Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Sevilla Fútbol Club


Paor
 Share

Recommended Posts

Sevilla Fútbol Club

 

http://www.dodaj.rs/f/10/R1/1cOr6Ych/sevilla-icon.png

 

F.K. Sevilja (šp. Sevilla Fútbol Club) je španski profesionalni klub iz istoimenog grada. Igra u prvoj španskoj ligi na stadionu Ramón Sánchez Pizjuán. Osnovan je 14. oktobra 1905. Aktuelni su šampioni UEFA kupa i UEFA Super Kupa.

 

http://www.dodaj.rs/f/2X/3d/2WV5Vh3Y/sevillapizjuan2.jpg

Stadion fudbalskog kluba Sevilja - Ramon Sančez Pižuan

 

Što se tiče uspeha Sevilje najznačajniji su osvajanje Kupa UEFA 2006. i 2007. godine, UEFA superkupa 2006., osvanje La lige 1946. i Kupa kralja 1935., 1939., 1948. i 2007. godine.

 

TRANSFERI

 

DOLASCI

 

Ivan Rakitić - falio mi je jedan dobar playmaker i mislim da je Rakitić pun pogodak

 

Adil Rami - realtivno mlad štoper, visok, jak, odličan trasfer za skromnih 6,25M evra

 

Arturo Vidal - po meni jedan od najboljih zadnjih veznih u igrici (Tackling 16, Work Rate 18, Determination 18, Bravery 18, Aggression 19, itd...) + odličan šut iz daleka, ključni igrač ekipe.

 

Šime Vrsaljko - desni bek, levi bek, zadnji vezni, prednji vezni...ogroman potencijal, biće mi prva opcija na desnom beku, vrhunski igrač za budućnost

 

Jose Manuel Velazquez - prebačen u Sevilju "C", Viljareal mi ga je dao kad sam im prodavao Fazia, totalno bespotreban igrač

 

ODLASCI

 

Iz kluba su otišli : Jairo (free), Federico Fazio u Villarreal (2,1M evra - P/Ex), i 2 igrača na pozajmicu, Christian Romaric i Arouna Kone su otišli na jednogodišnju pozajmicu u AS Monaco F.C.

 

SVI TRANSFERI

 

 

PRIPREMNE UTAKMICE

 

 

Solidno odigrane prijateljske utakmice ali sve pokvareno sa ovim porazom na kraju (1:4) od neke nižerazredne ekipe, doduše igrale su rezerve i omladinci..ali sve u svemu mogu reći da sam zadovoljan sam igrom ekipe i igrama novih igrača.

 

SUPER KUP

 

 

Prvu utakmicu sam razvalio Barsu ! Imali su sreće više nego pameti, dali gol u 1. minutu i branili se posle celu utakmicu, sramno ! Druga utakmica slično samo što ni moja ekipa nije pružila baš najbolju partiju (u šutevima bilo 5-3) jako mrtva utakmica i na kraju Barselona, nezasluženo, osvaja španski Super Kup..  :pras:

 

KVALIFIKACIJE ZA LŠ

 

 

U Đenovi 0-0, najrealniji rezultat posle očajne igre i jedne i druge ekipe. Druga utakmica, i opet ja nemam nimalo sreće ! Odlična igra Sevilje, totalna dominacija, vođstvo od 1-0 od 29. minuta i onda kobni 75. minut, kontra napad, i Reto Ziegler šalje loptu iza leđa Andresa Palopa, 1-1 ! Kraj utakmice 17-4 u šutevima i 59-41 posed lopte u korist moje ekipe, i eto opet dokaza da statistika ništa ne znači. Sampa prolazi dalje u grupnu fazu Lige šampiona dok ću ja takmičenje u Evropi nastaviti u ligi Evrope u grupi sa Dinamom iz Bukurešta, AIK-om iz Štokholma i Borusijom iz Dortmunda.

 

 


Sledeći update na polusezoni, ako vas nešto zanima, neki SS, nešto, bilo šta, samo recite (pišite).

:)

P.S. prihvatam svaku vrstu kritike, tako da me možete iznapušavati opušteno :) Pozz svima do 1.1.2011 ! :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Čestitam za ulazak u LP.. VAMOSS

 

Dobar izbor kluba.Transferi su odlični,šteta za španjolski superkup,ali bravo za ulazak u Ligu Prvaka,samo nastavi,pisanje je odlično. :thumbup:

 

pa nisam se kvalifikovao, ispao sam od Sampdorije :) ali hvala u svakom slučaju..svima. :)

Link to comment
Share on other sites

pa nisam se kvalifikovao, ispao sam od Sampdorije :) ali hvala u svakom slučaju..svima. :)

 

Zeznuh se...Htio sam napisat LE... facepalm

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |