Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

ARIS in Europe?


Messi™
 Share

Recommended Posts

AS ARIS SALONIKA

 

 

 

 

http://www.slike.com/slike/arisfccres.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POVIJEST KLUBA

 

Aris Solun Football Club ( grčki : Π. Α. Ε. Άρης) je grčki nogometni klub sa sjedištem u gradu Solunu. Osnovan je 1914, klub trenutno se natječe u Superleague Grčkoj, na vrhu grčkog profesionalnog nogometnog sustava.. Boje tima su žute i crne boje, koja podsjeća na Bizanta, a klub je dobio ime po Ares, bog rata, čija slika se prikazuje na logo kluba kao što je prikazano u Ludovisi Ares. Aris je prvak Grčke bio tri puta, te je osvojio grčki kup jednom.

Klub je osnovala skupina od 22 mladih prijatelja u kafiću u Votsi području na 25. ožujak 1914. i dao ime Aris od boga rata. Njegov nadimak je inspiriran dviju balkanskih ratova u 1912-1913., kada je Grčka  borila protiv Osmanskog carstva prije angažiranja u ratu s Bugarskom.U grčkoj mitologiji, Aris je bio božanstvo, koji je bio u sukobu s Hercules, mitološki lik nakon čega Aris suparnika nogometne reprezentacije, Iraklis. U početku klub je bio baziran na terenu u blizini Arch i Tomb of Galerija ali nakon pristupanja dva manja nogometnih klubova u 1919. i 1921. kluba baza je premješten u blizini Flemming ulici.Prvi stadion je izgrađen na mjestu gdje Mars Polje park se trenutno nalazi na Stratou Avenue.  Brzo je klub  postao vrlo popularan, a uskoro nove momčadi osim nogometa su osnovane.

Njegov prvi nacionalni naslov je došao u 1928 kada je Aris pobijedio dvaput u ligi prvaka, Atromitos i Pireus Chapmpion, Ethnikos.Dana 24. svibnja 1928. Aris nadmašio Atromitos 3-1 u Ateni, izgubivši 2-3 Ethnikosa.

 

 

 

 

 

 

INFORMACIJE O KLUBU

 

Puni naziv:Aris Thessaloniki FC

Nadimci: Kitrinomavri(Žuto-crni), Theos tou polemou (Bog rata)

Osnovan: 25.Ožujak(3.) 1914.

Igralište: Kleanthis Vikelidis  Thessaloniki u Solunu(kapacitet :22.800)

Trener: Hrvoje Šegec(Hrvatska)

 

 

 

 

Stadion Thessaloniki u Solunu

 

 

 

 

 

 

 

 

FINANCIJE

 

 

 

 

PRIPREME

 

 

Sa pripremama sam zadovoljan. Bio je to period u kojem sam gledao svakog pojedinog igraća kako i što igra na kojoj poziciji te sam mjenjao taktiku svaku utakmicu,da vidim ko će i kako koju poziciju odigrati.

 

 

MOMČAD I TAKTIKA

 

 

Ovo je taktika koju ću koristiti za prvu kolo u SuperLeagueu protiv Panathinaikosa, bit će teško ali imamo još mjesec dana do prvenstva te ćemo radom,radom i radom pokušati iznenaditi domaćina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toliko od mene za sada.

Poželjni: komentari,kritike,savjeti.pozzdrav do idućeg reporta..

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 24
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hrvoje Šegec preuzeo Bosnu i Hercegovinu

 

 

Jedna neočekivana ponuda došla je na vrata stana Hrvoja Šegeca. "Dobio sam pismo u kojem piše da su doznali za mene preko jednog trenera  koji me je savjetovao Stručnom stožeru Bosne i Hercegovine, te su mi oni odmah poslali pismo u kojem su mi ponudili da vodim seniorsku ekipu Bosne i Hercegovine. " Ja sam rado prihvatio te rekao.. ovako" Može, rado ću preuzeti klupu Bosne i Hercegovine te ih odvesti na Europsko prvenstvo.Obećajem vam...". Dakle preuzeo sam Bosnu i Hercegovinu kako bih napravio neke važne ciljeve a to je za mene odlazak na Europsko Prvenstvo.Potpisao sam ugovor, i kreuno na prvi trening na kojem su me svi srdačno dočekali. Odmah kada sam došao čuo sam da se moramo dobro pripremiti za utakmicu sa Luxemburgom(1.kolo kvalifikacija GRUPA D).

 

 

 

 

 

1.KOLO: LUXEMBURG  0:3 BOSNIA & HERZEGOVINA

 

http://www.slike.com/slike/screenkmk.jpg

 

Prvo kolo kvalifikacija za Europsko prvenstvo i velika pobjeda na startu kvalifikacija. Ova pobjeda na startu znak je da se nećemo predati do samoga kraja kvalifikacija, te da ćemo probati izboriti 1.mjesto koje vodi izravno u Poljsku i Ukrajinu. Čestitke mojim igraćima pokazali su kako se igra nogomet u Bosni i Hercegovini. Sada se moramo okrenuti najvažnijoj utakmici u ovim kvalifikacijama, u ovome mjesecu utakmica protiv FRANCUSKE.

 

 

 

 

 

 

 

2.KOLO: BOSNIA & HERZEGOVINA  0:2 FRANCE

 

 

Loš početak igre Bosne i Hercegovine i već u ranoj fazi pogodak koji je razorio Bosnu i Hercegovinu, ali obećao je Hrvoje Šegec Blancu: " Vratit ćemo vam u Parisu" :). Čestitke još jednom mojim igraćima na borbi, ali eto nije išlo. Po mome što sam ja gledao utakmicu bili smo bolji ali eto..2 udarca u okvir, 2 gola..šta možemo sreća nas nije pomazila...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toliko od mene za sada..pozdrav do idučeg reporta i Arisa i BiH :)

Link to comment
Share on other sites

http://www.slike.com/slike/europadmd.jpg

 

 

IDEMO U EUROPU!!!

 

Na početku sezone..odlučio sam da mi je cilj u Europi da provedem Europsku ligu u dobrom sječanju..dakle..barem otići u grupnu..fazu.

 

 

 

EUROPA LEAGUE

 

 

 

 

3.KVALIFIKACIJSKA RUNDA EUROPA LEAGUE

 

http://www.slike.com/slike/screenwgw.jpg

 

Teška utakmica...uspjeli smo proći zbog toga što smo zabili gol u gostima..ali čestitke mojim igračima..na borbenosti..

 

 

4.KVALIFIKACIJSKA RUNDA EUROPA LEAGUE

 

 

Još jedan poraz u uzvratu,ali to nije bitno kada smo mi ušli u EUROPSKU LIGU!!..Moj cilj je već ostavren,a bio je da uđemo u grupnu fazu Europa League. Čestitam još jednom dečkima na velikoj borbi..u kojoj smo dominirali u prvoj utakmici razbivši Jageloniu sa 5:0.Čestitke još jednom mojim igračima..

 

 

POČELO PRVENSTVO-Šegec najavio: " IDEMO PO NASLOV"!

 

Kao što sam i rekao..odlučili smo da smo dovoljno kvalitetni da krenemo u lov na naslov Grčkog prvaka. Bit će teško toga smo svjesni ali ako ćemo se boriti i dati sve od sebe ništa nije nemoguće..

 

 

 

1.KOLO

 

ARIS 1 :6 PANATHINAIKOS

 

 

Loše smo krenuli u prvenstvo,odmah..nakon prvog pogodka slutio sma da neće biti dobro jer su prije prvog gola imali 2 grede, te nikako nije izgledalo dobro za moju ekipu..Loš početak vidio se i rezultatom na kraju.6:1 uvjerljiva pobjeda Panathinaikosa.

 

 

2.KOLO

 

ASTERAS TRIPOLIS 1:3 ARIS

 

 

Evo već u 2.KOLU prva pobjeda u prvenstvu, te mogu priznati da sam jako zadovoljan svojim igraćima od danas što su pokazali na terenu.Bili smo bolja momčad več od ranog početka utakmice i već u 5. minuti stigli do vodstva..gdje se nastavilo igrati i dalje do 17.minute kada Pulido sjajno pogađa za 1:1. Na moj gol za pobjedu čekali smo do 76.minute kada je Castillo,a kasnije i Faty riješili utakmicu.

 

 

 

4.KOLO

 

ARIS 0:4 OLYMPIAKOS

 

 

Još jedna teška utakmica u kojoj nismo imali nijednu izglednu priliku po vratima Olympiakosa,bili su bolji od početka utakmice te su zasluženo pobjedili 0:4.

 

 

TABLICA NAKON 12.KOLA

 

 

Nemože se reći da sam sretan sa 8.mjestom, ali mogli smo puno bolje odigrati nekoliko utakmica,jer smo kvalitetniji od ostalih ekipa, ali sve u svemu dobro je..Nadamo se da ćemo se podići u nastavku sezone..te da ćemo uspjeti izboriti Ligu Prvaka za narednu sezonu.

 

 

 

 

EUROPA LEAGUE GROUP C

 

 

1.KOLO

 

ARIS 2:2 PSG

 

Odlično smo krenuli u Europskoj Ligi, ali kako kažem,to je samo početak. Teško će biti dalje, jel imamo jake protivnike, ali već sam rekao moj cilj je ostvaren, vidjet ćemo samo kako će biti dalje.Čestitke mojim igračima.

 

2.KOLO

 

METALIST 2:1 ARIS

 

 

U Ukrajinu smo došli uzeti 3 boda..ali kako je izgledalo ništa od ta 3 boda..do golova smo čekali 72.minute kada smo mi poveli a onda u samo 10 minuta..preokret i pobjeda Ukrajinaca..

 

 

3.KOLO

 

ARIS 1:8 JUVENTUS

 

 

Definitivno za sada najlošija utakmica otkad vodim Grke, loše smo krenuli,loše izdraži, a najlošije završili...

 

4.KOLO

 

JUVENTUS 6:1 ARIS

 

 

Ponovno poraz od Juventusa, te ponovno loša izvezdba mojih igraća. Juventus je vrlo jaka ekipa te sam znao da nemam šanse za pobjedu ali za remi sam bio siguran da bih mogli izvuć, no to se ipak nije dogodilo.

 

5.KOLO

 

PSG 13:1 IARIS

 

 

Potpuna katastrofa..u Parizu...gdje sam očekivao da ću izgubiti ali ne ovakvom razlikom..i ovakvim rezultatom..znam da su moji igraći baš i nekvalitetni(neki) ali u prvih 11 mi igraju svi veliki i kvalitetni igraći. Nisam se nadao ovakvom porazu, jer smo u Grčkoj odigrali 2:2 ali nema veze,idemo dalje okrećemo se prvenstvu još je jedna utakmica ostala neodigrana u Europa League i ta tekma je protiv Metalista kod kuće.Nadam se toj pobjedi jel smo bolji od njih..te bih malo popravili statistički pogled.

 

 

 

 

 

TABLICA NAKON 5 ODIGRANIH KOLA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOSNA I HERCEGOVINA

 

 

 

ALBANIA 2:2 BOSNA I HERCEGOVINA

 

 

Teška utakmica protiv Albanaca,uspjeli smo remizirati,te tako ostati među onima koji imaju šanse za odlazak na EURO 2012.

 

 

 

TABLICA NAKON 3 i 4 KOLA

 

 

Sa utakmicom manje imamo priliku približiti se vrhu te probati iznenaditi Francuze u Parisu.

 

 

 

 

 

 

 

PRIJATELJSKA UTAKMICA

 

http://www.slike.com/slike/fifafajxj.jpg

 

SLOVAKIA 1:1 BOSNA I HERCEGOVINA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toliko od mene za sada pohvale,kritike i savjeti..poželjni ;)

 

Link to comment
Share on other sites

Daj baš se obruka nisi neki tim iz San Marina da tako prodješ mislim da nešto moraš podhitno da menjaš u taktičkom smislu ali šta sad idemo dalje srećno :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

:odvala: :odvala: :odvala: :odvala: Jel ti igras bagmenton  :odvala: :odvala: Ala te pune kao da si tim iz 16-te liga Tahitija... :odvala: :odvala: Daj brat nemoj da se blamiras daj ss taktike tima i ostalog da ti malo pomognemo..Da nisi mozda stavio spica da brani umesto golmana ili igras samo sa 1 stoperom  xD
Link to comment
Share on other sites

Batice pa ti si se bas obrukao, moj savet ti je da tu taktiku zavijes u 100 eura i bacis je u Egejsko more. Mora to mnogo bolje, a protiv velikih timova igraj def. na kontre. Srecno dalje yo i samo guraj ne odustaj VAMOSS

Link to comment
Share on other sites

Ja crko od smeha kad sam video rezultate  :odvala: Potrazio sam ss taktike i tima da mu pomognemo  :wink: Ne kazem da ja nisam gubio sa veliku razliku ali najvise sam izgubio 1:6 i to kada sam igrao sa Vlasinom  u fm07 yo

Link to comment
Share on other sites

:odvala: :odvala: :odvala: :odvala: Jel ti igras bagmenton  :odvala: :odvala: Ala te pune kao da si tim iz 16-te liga Tahitija... :odvala: :odvala: Daj brat nemoj da se blamiras daj ss taktike tima i ostalog da ti malo pomognemo..Da nisi mozda stavio spica da brani umesto golmana ili igras samo sa 1 stoperom  xD

 

Ne kaze se bagmenton, vec badminton :wink:

Link to comment
Share on other sites

Lsi rezultati mora to bolje iako je Aris u pitanju ipak ne bi trebaloda gubis sa toliko razlike...menjaj taktiku pod hitno, probaj da igras povuceno, uspori igru i igraj na kontre :thumbup:. Nadam se da ce biti bolje...lepo pises.

Link to comment
Share on other sites

jbt. nemorate mu se bas toliko smejati ipak covek pise svoje neuspehe, to mnogi nebi smeli staviti. Ima vremena da se popravi.

 

Taktiku pod hitno menjaj,ali kad namestis tu novu taktiku sacekaj jedno 5-6 tekmi posto je igracima verovatno mnogo pao moral. :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

jbt. nemorate mu se bas toliko smejati ipak covek pise svoje neuspehe, to mnogi nebi smeli staviti. Ima vremena da se popravi.

 

Taktiku pod hitno menjaj,ali kad namestis tu novu taktiku sacekaj jedno 5-6 tekmi posto je igracima verovatno mnogo pao moral. :thumbup:

Imam neki cudan osjecaj da on to namjerno radi.  quee

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |