Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Pozdrav svima


Buki
 Share

Recommended Posts

Pozdrav svima, novi sam ovdje.  :)

 

Za početak velika pohvala svima na trudu oko Football Managera i poslu koji ovdje obavljate.  :respekt:

 

Pa da malo opišem s kim i kako igram:

Inače, trenutno igram s Romom FM 2012, nije baš da sam krenuo s nekim slabim klubom (iako imam namjeru igrati i s nekim niželigašem, izazov je puno veći), ali nije baš i da sam u dobrom financijskom stanju, tako da se oslanjam na postojeću ekipu,  kupujem mlade talentirane igrače koji se mogu naći po povoljnoj cijeni ili istekom ugovora i pobrinuo sam se osigurati donekle dobre trenere i uvjete za trening igrača, posebno mladih. U svakom slučaju prvu sezonu sam završio na 2. mjestu iza Intera, osvojio talijanski kup u finalu protiv Sampdorie, dok sam u Europa Ligi ispao u osmini finala od Lyona. Trenutno čekam početak druge sezone...

 

Posebna pohvala za grbove, dresove i skinove, bez kojih to ne bi bilo to, inače preferiram Steklo skin, jedva čekam da se pojavi.

 

To bi za sada bilo to, odličan forum.  :respekt:

 

btw. navijam za Rijeku, od europskih klubova simpatiziram Romu, Chelsea, Betis i Bordeaux.

Igrači koje najviše preferiram i cijenim - Francesco Totti, Ivica Olić, Marcos Assuncao, Didier Drogba...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 35
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pozdrav i dobrodošao. Prvo moram čestitati Rijeci na posljednjoj utakmici na kojoj su izvojevali pobijedu bez kapi znoja.

Što se tiče financijskih problema sa Romom, zaboravi na mlade talentirane igrače. Ovaj FM je poremećen i za 90% igrača koji će kasnije nešto vrijedit ti već od samog starta moraš davat ogromne pare. Ja radije tražim igrače koji su na TL(a uvijek se nađe netko WC) i igrače kojima ističe ugovor(ima ih još više nego ovih na TL).

I jučer sam igro online s Romom. Bilo je to ugodno iskustvo. :)

Link to comment
Share on other sites

Hvala svima na dobrodošlici.  :)

 

A što se Rome tiče, pa vjerujem u napredak vlastitih igrača, s obzirom da sam se potrudio što se treninga tiče, gdje mi je minimum 4 zvjezdice na svakom polju, i u seniorskoj i u juniorskoj ekipi, na nekima čak i svih 5 - recimo strenght, aerobic, defending, i minimum 2 trenera za svako polje, training i young facilities imaju 5 zvjezdica tako da vjerujem da će igrači brzo napredovati.

 

Mislim da bi to trebalo biti dovoljno za dobar napredak, ako netko ima još kakav savjet, bio bih zahvalan.

Pogotovo bi mi dobro došao savjet za ove moje nove 16- godišnjake, potential je njima dvojici 4 i pol zvjezdice, kako se najbolje postaviti prema njima, do kada ih držati u young teamu, kada ih poslati na posudbu, ako netko ima savjet kako da od ovih igrača na najbolji način iskoristim njihov potential i razvijem ih, molim da me savjetuje, hvala.

 

Možda i sve ovo više i nije za ovu temu, pa neka slobodno moderatori ovaj moj post prebace u odgovarajuću temu. :)

 

Link to comment
Share on other sites

Još jedno pitanje, koji je najlakši način za ubaciti slike iz FM, odnosno spremiti ih?

Print Screen opcija ne radi...  quee

 

Moram reći da sam jako zadovoljan početkom druge sezone, svladan je Inter u Superkupu 1:0, u prvenstvo sam startao sa dvije uvjerljive pobjede od 3:0, a najveće iznenađenje napravio sam u skupini Lige Prvaka, pala je Barca na Nou Campu 1:3, iako sam imao puno sreće, međutim od moja 3 udarca u okvir gola sve je ušlo, oni su dominirali i uspjeli zabiti samo počasni pogodak, iako su bili bolji.

 

Možda otvorim temu o ovoj karijeri, nadam se da nije problem što ne startam od početka... :)

Link to comment
Share on other sites

http://www.gadwin.com/download/ps_setup.exe

Stisneš Print Screen SySrQ tipku, ono ti spremi ss u C:\Users\xxx\Documents\Sscreenshots I onda odeš na imgur.com odabereš Computer, odabereš sliku/slike i stisneš Upload, pričekaš 10 sekundi i onda samo odabereš BBC code, kopiraš i zaljepiš u post. Čini se komplicirano, ali je jako jednostavno. :D

Link to comment
Share on other sites

A mozes i da kliknes alt i F8 ili F9 (ne mpgu tacno da se setim dal je f8 ili f9 facepalm ) i da pogledas u u folderu Screenshots, na sledecoj putanji:Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\screenshots

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |