cu da se fokusiram zasad. Isto tako cilj za ovu prvu sezonu mi je da stignem bar do polufinala Carling ili FA kupu i da probam da prodjem do finala. Isto tako moracu da dovedem dobre trenere kako bi igraci dostigli do svoji maximum i davali sve od sebe.

 

Zasad toliko od mene pa uskoro sledi report pa pozdrav do taka i nadam se dacete pratiti moju karijeru i kako sto mozete vidjeti nov sam na forumu i nadam se da ce mo se ljepo druziti ..

Link to comment
Share on other sites

Newcastle United

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/5/56/Newcastle_United_Logo.svg/175px-Newcastle_United_Logo.svg.png

 

Pocetak Sezone 2011/2012

 

Pripremne tekme

 

Kako sto sam dosao u klubu, video sam da su zakazane 7 pripremne tekme. Prvu tekmu igrali smo protiv Crvene Zvezde i uspeli smo da dobijemo sa 3-2, odigrali smo odlican mec imali smo vodstvo od 3-0 i onda su se igraci malo opustili i tako primili smo 2 gola. Drugi mec bio je protiv Dortmunda i to je bio jedini mec bez golova ali zadovoljan sam igrom mojim igracima na tom mecu. Nakon par dana sledio je i mec protiv Gatasheda gde su se raspucali moji igraci i dobili smo sa 7-2. Zatim sledio mec protiv Carslia i taj mec smo lagano dobili sa 6-0 i bio sam prezadovoljan sa igrom mojih igraca. 5ti i 6ti mecevi bili su protiv Italijani Padova i Ascoli, pa i na tim mecevima nisu nedostizali golovi pa pobedili smo na obe tekme protiv Padove sa 5-1 i protiv Ascoli sa 6-1. Na kraju dosao je i posledni pripremni mec protiv Mansfild i tog meca smo dobili sa 3-1 i najbolje sto je moglo spremili smo se za novu sezonu. Sve ove rezultate mozete vidjeti na sliku ispod .

 

http://i50.tinypic.com/2lt0dj8.jpg

 

Transferi

 

Mogu da kazem da sam bio dosta aktivan na Transfer pazaru i hteo sam da dovedem nove igrace pre svemu igrace ko ce ovu sezonu sluziti kako zamjene i povremenu ce dobijaju sansu. Dobio sam 11 miliona za nove igrace za ovu prvu sezonu i mislim da sam doveo dobre igrace za te pare . Igraci koji su dosli u tim su:

 

-

Mateo Kovacic - Dosao iz Dinamo za 2.6 milona. Falio mi je neki dobar a i mlad AMC igrac i odluzio sam da uzmem Kovacica zato sto mislim da ce se dobro snaci u tim, 1-2 sezone bice kao rezerva i povremeno ce dobijati sansu u prvi tim a nakon 2 sezone ocekujem da igra u prvi tim i da bude medju najbolih igraca.

-

Cheik M'Bengue - Dosao iz Tulusa za 5.5 Miliona (1 miliona u kesu i 4.5 miliona na 48 rata). Falio mi dobar levi bek i odlucio sam da uzmem M'bengue , igrace u prvi tim i ocekujem da postane jedan od bitnih igraca tima.

-

Sekou Oliseh - Dosao iz CSKA Moskva za 5 Miliona (2 u kesu i 3 na 42 rata) mislim da je dobra zamjena desnog krila.. ima dobar potencijal i ako mu dodje do maximum mozda i pocice da startuje meceve.

-

Terry Antonis - Dosao iz Sydney za 250k a spored mene ovo je igrac ko vredi mnogo vise pre svega zato sto ima potencijala od 4.5 zvezda i ako mu se ceo taj potencijal ispuni dobro ce mi doci u timu. Zasad igra sa u18 timu i dobro ce im doci jedan ovakav igrac.

-

Ze Eduardo - Dosao iz Parme za 1.3 miliona, isto tako mlad igrac, zasad pratio sam da igra za Reseverse timu pa ako vidim da se razvija dobice sansu u prvi tim. Povredio se 2 mjeseca i nadam se da ce se brze oporaviti..

Svih transferi mozete vidjeti

ovdje !

 

Tolko od ovom reportu zasad, sledeci bice na polusezoni i nadam se da cete produziti da me pratite..

 

@Madrista - prvu sezonu obecao sam da cu biti u gorni dio tabele pa sad mjesto u gornoj dio tabeli mozda bude i mjesto koje vodi u Ligu evropu videt ce mo..

@Marco Reus - hvala brate..

@Peca - hlava i tebi brate. reportove postavljacu na polusezoni, na kraju sezoni i pocetku novu sezonu ..

@Lukaku - hlava ..

@filkaja - hvala i tebi brate

@eagles - hvala i tebi brate sto pratis, napadaci su sjajni

:)

@Sema - hvala brate, nadam se i ja da cu u Evropi.

Edited by dArsky
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Za sada dobri rezultati.Izvući neriješen ishod protiv Borussie je i više nego dobro.Vidim da si menadžer tipa Pece,i on voli te ispod 24.Transferi odlični,možda samo Oliseh precijenjen,ali ne treba gledati igraču u cijenu.Nadam se da će se ove date pare isplatiti. :)

Link to comment
Share on other sites

Evo i SS sa Prvog tima, taktiku, team instruction i treninga..

 

Prvi tim

http://i49.tinypic.com/2ms4to2.jpg

 

Taktika - Steven Taylor je prvi izbor za desnog stopera ali trenutno je ozledjen..

http://i49.tinypic.com/eg8i39.jpg

 

Team Instruction

http://i50.tinypic.com/33uu2yc.jpg

 

Trening - nisam zadovoljan sa Aerobic i Strenght treninze, hteo sam da dovedem Fitnes trenere ali nisu mi dozvolili pa za sad ostace takve..

http://i49.tinypic.com/dz8nk.jpg

 

Eto SS-ove pa sad dajte mi neke kritike i recite mi sta trebam popraviti, znam da nije mi dobro neshto ..

:D

Edited by dArsky
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |