Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako Vam Ide?


Sale92
 Share

Recommended Posts

Ja i Allen23Maxi krenuli smo igrat online ligu.Dogovorili smo se igrat s francuskim klubovima i ja sam uzeo Lille, a on je uzeo Marseilles.

 

Obavljen je i prvi transfer rok.

 

Doveo sam par pojačanja koja su se zasad pokazala više nego odlična.Ukupno sam potrošio 16M što je ništa prema mom protivniku.

http://i.imgur.com/oJ9Uk.jpg

 

A tu su i njegova pojačanja...Treba dosta vremena da se uigra toliki skup novih igrača.

http://i.imgur.com/5Q5CV.jpg

 

Pošto je LOSC osvojio ligu prošle godine, a OM kup ja i alen smo odigrali utakmicu superkupa.Slika govori 1k riječi.

 

http://i.imgur.com/FoSG6.jpg

 

I evo kako smo nas dvojica odigrali prvo kolo...

 

http://i.imgur.com/ig2kJ.jpg

 

http://i.imgur.com/Zl578.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Iamam jodeno pitanje , Razbijam sa Napolijem 5 sezone za redom osvajam Italijansku seriju A , 2 puta za redom Ligu sampiona i upravni odbor mi je dozvolio da radim sta hocu sa klubom , bukvalno imam sve povalstice u klubu i razvio sam do kraja Youth faclities , i sad me zove arsenal da predjem kod njih ali njima je budzet 40 miliona , odk mi je u Napoliju 140 milion , i sad ne znam dal da predjem xD

Link to comment
Share on other sites

NE!, neka crknu od muke! Da se oprostim od svojih ljubimaca, koje sam godinama gradio, nema sanse! To bi ja reko da sam na tvom mestu.

 

Fleka dobices ss, cim udjem u FM.

Edited by Dzoni
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

pa to sma i reko , mislim bezveze je da odem kad sam toliko izgradio klub , derem Barcu i real po 3-0 bez problema. Zvao me prosle godine Bayern da ih uzmem ali sam isto odbio , odlucio sam , ostajem u Napoliju :D

Link to comment
Share on other sites

Ti si Keot vrlo čudan tip,ali ja to opisujem tome što nemaš inspiracije,kao ni ja većinom. Prije svakog sejva ugovori si dugoročne i kratkoročne ciljeve,kada ih ostvariš,sejvaj i pokreni nešto novo,i to ti je najbolja formula.

Link to comment
Share on other sites

Ti si Keot vrlo čudan tip,ali ja to opisujem tome što nemaš inspiracije,kao ni ja većinom. Prije svakog sejva ugovori si dugoročne i kratkoročne ciljeve,kada ih ostvariš,sejvaj i pokreni nešto novo,i to ti je najbolja formula.

 

Zar ne možeš igrati jednu karijeru 20 godina?

U toku 4-5 sezona na um ti padnu novi planovi, primjer da postaneš najveći svih vremena, veći od Sir Alexa?

Edited by Astorre
Link to comment
Share on other sites

Svejedno. Ti kažeš da je cilj postaviti kratkoročne ili dugoročne ciljeve, kad ostvariš kreiraj nešto novo i to je to. Ja te pitam jel bit igre igrati samo s jednim timom kad ostvariš naum s njima, kreiraš novu. Zar ja ne mogu igrati FM 100 sezona, sve na jednom save i da me konstatno puca nova inspiracija?

A i za njega govorim, čudan jeste. Ostvario je sve sa Napolijem ja bi iskreno otišao dalje. Nema veze što je manji budžet, stvorit ćeš kroz par godina isti kao u Napoliju. Neće ti sad niko ponuditi bolje uslove jer si ti napravio najjači klub na kontitentu, moraš prihvatiti nešto slabije ali klub sa većom tradicijom.

Link to comment
Share on other sites

Ja to govorim sa razlogom,ako sam nešto krivo spojio,nek me Keot razuvjeri,kada se osvoje sve titule,krene se dalje,ili se prestane. Ako se krene,recimo tu ima par primjera kako igru učiniti zanimljivom,npr-igrati samo sa Talijanima,pa igrati sa trojicom u obrani,pa igrati 4-6-0,lupam,ali kada se osvoji sve,to onda nije to,treba tempirati kada se misli stvarati ekipa za trofeje,to neki mogu raditi odma,recimo dovođenjem Fierro-Sanogo-Niang u onoj poznatoj 4-3-3 taktici izdominirati i amen,ovako su tu neke druge stvari,ali to je sve naravno na igraču. Ti bi otišao dalje,ja nebi,barem ne odma,jer što ako mu ta volja u toj promjeni prestane za 2,3 tekme?.. Što ako mu se ozljedi najbolji igrač,što ako ne krenu rezultati,što ako uprava prihvati ponudu za nekog igrača..

Treba dobro razmisliti,a kada čovjek nema volje ni insipiracije,najbolje je ugasiti par dana,i doći će praćenjem drugih,ili praćenjem nekog sporta,općenito nogometa klupskog.

Link to comment
Share on other sites

Ma ja sam puko inspiraciju posle 5 meseca kad je izasao FM , jer sam igrao Dan/Noc bukvalno nisam stajao i sada mi se uziva i gradi neki tim , jeste to zanimljivo osovojiti sve lige , ali mislim da to sve sacuvam kada izadje 13 pa da mogu da podelim i sa vama. Krivo mi je da posle dobrih sezona ostavim klub koji sam bukvalno ucino legendom , ali dobro 50/50 je dal da predjem u arsenal. a i ide mi se u Premier ligu. Uglavnom videcu sutra sta cu i kako cu kad se naspavam , ali verovatno se bacam na osvajanje Italije , Spanije , Engleske , Nemacke i Francuske. I dino u nekom slucaju mi je i drago sto sma cudan , jer se razlikujem od vas ostalih normalnih :pokiso:

Link to comment
Share on other sites

Inaace sprdao sam se :D , mogao bi nesto smisliti da podignem ostalima inspiraciju , bar kad sam tekstopisac jedini , ali da ne smaram vise ovo nije predvidjena tema za to :D

Link to comment
Share on other sites

Dominiraš :D Daj SS tabele :)

Izvolte.

http://www.images.fm-balkan.com/images/816Ligue_1_Overview_Stage.jpg

PSG, ce mi disati za vratom, ako dobije obe zaostale utakmice. Bezacu im onda samo 3 boda. Ali imam bolji medjusobni skor. :broj 1:

Ali jos uvek je sve to daleko... Mada, imam samo jos protiv Lila i Liona kao jace utakmice, Lion sam prosli put odvalio.(rezultatski 2-0) A Lil je zaEban...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |