Wiz™ Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 DC za hajduk, do 2MSiyanda Xulu,Dzmitry Verkhovtsov,Kara,Mateo Leskovic, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Dajte nekoga za Rotor, druga sezona usao sam u drugu ligu. Tb mi je 450K... Trebaju mi jedan stoper, centralni vezni, Krila i jeadn napadac. Cekam predloge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forza Roma Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Ljudi trebaju mi mladi, talentovani igrači (Iz JSL)... Krenuo sam sa Zvezdom i planiram da igram sa Zvezdom dok mi ne dosadi, znači, nema prelaska u bolje klubove... Treba mi napadač, koji bi za sezonu - dve adekvatno zamenio Kaluđerovića, po mogućnosti da ima dobru završnicu i da je brz. Treba mi i desno krilo, jer Lazovića planiram da držim kao AMC i da mi on bude play. Zatim, levi bek, desni bek i štoper, jer ću za par sezona sigurno prodati Mikića, Vilotića, Tošića itd. Znači, poenta je da ih dovedem što je pre moguće, dok su mladi, dok im je niska cena, da se napucaju na mojim treninzima i da ulaze sa klupe sve dok ne budu za prvi tim... Ako možete za svaku poziciju da mi navedete bar 2 igrača, da ih odmah skautiram, nabacim na shortlist-u itd. Znači, AMR, WBL, WBR, DC i ST. Ako imate još predloga, da čujem? Hvala unapred... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 DC - XuluAMR - Bubalo iz Hajduka ili Knezevic iz BorcaBekove pogledaj u OFK Rodica i Petkovica, a imas i Pauljevica u HajdukuST - Despotovic iz Spartaka ili Kojic iz Rada, pogledaj i OFK napadace koje ima. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forza Roma Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Ok, odmah ću da ih proverim, i ako može i DC a da je Srbin? Imam dosta stranaca a verujem da imamo i mi dobrih odbrambenih... Xulu-a sam pokušao da dovedem, ne treba puno keša, al agent mu je idiot pa nisam uspeo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Stoper Antonic,napadac Cavadov,AMR Mrkela. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Uros Vitas valjda stoper, ako se ne varam, on je dobar. Imas i Maslaca iz Borca, pregledaj malo nase klubove, nacices nekog dobrog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Vidi kakav ti je Balogh,branič,ali nisam siguran koliko god ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Zasto niko ovo ne gleda ? Bas zbog toga ova stvar postojihttp://www.fm-balkan.com/forum/topic/8034-srbija/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 znaci igram sa dinamom drugu sezonu, i opet sam prosao skupine lige prvaka...imao sam nesto vise srece i izvukao liverpool, pa bih vas sada zamolio za neka pojacanja....u napadu sam odlican sa sanogom i olicem....sredinu igraju sammir,badelj,ozokwo,tomecak...a u obrani su tonel/vida,vrsaljko,bartley (posudba iz arsenala), a lijevo se mjenjaju mladi brucic i jos mladi mendy...tako da mislim da bi mi trebao jedan dobar lijevi bek, sa iskustvom ako znate jos neke bolje igrace na nekim drugim pozicijama svakako mi preporucite nekoga...igram jako ofanzivno..sa dvije spice i dva wingera i poluspicom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Pogledaj malo scouting Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricky™ Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 pogledaj želi li ti doći Manuel Pamić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 ma na kraju nisam nista kupio..pogledat cu na kraju sezone...pamicu lazio da jer mu dam 100% place, ali on nije zainteresiran...peder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Bručić ti je fenomenalan. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 dr za stoke 3. sezona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 http://www.fm-balkan.com/forum/forum/495-skauting-igraca-by-txt-tim/ - pa si nadji nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 dmc, defanzivac, fizički močan, ono tipičan anorh man, za hajduk do 3M (da ne traži više od 500k godišnje plaće) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 koji tim,sezona i TB/WB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dijamant! Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Pa eto piše ti i tim i do koliko novaca hoce, samo sada koja je sezona se ne zna.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 hahaha,kako ja nisam pročitao,nevjerovatno...poludio sam -.- vidi ako ti je slobodan Matias Sanchez,dovedi Arijana Ademija ili Calleja..dobri su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 haha, nisi poludio nego sam u međuvremenu ispravio tj, čim sam kliknuo da pošalje post odma sam skužia da sam zaboravio napisat koji je klub, pa sam odma i ispravio. ps: početak 2. sezone je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 jesi vidio te gore igrače koje sam ti napisao,a poslije ću ti još neke vidjeti s kojima sam igrao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 ademi i calleo ne žele doć jer su iz dinama (a ja vodim hajduk), a sanchez je preskup. inače odlučija sam da mi na toj poziciji igra husić ( njega sam i prije ima ali nisam ima dovoljno povjerenja da s njim u prvoj odradim cijelu sezonu posebno u europi pa sam tražio pojačanje ali očito je on najbolje rješenje) ps: slobodno predloži još koga pa će mo vidit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 probaj kara bio je u tromzu ako ti on uleti dobio si 7 , na pocetku sezone 1,5 miliona evra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 Malo preleti scouting,sigurno ces nesto naci. Ne vjerujem da puno dobrih mesara zele u Hajduk,ali vidi,ili jednostavno ovi na player search i vidi koji ti igrac ima najveci tackling. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts