Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Kako Vam Ide?


fabregas33
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Završena druga sezona. U ligi opet prvi a u evropskoj ligi posle izbacivanja Maribora ispao sam od Monaka porazom u Beogradu od 1:4 dok je u gostima bilo 3:3. Od skrinova tabela lige i pobede nad Vojvodinom i Zvezdom.

 

http://www.dodaj.rs/f/3l/10z/xWeO1Da/jelen-superliga.png

 

width=400 height=300http://www.dodaj.rs/f/3o/rv/1qQ0ZV3s/partizan-v-crvena-zvezda.png[/img]

 

width=400 height=300http://www.dodaj.rs/f/23/4Y/4jjy2JpI/partizan-v-vojvodina-.png[/img]

 

E sad što se tiče sledeće sezone, sezone broj tri povukao sam drastične mere i od odbrane koju su sačinjavali Lomić, Branković, Đorđević, Gavrančić, Rnić, Bajić, Rukavina i Kirm nije ostao niko!!! Dovedeni su novi, mladi igrači poput Filipa Tomića i Miloša Petrovića iz Radnički Niša pa zatim Borko Nikolić iz Srema, Luka Rašović iz Zemuna i Uros Vitas iz Rada a u toku su pregovori sa Stefanom Savićem iz Borče da dođe na pozajmicu a ako neće ni na pozajmicu Jovan Krneta će biti prekomandovan u prvi tim. Ovim igračima su priključeni i Aleksandar Lazevski i Siniša Stevanović te tako sada imamo mladu i neiskusnu odbranu na čelu sa golmanima Živkom Živkovićem i Aleksandrom Kirovskim. Da klub je napustio i Mladen Božović, neke igrače sam prodavao ispod cene jer stvaram Partizan na duge staze a mislim da su mi šanse ove sezone svega 50% da osvojim ligu ali videćemo. Od ostalih pojačanja tu su vezni igrači Goran Galešić iz ČSK Pivare, zatim Nemanja Stošković iz Metalca ali dečko ubija i mislim da sam konačno pronašao pravo desno krilo za Galacticosovu taktiku i u klub su još došli Nemanja Bilbija koji je bio jedan od boljih igrača slanine u prošloj sezoni i Mateja Kežman koji će biti četvrti napadač a u prevodu igraće samo kup mečeve i da doveden je za džabe jer mu je u PSG istekao ugovor. Od veznih igrača nisam imao srca da prodam neke igrače pošto su mi u veznom redu skoro svi omiljeni igrači u RL kao Ivica Iliev, Zvonimir Vukić, Igor Duljaj, Saša Ilić, povratnik Moreira i pogotovo Milan "Lola" Smiljanić. Evo sada i skrinova ovih mladih igrača.

 

width=400 height=300http://www.dodaj.rs/f/2Z/6o/fnH5YBp/4-borko-nikolic.png[/img]

 

width=400 height=300http://www.dodaj.rs/f/19/t7/2kPPCuek/6-luka-rasovic.png[/img]

 

width=400 height=300http://www.dodaj.rs/f/z/Z6/4kUsZzn/7-nemanja-stoskovic.png[/img]

 

width=400 height=300http://www.dodaj.rs/f/2e/ne/FDCypz0/11-nemanja-bilbija.png[/img]

 

width=400 height=300http://www.dodaj.rs/f/2R/13M/1B0OBka3/17-filip-tomic.png[/img]

 

width=400 height=300http://www.dodaj.rs/f/6/br/45d5TfyK/19-uros-vitas.png[/img]

 

width=400 height=300http://www.dodaj.rs/f/2U/2g/49wwXREL/21-milos-petrovic.png[/img]

 

width=400 height=300http://www.dodaj.rs/f/15/13l/wU8qo12/goran-galesic.png[/img]

 

EDIT: Došao Stefan Savić na pozajmicu.

 

width=400 height=300http://www.dodaj.rs/f/M/g7/4ECicxWV/stefan-savic.png[/img]

 

Za sada odigrao jedan meč a utisci su odlični jer sam dobio šampione albanije tiranu (namerno malim slovima) sa 9:0 a Stošković je dao četiri gola, Bilbija i Komazec po dva a Sale Ilić jedan.

Link to comment
Share on other sites

Sasa Ilic ubedljivo najbolji prve 2-3 sezone,ali onda treba zamena...

 

Imam spremne zamene. :D Stefan Milojević i Predrag Ranđelović. :)

 

Imam mator vezni red ali to su igrači koje poštujem i nisam mogao da ih prodam. Svi će oni raditi u staff kada završe karijeru. :)

 

33 godine - Moreira, Saša Ilić

32 godine - Zvonimir Vukić

31 godina - Igor Duljaj, Ivica Iliev

 

Posle imam još Kežmana sa 32 godine dok Diarra ima 27 a Cleo 26 a naredni najstariji samo 23 godine.

Link to comment
Share on other sites

Nema šanse da igram sa jednim napadačem sa ovako mladom odbranom i zato sam na brzinu napravio neku taktiku 4-1-2-3 (dl,dc,dc,dr,mc,aml,amr,st,st,st) i probao je premijerno protiv Panatinaikosa i mogu reći da su stvorili 2-3 ozbiljne šanse ali da koncentracija nije bila na zavidnom nivou. Uglavnom posle blamaže u prvom kolu protiv Reala od 0:6, 0:0 protiv Panatinaikosa sa ovakvim timom mi je kao da sam pobedio Barsu ili Man Utd. :) I još se nisam ni branio kao ni protiv Reala. neee Imam ozbiljne šanse da prezimim u ligi šampiona zahvaljujući tome što je tabela posle dva kola ovakva: Real 6, Panatinaikos 2, Rendžers 1, Partizan 1. :bo:

 

http://www.dodaj.rs/f/17/ib/3Zla35Ge/partizan-v-panathinaikos.png

 

Za transfere imam još preko 6 miliona pošto sada igram sa ovom taktikom moram smanjiti broj veznih igrača (čitaj cm-ova, dm-ova) a povećati broj napadača za dva. :)

 

U ligi zaostajem za Zvezdom 6 poena i imam meč manje ali to je dostižno.

 

I konačno sam prošao u kupu, dobijen je Donji Srem iz Pećinaca sa 2:0. :)

Link to comment
Share on other sites

Nemogu vise da gnjavim wolvse stigao sam do finala LS protiv Reala i shvatio da nema dalje.Sve sto bih trebao jos da ispazarim svakako nece doci u moj tim.Rucno je skautiran ceo svet.Kupljeni su svi regeni i koji ce igrati i koji nece.Zapravo oni su mi najveci izvor zarade kupujem decu od 14 do 16 godina i bar dva igraca od njih mi donesu neverovatnu zaradu.Probao sam Atalantu i moram reci da taj tim zaobidjete u sirokom luku(ukoliko niste mazohisti).Sada pocinjem sa Cataniom i jako mi se svidja tim.Bitno je da neispadnem iz lige u prvoj sezoni a doveo sam nekoliko proverenih klinaca koji ce postati zvezde,pa videcemo sta ce biti na pocetku sledece sezone.Ja se uzdam u nove nade i treninge.
Link to comment
Share on other sites

Završena sezona. Ubedljivo najgora do sada na kraju imam još duel sa Javorom imam a mogu biti plasiran od 5-7 pozicije.. Ispao iz grupne faze Lige Šampiona. Ispao u kupu u 1/4. Nema ništa od mladosta, vraćam se na iskustvo.

 

Sledeće sezone sigurno osvajam ligu jer i sada imam dobre igrače, ključan je bio prvi deo sezone kada mladići nisu mogli da usklade evropu i jsl. U drugom delu vratio par dobrih igrača u tim, doveo Ibirčića i pomak je se video ali nisam mogao više jer sam primio veliki broj golova u prvom delu šampionata. No ono što je meni važno jeste da Zvezda nije mogla da me pobedi bez obzira koji su igrači igrali. Prvi meč 3:3 na JNA na Marakani 0:0. :bo:

 

Sledeće sezone sigurno osvajam, sada ću malo ozbiljnije shvatiti transfere a u planu imam da vratim Necu Tomića, Ivana Stevanovića i Danka Lazovića koji ima 29 god. :) Mislio sam da prodam Dijaru ali neću iz prostog razloga što mi je Kleo svake sezone sve lošiji po golovima a sve bolji po asistencijama.

 

1 sezona - 28 golova, 3 asistencije

2 sezona - 11 golova, 6 asistencija

3 sezona - 9 golova, 10 asistencija

 

:bo:

 

Ovi igrači ostaju sledeće sezone...

 

Golmani: Radosavljević

Odbrana: Rnić, Savić (ako mu otkupim ugovor), Rukavina, Bajić, Lazevski

Vezni: Milinković, Saša Ilić, Moreira, Vukić, Duljaj, Ibirčić, Tadić

Napad: Dijara, Kleo, Kežman

 

To je to ukratko po završetku prelaznog roka skrinovi.

 

EDIT: Još nešto kako stvari stoje Zvezda će na kraju biti prva sa samo jednim porazom ali ono što hoću da kažem jeste da je nerealno da im 3-4 igrača koji igraju za omladince i imaju slabe ocene daju golove (ti igrači imaju 16 - 17 godina i po meni to ne može biti realno a prodali su sve bolje igrače i skoro ceo tim im je promenjen a igraju dobro kao da imaju igrače svetske klase u timu (to se ne važi za evropu gde su ispadali tri godine zaredom rano :D )

Link to comment
Share on other sites

Naravno da može. Samo da znaš da im ovo nije baš prva postava ali 7-8 ovih igrača i jesu u prvoj postavi. Lekić, Wanderson i Omladić ubijaju kako igraju bar protiv mene.

 

Evo njihovih učinaka u ligi.

 

Lekić na 29 mečeva je dao 20 golova i upisao 3 asistencije.

Wanderson na 26 mečeva je dao 6 golova i upisao 5 asistencija sa prosečnom ocenom 7.10.

A Omladić 28 mečeva dao je 7 golova i 9 puta bio asistent sa prosečnom ocenom 7.31. :cast:

 

Dobri su po meni još Jeremić, Stamenković i Đorđe Vukosavljević. :bo:

 

height=300 width=400http://www.dodaj.rs/f/1H/y3/39JtrKUo/fk-crvena-zvezda-beograd.png[/img]

Link to comment
Share on other sites

Zahvaljujući tome što mi je za transfere Đura dao samo 1.5 miliona morao sam brzo da razmišljam i odlučio da kupujem na rate mada se neće ni osetiti jer sam potrošio samo 300-400k više od tb-a. Prvo Verati koji se ne vidi na skrinu jer je doveden pre starta nove sezone za 750k eura ali njega nisam doveo na rate. Na rate su dovedeni sjajan golman Branislav Danilović kažem sjajan jer je u prošloj sezoni za Javor u ligi u 23 meča primio 21 gol dok je sezonu pre te branio za Malagu i u 33 ligaška meča primio svega 31 gol. Nadam se da će tako i kod mene da brani. Sledeće pojačanje je Ljubo Nenadić doveden da bude standardan na poziciji levog beka. Prošle sezone je za Čukarički odigrao 22 ligaška meča, dao dva gola (od toga jedan meni) i imao jednu asistenciju a ono što je zanimljivo pored pozicije levog beka koja mu je prirodna pozicija ume da igra i na lm koja je takođe prirodna, dok je aml i st usavršao. Ostala dva pojačanju su Danko Lazović koji će biti standardna zamena kao i Kežman i Marijan Buljat kojem je istekao ugovor u Hajduku došao je da bude backup za Rukavinu.

 

p.s. Ovaj Buljat još samo da zaigra za Zvezdu i ostvario je san onih koji ne navijaju za veliku četvorku ali bi voleli da je vode kao treneri ili da igraju u sva četiri kluba. :D

 

 

Ovo je moja zamisao tj u ovakvom sastavu ćemo najčešće izlaziti. :)

(Danilović - Nenadić, Bajić, Rnić, Rukavina - Smiljanić, Verati, Saša Ilić / Moreira, Ibirčić - Dijara, Kleo)

 

http://www.dodaj.rs/f/2g/HF/TDP967p/fk-partizan-beograd-2.png

 

width=400 height=300http://www.dodaj.rs/f/Y/qi/40nITJwI/fk-partizan-beograd.png[/img]

Link to comment
Share on other sites

Prodao sam ga dok još nisam znao daću dobiti ovako mali budžet. Imao sam u planu jedno veliko pojačanje za štopera ali... Mislio sam da će mi bar 3-4 miliona dati za transfere.

 

height=300 width=400http://www.dodaj.rs/f/30/pO/h8FkK96/jovan-krneta.png[/img]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |