Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Odbrambeni korneri,i skok igra u defanzivi!


Sone90
 Share

Recommended Posts

Vodim Birmingham druga sezona,i na samom startu druge sezone imam mnogo problema sa odbrambenim kornerima i skok igrom u fazi odbrane,ne znam sta da radim.Nakon 4 kola,primio sam skoro vise od pola golova posle kornera i centarsuteva protivnika.Zna li neko kako da resim ovaj problem?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Za pocetak proveri kako ti se postavljaju igraci kad branis kornere. Posle toga pogledaj kolika je visina tvog tima u odnosu na ostale timove. Probaj i da stavis u 'match preparation' odbrambene prekide. To ti je za sad...

Link to comment
Share on other sites

Probaj ovako: najviše igrače tačnije 2 najviša stavi na najviše protivnikove, bekove na stative, najnižeg igrača na protivnikovog najnižeg, 1 ili 2 najbrža ostavi napred, eventualno jednog da čuva kratka dodavanja i sve ostalo na man marking :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

A evo i mog predloga...

 

Nemoj stavljati sve na man marking. Stavi samo visoke igrace sa dobrim jumping-om i to 3 najvise 4, i to 2 tall player, a 2 obican man marking.

Najnizi igraci na stative.

Ostali svi back, nikog nemoj ostavljati napred.

 

Isprobaj sve pa odaberi sta ti najvise odgovara...

 

 

Link to comment
Share on other sites

Sada sam koliko toliko smanjio primanje golova posle kornera,ali sta se desava u igri ovo nije normalno.Znaci svaki centarsut protivnika iz igre je 80% gol,nije mi jasno kako,da li je to neki bug ili sta vec?Znaci protivnicki igrac mi probije stranu ,centrira,i 80% primam gol?

Link to comment
Share on other sites

Ne znam sta da ti kazem ali ja bas slabo glavom primam golove, jos redje posle kornera.  hmm  Daj ss tima sa recimo visinom igraca i heading, jumping attributima. Moze i positioning. Pa da probamo da vidimo gde je problem...

Link to comment
Share on other sites

Ma ne primam ja samo glavom,nego posle centarsuta,oni daju po zemlji pas,tj centarsut i ovaj njihov naleti i zabije.Mislim da je problem,sto igram zonal marking,a igraci mi nisu visokog kvaliteta pa tu nastaje problem.Medjutim ne zalim se jer mi napad funkcionise perfektno ,da se pohvalim trenutno sam drugi na tabeli sa bodom manje od Man.Utd ,oni 37 ,ja 36,sad sam ih dobio kuci 3:1 :thumbup:

 

Jerome,Valdivia ubijaju,Lewandowski svremna na vreme proradi pa stane.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |