Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Ti si jedini od svih...


SlobaGrobar
 Share

Recommended Posts

Tvoj post nema veze sa pričom ni najmanje niti ima bilo kakve veze sa bilo čime u vezi ove karijere. Molio bih tebe ali i ostale da ne ostavljaju iste ili slične komentare pošto ja pišem karijeru ali mi do komentara nije stalo pošto igram za sebe. BOKICIC Naravno ako vam bilo šta treba iz igre, nešto hoćete da pitate ili normalno prokomentarišete (ne ovo kao Ventus  facepalm) onda slobodno. :)

Link to comment
Share on other sites

Mnogo teksta  :D

Uspio sam sve da procitam, lijepo ti ide u LS, bolje da teze osvojis LS, duze ce trajati taj osjecaj.

Sa BiH ti ide kao podmazano, Zec i Dzeko u napadu se savrseno nadopunjavaju. Ima li BiH nekog mladog igraca da je dobar ( daj neke SS po tebi najboljih igraca).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Je l' ti znaš koliki si car!?  :aaa  :aaa

 

Bravo za rezultate,estetiku i sve.. (: a može ss Muhameda Bešića!

 

Hvala! :)

 

SS Muhameda Bešića:

 

http://www.dodaj.rs/f/1z/Bt/3K46Lzou/muhamed-besic-overview-p.png

 

Morao bih da razmislim da mu dam veću minutažu ili da počnem da uparujem njega i Fejzića umesto Pandže i Vranješa jer mi se nekako čini da su njih dvojica bolji ali videću i otom potom.

 

Mnogo teksta  :D

Uspio sam sve da procitam, lijepo ti ide u LS, bolje da teze osvojis LS, duze ce trajati taj osjecaj.

Sa BiH ti ide kao podmazano, Zec i Dzeko u napadu se savrseno nadopunjavaju. Ima li BiH nekog mladog igraca da je dobar ( daj neke SS po tebi najboljih igraca).

 

Hvala Ling. Konačno neko ko me podržava. Nije fora uzeti LŠ za 5-6 sezona a ja bih voleoda uzmem što kasnije. Mnogi mi zameraju što do sada nisam uzeo LŠ i kažu da imam loše rezultate u evropi ali ja ne mislim tako i jednostavno po meni sam do sada izuzev pretprošle sezone ostvarivao sve dobre rezultate u evropi a ovo 1/4 je samo nagrada za sve to. Naciji sam podigao koef. tako da imamo od sledeće sezone direktnog predstavnika u LŠ a ja sam 32 klub evrope i kud ćeš više. Tako da ja ne žurim sa LŠ i čak bih prvo voleo da uzmem LE pa tek posle par sezona i LŠ jer će mi biti draže da igram. :)

 

Što se tiče BIH jako slabo što se tiče mladih talenata. Evo izdvajam trojicu igrača, prvi je dete Čelika, drugi je dete Veleža a ovaj treći [Fejzić] je bosanski nemac pošto je rođen u Nemačkoj a može da igra za BIH što sam ja iskoristio a inače je dete Bajerna iz Minhena. Jedna zanimljivost za njega je da je se kao regen pojavio tek u 20 godini! Sve u svemu iznenadio sam se kada sam video njega a nemam baš puno dobrih štopera i onda sam to iskoristio.

 

width=450 height=253http://www.dodaj.rs/f/1E/p9/2gdSzPJP/ivan-milosevic-overview-.png[/img]

 

width=450 height=253http://www.dodaj.rs/f/1r/CR/3tM0Kq8m/igor-deak-overview-profi.png[/img]

 

width=450 height=253http://www.dodaj.rs/f/2Z/FV/4sg4RLiU/pero-fejzic-overview-pro.png[/img]

Link to comment
Share on other sites

Ako je ovaj report remek delo, šta onda reči o rezultatima?  :respekt:

 

Put do osvajanja LŠ je dug i trnov, ali pogled sa vrha Europe je neprocenljiv, pogotovo kad se ga osvoji prvi put. Več jednom sam spomenuo, da mi se sviđa tvoja trenerska filozofija, a to je igranje na dugi ruk. Tada se još više ceni, ne samo dobre poteze, nego i neke greške, na kojih se veliki treneri uče.

 

Naravno, da držim palčeve i za reprezentaciju.  :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/c/cd/FK_Partizan_-_newest_logo_PNG.png/150px-FK_Partizan_-_newest_logo_PNG.png

 

http://www.dodaj.rs/f/3t/Np/1P7jXxFV/partizan-transfers-histo.png

 

Ovi letnji transferi su odraz kasnijih rezultata u evropi. Ako sam se pre dve sezone provukao obavivši prave transfere tek na zimu i pritom došao čak do 1/4 LŠ to mi sada nije uspelo. Ipak nema veze jer sam ja neko ko voli da pogreši pa da iznova i iznova uči iz svojih grešaka što će biti sada slučaj pošto sam ovaj put na vreme obavio letnje transfere, odnosno doveo sam backup levo krilo, jednog centralnog veznog igrača za budućnost + ovi igrači što su došli na zimu (Šik i Šekiladze) + možda dođe neko veliko ime na leto sada ako mu ističe ugovor i uz Bubala koji se vraća sa pozajmice trebali bi da čine tim koji će od leta opet imati velike ciljeve u vidu duple krune i polu finala Evropske Lige (moj lični cilj).

 

 

Jelen Super Liga je osvojena bez ikakvih problema. Na kraju je bilo velikih 30 poena razlike u odnosu na drugoplasirani Rad a čak 36 poena sam imao više od Crvene zvezde. Kada smo kod zvezde u dva meča sam ih apsolutno razmontirao i njihov trener ove sezone (Ivan Jovanović) nije imao rešenje za moj moćan Partizan. Na JNA sam slavio sa 4:0 dok sam na Stadionu FK Crvena zvezda bio bolji sa 0:3 a ujedno ta pobeda je i donela titulu čak 7. kola pred kraj prvenstva. Da napomenem još samo da je Ivan Jovanović po završetku sezone smenjen pošto je zvezda sezonu završila na 8. mestu (kako za koga, ja se lično nadam da će uskoro ispasti iz lige ili da će se srozati do tog nivoa da se bore za opstanak svake sezone) a novi trener je Saša Nikolić. Iz ove sezone pored ta dva večita derbija izdvojio bih i pobede nad Borcem od 8:0 i 0:6, BASK-om 7:0, Vojvodinom 1:5, Kolubarom 9:0 i OFK Beogradom od 4:3. Jedina dva poraza sam doživeo od BSK Borče i Novog Pazara koji su me dobili sa po 1:0 odnosno 0:1 ali apsolutno nezasluženo a protiv Novog Pazara za rivala je sviran i nepostojeći penal što je drugi put u JSL da me oštete u toku sezone (prvi put su golmanu Vejlandu dali crveni karton a za to se daje žuti). I za kraj nagrade gde naravno dominira Partizan i njegovi igrači. Fer Plej nagrada je na moje veliko iznenađenje pripala nama a kažem na moje veliko iznenađenje sobzirom da ja uvek igram na granici faula i oštro na rivala svesno rizikujući i kartone. Ja sam 2. menadžer ove sezone na neku foru dok je prvi menadžer BSK Borče. Menadžeri su izabrali jednoglasno Marka Šćepovića za igrača sezone dok je drugi bio Lazar Marković. Igrač sezone po fudbalskom savezu je Marko Šćepović takođe ispred Lazara Markovića dok je treći Nikola Ninković. U timu sezone našlo je se čak 7 naših igrača (Vejnald, Brašanac, Horn, Dovdal, Marković, Ninković i Šćepović). Što se tiče nagrade za najboljeg mladog igrača lepo priznanje za Partizan pošto su na prve tri pozicije sve igrači iz Partizana (Majer, Benaboura, Horn). I na kraju (namerno na kraju) najbolji strelac je fantastični Marko Šćepović koji sve više privlači velike klubove (Čelzi i Arsenal se interesuju) a i cena mu se sve više povećava tako da i ako košta samo 7.5 miliona on neće napustiti klub ako neko ne ponudi više od 60 miliona. Dakle prvi strelac lige je Marko Šćepović sa 34 postignuta gola a daleko iza njega su ostali Šarac sa 19 odnosno Kaluđerović sa 16 postignutih golova. Ujedno sa ovih 34 gola Marko Šćepović je se izjednačio sa legendarnim Stjepanom Bobekom po broju postignutih golova u ligi (129).

 

 

A kup i ujedno i dupla kruna je osvojena po treći put zaredom. Ekipa je u kupu igrala kao i u ligi, perfektno i skoro bez greške a najdraža pobeda mi je ona u 1/4 nad zvezdom. Ali da krenemo redom... U 1/16 savladan je Lajkovački Železničar sa 0:2. U 1/8 dočekali smo BSK i ispratili ih sa čak 7 golova u mreži. U 1/4 malo bolje je prošla komšinica od BASK-a pošto smo njima dali samo 6 golova za konačan rezultat od 6:1 i kao što sam već rekao ova pobeda mi je draža od one kasnije u finalu. U polu finalu smo igrali protiv Borca i prošli smo ih bez većih problema [1:3, 2:2]. U finalu smo igrali protiv Kulskog Hajduka i slavili smo sa svega 0:5 za treći trofej zaredom u ovom takmičenju. Za najboljeg igrača ovog takmičenja proglašen je naš igrač mladi Englez Zak Dovdal.

 

 

2. kolo kvalifikacija nam je opet bio problem pa sam se uplašio posle 0:1 kod kuće protiv Bugarskog CSKA da će mi posle revanša biti poprilično neprijatno ipak igrači su me demantovali i u Sofiji slavili sa 0:6 čime je zakazan dvomeč protiv prvaka BIH Željezničara. Željezničar je eto imao tu nesreću da naiđe na nas što smo im pokazali već na JNA u 1. utakmici kada smo ih dobili sa neverovatnih 10:0. U Sarajevu smo bili nežniji te smo tu utakmicu dobili samo sa 0:4. U grupnoj fazi su nas čekali Nemački Štutgart, Ruski CSKA i osvajač Evropske Lige Španski Atletiko iz Madrida. Mi nismo igrali ništa lošije u odnosu na prošlu sezonu kada smo igrali 1/4 Lige Šampiona ali jednostavno u nekim situacijama nismo imali sreće i to je to. U 1. kolu smo vodili do 80. minuta a onda primamo 2 gola za 4 minuta i gubimo tu utakmicu. U 2. kolu ostvarena je pobeda protiv CSKA sa 3:2. U 3. kolu još jedan nezaslužen poraz, ovaj put od Atletiko Madrida. Takođe smo vodili ovaj put do 68 min. a onda u 90+1 minutu jedan od naših igrača postiže autogol za pobedu Španaca. U 4. kolu smo im se revanširali i pobedili ih sa 4:2. U 5. kolu još jedan nesrećan poraz od Štutgarta a ovaj put su oni dva puta vodili a mi ih stizali i na kraju kada su treći put poveli mi nismo uspeli da ih stignemo i izjednačimo. U 6. kolu i utakmici koja je odlučivala o 3. mestu (da sam pobedio a Atletiko bar odigrao nerešeno onda bih bio i 2-gi.) opet nismo imali sreće i zaista je neverovatno da je u svakom od prethodnih šest utakmica uzrok naših poraza bio nedostatak sreće i greške pojedinaca. Ovaj put u 5. min. promašen je penal i onda smo nekoliko minuta kasnije primili evrogol. U nastavku meča sam pokušao da dam gol za 1:1 jer bi nas i nerešeno vodilo u nokaut fazu EL ali smo umesto toga primili gol iz kontra napada u 76 min. za kraj evropske priče za ovu godinu. Iskreno nisam razočaran jer jesmo završili takmičenje već u grupnoj fazi LŠ ali nismo ništa lošije igrali od prošle sezone i još sreća odnosno ponekad i greške pojedinaca su nam krojile sudbinu a i imali smo poprilično dobru sezonu u Srbiji uzevši opet duplu krunu i ponizivši komšinicu na sva tri derbija. Ono što je dobro jeste da se ovo nikako nije odrazilo na nacionalni koeficijent i Srbija je ostala na 12-om mestu dok smo mi kao klub čak i napredovali i sada na UEFA listi klubova zauzimamo 29 mesto.

 

 

NAGRADE

- Igrač sezone po menadžerima u JSL

- Igrač sezone u JSL

- Najbolji strelac JSL

- U timu sezone JSL se nalazi u startnih 11

- Zlatna kopačka (!)

 

STATISTIKA

JSL [utakmice 27(1), golovi 34, asistencije 11, igrač utakmice 8, prosečna ocena 8.11]

Kup [utakmice 4, golova 1, asistencija 1, prosečna ocena 8.32]

Liga Šampiona [utakmice 7(2), golova 10, igrač utakmice 2, prosečna ocena 7.56]

Reprezentacija [utakmice 2(1), golovi 1, prosečna ocena 6.93]

 

Šta reći o ovom čoveku? Sve što kažem bi bilo apsolutno trošenje reči jer ne postoji ono što bih sada mogao da napišem a da opiše Markove igre. Dovoljno će biti što ću reći da je osvojio zlatnu kopačku evrope (nagrada za najbolje strelca u evropskim ligama, svaka liga ima drugačiji koef. a Srbija je jedna od slabijih po tome) ispred Ronalda koji je u Ligi BBVA postigao 25 golova ili Karlosa Teveza koji je treći sa 23 postignuta gola u Premijer Ligi. Inače nagrada još više dobija na težini ako se zna da je Marko Šćepović sa 34 postignuta gola u JSL ostvario koef. od 51.00 a Ronaldo sa 25 postignutih golova u Ligi BBVA ima koef. 50.00 što znači da je dao samo jedan gol više nagradu bi on odneo. Ovo je veliko priznanje i za Šćepovića i za Partizan a rezultat se vidi u tome što mu cena nenormalno raste i za njega se interesuju najbogatiji klubovi iz evrope ali ja za njih imam jednu poruku a ona glasi: MARKO OSTAJE U PARTIZANU OSIM AKO NE PLATITE ONOLIKO KOLIKO TRAŽIMO UZ 50% OD SLEDEĆE PRODAJE!!!

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/8d/Logo_of_the_Football_Association_of_Bosnia_and_Herzegovina.svg/150px-Logo_of_the_Football_Association_of_Bosnia_and_Herzegovina.svg.png

 

 

Kvalifikacije za Svetsko Prvenstvo smo završili kao prvi u grupi i tako otišli na SP ali teže nego što je se očekivalo. U nastavku kvalifikacija Bugari su nas porazili dok smo Moldaviju dobili a u direktnom okršaju za prvo mesto sa Danskom smo demolirani. Ipak u zadnjem kolu Bugari su odigrali nerešeno sa Dancima a mi smo opet dobili Holanđane i tako zauzlei prvu poziciju u grupi na kraju ovih kvalifikacija.

 

 

Kao što vidite dobili smo jako nezgodnu grupu na Svetskom Prvenstvu i nismo uspeli da je prođemo i ako ja mislim da smo morali jer smo u nekim delovima tima kvalitetniji od Južne Koreje i Maroka. U 1. kolu smo ostvarili pobedu od 3:1 nad Marokom uz het-trik Edina Džeke što je meni ličilo na jedan jako dobar početak i da bi ovo mogao biti dobar period za reprezentaciju BIH ali... U 2. kolu Engleska nas je razmontirala sa 0:3. Mi smo odigrali jako loše tu utakmicu i stvarno je po završetku utakmice bilo čudo da nam nisu dali još koji gol. U 3. kolu i meč koji je odlučivao o prolasku u nokaut fazu sreća nas je napustila. Primamo gol rano zahvaljujući tome što je Begović ispustio loptu a zatim i kada smo izjednačili sa 11 metara vrlo brzo primamo gol za 1:2 i do kraja meča ne uspevamo da postignemo gol za 2:2, gol koji bi nas odveo u nokaut fazu i ako smo u završnici utakmice igrali sa 6 napadača! Na kraju utakmice sam naravno podneo ostavku posle ovih očajnih igara na Prvenstvu Sveta i trenutno vodim samo Partizan a postoji mogućnost da preuzmem Srbiju sobzirom da je posle kvalifikacija za SP Pižon dobio otkaz a Đukić preuzeo reprezentaciju ali beleži mnogo loše rezultate u prijateljskim utakmicama. Sada ipak želim da se fokusiram samo na Partizan dok mi se ne ukaže prilika da vodim neku drugu reprezentaciju a ja bih najviše voleo da bude neka Evropska pošto slede kvalifikacije za Evropsko Prvenstvo.

Link to comment
Share on other sites

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/c/cd/FK_Partizan_-_newest_logo_PNG.png/150px-FK_Partizan_-_newest_logo_PNG.png

 

Završio sam i sa osmom sezone i sada će uslediti mala pauza u pisanju sobzirom da sledeći put kući dolazim tek za 3-4 nedelje i da ću tek tada sledeći put upaliti FM. Pre nego što počnem sa opisivanjem osme sezone da kažem da sam do polusezone vodio Nigeriju ali sam odlučio da pred start KAN dam otkaz jer mi je loše išlo u Partizanu. Kasnije sam dobio poziv od Alžira i to sam oberučke prihvatio sobzirom da jedan od najboljih Alžiraca igra kod mene a i imaju par vrhunskih igrača u evropskim klubovima te i jednog od najboljih bekova na svetu koji se nalazi u Barsi i igra ključnu ulogu tamo. To je za mene lično veliki izazov i zato sam se toga i prihvatio. Moj plan je da ih vodim do kraja Kupa Afričkih Nacija 2021 godine a ako uzmemo to takmičenje neću se povući sa mesta selektora jer bi onda učestvovali na Kupu Konfederacija 2022 godine ali o tome je još rano za razmišljanje. Uglavnom zaključak je da Alžir ima igrače koji mogu svakoj reprezentaciji da pariraju.

 

http://www.dodaj.rs/f/11/a9/jRhzWWv/partizan-transfers-histo.png

 

Pored ovih transfera što ih vidite ovde na skrinu doveden je i Oliveira iz Leirije za 850k. Generalno ponovo sam odradio malo lošije transfere i nisam hteo da trošim dalje novac zbog finansija ali me je na to primorila situacija na polusezoni. Zapravo ovaj tim je jako kvalitetan i dugo igraju zajedno već 2 ili 3 godine a neki su tu i od starta sejva, ali trebala su dva-tri osveženja ovoj ekipi i od njih tek očekujem da dobro odigraju sledeću sezonu pošto nisu loše igrali u ovoj polusezoni ali to nije dovoljno. Elem doveden je Emeke Iroha iz jednog Turskog kluba za koji je nastupao sezonu i po a prethodno je sezonu proveo u zvezdi a čim sam ga doveo i platio 13 miliona (otplaćivaće se na 2.5 god.) što znači da sam odmah u startu bio spreman da mu oprostim njegovu ružnu prošlost. Drugo pojačanje je Frenk Moumoni koji je doveden iz Oksera za 5.25 miliona (otplaćivaće se ovaj transfer u naredne četiri godine) a mediji mu predviđaju da je budući Mišel Platini. Treće pojačanje je Paul Ike iz Kulskog Hajduka koji je doveden za 2.6 miliona eura a njegov transfer će se otplaćivati u narednih 1.5 god. Žao mi je što sam morao da koristim rate ali već sam rekao da neću žaliti milione i da sam spreman da rizikujem ali da neću dozvoliti odnosno da ću sve uraditi da zvezda ne bude prva. Sa druge strane od važnijih igrača klub je napustio samo Majer dok je Miljković poslat na pozajmicu da bih šansu pružio izdanku naše škole Dražiću. U sledećoj sezoni klub ako budu napuštali napustiće ga samo Miljković, Stojković i event. Bubalo. Ne znam kakav će biti sledeće sezone sobzirom da je doživeo težak lom noge.

 

 

U ligi na kraju +7 ali skroz nezasluženo je tolika razlika u odnosu na komšinicu. Ne znam šta da kažem osim da nisam ja ništa bio slabiji ove sezone,  naprotiv suprotno od toga ali je i zvezda bila jača sobzirom da su na kraju prošle sezone dobili novog trenera koji je u klub doveo nekoliko odličnih fudbalera koji su uspeli da mi odole ove sezone tako da protiv zvezde imam negativan skor od 1 poraza i 1 nerešene utakmice. U toj prvoj utakmici vodio sam do nekoliko minuta pred kraj a onda primam dva brza gola dok je u revanšu situacija bila skroz drugačija te su oni poveli a Marko Šćepović u samoj završnici postiže gol za 1:1 i ostanak na +3 sedam kola pred kraj što je po meni i presudilo ovo prvenstvo. Kad sam kod Marka Šćepovića on u ovoj sezoni nije bio ni bleda senka igrača koji je u prošloj sezoni dobio zlatnu kopačku, rešetao u evropi itd. ali ipak je uspeo da postigne 18 golova i upiše čak 8 asistencija što moram reći da je plod timskog rada. Nekako je prošle sezone više igrao sam i na silu a ove na timski rad ipak očekujem od njega sledeće sezone da se vrati rešetanju mreža rivala jer je to ono što Marko najbolje radi.

 

 

Ne znam šta da kažem. Jbg. Izbacio me je Čukarički iz kupa i to skroz nezasluženo sobzirom da su imali samo jedan šut u okvir gola dok sam ih ja unakazio sa igrom ali lopta nije htela u gol. Taj isti Čukarički je u prvom delu sezone briljirao i držao je na polusezoni prvo mesto na tabeli sa bodom više od mene a dva od komšinice dok su uspeli da stignu i do polu finala ovog takmičenja. Taj isti Čukarički ima prvog strelca JSL sa 23 gola i četvrtog strelca JSL sa 18 golova tako da je zaista suvišno pričati o tome da sam ove sezone mogao da se prošetam i kroz ligu i kroz kup sa rezervama (nasuprot protiv ovih sam igrao u najjačem sastavu). Jednostavno to što je naša liga čak 15 u evropi znači da će sve bolji igrači dolaziti i u ostale klubove odnosno to se već oseća sobzirom da su Čukarički, Rad, Smederevo i zvezda pogotovo počeli da dovode zaista zveri od igrača ali sam takođe poprilično siguran i da se udruže ta četiri tima da opet ne bi uzeli titulu pored mene.

 

 

Šta reći? Prošao sam grupu i ako smo na kraju grupne faze Milano, ja i PSV imali po 10 bodova bolji međusobni skor je tu presudio. Žreb nam je u nastavku takmičenja doneo Liverpul sa kojim smo odigrali u egalu prvu utakmicu u Beogradu i nezaslužen je bio rezultat od 1:1 a u revanšu taktički sam pogrešio skroz oko svega i napravio sam nekoliko kardinalnih grešaka kao da sam neki početnik a izmene su u krajnjem slučaju bile nerezonske. Rano nam je se povredio Džabur, Brašanac nije bio na klupi sa je morao i skoro čitav meč da nam igra Oliveira po toj levoj strani a takođe skroz sam razočaran igrama novajlija bio u ovom susretu gde su Iroha i Moumouni odigrali meč koji ću želeti da zaboravim što skorije. Dakle kao što sam i rekao napravio sam nekoliko taktičkih greški, par nerezonskih izmena, zadavao sam loše instrukcije i sve to za poraz od 1:4. Meni je ovaj poraz bolniji od onog od pre par godina u grupnoj fazi Lige Šampiona od Barse sa 0:6. Jbg. Jesam došao do osmine finala ali iskreno nisam zadovoljan izdanjem igrača, nisu ličili na tim niti su radili timski što je do sada u ovih osam godina krasilo Partizan. Iskreno više bih voleo da sam od Porta izgubio u zadnjem kolu grupne faze Lige Šampiona nego što sam prošao pa me je Liverpul na ovaj način spustio. Ipak ja imam da poručim samo: biće dana za megdana. Uopšte se ne potresam što do sada nisam osvojio neki evro trofej ili dogurao dalje od ¼ LŠ. Meni je cilj da mi sejv bude što zanimljiviji i drago mi je što me nije smorilo u ovih osam sezona a siguran sam poprilično da ću ovaj sejv igrati još dugo, odnosno da ću odigrati još dosta sezona jer sam zacrtao jedan lični cilj a nadam se da ću ga ostvariti do izlaska FM 13. Nije sve stvar u pobedi u osvajanju trofeja, nekada treba pogrešiti pa i učiti iz svojih grešaka i to pokušati sledeći put ispraviti što i ja radim. A generalno sam verovatno i jedini koji igra sa Partizanom / zvezdom a da na prvo mesto stavlja domaća takmičenja ispred evrope jer realno meni evropa ništa ne znači pošto želim da se nadigravam sa svakom ekipom a da žrtvujem ligu i ugrozim dobijenu titulu pred start sezone ne želim i tako će ostati u budućnosti. Jedno je sigurno evro trofeji će početida dolaze na JNA a da li će to biti sledeće, za 5 ili možda 10 godina nije uopšte bitno.

:)

 

IGRAČ SEZONE

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Biće nastavak ali ne znam kada pošto ću u narednom periodu do uskršnjeg raspusta dolaziti kući ali neću noćiti. Neda mi se da kao u početku dolazim svaki vikend pa ću retko dolaziti kući da noćim ali ću igrati postepeno a nastavak će biti verovatno tek za taj uskršnji raspust. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

ČOVEK ZNA SVOJ POSAO

 

Gotova je još jedna fudbalska godina u Srbiji. Šampion je nagađate... Partizan po trinaesti put zaredom, a deveti put otkako je na klupi veliki stručnjak, miljenik svih "Grobara" Slobodan Milovanović. Partizan je u Jelen Super Ligi samleo bukvalno sve rivale odigravši samo jednu nerešenu utakmicu, a dobivši čak dvadeset i devet utakmica. Partizanovi igrači su uz to i postigli čak sto dvanaest golova a primili svega jedanaest. Nagrade da i ne pominjemo, sve su ono važnije pokupili igrači Partizana. Posle godinu dana pauze osvojen je i Lav Kup. Partizanova snaga je se najbolje videla u utakmici četvrtine finala protiv velikog rivala Vojvodine kada su Novosađani u prvim minutima meča poveli, a jedan odbrambreni fudbaler Partizana je u šestom minutu isključen, da bi konačan rezultat utakmice glasio 8:3 za Partizan! U finalu je savladan Čukarički sa 1:4 za novi trofej u vitrinama crno-belih. Evropa je opet posebna priča. Zna se da Partizan finasijski ne može da parira 70% koje redovno igraju Ligu Šampiona ili Ligu Evrope pa su samim tim i rezultati ti koji pokazuju da Milovanović uvek izvlači maksimum iz ekipe. Uspeo je da obezbedi proleće u Evropi zauzevši treće mesto u konkurenciji Madridskog Reala, PSŽ-a i Metalista. U nokaut fazi Evropa Lige Partizan je pre svega čvrstom odbranom doprineo da dogura čak do četvrtine finala tog takmičenja, a jako malo ih je delilo da dođu i do same završnice, odnosno među četiri najbolje ekipe u ovom takmičenju. U šesnaestini finala je se igralo protiv Portugalskog Sportinga, a pošto su obe utakmice završene rezultatom 0:0 izvodili su se jedanaesterci posle kojih je Partizan mogao da se priprema za još jedan okršaj sa Portugalcima, sa Bragom. U prvoj utakmici na stadionu JNA Braga je dobila sa 0:2 i Partizan je krenuo na sve ili ništa i u revanšu demolirao Bragu u sred Portugalije sa neverovatnih 0:6 ! Pobeda nad Bragom značila je i početak priprema za okršaj sezone, okršaj sa Londonskim Arsenalom. U Londonu, na Emirejtsu Partizan je izgubio sa 2:1 što je bio izuzetno aktivan rezultat zbog gola u gostima. Revanš nije najbolje počeo. Tobdžije su došle u prednost već u 1. minutu utakmice da bi do kraja prvog poluvremena Partizan uspeo da anulira prednost Arsenala preokrenuvši rezultat na 2:1. Partizan je apsolutno nadigrao bogatijeg rivala i u svakom pogledu jačeg u ovoj utakmici, napadao je i napadao a kolosalne prilike su promašivane da bi na samo 3. minuta od produžetaka primili gol za 2:2 koji ih je izbacio iz daljeg takmičenja. Utisak svih u klubu je da mogu biti samo ponosni što imaju Milovanovića za trenera koji je svoju privrženost klubu dokazao i odbijanjem mnogo bogatih ponuda tokom svih ovih godina.

 

Ipak, Milovanovića i ako u Partizanu gledaju kao boga na njegov račun u zemljama gde je radio kao selektor ima mnogo kritika. Izuzetak je Bosna i Hercegovina čiju je naciju učinio ponosnu kada je se ispred Holandije kvalifikovao na veliko takmičenje - Svetsko Prvenstvo, gde se ipak nije proslavio u relativno lakoj grupi. Činjenica je kako kažu da Milovanović može da radi u Partizanu i da beleži dobre rezultate jer on svaku utakmicu vodi sa puno energije, nebitno da li se rival zove Barselona ili Mladost iz Lučana. On je zaista mnogo privržen ovom klubu i navijači to osećaju i zato su iza svakog njegovog poteza. Zna se koliko voli disciplinu u ekipi koja mora biti na prvom mestu, zalaganje na treninzima, razgovor sa novinarima... kako se ipak bliži kraj kvalifikacija za Kup Afričkih Nacija i posle svega tri odigrana kola mnogi tvrde Alžir odlazi sa maksimalnim učinkom na najveće takmičenje na crnom kontinentu tako i pritisak na njega raste da napravi rezultat na tom takmičenju da bi na neki način i sebe kao trenera dokazao. Milovanović i ako ne želi da se obazire na to sigurno da mu nije sasvim svejedno to što za sada osim sa Bosnom i Hercegovinom nije uspeo da zabeleži neki iole ozbiljniji rezultat sa nekom reprezentacijom, a Alžir ima definitivno reprezentaciju koja mora najmanje da dođe među četiri najbolje reprezentacije na predstojećem takmičenju. Mora se takođe i priznati da Alžir pod Milovanovićem deluje sasvim dobro, on ih je vodio na trinaest utakmica, a zabeležio je dvanaest pobeda i samo jedna utakmica je završena nerešenim ishodom. Vreme će pokazati da li on može samo da beleži rezultate kako on kaže "svom" Partizanu ili može da napravi i neki dobar rezultat sa nekom reprezentacijom.

 

Ono što treba pomenuti na kraju jeste opet o odnosu "Grobara" i Milovanovića, a sve su češći i vicevi koji pokazuju šta on radi sa zvezdom i ostalim klubovima ne samo u Srbiji. Najpopularniji vicevi su: "Može Sloba da uzme titulu i sa zvezdom, al` ga zabole", "Jednom je Slobodan bio tužan i nije uzeo kup, o tome je kasnije snimljen film", "Igrači Partizana koji neku utakmicu odigraju loše uživaju dok im Slobodan psuje familiju jer znaju da je to privilegija", "Slobodan je prisustvovao tajnoj večeri", "Vejn Runi je izjavio da bi bio mnogo bolji igrač da mu je Slobodan bio trener", "Slobodan je jedini trener koji sme konstantno da na konferencijama pominje suđenje i da kritikuje sudije i kada zna da nije upravu jer se ne boji posledica", "Slobodan je utakmicu protiv Barselone u okviru Lige Šampiona vodio od kuće jer je smatrao da je ta utakmica nebitna", "Tom Kruz će u sledećem nastavku Nemoguće Misije glumiti trenera u Srbiji koji će pokušati da preotme titulu Slobodanu. Naravno takve stvari se događaju samo na filmu.", "Slobodan može da dobije unapred izgubljenu utakmicu sa drugim timom", "Slobodan je uhvatio pticu trkačicu"... a sve češće se i sa tribina čuju povici uzmi Slobo evro titulu, evro titulu, evro titulu... njegovi dobri odnosi sa prvim Albancem koji je prihvaćen u Partizanu posle Fadilja Vokrija, Armand Daliku se još prepričavaju i veruje se da ga Slobodan nije doveo nikada ga nijedan navijač Partizana ne bi prihvatio. Isto poznato je koliko Slobodana cene u svetu fudbala i koliko ga poštuju jedan Murinjo, Venger... definitivno čovek zna svoj posao.

Edited by SlobaGrobar™
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Evo. :) Samo par puta za ovih devet i po sezona sam ga koristio u napadu. Skoro sve mečeve mi je igrao na desnom krilu mada mislim da je kao napadač bolji ali onda za njega ne bi bilo mesta. Ja igram sa jednim napadačem, a to jedno mesto je rezervisano za Marka Šćepovića. :)

 

http://www.dodaj.rs/f/45/FL/tuSAEON/lazar-markovic-overview-.png

 

Jebote koliko dobrih igrača ima u Čukaričkom i Radu. :D A fora je što svi hoće da pređe a recimo odbijaju me klubovi i to ne mogu da poverujem. :D Nudio sam radu za Mujagića Bosanca čak 7 miliona (!) ali su me odbili. Bože moj... isto u Čukaričkom ima jedan Urugvajac i jedan Kinez. Tipovi igrača kakve ja volim ali teško da ću uspeti da ih dovedem. :D Cenim da mi samo 15 miliona treba za ova tri igrača a ja nisam baš u skroz odličnoj finasijskoj situaciji.

Edited by SlobaGrobar™
Link to comment
Share on other sites

Mislim, da bi dobro došla i koja usporedba sa Chuckom Norrisom! :thumbup:

 

Zanimivo mi je i to, što ti posao u reprezentaciji očito ne otežava rad u Humskoj u smislu rezultata. Šta misliš, da li možeš predvideti, koji klub bi mogao postati kandidat za broj 2; da li je to još uvek Zvezda ili možda Čukarički, kojeg si spomenuo?

Edited by ales_pfc
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Što se tiče reprezentacije posle neuspeha na KAN sam dao ostavku. Izgubih sa 5:4 u 1/4 i to sa igračem manje sam igrao 70% utakmice. Kasnije ti što su me i izbacili osvojiše turnir, a imao sam tim za trofej. Ne smeta mi jer svaku utakmicu vodim srcem. :D Što se tiče broja 2 džaba to. Ja bih voleo da i oni nešto rade u Evropi ti ostali klubovi što izađu. Godinama ni jedan drugi klub nije igrao ni grupnu fazu el... ali definitivno Čukarički. Verovatno će biti 2 na kraju sezone u ligi sa utakmicom manje imaju isti broj poena kao Rad a 6 više od zvezde. Protiv njih igram i u finalu kupa... :D

Link to comment
Share on other sites

Majstore cepas sa mojim omiljenim klubom iz srbije , tako da srecno dalje , samo tako nastavi , JER MI SMO STOKA SA TRIBINE JUZNE :D

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

SLOBODAN - JEDAN OD NAJVEĆIH

 

Dan posle lude Istanbulske noći stiče se utisak da igrači Partizana još nisu svesni šta su postigli u ovoj sezoni pobedivši u finalu Lige Šampiona veliki Mančester Junajted i osvojivši triplu krunu u ovoj sezoni. Pre svega Liga Šampiona omogućava nadmetanje za još dva trofeja, Evropski Super Kup i Svetsko Klupsko Prvenstvo, a da li će Milovanović uspeti da u vitrine kluba donese i ta dva trofeja pokazaće vreme. U ekspluzivnom intervju sa Slobodanom Milovanovićem samo za Kurir on priča o dosta stvari koje i nisu bile baš javne javnosti... u nastavku teksta pročitajte šta je sve Slobodan Milovanović rekao ne samo u vezi ove sezone već i generalno, o svojim rivalima, uspesima sa Partizanom i neuspesima sa reprezentacijama...

 

Prvo dobar dan i hvala što ste se odazvali pozivu za intervju.

- Nema na čemu. Uvek sam raspoložen da pričam sa novinarima.

 

Kako se osećate posle lude Instanbulske noći?

- Fenomenalno ! Ali pošteno tako se nebih osećao da nije ove grupe momaka. Zaista su sjajni i privilegovan sam što ih ja treniram.

 

Nikada ni jednom srpskom klubu nije pošlo za rukom da osvoji triplu krunu ali vi ste to uradili sa Partizanom ?

- Da a zadovoljstvo je veće jer smo u toku sezone doživeli samo dva poraza i to u Ligi Šampiona.

 

Da li su vam ti porazi sada teški i ako oba doživeli ali ste ustvari pobedili u ukupnom skoru nokaut faze Lige Šampiona ?

- Zapravo ja te poraze ustvari i ne smatram porazima. Moj jedini poraz je onaj kad smo sa zvezdom odigrali na stadionu Fk Crvena zvezda 1:1, a zato smo im se u potpunosti osvetili u utakmici na našem JNA kada smo slavili sa 6:0. Jebiga nisam bio baš raspoložen u vreme igranja prve utakmice.

 

U Srbiji ste opet izdominirali tako što ste ligu osvojili bez poraza, a u kupu niste primili ni gol a svakom rivalu ste dali više od dva gola.

- Nemamo konkurenciju.

 

Naši ljudi su gledali nešto. Zahvaljujući Partizanu Srbija je jako visoko kotirana na evro mapi ali... zbog loših rezultata naših ostalih klubova ovaj rezultat neće vratiti Srbiji jedno mesto u grupnoj fazi LŠ direktno ali... Partizan će biti ako su naši proračuni tačni 14. klub u Evropi.

- To je sramota. Zar u ovoj zemlji samo Partizanovi igrači znaju da igraju fudbal.

 

Šta mislite o konkurenciji?

- Kojoj konkurenciji? Mi nemamo konkurenciju jer vidljivo je da svakog u domaćoj ligi naguzimo bez problema.

 

Dobro... ostalim klubovima iz ove zemlje?

- Kriminalni su. Čukarički se tu nešto trudi, Rad ulaže veliki napor i lepo rade pa će kao 2. igrati u kval. za Ligu Šampiona što mi je drago. Ako mislite na zvezdu oni predstavljaju dobar tim za trening, a ne konkurenciju. Ali dobro... možda ih i pustim da osvoje neki kup iz sažaljenja, naravno i pod uslovom da prvo dođu do finala.

 

Šta mislite o rukovodstvu zvezde?

- Da su smešni. Ja se sa njihovom Evropskom zvezdom sprdam već deset godina. Počinjem da se kidam od smeha kada god čujem od Lukića reč zvezda a pre toga da pomene Evro ili Evropska. Pa ja ću na kraju više oterati trenera zvezde nego što ću trofeja osvojiti. Godinama pokušavaju da nas skinu sa trona ali dok sam ja trener Partizana to se neće dogoditi.

 

Osvojili ste Ligu Šampiona i sada svi očekuju da je opet osvojite.

- Ja ne očekujem. Ove sezone nismo imali budžet, a ipak smo je osvojili. Idemo da se zabavimo. Evropski Super Kup ćemo probati da osvojimo jer Napoli je jako neugodan rival i videćemo kako ćemo im se suprostaviti. A definitivno napadamo osvajanje Svetskog Klupskog Prvenstva.

 

Mnogi vam zameraju što imate previše stranaca u ekipi.

- Da čuo sam za to. Nema veliki broj domaćih kvalitetnih igrača i ja moram ovako da radim. Ne vidim da nešto manje stranaca ima zvezda. A čujem i razne kritike što su u prethodnih nekoliko godina dres Partizana sa uspehom nosili Albanci, Bosanci i Hrvati. Posebno se tu ističe Daliku ali ja i on smo veliki prijatelji i moj projekat Evro Partizan započeo je sa njegovim dovođenjem. Žao mi je da čujem to. Komšije mnogo misle na prošlost ili time mažu oči koliko su ljubomorni. Vreme je da se prošlost zaboravi. U Partizan su svi dobrodošli nebitno da li je taj igrač iz Nigera, Mauritanije, Albanije ili neke četvrte zemlje.

 

Šta mislite o ekipama iz okolnih zemalja?

- Dinamo se tu trudi dosta ali opet nedovoljno. Voleo bih da odmerimo snage u Evropi jednom. Maribor isto nije loš i sviđa mi se što i fudbal u okruženju je na dobrom nivou. Sada su pola Hrvatskih i Slovenskih klubova mnogo bolji od zvezde.

 

Da li će te zadržati isti tim?

- Znate da ne možemo. Mora klub da živi i prodaćemo par igrača ali će adekvatne zamene biti dovedene. Ti igrači će biti dovoljni za duplu krunu jer nam Evropa nije baš prioritet u sledećoj sezoni.

 

Do kraja vašeg ugovora u Partizanu ostalo je svega godinu dana, da li će biti potpisan novi?

- Ima vremena za to. Verujem da hoće.

 

Ono što mnoge zanima jeste vaš odnos sa Grobarima koja vas obožavaju, a često ste i viđeni sa vođama sa Juga i nekoliko puta ste kažnjavani jer ste baš vi pokretali pogrdna navijanja posle pobeda na derbiju.

- To je sasvim normalno da me toliko vole. I ja volim njih i uvek sam strpljiv volim da se odazovem pozivu ljudi koji vode tribinu da popijemo kafu i tako... znate da sam dva puta kada sam suspendovan zbog negativnih komentara na konferencijama za štampu protiv sudije išao na Jug i vodio navijanje sa vođama.

 

Sa reprezentacijom Alžira ste doživeli novi neuspeh u vašoj reprezentativnoj karijeri kao menadžera.

- Nije zasluženo ali šta da se radi. Moralni čin je podnošenje ostavke. Hvala ljudima iz Alžira na ukazanom poverenju.

 

Koji vam je neostvareni san?

- Da vodim reprezentaciju Srbije. Za sada je neostvaren...

 

Optužuju vas da ste klupski obojeni. Kako će te voditi Srbiju?

- Jesam klupski obojen, a Srbiju ću voditi sigurno bolje nego Petrović ili Đukić sada.

 

Za kraj šta imate da poručite fudbalskoj javnosti.

- Nemojte više da plačete kada god se završi sezona. Zna se već unapred da će Partizan da pouzima sve te tamo trofeje kod nas i zaista nema razloga. Mislim da će te preboleti vi to jednom ali razumem da treba vremena. C. zvezda je sada kao i da ne postoji jer trofeja nisu videli od kad sam ja trener i malo pre... ono što ću Grobarima poručiti jeste da će Partizan vladati još dugo, dugo godina a da to niko neće sprečiti. Ni Lukić, ni niko drugi neće sprečiti nas da osvajamo trofeje i ponižavamo konkurenciju u zemlji.

 

http://www.dodaj.rs/f/1V/m0/4mbi6fNK/serbian-superleague-over.png

 

http://www.dodaj.rs/f/25/aP/4Li01pxl/serbian-cup-overview-sta.png

 

http://www.dodaj.rs/f/46/El/4bhvoXhl/european-champions-cup-o.png

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Malo ću izmenjeno sada pisati. Da se podsetimo malo nezaboravne sezone pa će u narednim sezona ići slični izveštaji jer je bolje da ovako pišem. U ovoj sezoni transferi po meni nisu igrali neku bitniju ulogu. Dovedeni su Papadopulos iz PAOK-a, Vidal i Maofeng iz Čukaričkog i Obilale iz Den Haga uz ukupno obeštećenje od oko 12. miliona za ova četiri igrača. Klub su napustili Panin koji je prešao u Herez za skoro 4. miliona, Iroha u Šahtjor za skoro 11.5 miliona dok su već sada ugovoreni transferi Brašanca u Ajaks za neverovatnih 9.5 miliona i Miroševića koji je jedva odigrao par mečeva za ekipu za neverovatnih 2.3 miliona. Na pojačanjima se pažljivo radi, a novi cilj su Super Kup Evrope što je po meni mnogo veliki izazov i Svetsko Klupsko Prvenstvo. Naravno JSL i kup i ove sezone moraju da se osvoje, a u LŠ šta uradimo uradili smo.

 

http://www.dodaj.rs/f/1V/m0/4mbi6fNK/serbian-superleague-over.png

 

Liga ponovo osvojena bez ikakvih problema. Inače taman sam se ponadao da zvezda neće u LŠ kada ono zbog mog osvajanja istog takmičenja zvezda menja mene u kvalifikacijama što znači da ima velike šanse da uđe u LŠ, a ja idem direktno. Rad neće imati nikakve šanse u kvalifikacijama, ali bilo bi lepo da bar odigraju to odlično 1. kolo tek da uđu u grupe Evropske lige. Čukarički, Sloboda i Kolubara teško da će nešto više uraditi u kvalifikacijama za Evropsku Ligu i ako bih ja voleo.

 

http://www.dodaj.rs/f/25/aP/4Li01pxl/serbian-cup-overview-sta.png

 

Kup je takođe osvojen rutinski. Do polu finala redom su bez većih problema dobijani Bežanija, Borac i Mladi radnik, a onda u tom polu finalu i Spartak Zlatibor voda sa čak 11:0 u dvomeču. Čukarički koji je popustio pred kraj sezone u finalu nije bio dostojan rival i kup je osvojen kao i liga bez pravog rivala na putu do finala.

 

http://www.dodaj.rs/f/46/El/4bhvoXhl/european-champions-cup-o.png

 

Liga Šampiona je posebna priča. Niko nam nije davao neke šanse da napravimo bum u Evropi ove sezone jer smo ponovo krenuli iz kvalifikacija, ali mi smo najjači kada je najteže. U 3. kolu kvalifikacija Mađarski Videoton je bio prepreka, ali ta prepreka je ispraćena sa 12 postignutih golova i 2 primljena u tom dvomeču. U 4. kolu Gruzijski Žestaponi ovaj put nije bio neki rival i na kraju smo izašli kao pobednici iz tog dvomeča sa ukupnih 6:2. U grupnoj fazi posle izvlačenja grupa primarni cilj je bio treće mesto ali su igrači baš u tih šest mečeva protiv Slovana, Valensije i Totenhema pokazali svoj kvalitet za kraj grupne faze i 1. mesto uz 4 pobede i 2 nerešene. Slovan (3:0, 1:7), Valensija (3:3, 2:2), Totenhem (4:3, 4:0). U osmini finala Holandski PSV je bio rival. Posle poraza u gostima od 0:2 bio sam sumnjičav prema igračima, ali su se brzo sabrali i u revanšu na prepunom JNA razmontirali PSV sa neverovatnih 4:1. U 1/4 zabeležene su dve pobede nad Portom od 3:1 i 2:1 za neverovatno tada polu finale. U polu finalu sreća je bila na našoj strani i samo zahvaljjujući upornosti igrača i golu u gostima otišli smo u veliko finale. Savladan je Čelzi sa 3:1, 2:4. U finalu veliki Junajted i luda noć na Turskom Ataturku. U tom finalu rano smo primili gol da bi iz penala Džabur u 57. min. doneo izjednačenje. Pošto posle 90. min. nije bilo pobednika igrali su se produžeci, a Lazar Marković je doneo pobedu u ovom finalu i 1. titulu prvaka Evrope Partizanu golom u 97 min.!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Po meni nista specijalno od tebe..

Lako je osvajati prvenstva i kupove sa Partizanom kad vec imas napravljenu dosta dobru ekipu..

Cilj je dogurati sto dalje u evropi,a ti si tek posle par godina usao u Ligu sampiona..

I jos jedna zamerka,po meni mnogo stranaca dovodis,u nasoj ligi imas puno mladih igraca koji se razvijaju u zveri..

P.S. Nemoj shvatiti ovo lose,samo sam izneo svoje vidjenje tvoje karijere..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bože, bože... pa ja sam do neke šeste-sedme sezone izbegavao da dovodim strance, ali onda je Srbija ušla u EU i počeo sam da dovodim kvalitetne regene. Da sam nastavio sa prvobitnom taktikom nebih ni lige zasigurno osvajao, ali eto. Ja sam jedan od retkih i na forumu, ali i na Balkan sceni koji više igra srcem nego za rezultate. Tačnije meni nikada rezultati nisu u prvom planu, ali sam jednom morao da napravim taj iskorak i osvojim LŠ (kasnije i ESK). Ovaj sejv ću sigurno nastaviti, paralelno sa drugom karijerom i planirao sam rekonstrukciju tima, ali problem nastaje što nema naših dovoljno dobrih igrača, a ja trenutno nisam spreman da se vratim među osrednje evro ekipe kada sam sama klasa i opet kroz sve to da prolazim. Ima nekoliko igrača koji su mi baš dragi i nebi ih prodao ni da mi život zavisi od toga. Sem toga ako pratiš druge karijere posle 10 (pardon već posle 2 ili 3 sezone nećeš videti ni jednog igrača sa starta, kod mene ih ima čak 7-8 ili 9...).

 

A da je lako i nije... to ti misliš. Ušao sam posle tri sezone u LŠ ili dve ali sam zato u te prve dve-tri prezimeo kroz grupe LE ako se ne varam. Prihvatam ja uvek kritike, ali smatram da su neosnovne.

 

p.s. Uskoro... za koji dan nastavak prvo sa Vošom, a onda i ove sa Partizanom. Želim još da igram, do izlaska FM 13 ! :)

Edited by SlobaGrobar™
Link to comment
Share on other sites

Prijatelju igrom slucaja,svaki fm igram sa Partizanom,na fm-u 2012 trenutno sam 2026. godina i vise nemam zelju za igrati dalje jer sam odavno osvojio sve sa domacim igracima,tako da mi ne mozes reci da ih nema.. Najveci izvor (OFK Beograd,Rad,Vojvodina i nasa skola).

 

Posle osvajanja svega resio sam da se zezam i dovedem neke zvezde zbog navijaca (Neymar,Balotelli,Messi itd.).

A sto se tice onoga sto sam ti napisao u prethodnom postu,ti kad krenes igru sa Partizanom imas vec odlicno napravljen tim s kojim glat mozes uci u ligu sampiona i s malo truda proci grupe ili bar biti 3. ( Ti prve 2 godine nisi usao u ligu sampiona).

Dalje,prodao si najboljeg stopera Partizana Ivana Ivanova na pocetku 2. sezone (po meni mnogo los potez,meni je Ivanov igrao levog stopera u Partizanu do kraja karijere i svake sezone davao 10+ golova).

Cini mi se da si dovodio igrace iz live zivota,tj. koga Partizan dovede u stvarnosti,ti dovedes na fm-u.. To ne ide tako,ali ok :D

Sve u svemu srecno u nastavku :D

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da sam radio kao naši u stvarnosti nikada nebih prošao nokaut fazu lš. :D Ivanov... ne znam koliko ti znaš mene, ali ja sam da tako kažem temperamentan. Ne dozvoljavam poraz, tačnije može da se izgubi ali da se i da sve od sebe. Retko kada ja ne kaznim igrača za lošu igru. Meni je disciplina već posle druge sezone bila skoro na 100%. Ivanov je dakle otišao jer mi se suprostavio i isto kada vodim Real, Shity ili neki drugi klub važi to... JA SAM GAZDA, a on može biti i Ronaldo lično. :)

 

Kao zamena, ne znam koliko si video doveden je Albanac Daliku koji mi je kroz karijeru i ako je valjda svega godinu i po ili dve proveo u klubu jedan od omiljenih igrača. Sada sam ga angažovao i u stručnom štabu i radi samnom. :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |