Dino151 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Jedno je FM,drugi je RL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 za dansku ligu imaju dobru ekipu :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Kada pogledas OB,AaB,Kopenhagen,i Brondby,imaju dosta slabu :: :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 brate imaju bolju ekipu od aab , ob i brondby imaju malo bolje ekipe , a sa kopenhagenom se ne mogu mjeriti ipak je to prejak klub :: :: :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 znači imaju solidnu ekipu... Nešto: dugotrajno,zanimljivo i izazovno kreni neki LLM izazov... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Nemam ništa protiv toga,ali brate PP pa se svađajte koliko hoćete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 realno dečko vam je lepo rekao,nema razloga da sada njega napadate... :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Engleski championship ili liga 1, bilo ko predlog. Tim koji odmah moze napredovati i za tb barem 1,5 miliona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Engleski championship ili liga 1, bilo ko predlog. Tim koji odmah moze napredovati i za tb barem 1,5 miliona West Ham,Birmingham City...Leicester nije loš,sugar daddy club,samo nisam baš siguran koji tip sugar daddya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 [mod]Dino151 i eagles, par stvari. Opominjem vas obojicu zbog spama, ako nastavite dobicete nagradne bodove. Drugo, Julac je upravu, ako zelite da se raspravljate, svadjate, ili vrijedjate, koristite PP. Znaci obojici [/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Engleski championship ili liga 1, bilo ko predlog. Tim koji odmah moze napredovati i za tb barem 1,5 miliona west ham , burnley , southampton , birmingham , cardiff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Engleski championship ili liga 1, bilo ko predlog. Tim koji odmah moze napredovati i za tb barem 1,5 miliona West Ham,Leeds,Hull ali nisam siguran da li svi klubovi imaju TB preko 1.5... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark warrior™ Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Leeds United mislim da je u tu ligu isto tako dobar klub :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Na kraju sam se odlucio za Brighton. Ni blizu onom opisu koji sam trazio, ali naprosto mi se klub svidio i morao sam sa njima. Hvala svima na predlozima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Na kraju sam se odlucio za Broghton. Ni blizu onom opisu koji sam trazio, ali naprosto mi se klub svidio i morao sam sa njima. Hvala svima na predlozima... Hahaha, eto, sad tema moze u Sta me gleda tako ? , naravno da nije zakljucana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark0 Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 ae predlozite mi neki tim iz lige petice a da bude sa trecu ligu .. pa da pocnem i ja moju prvu karijeru .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 ae predlozite mi neki tim iz lige petice a da bude sa trecu ligu .. pa da pocnem i ja moju prvu karijeru .. strassbourg , sheffield wednesday , sheffield united , charlton , arminia biefield , jena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 ae predlozite mi neki tim iz lige petice a da bude sa trecu ligu .. pa da pocnem i ja moju prvu karijeru .. Dinamo Drezden :cast: :cast: :cast:. Ljudi imaju tradiciju imaju navijace, samo sada su u Cvajti nisu u tracem rangu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_992 Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Juventus, Napoli, Ajax, Hajduk, Atletico Madrid ili Boca Juniors? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Boca i priču da kreneš :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Atletico Madrid :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 S.S.C. Napoli, imas sve da napravis najbolji klub na svetu. Odlicne navijace, stadion, imas tb, a opet dobar tim... yo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Juventus, Napoli, Ajax, Hajduk, Atletico Madrid ili Boca Juniors? juventus :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 juventus :: hajduk.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Vec je krenuo Ivan pricu sa Napolijem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts