Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Plavci iz Londona By SlobaGrobar


SlobaGrobar
 Share

Recommended Posts

Uvod:

Posle silnih problema sa sejvom od Hajduka,čas ne radi 3d,čas ovo,čas ono,čas nesto četvrto. Odlučim ja da krenem sa Čelsijem. i ako znam da ću dobiti zabranu za transfere ali nema veze,zato ću sada dovesti adekvatna pojačanja.

Ambicije:

Mediji previđaju tek 3 mesto na kraju sezone(da li su oni normalni?) a ja predviđam borbu za titulu do zadnjeg kola,finale lige Sampiona,liga kupa i osvajanje FA kupa. sto se tiče očekivanja uprave ona su sledeća:

- Liga kup,Komuniti Sild (nije vazno)

- Premijer liga (borba za titulu)

- FA kup (finale)

- Liga Sampiona (polu finale)

Igrači:

U predstojećoj sezoni ozbiljno računam na Srpske reprezentativce Branislava Ivanovića i Nemanju Matića kao i na Slobodana Rajkovića čim se vrati sa pozajmice. To isto vazi i za Matej Delac Hrvatskog golmana koji se nalazi u prvoj sezoni nalazi na pozajmici u Inter Zapresiću. Takođe sto se tiče mlađih igrača za oko mi je zapao Sveđanin Srpskog porekla,Marko Mitrović i na njega ću računati sledeće sezone ali će priliku da igra dobijati samo u FA i liga kup mečevima. Odmah da naglasim da ću starijih igrača pokusati da se otarasim neračunajući Drogbu koji ima 31 god. Čeh,Ivanović,Tery,Esjen,Balak,Matić,Lampard,Deco i Drogba nisu za prodaju.

Transferi:

Doveo sam jedno jedino pojačanje u ovom prelaznom roku,radi se o bivsem fudbaleru Valensije,Davidu Vilji. On je plaćen 71 milion jer Valensija nije htela ispod da te cene da ga da. Nadam se da će mi u tandemu sa Drogbom pomoći u mojim ciljevima za narednu sezonu. Hteo sam i Tosića na pozajmicu iz Junajteda ali ga nebi dobio jer je starter i nedaju ga ispod 20 miliona a cena mu je svega 4.4 miliona.

Prijateljske utakmice:

Pre starta sezone odigrane su samo dve utakmice. Prvi meč odigran je sa Njukastlom,ta utakmica dobijena je sa 5:1,Drogba je dao 3 gola a Vilja 2. Zatim je usledio meč sa Lacijom gde smo takođe uspeli da ostvarimo pobeud,bilo je 3:2 za Čelsi (0:2 poluvreme). Dosta nezgodno je sto su povređeni Zirkov,Matić i Kol. Na ova dva prijateljska meča imao sam dva cilja,uigravanje Drogbe i Vilje kao i ugiravanje Alexa i Terija. U jednom sam uspeo a to je da uigram Vilju i Drogbu ali ova dvojica drugih imaju jos mesta za napredak. Koristim formaciju 4-3-3.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Komuniti Sild:

Čelsi je posle tri godine pauze ponovo osvojio komuniti sild,u finalu je savladan Mančester Junajted sa 2:0 prvo gol na utakmici delo je Kerika koji je postigao auto gol,dok je konačnih 2:0 postavio Drogba u 75 minutu.

Premijer liga:

Odigrane su četiri kola engleske premijer lige trenutno na tabeli vodi Mančester Junajted sa 12 poena iz četiri meča. Čelsi je u prvom kolu igrao protiv Blekburna i ostvario rutinsku pobedu od 2:1 slavili su protiv Blekburna. Strelci su bili Drogba i Kalu. U drugom kolu rival je bio Wigan koji je potpoljen sa 3:0,strelci su bili Lampard,Vilja i Balak. Onda je usledio neprijatan poraz od Everona,uprkos prednosti od 0:1 i 1:2 Čelsi je na kraju izgubio sa 3:2. Kalu je dao dva gola za Čelsi i zato je proglasen igračom meča. Zatim je Totenhem odigrao meč protiv Čelsija konačan rezultat bio je 2:2,a oba gola za plavce dao je Drogba. Čelsi trenutno zauzima treću poziciju u premijer ligi sa 7 poena.

Liga Sampiona:

Čelsi je bio među nosiocima u prvom sesiru �rebanja za ligu sampiona,no sreća je izostala definitivno. Pored svih timova,Člesi je izvukao za rivala CSKA naseg Milosa Krasića,Wolfsburg gde igraju Edin Dzeko i Grafite kao Fjorentinu gde igraju Mutu,Đilardino,Montolivo i Frej ali i ostali igrači ovih klubova su dobri tako da ih ne treba potcenjivati.

Liga kup:

U trećem kolu liga kupa Čelsi će igrati protiv Liverpula ni manje ni vise. Biće to derbi ove runde i svi ga sa nestrpljenjem čekaju na ostravu. Mi se nadamo pobedi naseg tima.

 

www.chelsea-serbia.com

Link to comment
Share on other sites

Sigurna igra u ligi,los start u ligi sampiona:

Solidan mesec za mnom,sve pobede u ligi,prosao Liverpul u liga kupu ali dva poraza u ls su mi dosta preokrenula stvari. Nije da trazim opravdanja ali kada neigra Drogba nije to,to. On ima na startu igre suspenziju od tri meča neigranja u evro takmičenjima a on mi je trenutno i najbolji strelac ekipe. Posle njega ide Kalu dok je Vilja u promenjivoj formi sto se tiče postizanja golova ali vazno je da na svakom meču daje 100% sebe. Razlog loseg rezultata protiv Cska je povređeni Lampard i Alex,kao sto sam već i napomenuo neigranje Drogbe zbog suspenzije koju ima i Bosingwa dok protiv Wolfsburga jednostavno,los dan. Očekujem i dalje prolazak u 1/8 lige sampiona samo treba ozbiljniji prisutup od strane mojih igrača. Sto se tiče Liverpula i Junajteda moji igrači su briljirali,u dva dosada odigrana meča protiv Junajteda imam obe pobede i 6 datih bez primljenog gola,sto me posebno raduje jer se stvaraju kompleksi. Čim dobijem pare za transfere sigurno je da ću angazovati Milosa Krasića koji je i dao evro gol protiv mene i ostavio srce na terenu,ovo je bio pregled meseca septembar.

 

Premijer liga:

 

Liga Sampiona:

Link to comment
Share on other sites

Jos jedan solidan mesec...

0:0 sa Portsmutom,2:0 velika pobeda nad Liverpulom,zatim pobeda od 4:1 protiv Stouka i poraz od 0:2 protiv Fulama. To su rezultati u premijer ligi. Protiv Fulama sam izveo kombinovani tim u zelji da ih odmorim jer su igrali tezak meč liga kupa i jer nam za tri dana predstoji meč odluke u ligi sampiona sa Fjorentinom ali to mi je se samo tako osvetilo i porazen sam 2:0. Jedini meč u ligi sampiona ovog meseca odigran je protiv Fjorentine,konačan rezultat je bio 1:1 i sada Čelsi mora da pobedi u revans meču za tri dana protiv Fjorentine. Voema lagano sam prosao i u narednu rundu liga kupa,Vulvsi su savladani sa 5:0 i vise nego ubedljiva pobeda plavaca. U četvrtini finala za rivala smo izvukli Bolton. Trenutno su povređeni Alex na 4 nedelje i Tery koji je zadobio povredu protiv Stouka i odsustvovaće oko tri meseca sa terena. Raduje konačan oporavak Nemanje Matića koji je i odigrao prvi meč ove sezone protiv Fulama i ostavio je srce na terenu. Igrač meseca je sigurno golman Petr Čeh,čovek brani i moguće i nemoguće ali ne moze on ni sve uvek da odbrani,nekoliko puta mi je spasao meč i zato zasluzuje epitet igrača meseca u klubu.

 

 

Premijer liga:

 

Liga sampiona:

Link to comment
Share on other sites

Vilja proradio

Veoma zanimljiv mesec,Didijer Drogba je pokazao sta znači za ovaj tim u ligi sampiona,sam je pobedio Fjorentinu,zatim i dva puta asinstirao Vilji protiv Volfsburga koji je dao het-trik. Da,da konačno je Vilja proradio,a kada igra sa Drogbom to se prave samo tako skolske akcije. U zadnjem meču meseca protiv Aston Vile ali smo lagano ispustili prednost na 2:2. Arsenal je izvukao 2:2 na sreću,igralo se negde oko 70 minuta i Balak je sam krenuo sa polovine terena,dosao na oko 25-30 metara od gola,dao gol i sudija svira ofsajd :bang: ubrzo zatim moj dekoncetrisani tim prima dva olaka gola i Arsenal izvlači 2:2. U ligi sampiona sam konačno prvi na tabeli,samo nesmem da izgubim a nereseni ili pobeda mi odgovara. Ja imam 7 bodova a Wolfsburg,Cska i Fiorentina po 6. Čini se da će biti veoma zanimljivo zadnje kolo kao isledeći mesec. Imamo meč četvrtine finala liga kupa protiv Boltona,kao i odlučujući meč u ligi sampiona. sto se tiče prelaznog roka planiram da angazujem Hrvatskog mladog igrača Nikolu Kalinića dok sam odustao od Milosa Krasića jer je več igrao u evropi ove sezone za CSKA. Ako neko ode iz tima to bi mogao biti eventualno Maluda ali ga neću pustiti tako lako da napusti klub.

 

Premijer liga:

 

Liga sampiona:

Link to comment
Share on other sites

Bez poraza:

Zavrsen je i taj famozni Decembar,odigrano je čak 8 mečeva i 7 pobeda je odneto uz jedan remi. Protiv Sitija jednostavno nije bilo sreće i autogol Ivanovića je presudio da bude nereseno. Sledećeg meseca imam tri jako vazna duela,neradi se o ligi sampiona već 2 januara igram sa Peterbourghom,a 6 i 20 mečeve liga kupa sa Arsenalom. Sta reći za mečeve lige sampiona koji predstoje,dva teska dvomeča me očekuju a ko bolje postavi taktiku ja ili Gvardiola će izaći kao pobednik. Sto se tiče za menadzera meseca je proglasen Venger koji ima isti učinak kao i ja pa me to jako čudi da su njega izabrali a ima i 16 naspram mojih 14 poena ovog meseca. Za napadača godine izabran je očekivano Didijer Drogba. U svetski tim godine među rezerve izabran je isto Drogba i on je jedini igrač iz Čelsija koji će otići. Za fudbalera godine proglasen je Ćavi,drugo mesto zauzeo je Drogba. Drogba u sezoni ima učinak od 17 golova i 10 asistencija u 27 mečeva. Predstoji nam buran mesec za transfere,par vaznih utakmica i dosta zabave.

 

Premijer liga:

 

Liga sampiona grupe,konačan plasman:

 

Liga sampiona,parovi osmine finala:

Link to comment
Share on other sites

Neporazeni već 14 mečeva

Neporazenost Čelsija u premijer ligi se nastavlja,već 14 mečeva nisu doziveli poraz. Ovo je bio neverovatan mesec,posle poraza od Arsenala sa 2:1 u prvom meču polu finala liga kupa malo koje očekivao da ćemo uspeti da napravimo takav podvig,osim mene i mog kapitena Lamparda koji je u revansu dao dva fenomenalna gola koja će se pamtiti. Tako je Čelsi iz trećeg pokusaja uspeo da savlada Arsenal. Prosli smo i u peto kolo FA kupa tamo će nas čekati ekipa Stouka i uz malo ozbiljnosti mozemo da ih prođemo lagano kao i prethodna dva rivala. Sledeći mesec je verovatno i presudan u sezoni,igramo taj meč protiv Stouka,zatim za 6 dana derbi u ligi protiv Junajteda i sobzirom na promenjivu formu crvenih đavola meč koji bi mogao 90% da odluči borbu za titulu. Onda i prvi meč lige sampiona sa Barselonom a uspeh protiv Arsenala,Totenhema i ti ostali rezultati su znatno veći kada se pogleda da su Dzon Obi Mikel,Didijer Drogba,Salomon Kalu i Mihael Esjen otisli na Afrički kup nacija u Angoli,valjda će se vratiti zivi i valjda ih niko neće upucati. Ja sam naravno izabran i za najboljeg menadzera Januara ispred kolege iz Fulama. Moram posebno naglasiti za kraj o rezultatima da su me Di Santo i Kakuta neverovatno odusevili svojom dobrom igrom u vaznim utakmicama i da će verovatno obojica zaigrati protiv Barse u nedostatku prvotimaca zbog usranog KAN.

 

Transferi:

Ja sam doveo Adema Ljajića ali ne samo po tome sto je iz Partizana nego sto su mu ocene stvarno dobre,tj solidne za jednog osamnaestogodisnjaka. Imam plan za njega da ga pola sezone dj do kraja ove drzim u U-18 zatim da ga prebacim na celu sledeću sezonu u rezerve i tek kada stekne dovoljno utakmica u nogama za omladince i rezerve one tamo sezone da ga prebacim da konkurise za siri spisak igrača koji će biti u konkurenciji za sastav tima. Ljajiću sam dao priliku da debituje protiv Birmingema i ostavio je zapazen učinak imao je dve ili tri asistencije ka Vilji za prednost ali Vilja je svaki put omasio u sitaciji 1 na 1. Imao je i jednu sansu za gol ali je bio dosta ukoso i nije mogao da je iskoristi. U planu je bio i Parejo ali za Pareja traze mnogo a ja nemam toliko para. Dzo Kola sam prodao za mnogo vise nego sto kosta,njegova cena je 10 miliona a ja sam ga prodao za 20 i ovako mi je bio od starta sezone samo jednom starter i nekoliko puta usao sa klupe tako da je bolje sto sam ga sada prodao nego da mi dzaba truli a kasnije da dobijem  :fck: za njega. Rikardo Karvaljo je prodat jer je Real nudio dosta za njega a takva ponuda za čoveka koji ima 31 godinu se ne odbija. Ostale sam prodao jer mi nisu u planovima,izvukao sam maksimum od svih transfera ali mislim da sam mogao jos malo od Mitrovićevog.

 

Adem Ljajić:

 

 

Premijer liga:

 

Link to comment
Share on other sites

Slobo svaka čast na izboru kluba, ima utakmicu manje od man utd, tako da računam da si u prvenstvu prvi ;), a u ligi ampiona gori protivnik nije mogao da ti se padne

 

Hvala na komentaru. :D da sada sam prvi u ligi i imam zicer protiv Junajteda i onda će sve biti u mojim rukama ako ih pobedim. Nervira me ovaj KAN ali sam ipak ostvarivao dobre rezultate i bez te četvorice. A to za Barsu stvarno,gori rival nije mogao da mi padne pored svih onih "slabijih"(Standard,Rend

Link to comment
Share on other sites

Los februar,mart nista bolji!!!

Dva veoma losa i frustrirajuća meseca,ispadanje od Barse iz ls i od Stouka u FA kupu. Jedina svetla tačka je osvajanje liga kupa nad Mančesterom,golom u 115 minutu Alexa. Spanci su kao i obično igrali kvarno u meču gde sam porazen od 3:1 oni su dali gol kada je Ture uklizao Vilju koji je kasnije podvrgnut operaciji i neće se ni ceo april oporaviti sto dovoljno govori o kvarnom pristupu meču od strane Barse. Moji igrači kada se neko povredi uvek izbace loptu napolje. Na tabeli izgleda da sam ja izgubio sve sanse za titulu ali ja se ne predajem,Mančester do kraja ima Liverpul i Arsenal a ja Siti od tezih rivala. Već sam ugovorio i dva transfera,radi se o Tomas Hicespelgeru koji ima 27 godine i ocene po mom ukusu. I o Burdisu kojem ističe ugovor u Romi a koji ima 28 godina. Ljajića sam prebacio u tim U-18 i tamo je najbolji igrač uz Prosenika.

 

Premijer liga:

Link to comment
Share on other sites

Čelsi treći:

Čelsi je zavrsio sezonu kao treći,svakako nezasluzeno i osvojio bi je da Vilja nije morao biti podvrgnut operaciji a kasnije i Beleti. To koliko Vilja nedostaje Čelsiju dokazuje i njegov gol i visoka pobeda protiv Hal-a u meču kada je se vratio posle pauze od 3 meseca. Čini se da ovaj tim Čelsija ne moze nista da uradi bez Vilje pa čak ni Drogba koji neigra kako treba kada u timu nije Vilja. Za prelazni rok spremam nekoliko bombi,i sledeće sezone jurim na sve trofeje i nadam se osvajanju svih trofeja. Ove sezone nije lose liga kup i komuniti sild od osvojenih trofeja sledeće sezone se nadamo osvajanju ta dva ista trofeja + ligi sampiona,fa cupu i premijer ligi. Bolji sam od Mančestera tako da sa pravom smatram da nisu zasluzili ovu titulu,da mi Vilja nije bio povređen verovatno bi je i osvojio. Skor sa Mančesterom(tri pobede i poraz),gol razlika(9:3 u korist Čelsija).

 

Premijer liga:

Link to comment
Share on other sites

Transferi:

Prijateljske utakmice:

Prezadovoljan sam pripremnim rokom kao i novajlijama u timu. Edin Dzeko je dao jedan gol i jednu asistenciju ubelezio. Fenomenalan je bio i Dejvid Bekam koji je dao gol i jednom asistirao kao i Hicespelger koji je dao evrogol. Zadovoljan sam sa obe pobede pogotovo sa ovom nad LA.

Fenomenalan start sezone:

Da mi je neko pričao da ću pobediti u sva četiri meča meseca jul nebi mu verovao. Prvo je ostvarena i vise nego ubedljiva pobeda nad Q.P.R. od čak 8:0,Edin Dzeko je bio strelac jednog gola,zatim ga je od 70 zamenio Vilja koji je postigao jos 3. Drogba je se upisao dva puta u listu strelaca dok su Esjen i Hicespelger po jednom. Zatim protiv Stouka sam ostvario isto ubedljivu pobedu od 4:1,inače to je moj četvrti meč protiv njih u karijeri i treći koji dobijam sa rezultatom 4:1,jedan meč sam izgubio sa 3:1. Jedini gol Stouk je dao iz penala koji je napravio Kanavaro. Onda najlosija igra do sada ali ostvarena pobeda od 1:0 nad Blekburnom za sigurna tri boda. Onda jos jedna ubedljiva pobeda,pao je Fulam sa čak 5:1 i tako je Čelsi ostavio izvaredan mesec iza sebe. Nadamo se da će sledeći mesec biti jos bolji,ako je to moguće.

Zreb za ligu sampiona:

U zrebu za ligu sampiona imali smo sreće i ove sezone se nebi trebalo postavljati pitanje oko prolaska u osminu finala. Rivali će nam biti Fenerbahče,Rendzers i Austrija iz Wien-a sa kojom igramo sledeći meč.

Brazil porazen od Saudijske Arabije!!!:

Uprkos tome sto sam pozvao igrače na koje ću računati i na sledećem kopa amerika nemogu biti zadovoljan igrom mojih izabranika. Veoma los pristup igri i slai napadi doveli su do toga da teren u Saudijskoj Arabiji napustimo pognute glave. Rezultat je bio 1:0 za Saudijsku Arabiju. Slede prijateljski mečevi sa Tunisom i Estonijom.

Liga kup:

Premijer liga:

Link to comment
Share on other sites

Dobrih meseca dana:

Jedan solidan mesec je za mnom,u kombinovanom sastavu sam dobio oba meča u ligi sampiona,doziveo sam poraz u ligi ali nesrećno jer sam vodio 2:0 protiv Aston Vile i moji igrači su se opustili dođe Aston Vila do 2:2. Zato sam imao sreću da mi rival u ls bude bas Austrija iz Wiena i dobijem ih lagano 3:1. Ali protiv Wigana moji igrači su non-stop mislili na prosli duel u lizi i od tuda poraz. Posle smo se u ligi na pobednički kolosek vratili pobedom protiv Sitija sto mi je posebno drago jer su Dzo Kol,Salomon Kalu i Floran Maluda trazili izazove eto im sada Siti,dokazao sam da nemogu sve da urade ako kupe samo igrače od nekog kluba,pobedio sam Siti i dokazao da sam bolji od njih makar oni kupili i Ronalda. Strelac pobedonosnog gola je Edin Dzeko koji prosto reseta mreze i koji je definitivno igrač ovog meseca. Dao je pet golova u sest utakmica sto je sasvim dovoljno da ga proglasim igračem meseca u klubu. Sada me čekaju izuzetno tri teska meča zaredom,Arsenal pa Liverpul u ligi i Fenerbahče u ligi sampiona.

 

Premijer liga:

 

Liga sampiona:

Link to comment
Share on other sites

P.s. Pisaću i dalje onako nego sam vam dao ovaj specijal post oko transfera,takođe sam postao i selektor Brazila i ako sam mogao da biram između Argentine,Brazila i Engleske ipak sam izabrao trikolore.

Valjda karioke?Trikolori su francuzi.
Link to comment
Share on other sites

P.s. Pisaću i dalje onako nego sam vam dao ovaj specijal post oko transfera,takođe sam postao i selektor Brazila i ako sam mogao da biram između Argentine,Brazila i Engleske ipak sam izabrao trikolore.

Valjda karioke?Trikolori su francuzi.

 

xD moja greska :S

Link to comment
Share on other sites

Pali Arsenal i Fenerbahče

Jeste da sam pobedio Arsenal i Fenerbahče ali svakako nemogu biti zadovoljan mesecom koji je iza mene,poraz od Liverpula i Vulvsa nikako mi ne ostavlja mira. Trenutno zauzimam treću poziciju u premijer ligi,kada bi morao da biram ko je igrač meseca izabrao bih Bekama koji je dao dva gola. Odigrao sam i dve dobre provere sa Brazilom,dotučen je Tunis sa 4:0 a odigrano je nereseno sa Ukrajinom od 1:1 autogol je dao Zulio Cezar. Posle toga skinuo sam mu kapitensku traku i vise neće biti pozivan u reprezentaciju a moje poverenje zadobio je Ronaldinho kojeg mogu u klub da dovedem za samo 17.5 miliona i hoću ali čim mi se poveća wage budget(probano,pusta ga Milan za toliko ali mene wage budget muči),Robinha sam mesto kake postavio za vice-captain. Sledi mi meč protiv Fenerbahche-a u 4. kolu grupne faze lige sampiona.

 

Liga sampiona:

 

Premijer liga:

Link to comment
Share on other sites

Milovanović: Fergusone pazite na budzet,Ferguson: On je lud!!!

Slobodan Milovanović je danas na pres konferenciji posle duela sa Lesterom prozvao vlasnike Mančester Junajteda i dugogodisnjeg menadzera crvenih đavola da namestaju mečeve i da zato do sada nemaju poraz u ligi.

- Ferusone pazite na budzet,Mančester jos nema poraz u ligi a to je zato sto kupuju utakmice odnosno sudije. Problem je veći sto ne kupuju samo sudije za njihove mečeve nego kupuju i nase kikseve. Mnogo bolji smo bili i od Liverpula i od Vigana ali i od Vulvsa ali iz nekog razloga ponistavaju nam se golovi na sumnjiv način,rivali golove daju na sumnjiv način i mogu da kazem da Ferguson i porodica Glejzer nam nemogu nista,Dzon Teri,nas najstandardniji igrač prosle i ove sezone Bane Ivanović kao i Čeh spasavaju nas tim katastrofe. Da nemamo njih mi nebi ovako dobro igrali u ligi sampiona a i u premijer ligi igramo dobro i da nemamo ta tri ključna igrača verujem da bi nas svako deklasirao ali Tery,Ivanović i Cech proliju milione kapatki znoja za ovaj klub. Ferguson & co. nam jos dugo bar u evropi neće moći nista,tamo nemogu da kupe sudije i tamo se vidi zapravo prava snaga tog Mančestera,pa ni Inter nemogu da pobede(igrali 1:1) a svi od reda padaju u premijer ligi. Za kraj jos jednom da poručim Fergusonu da pazi na budzet jer mozda im zafali para u kasnijim fazama takmičenja za kupovinu sudija.

Ferguson na ovo nije hteo posebno da se obazire jer kako kaze gleda svoj tim i gleda već sada ka odbrani titule.

- On je lud,ima li dokaza za tako nesto? Ja gledam samo svoju ekipu i svoje uspehe. Ovim putem obećavam navijačima odbranu titule u premijer ligi a to ko sta priča ja negledam a i nezanima me.

UEFA poručuje da će ove ozbiljne optuzbe morati biti istrazene i da ako menadzer plavaca nije u pravu da će i on a i klub dobiti kaznu zbog ozbiljnih laznih optuzbi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |