Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

[Karijera Meseca] Jun


Vrag
 Share

Izaberite najbolju karijeru meseca Juna  

22 members have voted

  1. 1. Izaberite najbolju karijeru meseca Juna

    • Lille O.S.C-Inter-Chelsea-Hertha-Espanyol (Thierry Henry 14 )
      12
    • F.C. Red Star Belgrade (FM 2007 Save) (milosizpisara)
      2
    • FK Partizan Beograd (FM 07) by ales_pfc: Crno na belom (ales_pfc)
      8


Recommended Posts

-Glasanje za Karijeru Meseca Juna-

 

Naši članovi su nastali tamo gde su stali prošlog meseca. Bez predaha i dalje pišu svoje uspehe u karijerama a to me izuzetno raduje. Ovog meseca se pojavio jedan broj novih i iznimno obećavajućih karijera, a raduje me i činjenica da je većina onih starih dobrih karijera nastavljena. Nije bilo nimalo lako izabrati tri karijere koje će ući u izbor meseca, ali verujem da se oni koji nisu izabrani neće ljutiti jer je njihovo da vredno pišu nastavke a nagrada će stići kad tad. Takodje verujem da nikad nismo imali tri izednačenije karijere u izboru za karijeru meseca. Karijere koje su nominovane su:

 

1.Lille O.S.C-Inter-Chelsea-Hertha-Espanyol  (Thierry Henry 14 )

 

Naš vredni član Thierry Henry 14 koju je započeo krajem Januara i od tada sa nama redovno deli sve svoje uspehe i neuspehe. Od tada je odigrao ukupno 13 sezona i u tom peridou je promenio ukupno 5 klubova u 5 različitih zemalja te je osvojio titulu u 5 najjačih liga Evrope. Vodio je Lil, Inter, Čečzi, Hertu i Espanjol te je sa svim tim klubovima uspeo da osvojio prvenstvo. Još više znači to što mu i dalje nije ponestalo inspiracije i što i dalje ima inspiracije za igru. ne treba zaboraviti ni to da je ova karijera jedna od urednijih na dorumu. Ova karijera je pregledana preko 3000 puta te su u njoj ostavljena čak 172 posta. Srećno Henrry.

 

 

2.F.C. Red Star Belgrade (FM 2007 Save)  (milosizpisara)

Još jedna izuzetno lepa i uredna karijera kakvu smo i mogli očekivati od Miloša. Ova karijera je relativno nova ali Miloš redovno piše abdejte te nas impresionira svojim odličnim rezultatima. Čestitke stvarno idu i na trud i upornost jer ne treba zaboraviti na činjenicu da je Miloš odigrao već 9 sezona i da je za to vreme uspeo i da se plasira u finale LŠ. Svi se nadamo da će u jednoj od idućih sezona uspeti da ode i korak dalje i da vrati Zvezdu gde joj je i mesto. Srećno Miloše.

 

3.FK Partizan Beograd (FM 07) by ales_pfc: Crno na belom  (ales_pfc)

Na ovu karijeru ne treba preterano trošiti reči. Dovoljno je da je Aleš pre nekoliko dana proslavio jubilej kao čovek koji je proveo 50 godina na klupi Partizana. Mislim da je to dovoljan razlog za još jednu nominaciju. Jer dok god Aleš piše redovno reporte biće nominovan za karijeru meseca. Verujem da ne treba objašnjavati zašto. Srećno Slovenac.

:D

 

 

Linkovi karijera :

 

Lille O.S.C-Inter-Chelsea-Hertha-Espanyol

 

F.C. Red Star Belgrade (FM 2007 Save)

 

FK Partizan Beograd (FM 07) by ales_pfc: Crno na belom

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Glasao za Anrija odlične rezultate je napravio. :cast:  Miloš je malo pri kraju meseca krenuo da piše dok je ales već osvajao nagradu i imaće 90% karijeru sezone zato san glasao za Anrija ali ni ove 2 ne zaostaju. :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Thierry Henry i Miloš imaju oba odlične karijere, pisanje i rezultate. Prvu karijeru nisam baš pratio od početka, a Miloševu da, jer se vratio sedmici.  :respekt: I to je presudilo...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |