Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako Vam Ide?


fabregas33
 Share

Recommended Posts

Za mnogo manje repa si mogao da po meni mnogo bolja pojacanja...npr Sebastian Blanco 2.3mil,Eduardo Salvio 3mil,Opare 300k,Otamendi 2-3mil . . .ne znam kako ce ti se ovi pokazati,ali ove uglavnom stalno dovodim u FKP(izuzev Salvia i Otamendija jer sam update-ovo transfere)...da,ubedljivo najjaci napadac kojeg sam ikad doveo Tomas Necid,igrao ko blesav,jos u kombinaciji sa Villalvom,kasnije Neymarom....

 

Salvia mrzim, Blanka ne dovodim jer ga svi dovode, Opare isto, Otamendi ne moze za 2-3 miliona, a i ne bih ga nikad dobio u konkurenciji Ajaksa, PSV-a i Fejnorda...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salvia mrzim, Blanka ne dovodim jer ga svi dovode, Opare isto, Otamendi ne moze za 2-3 miliona, a i ne bih ga nikad dobio u konkurenciji Ajaksa, PSV-a i Fejnorda...

 

Dobiješ Otamendija ako ligu startuješ kada kreće Hrvatska ili Nemačka liga to je nekih mesec dana pre naše tada ga ti klubovi ne traže. :)

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/t/3t/o3/1fENjPcB/fk-crvena-zvezda-beograd.jpg

 

 

U ovom prelaznom roku sam dosta kupovao,ali i prodavao.Doveo sam igrace koji ce predstavljati buducnost kluba,nijedan nije stariji vise od 21 godine.

 

 

http://www.dodaj.rs/t/12/4k/c1lRiqO/fk-crvena-zvezda-beograd.jpg

 

 

Sasvim sam zadovoljan pripremama.Forsirao sam formaciju 4-2-4.Svi igraci su dobro odigrali i zato cu cesto da rotiram igrace tokom sezone.

Link to comment
Share on other sites

http://www.dodaj.rs/t/2N/10I/3zgEEbwp/barclays-premier-league.jpg http://www.dodaj.rs/t/3Y/vS/4aFtnFuK/barclays-premier-league-.jpg http://www.dodaj.rs/t/1A/Uw/4Gn4kNcb/barclays-premier-league-.jpg http://www.dodaj.rs/t/1e/q0/2tlzQ3OQ/barclays-premier-league-.jpg

Završena je moja peta sezona kao menadžera ovaj put sezonu sam završio na klupi Totenhema pa ajde da kažemo uspešno. Pogledajte tabelu i evo vam skrinova zadnja četiri kola kako je se menjala tabela. Zadnji skrin koji vidite je to da sam oštećen protiv Arsenala kada sam drugi gol primio iz ofsajda (izgubio 1:2) a da je ostalo 1:1 išao bi u kvalifikacije za ligu šampiona zahvaljujući boljoj gol razlici od Blekburna. Da sam vodio klub od početka mogu da dam glavu da bi osvojio šampionsku titulu ali sada šta je tu je. Sledeće sezone idem na titulu u ligi.

 

Evo i skrinova svih utakmica u evropi i u fa cupu. Od carling cupa neću postavljati jer nisam vodio tim ni na jednoj utakmici dok u evroi od Tvente revanša sam počeo da vodim tim. Sledeće sezone napadamo evropsku ligu.

 

Takođe potpisan je i novi vredniji ugovor i sada ću mesto 50 hiljada nedeljno dobijati 60 hiljada nedeljno a ugovor je produžen za samo godinu dana. Ako vam treba neki skrin tražite i za kraj samo da vam ostavim skrin najboljeg igrača. Naravno Lukaku došao na polu sezoni i u 23 meča dao 14 golova i 1 asistirao. (nije imao pravo igranja u evropi jer je već igrao za Šahtjor  :lud: )

 

Link to comment
Share on other sites

Konacno da prezimim u Evropi!U grupi sa Barcelonom,Panathinaekosom i Rangerskom,izborio sam drugo mesto i plasman dalje.Dve pobede protiv Rangersa,jedna pobeda i jedan remi protiv pao-a,dva poraza od Barce(u Beogradu 0-1,mogao sam i x izvuc,tamo 2-1 za njih..kako mi je krivo..)ukupno tri pobede,jedan remi i dva poraza,i drugo mesto u grupi.U prvoj knockout rundi igram protiv Tottenhama,nadacu se prolasku mada tesko.Nadam se prolasku jer sam konacno od zvezde poceo praviti Evropskog velikana (malo glupo zvuci ali polako napredujem),u klub su stigla tri pojacanja,ukupno vredna oko 40M.Za sezonu-dve zelim da u LS redovno idem do 1/4,mozda i dalje.U Superligi sam na polusezoni prvi,sa isto bodova kao i Pfc,33.

 

 

Liga Sampiona :

 

 

 

http://img838.imageshack.us/img838/8170/europeanchampionscup.th.png

 

 

http://img820.imageshack.us/img820/8061/fcredstarbelgrade2.th.png

 

 

Jelen Superliga :

 

 

 

http://img826.imageshack.us/img826/9498/serbiansuperleague.th.png

 

 

Transferi :

 

 

 

http://img706.imageshack.us/img706/9129/fcredstarbelgrade.th.png

 

 

Na polusezoni dosli :

 

 

1.Sebastian Blanco (14.5m)

 

http://img405.imageshack.us/img405/6112/sebastinblanco3.th.png

 

 

2.Islam Mostafa (16m)

 

http://img178.imageshack.us/img178/965/islammostafa2.th.png

 

 

3.Andre (13.5m)

 

http://img706.imageshack.us/img706/4020/andrd.th.png

 

 

4.Uros Djordjevic (160k)

 

http://img638.imageshack.us/img638/4742/urosdjordjevic.th.png

 

 

Tako da prvi tim izgleda ovako :

 

 

 

http://img714.imageshack.us/img714/8614/nikolaradmanovic.th.png

 

 

Po ocenama najbolji je Blanco,mislio sam ga i ranije dovesti ali nisam imao pare.Naj kriticnije mesto je levi bek.Dusko Tosic je sve gori,a posto sam onog Ganca premestio na desnog beka (zbog pada forme i prodaje standardnog dr)jedini za dl je ostao Tosic.Neki predlog za to mesto?

Link to comment
Share on other sites

Inače ovo će mi možda biti zadnja sezona u Totenhemu zato ću ići sve da osvojim jer računam da Partizan opet neće osvojiti ligu u Srbiji pa će onaj kreten dobiti otkaz pa da apliciram. I sada sam hteo tj mogao sam da apliciram jer mu je nesiguran posao bio ali moja želja za trofejima je presudila. :) Inače otkada sam ja otišao Partizan sve više propada. Čak i one sezone gde sam loše odigrao napredovao sam u evropi i bio 54 z asamo tri sezone sam napredovao 45 mesta a moj naslednik je u sezoni kad sam ja napustio klub izgubio titulu od Zvezde pa da bi zatim je i osvojio ali onda se povukao iz sveta fudbala posle sramnog ispadanja i evrope od nekih jadnika a ove sezone titulu je osvojio ni manje ni više nego Metalac, drugi bio Borac, treći Čukarički a četvrta Zvezda dok je Partizan zauzeo peto mesto i neće igrati evropu. Zato treba im neko poput mene da ih vrati u život jer je nedopustivo da Dinamo bude u 50 najboljih u evropi a mi da padamo sve više.

 

Što se tiče reprezentacija hteo sam neku evropsku da vodim u kval. za ep i ostvarila mi se želja. Odbio sam Italiju, Rumuiju i Ukrajinu prihvatio poziv Francuske. Odmah sam za kapiten postavio Sakho-a. Inače rivali u grupi su Azerbejdžan, Grčka, Kazahstan, Austrija i Slovenija. Očekujem maksimalnih 30 poena iz 10 mečeva.

 

Što se tiče Totenhema sjajno odigrao pripreme. Dobijeni LASK 3:0, Makabi Haifa 4:1, Ajax 3:2, Fenerbahche 2:1 i Twente 0:0.

 

http://www.dodaj.rs/f/1s/Eo/3ksVAh1A/tottenham-hotspur-8.png

 

Za ulazak u evropsko takmičenje opet igram protiv neke škotske ekipe ovaj put je to Klimarnok.

Link to comment
Share on other sites

Kako mi ide ? Nikako  :zlo:

 

 

..Za ovu sezonu sam planirao osvajanje minimum 4. mesta, kako bih usao u Ligu Sampiona sledece sezone, medjutim za 100% sam dalji od tog, 4 mesta, trenutno sam 8. i ukoliko ostanem na ovoj poziciji, bicu prezadovoljan.Svetlo u tami predstavlja prva pobeda u duelima sa Romom i to bas u drugom kolu polufinala Kupa.U 5 minutu su mi iskljucili Feronetija, i ubacio sam mladjanog Corchiu koji se odlicno pokazao i cak sa igracem manje sam uspeo da pobedim Romu sa 3:0 i time nadoknadim gubitak od 1:0 iz Rima.Za igraca utakmice je proglasen Robinho, potpuno zasluzno, fantastican igrac, bas kao i mladjani Alexis Sanczhez.Medjutim ono sto je najzanimljivije jeste to da sam poceo da dajem golove tek u drugom poluvremenu kada sam izbacio ocajnog Nikolu Zigica i Vaclava Kadleca, i umesto njih ubacio najboljeg igraca prosle sezone, Martina Palerma, i wonderkida Alexisa Sancheza.

Udine su u potpunom ekstaticnom soku i zadovoljstvu jer ce u finalu igrati protiv najtrofejnijeg osvajaca Kupa, i najpopularnijeg italijanskog kluba, Juventusa.Pobedu ne ocekujem mada nije iskljucena, jer sam cesto pobedjivao Juventus, niti mi je potrebna pobeda, jer sam ulaskom u finale obezbedio igranje u Ligi Evrope i sledece sezone.

http://img2.imagetitan.com/img2/small/41/41_managerprvasezona164.jpg

Nakon prve pobede u9 utakmica protiv Rome, ocekivao sam da cu zaigrati malo bolje, naprotiv.U sledecem kolu Serije A, isao sam na Siciliju, da pokusam da izvucem nesto od lidera prvenstva, Palerma.I da, u pocetku, zahvaljujuci odlicnoj igri sam i poveo, medjutim bolje da nisam, jer cim sam poveo, igraci Palerma su se probudili, a moji su zaspali.Iako je Palermo bio dominantan citavih 70 minuta, tek je pri kraju u 82. minutu uspeo da slomi otpor, i da odnesu pobedu rezultatom 2:1.Cavani fantastican, a ja jos jednom razocaran.Porazom protiv Palerma zaokruzio mi se broj utakmica bez pobede u Seriji A, na 9.

 

Kako stvari stoje, veoma sam razocaran.Ocekivao sam da top 4 poziciju, ali nisam ni blizu nje.Moracu da se zadovoljim eventualnim nadam se, pozitivnim ucinkom u Ligi Evrope, jer igram protiv i ne tako opasnog, ali sigurno ne za potcenjivanje, Wolfsburga.Bio sam na njihovoj pobedi protiv Herte u gostima od 1:0 i ostavili su ne tako impresivan utisak.Videcemo sta ce biti  :)

Link to comment
Share on other sites

Zadovoljan Catanija uspela da izbori opstanak i sredinu tabele nekoliko kola pre kraja sezone

http://img375.imageshack.us/img375/1407/tabelacatania01.th.jpg

Ceka se Nicolas Burdisso free transfer i Neymar kupljen na pocetku na rate.I dalje se drzim mojih omiljenih igraca Rodriguez posle jedne sezone postao nezamenjivi igrac u timu Verratti prima treninge i ocekuje se da u sledecoj sezoni dobija vise prostora,Otamendi doveden na samom pocetku igre,Mirel Radoi uzet za ogromne pare na pocetku kao najace pojacanje u odbrani i verovatno ce odigrati jos jednu sezonu.U planu prodaja jednog do 2 veznjaka i dovodjenje sisoka na rate.Sledeca sezona moze da se odigra mnogo opustenije.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Krenuo sezonu sa Hull city-jem... Zadatak: Pokusaj ostati u Premier ligi... :S :S :S  Za transfere dobrih 6 mills euros... Dovedeno mnogo igraca... Neki od njih: Kikin Fonseka, Adrijano, Ronaldo, Gustav Svensson. J.M. Torres, S. Blanco... Tim OK za sada...

Pripreme odigrao odlicno. Bez ijednog poraza. Cak sam sa Bayernom odigrao 2-2.

Poce sezona i bese vako: Prvo kolo gostujem Arsenalu. Neki deseti minut 1-0. Nista i ne nadam se puno... Oko 35og minuta korner i 1-1... Ludnica !!! Drugo poluvreme samo sto je pocelo penal za mene i 1-2. Aaaaaaaaaaa!!!!! Borim se, ne dam se i onda ulazi onaj KLJAKAVI Bendtner i ladno mi lik zabode TRI komada!!! Za mozda nekih 25-30 minuta me ugrobari do jaja... I kako mi ide? Ma ide. Ostacu u ligi kako znam i umem...

Link to comment
Share on other sites

Nažalost u Totenhemu nisam izdržao do kraja sezone. Posle sedam mečeva podneo sam ostavku. Razlog je 1pobeda, 3 nerešena i 3 poraza. Naravno jedino što mi je žao što neću saznati ko je novi vlasnik kluba pošto je u toku takeover ali se pominje da će to biti jedan bivši fudbaler.

 

Tabela kada sam odlazio.

 

height=300 width=400http://www.dodaj.rs/f/b/4h/19o7QQhL/barclays-premier-league.png[/img]

 

E sada to me toliko ne zanima toliko Totenhem i te stvari interesuje me vaše mišljenje o mom staffu u reprezentaciji Francuske. Sve sam ih sam birao. :) Čim budem mogao Payey Luyindula će biti i selektor do 23 god. za sada nemam opciju da nekome ponudim mesto selektora do 23 godine. :)

 

height=300 width=400http://www.dodaj.rs/f/1I/13m/1lBpl7Gb/france.png[/img]

 

Evo trenutnog stanja na tabeli.

 

height=300 width=400http://www.dodaj.rs/f/2Q/1n/3ET2p8xU/uefa-european-football-c.png[/img]

 

I rezultata. U prva dva meča izveo kombinovane sastave. :)

 

height=300 width=400http://www.dodaj.rs/f/W/Yr/UD8wmRT/france-2.png[/img]

 

Nego Srbija i Hrvatska su u istoj grupi u ovim kvalifikacijama. Igrali su kad i ja protiv Austrije i ja reko da pogledam rezultat... :D

 

height=300 width=400http://www.dodaj.rs/f/2M/ba/14wOElBD/serbia-v-croatia-.png[/img]

 

Zadnji minut. :bo:

Link to comment
Share on other sites

[hs width=300 height=300]http://img697.imageshack.us/img697/867/germanfirstdivisionv.png[/hs]

 

Finale LP

[hs width=300 height=300]http://img217.imageshack.us/img217/9224/rmadridvleverkusen.png[/hs]

Dobra tekma :love:

 

I evo me na tronu Europe

[hs width=300 height=300]http://img833.imageshack.us/img833/9448/europe.png[/hs]

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |