Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Predložite Tim


Sale92
 Share

Recommended Posts

Evo ti par mojih savjeta, naravno ne moras prihvatiti...Prvo i prvo taktika ti ne valja, ja sam jedno vrjeme igrao ovom formacijom i uzasni su mi bili rezultati, igraj sa dva zadnja vezna i dva ofanzivna ili u ravni 4-4-2 formaciju. Drugo ne mogu vjerovati da ti Cabaye sjedi na klupi, a da ti Badelj igra, Cabaye je bolji igrac za dvije klase od Badelja, a i bolji ti je za DMC... Subotic ti igra ljevog stopera umjesto desnog. Umjesto sto si dao pare za dovodjenje Badelja, mogao si lagano dovesti sebi ljevog beka, posto Simpson nije kvalitet za PL, rezerva mozda, ali starter nikako, Vrsaljko je odlican igrac i on ce popraviti tating... Zasto ti Gutierez sjedi na klupi, a Fleck igra??? Imas dva napadaca podpuno ista u napadu, ja bi gurao Ameobija uz Dembu, a Sturridge na klupu, ili Sturridge sa Ameobijem, posto imas dva podpuno sita igraca. Pokusaj da odrzis jedan Team mmeting da popravis moral posto je na uzasnoj razini, te se tesko vratiti, prilika su ti kupovi, ali evo vidim da si kiksao sa Hul-om, sto nisi smio da dopustis. Mozes i da pokusas formaciju 4-2-3-1 za dva krila i jednim AMC, ali ova je formacija po meni uzasna, i da igraj duboku odbranu posto imas spore, a visoke stopere.

Link to comment
Share on other sites

@bodybuilder Evo ti taktika i digni je,nadam se da će ti uspjevati...naravno,stavi najbolje igrače na pozicije,ali malo gledaj kakve imaju ocjene za kakvu poziciju,i da napomenem,wing backove,stavi jednog na attack drugog na full back ako ti nisu iste ocjene,točnije ako ti oba nisu brza i imaju staminu kao i crossing :)

 

http://www.mediafire.com/?d9rbyka59iar9d4

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ako su ti već tako loši rezultati trenutno i moraš se uključiti u igru,previše su ti dva zadnja vezna...Stavi jednog na Anchor Man,dva vezna,jedan playmaker drugi klasika...wingeri na attack a pošto sam vidio da imaš brzaca u napada stavi ga na poacher :)

 

evo ubacio sam tvoju taktiku..sada cu ju imati do polusezone (jos 7 kola negdje) pa ti javim kako ide :D sada sam igubio od arsenala i zasjeo na 16 mjesto...mislim da nema nade za mene vise ove sezone za 7 mjesto

Link to comment
Share on other sites

Ja bih stavio Gutiereza na wingera, a ne na inside forwarda, posto ti trebaju centarsutevi, imas visokog Ameobija, a kada ti se vrati Demba Ba, ja bi igrao ovako- odbranu ne bi nista dirao, samo je stavi duboko, i naravno sa takvim sporim stoperima i dubokom odbranom treba ti jedan zadnji vezni... Ja bi drzao dva zadnja vezna igraca ljevo bi mi bio Tiote kao defensive midfielder-supporta, a ljevo Cabaye-kao deep laying playmaker, desno bi gurnuo Gutiereza kao vingera, a ljevo Ben Arfu kao advance playmakera-support ili atak, gotovo je svejedno, Demba Ba bi mi bio poacher, a Ameobi target man i lopta da mu ide na glavu.

Link to comment
Share on other sites

fiorentina,villareal,werder,santos,porto,aston villa :thumbup:

Meni se cini da se ti klubovi ne uklapaju u profil koje je on naveo ( Sem Ville nema niti jednog kluba iz Eng i Francuske, te su svi prvoligasi  :thumbup: )

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |