Dino151 Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Moramo se reklamirati,nisi/smo bezveze radili. i nemoj spamat vise bezveze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
woda Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 neko pojacanje za olimpijakos???pozicija ml napad amc mc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 ne znam gde postaviti pitanje , pa cu ovde , kad stavim maria gecea kao desni ofanzivni vezista ne znam koju rolu da mu stavim nisam zadovoljan winger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 (edited) pa stavi mu Inside forward,ima dribling,brzinu,tehniku,agility,sad ne znam jeli mu finishing kakav,ali dosta ti je ovo P.S. možeš ovo pogledati za ostale igrače ako ti nije jasno http://www.fm-balkan.com/forum/topic/7986-tut-koju-rolu-staviti-kojem-igraci/ Edited April 20, 2012 by Madridista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 tnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
woda Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 dobar dr i ml za olimpijakos??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 koliki ti je TB i WB? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
woda Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 vasilis torstoidis kapiten ali ga hoce totahem prodacu ga a lb mi je jose holebas a ovo tb nemam pojma sta je:)jer idem sada u 8 finala ls pa da se pojacam na tim pozicijama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Transfer budget,WB-wage budget,koliko možeš izdvojiti za kupnju igrača i njihove plaće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
woda Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 ok:)))ako prodam vasilis torso oko 20 miliona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
woda Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 izvini te zbog dva posta dr mi ne treba produzio sam ugovor sa njim a wage budzet mi je 545 123 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 dovedi mladog Romaria,čini mi se da igra u Vitorii,a evo ti SS,nisam siguran koja je to sezona,to mi je iz karijere i mogu ti reći da je fenomenalan igrač,a što se tiče ml-a,vidi onog Wyldea iz Rangersa,jako brz i explozivan igrač,oba možeš dovest do 15mil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
woda Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 hvala puno nema ss od romaria? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 http://i.imgur.com/9Go29.png evo ga,zabb ta ubacit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
woda Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 mom bratu posto on menja klubove treba dobar amc za zvezdu da bude stranac do 26 godina,hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bŁast€r Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 GK za Everton na polovici prve sezone. Otisao je Mucha na pocetku za 5M, a sada i Howard za 10M pa mi treba backup za Sommera, po mogucnosti do 20 godina i sto jeftiniji jer para nemam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Max Koval, Diego Renan, Piet Velthuizen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Plamen Iliev,Noring,ili cekaj nekog na free. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
woda Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 (edited) ako ti treba napadac imas za free bruno meneghel brazilac a probaj bruinsa za free a gk pogledaj par hansson nije los golman Edited May 3, 2012 by woda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 (edited) Treba mi za Partizan (prva sezona) box to box igrac koji moze po potrebi odigrati i po levoj strani, i advanced playmaker atack koji ne bi bio u prvom planu, nego rezerva Vukicu, ali da ima neki potencijal kada Vukic ode u penziju... Budzet je 2M. A za plate 170k. Hteo sam za plejmejkera da dovedem Brassan-a ali ga je oteo Besiktas. :lud: Edited May 3, 2012 by jhoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Tesko da ces naci dobrog btb-a,jer je to vrlo komplicirana rola za nase uslove,tj.za igrace sa ovih prostora. Sto se tice neke vrste playmakera,uzmi Lesjaka,ili Mihu Mevlju,a lijevo forsiraj Brasanca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 (edited) Pa ne mora da je klasicni btb, moze i vezni igrac koji moze levo, ali da ima najmanje marking 11 ili 12. Ja Babica forsiram kao btb, iako je on krilo, moze i kao vezni igrac, pa sam ga stavio pored Vukica. Svidja mi se Lesjak, za koliko para se dovodi, tj. za koliko ste ga kupovali? Edited May 3, 2012 by jhoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Brasanac ima ocjene za prosjek losijeg BTB,Lesjak nisam siguran dal ga mozes dovest odma,jer je tek na ljeto doveden,ali do 1mil. Ako on ne uspije,uzmi Guida Pizzarra. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 (edited) Upravo sam razmislio, Lesjak bi mogao da mi odigra btb, a Brasanac na mestu Vukica, jer Lesjak ima bolje ocene za to(marking, tackling..). Pa probacu prvo njega. Nasao sam Pizarra, probacu i njega. Edited May 3, 2012 by jhoni 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Uleti sa prijavom u ono natjecanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts