Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Zvezda mi je sve, Zvezda zivot jeeeeee !!!


vladidass
 Share

Da li Crvena Zvezda moze da se izvuce iz krize i vrati na put stare slave ???  

28 members have voted

  1. 1. Da li Crvena Zvezda moze da se izvuce iz krize i vrati na put stare slave ???

    • Da.
      13
    • Da, kroz 10 godina.
      6
    • Mozda.
      4
    • Ne verujem, mada. . .
      1
    • Nema sanse, NE !
      4


Recommended Posts

                    BOMBA :

 

                                           

http://images.lasyk.net/60612.png

 

 

      Izgleda da je u poslednjem trenutku umesto Roberta Prosineckog upao mladi neafirmisani trener Vladimir Djordjevic koji je za razliku od svog starijeg kolege i apsolutne fudbalske legende polozio potrebne ispite i poseduje licencu UEFA , B kategorije !

 

http://www.tvarenasport.com/files/NOVINARI/robert_prosinecki_729530556.jpg

      Robert je ostao zatecen i sve sto je imao da kaze to je da zeli sve najbolje svom mladom kolegi, i  postavio mu tezak zadatak a to je da vrati Zvezdu gde joj je mesto - u sam vrh evropskog fudbala!! Takodje mu je porucio da mu stoji na raspolaganju u svakom pogledu kada je u pitanju Crvena Zvezda i njen dalji rast i razvoj .

                                       

 

http://www.studiob.rs/images/uploads/velike/prosinecki09122010.jpg

      Djordjevic najavio uspehe kroz par sezona, kao i prodaju igraca koji po njemu ne zasluzuju Zvezdin dres, dovodjenje proverenih igraca kao i velikih talenata koje ce zadrzati duzi vremenski period u klubu i tako omoguciti kontinuitet i stabilan rad !

     

      Naravno Vladimir u mnogome racuna i na pomoc Zvezdinog generalnog sonzora Gazproma a najvise na finansijsku injekciju kako bi doveo potrebna pojacanja i poceo sa ostvarivanjem svoje vizije !

 

http://www.crvenazvezdafk.com/photos/content/8/3598/300-gas-1307.jpg

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

          U  novinama negodovanje svih prijatelja Crvene Zvezde, bivsih igraca i naravno navijaca koji smatraju da je nepromisljen potez postavljati na tako odgovorno mesto potpunog anonimusa i neafirmisanog trenera!!! Mnogi predvidjaju kratak mandat Djordjevicu u Zvezdi.

http://www.ant.com/thumb/236x177/www.sportske.net%2F?0.4

          Djordjevica je jedino podrzao bivsi kapiten Crvene Zvezde Dejan Stankovic, koji kaze da razume njegov trenutni polozaj ali podrzava Vladimira koga je licno upoznao i smatra da ce , poznavajuci ga , daleko dogurati !

         

          Ocekivanja velika :  1. Ulazak u grupnu fazu Lige Evrope

                                          2. Plasman u nokaut fazu Adriatic Lige

                                          3. Osvajanje Jelen Super LIge

                                          4. Ulazak u finale LAV kupa

          Vladimir kaze da je spreman za izazove i da ce opravdati poverenje uprave. Igrace atraktivan fudbal sa mnogo golova, planira da privuce publiku na tribine kao i da mu je uzor PEP GVARDIOLA  i model igre koju igra Barselona.

 

http://www.b92.net/news/pics/2010/08/947600344c60036be1ab0745198677_big.jpg

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

          Uz pomoc sponzora , kupovinom na rate i prodajom igraca Zvezda je poslovala fascinantno u prelaznom roku i dovela proverene igrace i velike talente koji ce za par sezona ciniti homogenu ekipu sposobnu za borbu na vise frontova. Djordjevic je ovim pojacanjima napravio ogroman korak ka zadobijanju poverenja navijaca, javnosti i naravno skeptika koji su uvek tu da stvari guraju unazad.

EVO I TRANSFERA :

 

http://img140.imageshack.us/img140/6250/fcredstarbelgradetransf.png

 

Evo i prijateljskih utakmica koje je Crvena ZVezda odigrala , utisak je da nije impresionirala :

 

Bilo je i dobrih rezultata , ali i razocaravajucih sledi putesestvije u EVropu, da li dugo ili kratko videcemo . . .

 

 

 

Nazalost Dordjevica, i svih fanova Crvene Zvezde LIga Evrope je ostala samo san , iako je ZVezda vodila sa 1 : 2 u gostima i taj rezultat ih je vodio dalje , ali su snovi sruseni i moracemo da se zadovoljimo regionalnom ligom , Super ligom i kupom.

 

Evo i rezultata :

 

Steta, zreb je bio povoljan ali nedostatak koncentracije na domacem terenu i poraz od 0 : 1 uprkos boljoj igri i prikazanom na terenu Zvezda je eliminisana i tada su se sumnje u Djordjevica produbile !

 

Morao je da opravda poverenje u domacem prvenstvu i Regionalnoj ligi.

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.travel-to-croatia.org/images/ADRIATIC_LOGO.jpg

 

      U Adriatic Ligi Zvezda je od samog pocetka bila u top 4 koji su vodili na final four  koje je igran u Crnoj Gori  na stadionu Buducnosti.

Evo i konacne tabele na kraju prve sezone :

 

http://img254.imageshack.us/img254/4550/adriatickraj.png

    Nije najsjajnije ali za play off vise nego dovoljno  :)

 

    A evo i polufinalne utakmice sa Partizanom koja je donela ogromnu radost navijacima :

 

    I na kraju slag na torti , osvajanje ADRIATIC LIGE , u njenom premijernom odrzavanju :

 

 

http://www.travel-to-croatia.org/images/ADRIATIC_LOGO.jpg

    Posle ovoga Djordjevic i Crvena Zvezda su bili na naslovnim stranama svih novina , a o ovom uspehu ce se pricati jos dugo.Djordjevic je bio prezadovoljan i ponosan na svoje momke u koje je verovao od samog pocetka. Navijaci zadovoljni , naravno jos uvek ima onih koji misle da je ovaj uspeh slucajan, ali ovim trofejem je Vladimir kupio poverenje vecine Delija .

http://www.sportskacentrala.com/fudbal/zvezda2010-11/cz-bursa.jpg

 

 

http://www.novine.ca/arhiva/2008/1171/slike/DELIJE.jpg

 

PUNE TRIBINE LUDIH NAVIJACA . . . .

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Slobodno me kritikujte zelim da prica ispadne ok, da li treba da pisem detaljnije msm da prikazujem neki odredjeni mec ili ovako preglede samo?? I jos jednom da li zelite vise detalja??? Budite uvereni ova prica nece trajati par dana samo , bice do kraja raspusta verovatno :D
Link to comment
Share on other sites

Ovo sve sto si do sada napisao si mogao u jedan opsiran post, tako je i lepse i preglednije i bolje je da napises 1 dobar post, nego 3-4 koja ne valjaju, ako ne znas kako funkcionisu kodovi foruma imas temu gde ces moci da isprobas sta za sta sluzi itd. Evo je tema: http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=1719.0 I isto tako si naslov teme mogao da napises samo velikim pocetnim slovom, a ova ostala malim, ovako je :bljaks i obrati paznju na dabl postin (pa cak i tripl) Samo dobronamerni saveti yo
Link to comment
Share on other sites

 

http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2010/04/11/4766001/lav_kup_srbije.jpg

Nazalost u LAV kupu Zvezda je relativno rano ispala , sto su navijaci docekali na noz, ali odbor je postavio prioritete treneru i on se njih drzao, sansu je u Kupu dao mladjim igracima koji su se dobro borili , ali nazalost nedostatak iskustva ih je kostao prolaska u narednu rundu.

 

 

    U  Jelen Super ligi manje vise izvesna zavrsnica, uprkos velikom broju jakih utakmica na dva fronta Crvena Zvezda je prvi put posle cini se preduge tri duge godine. Djordjevic je jos jednom demonstrirao svojim navijacima da je vredan klupe najtrofejnijeg srpskog kluba , sada jos samo ostaje plasman u LIGU SAMPIONA posle vise od decenije ipo , no otom potom .Sada treba slaviti ovaj uspeh i pripremati ekipu za nove izazove.

 

http://www.tvarenasport.com/files/NOVINARI/jelen_superliga_999777540.jpg

 

 

width=450 height=300

http://i46.tinypic.com/2lw8a3d.jpg[/img]

 

        Naravno ovo leto ce biti zanimljivo jer Crvenu Zvezdu posle dugo vremena cekaju kvalifikacije za Ligu Sampiona i navijaci zeljno ocekuju taj trenutak ali i da vide koja ce pojacanja stici u Ljutice Bogdana.

 

       

http://i.tv.sb.eurosport.com/2008/08/01/456023-3251175-317-238.jpg

Link to comment
Share on other sites

Usledilo je leto , a ono sto navijace najvise zanima je prelazni rok. Obzirom na sumu novca potrosenu u prethodnoj sezoni , sasvim je logicno odradjen prelazni rok :

 

http://img132.imageshack.us/img132/6250/fcredstarbelgradetransf.png

 

http://195.178.51.69/uploads/tinymce/2009/oktobar2/ibricic.jpg

Navijaci su naravno negodovali ovaj transfer kao i prodaju Slavka Perovica, ali Senjad je opravdao svaki ulozeni evro,s toga nema mesta osudama.

 

Ostvaren je dugo cekani san, Zvezda je ponovo zaigrala u Ligi Sampiona, prosetala se , mozemo slobodno reci , kroz kvalifikacije pregazivsi Hajduk iz Splita, i Bate Borisov. Zatim ih je u grupi docekao slavni Milan , Sahtjor i Pariz sen Zermen, i da nisu dva puta olako gubili bodove od Sahtjora u finisu meca mozda bi i uspeli da prezime, ovako ostaje zal za plasmanom u dalji tok takmicenja. Medjutim uprava i navijaci su bili zadovoljni samim plasmanom , koji je omogucio finansijsku stabilnost , i postavio osnovu za dalji razvoj kluba.

width=450 height=337http://i.ytimg.com/vi/Q9W4iEUlcwE/0.jpg[/img]

 

 

Nazalost u Adriatic ligi Zvezda je platila ceh igranja u LIgi Sampiona, i za samo zbog gore gol razlike nije usla u pley off. Navijaci i uprava nezadovoljni , postavili ultimatum Djordjevicu - ukoliko ne osvoji Jelen Super ligu dobija otkaz, uprkos dobrim rezultatima i istorijskim uspesima do koje je vodio Crvenu Zvezdu.

 

 

Mladi strucnjak , iako vidno zabrinut znao je da sa ovakvim timom moze do odbrane titule u domacem prvenstvu .

  Tako je i bilo, uz tesnu borbu do poslednjeg kola odbranio je titulu i tako obezbedio sebi mesto na klupi , ali i klubu kvalifikacije za Ligu Sampiona naredne godine.

 

 

 

Navijaci naravno odusevljeni , titula ostala na Marakani, a Djordjevic jos jednom pokazao svoje kvalitete.

 

http://www.javno.com/slike/slike_3/r1/g2008/m05/y170701181014567.jpg

 

Za Zvezdu Lav Kup ponovo ostaje nepremostiva prepreka , ovoga puta u finalu su porazeni od fenjerasa Novog Pazara, navijaci ponovo osudili Djordjevica i trazili sledece sezone duplu krunu. Djordjevic vidno razocaran nakon sto je njegova ekipa posle losijeg izvodjenja penala ostala bez trofeja , rekao je da postoje prioriteti i da je u Kupu dao sansu mladjim igracima kako bi osetili atmosferu i videli sta ih ceka.

 

http://www.carlsbergsrbija.rs/SiteCollectionImages/lav%20kup%20mala.jpg

 

Djordjevic je sumirao rezultate i dosao do zakljucka da je postavio osnove za dalji napredak, kostur tima se nece menjati, moze stici na leto jos par pojacanja , Zvezda ce cuvati tim i uigravati ga za vise ciljeve. Od LIge sampiona  Zvezda je zaradila oko 10 miliona eura. Zvezdu i dalje muce krediti i dugovi koje je prethodna uprava ostavila i ostalo je jos 8.5 miliona dugovanja izmiriti, ali je dug u odnosu na proslu sezonu prepolovljen.

 

Djordjevic je proglasen za trenera godine u Srbiji. Nije krio zadovoljstvo i najavio jos uspesniju sezonu. Zahvali se svojim igracima na pruzenom i objasnio da se tako voli Zvezdin dres, kao sto to cine njegovi igraci.


Ljudi komentarisite nesto , evo jos jedna sezona gotova i zeleo bih da cujem vase misljenje ?????

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




logo dark full small.png

×
×
  • Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |