Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Predložite Tim


Sale92
 Share

Recommended Posts

pa fora je sto u Sprskim ligama kad krenem nezaposle imam samo 2 posla uvek i to su radnicki i jedinstvo ...a sa radnickim sam igrao i znas ono nece da mi loaduje ... pa razmisljam dal da igram drugu ligu ili da igram sa srpskom  :)

Link to comment
Share on other sites

ali malo mi je glupo da krenem sa nekim timom iz afrike ili engleske ... a poreklom iz srbije xD .... nego el da ja cekam poso da mi ponude ili da idem da ono prihvatim sve poslove ???:D

Link to comment
Share on other sites

igrače*

 

Pitao si opcenito,da ne bude u mom postu zlobnosti,dati cu ti jedna savjet-malo ostavi FM da se ohladi,uzmi nesto sto nikad nisi i igraj sa njima,nemoj gledati druge kako igraju,nego sam sebi nadji inspiraciju i klub kakav ti odgovara.Baziras se samo na ligama petice,sto moze reci dosta o tvom FM igranju:probaj uzet recimo nesto iz Austrijske lige,ili recimo Poljske,recimo Legia,potrudi se pobjednit mane tog kluba i pretvoriti ih u prednosti,odigraj par sezona i onda pocni pisati karijeru/story.Ne govorim ti ovo bezveze,jer sam i ja bio takav i uFM11 serijalu,kada sam sa bio kojim klubom htio pisati karijeru,iako nije bas nekada najbolje islo.Veliki problem je volja i inspiracija,vjerovatno(ne mora znaciti da jesi) prosao sve klubove lige petice,i uvijek ti nije nesto odgovaralo(prejak klub,ili recimo losi igraci,lose financije,slab izazov),meni osobno volju ubija neki koji sa slabijim klubovima kroz 1-1,5 promjene cijelu ekipu,i onda recimo osvajaju lige petice sa Rayom,Wiganom,Freiburgom itd,na pogon Yaye Sanogoa,Verratia,Fierra i ekipe.

Eo ti sada spisak klubova:Austria Bec,Motervel(Skotska prva liga),Metalist,Brondby,Vojvodina sa Appiahom,ili nesto drugacije.

Link to comment
Share on other sites

Spama bez! Grizem. I rekoh da PISETE RAZLOGE ZASTO NEKI KLUB. Necu vise da ponavljam. Keot, ako se slazes sa necim, dovoljno je dati pohvalu. Citirati dug tekst da samo kazes da si dao pohvalu je malo bezveze, zar ne?

Link to comment
Share on other sites

Odlučih i ja malo da igram menadžera pošto nisam dugo ali se dvoumim oko izbora tima. Dvoumim se između sledećih timova pa me interesuje vaše mišljenje a ako imate neki drugi tim za predlog slobodno iznesite ali i navedite šta bi tu bio neki izazov i po mogućnosti i transfer budžet. Ja sam ovde naveo šta bi mi sa svakim od ovih klubova bio izazov i njihove transfer budžete. Vaše mišljenje?

 

PSG – Budžet negde oko 30 miliona eura, cilj: primarni cilj je uzeti napokon titulu posle nekih 17 godina ako se ne varam a zatim i napraviti stabilan evropski klub koji će uvek igrati u završnicama najvećih takmičenja

 

BORUSSIA DORTMUND – Budžet je malo veći od 3 miliona eura. Sreća pa imaju poprilično dobre igrače u vidu Humelsa, Gocea, Subotića, Kagave, Bariosa, Vajdanfelera, Levandovskog... već na startu. Ovde bi cilj bio znatno teže ostvariv. Naime ovde bi bili sledeći ciljevi: postati najtrofejniji Nemački klub, uspostaviti apsolutnu dominaciju u svim takmičenjima i uvek dovoditi ono najbolje domaće pre Bajerna i ostalih klubova.

 

PSV – Ovo je ujedno i jedini klub sa crveno-belim dresovima a da nemam ništa protiv njih. Sve zbog jedne žive legende, MATEJE KEŽMANA. Elem, budžet im je 2.5 miliona a ambicije i ciljevi bi ovde bili dosta skromniji. Za početak sastaviti jedan mlad tim i tako parirati Ajaksu ali da bar jednog igrača svake godine u prvi tim ubacim iz omladinskog pogonate da tako jačam i reputaciju mlađih kategorija. Trofeji mi ovde ne bi bili primarni cilj.

 

FIORENTINA – Nemaju para za transfere. Ovde bi ambicije takođe bile malo slabije s obzirom na klub. Primarni cilj bi bio izlaziti redovno u evropu a tamo svoju zemlju predstavljati na najbolji mogući način dok bi recimo sva kup takmičenja imala prioritet nad ligom gde bi krajnji cilj bio samo izaći u evropu.

 

BRAGA – Budžet im je negde oko 1.3 miliona. Ovde bih negde radio kao što i oni rade u stvarnosti. Skupljati otpatke iz Porta, Sportinga i Benfike te napraviti stabilan klub u Portugalu koji će se uvek boriti za trofeje i nositi sa tri velika kluba iz ove zemlje – Portom, Sportingom i Benfikom. Evropa ovde uopšte nije prioritet.

 

MALAGA – Budžet blizu 28 miliona eura. Mediji predviđaju 6. poziciju prve sezone. Ovde imam poprilično ambiciozne ciljeve. Stvoriti ekipu za početak koja će se ravnopravno boriti sa Barsom i Realom i redovno učestvovati u grupnoj fazi Lige Šampiona. Takođe želeo bi da mi tim ima što manji prosek godina u čemu će mi pomoći Srbi pošto u planu ako se odlučim za Malagu imao bih da prodam dva non-eu igrača a da dovedem nova tri i to iz Srbije i verovatno iz domaće lige.

 

GALATASARAY – Budžet im je oko 650 hiljada. Zna se koliko je ne podnosim Fenerbahče još od pre tri godine kada su ušli u Ligu Šampiona apsolutno ne zasluženo te bi ovde primaran cilj bio uništavanje Fenerbahčea. Uspustovati dominaciju po titulama, redovno dobijati Fenerbahče za ostale me baš briga, uvek bolje rezultate ostvarivati u evropi a kada žele da dovedu nekog boljeg igrača oteti im ga.

 

CSKA MOSCOW – Budžet malo veći od 9 miliona. Cilj je ovde jasan bar što se tiče prve sezone. Odmah na početku uspostaviti dominaciju u Rusiji i od svih ruskih klubova u evropi ostvarivati najbolje rezultate uprkos mnogo boljoj finasijskoj situaciji Anžija, Zenita, Spartaka i ostalih klubova iz Ruske Premijer Lige.

 

DINAMO KYIV – Pokazati da nije sve u milionima. Postaviti nove standarde u Ukrajini i stvoriti apsolutno dominaciju i do maksimuma srozati Šahtjor te početi ostvarivati i zapaženije rezultate u evropi od velikog rivala. Dodatni motiv pri igranju bi bio što bih imao u planu stvaranje prave Ukrajinske ekipe gde bi logično samo Ukrajinci igrali. Dakle ne igrači iz bivšeg Sovjetskog Saveza, ne strani igrači već samo domaći – UKRAJINCI!

 

SWANSEA – Zanimljiva ekipa zbog mnogih stvari. Ovde bi ambicije bile potpuno drugačije a primaran cilj bi bio napraviti stabilnog Premijer ligaša te kroz par sezona početi izlaziti u evropu a protiv najvećih uvek ravnopravno igrati. Budžet za ambicije prve sezone da se obezbedi opstanak nije ni malo loš – 6.5 miliona.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |